BMW lagerska ponuda električnih automobila

POSEBNA PONUDA LAGERSKIH ELEKTRIČNIH VOZILA.

Poklon voucher u iznosu 5.500 EUR /41.439,75 KN daruje Tomić & Co. za kupnju električnih BMW modela iX1, iX3 i iX u periodu do 30.9.2023.

Otkrijte BMW-ovu ponudu 100% električnih automobila i uživajte u uzbudljivom iskustvu vožnje.

 

Provjerite našu ponudu lagerskih električnih BMW automobila i odaberite električno zadovoljstvo u vožnji koje vam najbolje odgovara.

 

                Pročitajte više
                POSEBNA PONUDA LAGERSKIH ELEKTRIČNIH VOZILA.Poklon voucher u iznosu 5.500 EUR /41.439,75 KN daruje Tomić & Co. za kupnju električnih BMW modela iX1, iX3 i iX u periodu do 30.9.2023.
                100% ELEKTRIČNI. 100% ZADOVOLJSTVO U VOŽNJI. 100% BMW.
                • POKLON VOUCHER 5.500 EUR /41.439,75 KN daruje Tomić & Co. za kupnju električnih BMW modela iX1, iX3 i iX u periodu do 30.9.2023.
                • ATRAKTIVNE CIJENE
                • ISPORUKA ODMAH
                • BOGATA OPREMA
                • POKLANJAMO BMW REPAIR INCLUSIVE (BRI) PAKET - PRODUŽENO JAMSTVO 4 GODINE / 200.000 km
                Pročitajte više

                Povodom obilježavanja 30 godina uspješnog poslovanja, tvrtka Tomić & Co., generalni zastupnik BMW vozila u Hrvatskoj, pokazuje iznimnu brigu te zahvalnost svim svojim kupcima i za svako ugovoreno BMW vozilo u 2023. poklanja *BMW REPAIR INCLUSIVE (BRI) paket - produženo jamstvo u trajanju od 4 godine ili 200.000 km (ovisno što prije nastupi).

                 

                *Kupac ostvaruje pravo na GRATIS BRI PAKET isključivo ukoliko je potpisan Ugovor o prodaji vozila u 2023. i ukoliko vozilo ima BSI paket / 7UN. Ne vrijedi za rent-a-car vozila, korporativne i kupce diplomatskih vozila.   

                Pročitajte više

                BMW PONUDA LAGERSKIH ELEKTRIČNIH VOZILA

                BMW iX3 M SPORT ZA 570,55 EUR MJESEČNO*

                Cijena vozila

                64.739,00 EUR / 487.776,00 KN

                Mjesečni leasing obrok

                570,55 EUR / 4.298,81 KN

                BMW iX3 M SPORT

                Izdvajamo iz opreme:

                Metalik boja, BMW naplatci od lake legure, alarm s daljinskim upravljanjem, komforan ulazak i izlazak u vozilo, sportska sjedala za vozača i suvozača, grijanje sjedala za vozača i suvozača, adaptivna LED svjetla, Driving Assistant Professional, BMW prednja svjetla Shadow Line, Paket Inspiring

                Pročitajte više

                BMW iX xDRIVE50 ZA 979,89 EUR MJESEČNO*

                Cijena vozila

                111.186,00 EUR / 837.730,92 KN

                Mjesečni leasing obrok

                979,89 EUR / 7.382,98 KN

                BMW iX xDRIVE50

                Izdvajamo iz opreme:

                Metalik boja, BMW aerodinamični naplatci od lake legure, komforan ulazak i izlazak u vozilo, Sportski paket, infracrvena zaštita prednjeg stakla, multifunkcionalna sjedala za vozača i suvozača, grijanje sjedala za vozača i suvozača, brzo punjenje AC Professional višefazno, Driving Assistant Plus, Harman Kardon Surround Sound System, BMW Live Cockpit Professional, unutarnji dizajn Loft

                 

                Pročitajte više

                BMW i7 xDRIVE60 ZA 1.352,78 EUR MJESEČNO*

                Cijena vozila

                153.497,00 EUR / 1.156.523,15 KN

                Mjesečni leasing obrok

                1.352,78 EUR / 10.192,52 KN

                BMW i7 xDRIVE60

                Izdvajamo iz opreme:

                Metalik boja, BMW naplatci od lake legure, Executive Drive Pro, integrirana univerzalna daljinska kontrola, automatsko otvaranje i zatvaranje vrata, BMW kristalna prednja svjetla Iconic Glow, panoramski krov Sky Lounge, multifunkcionalna sjedala za vozača i suvozača, multifunkcijska stražnja sjedala, Executive Lounge sjedala, stakleni detalji na unutarnjim elementima, Travel & Comfort sustav, brzo punjenje AC Professional višefazno, Driving Assistant Professional, Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System, BMW Live Cockpit Professional, BMW Individual Gran Lusso interijer, Paket Inovacija, BMW Service Inclusive 4 godine, Executive paket, Connoisseur paket, Climate-acoustics paket, BMW Individual koža Merino s proširenim sadržajem

                Pročitajte više

                *Izračun mjesečne leasing rate je informativan i izrađen u suradnji s partnerom Erste & Steiermärkische S-Leasing d.o.o,. kao davateljem leasinga za ugovore o financijskom leasingu na koje se ne primjenjuje Zakon o potrošačkom kreditiranju.

                U mjesečnu leasing ratu uključena su sva davanja, a izračun se bazira na učešću od 30%, na rok od 72 mjeseca i uz otkupnu ratu od 25%. Kamatna stopa je fiksna i iznosi 6,25%.

                Davatelj leasinga samostalno procjenjuje kreditnu sposobnost podnositelja zahtjeva za financiranje te sukladno ocjeni boniteta odlučuje o konačnim uvjetima financiranja.

                Za leasing ponudu sa svim detaljnim parametrima, troškovima i uvjetima financiranja, slobodno nam se obratite s povjerenjem.

                 

                 

                 

                 

                Akcije i uvjeti objavljeni na web stranicama su informativni i neobavezujući. Akcijske cijene su u eurima i sadrže PDV i PPMV, te zadržavamo pravo izmjene istih. Moguće su promjene i pogreške u prikazu cijena i tehničkih podataka. Prikazane fotografije vozila su ilustrativne prirode i mogu sadržavati opremu koja nije na popisu opreme odabranog modela.

                 

                Tečaj za 1 EUR = 7,534500 kn

                Pročitajte više