GRATIS PRODUŽENO JAMSTVO BMW X MODELI

ODABRANI BMW X MODELI: X2, X3, X4, X5 I X6.

GRATIS PRODUŽENO JAMSTVO 4 GODINE/200.000 KM.

ODABRANI BMW X MODELI: X2, X3, X4, X5 I X6.GRATIS PRODUŽENO JAMSTVO 4 GODINE/200.000 KM.

BRI PAKET PRODULJENOG JAMSTVA 4 GODINE ILI 200.000 KM.

Kupnjom novog BMW vozila, zahvaljujući BMW jamstvu, zaštićeni ste od troškova izazvanih neočekivanim kvarovima.

  • potpuna kontrola troškova te brzo i praktično otklanjanje kvarova
  • usluga je iskoristiva u svim ovlaštenim BMW servisima u svijetu
  • vrijednost vozila očuvana korištenjem originalnih BMW rezervnih dijelova
Pročitajte više

BSI SERVISNI PAKET 5 GODINA ILI 100.000 KM.

Uz servisni paket BMW Service Inclusive, uživajte u vožnji 5 godina ili 100.000 km (ovisno o tome što prije nastupi) bez brige o troškovima.

Pročitajte više

POSEBNI UVJETI FINANCIRANJA.

Otkrijte naše BMW leasing ponude.

Vaš budžet, godišnja kilometraža, željeni ugovorni uvjeti: naša ponuda proizvoda za leasing pruža razne mogućnosti za vas. Sve opcije leasinga ipak imaju jedno zajedničko - bez skrivenih troškova su, krajnje fleksibilni i jednostavni. Samo morate odabrati što je najbolje za vas.

Pročitajte više

DODATNI POPUST NA PREMIJU KASKO OSIGURANJA.

Istražite BMW mogućnosti osiguranja.

Tomić & Co. zastupanje u osiguranju d.o.o. u suradnji sa osiguravajućim društvom Allianz Hrvatska d.d. Vam nudi posebne pogodnosti za osiguranje vozila marke BMW. Prije nego što otkrijete zadovoljstvo u vožnji želimo Vas upoznati sa našim pogodnostima obveznog i kasko osiguranja.

 

Prilikom kupnje novih BMW X modela (X3, X4, X5, X6 i X7) i financiranja putem financijskog leasinga moguće su dodatne uštede od 2.000,00 pa sve do 4.000,00 kuna.

 

Basic paket: mogućnost prijave 1 štete u jednoj osiguravateljnoj godini bez utjecaja na bonus

Optimum paket: mogućnost prijave 2 štete u jednoj osiguravateljnoj godini bez utjecaja na bonus i bez sudjelovanja u štetama

Premium paket: mogućnost prijave 3 štete u jednoj osiguravateljnoj godini bez utjecaja na bonus i bez sudjelovanja u štetama

 

Startni zaštićeni bonus od 50% vrijedi za sve pakete. 

 

Pokriće isplate pune nabavne vrijednosti vozila u slučaju krađe ili totalne štete u prvoj osigurateljnoj godini, bez umanjivanja za iznos amortizacije vozila.

 

Uključeno pokriće krađe u BIH i Makedoniji, te puno kasko pokriće u Srbiji, Crnoj Gori i Kosovu.

 

Za sva novoisporučena vozila poklanjamo vam zaštitno pismo Allianz Euro+ što je vaša dodatna sigurnost u vožnji na putovanjima.

 

 

Pročitajte više
BMW SERVICE INCLUSIVE

BMW SERVICE INCLUSIVE

Tijekom 5 godina ili za prijeđenih 100.000 kilometara, ovisno što prije nastupi, ne morate brinuti o dodatnim troškovima za unaprijed definirane usluge, održavanje ili trošenje komponenti. Zahvaljujući BSI opciji, sve usluge koje se nalaze u odgovarajućem paketu na raspolaganju su i u svim BMW-ovim prodajnim zastupništvima kao i kod ovlaštenih BMW servisnih partnera diljem svijeta. S BSI paketom imate pravo na sve usluge uključene u odgovarajuću opciju bez obzira koliko često ih trebate tijekom dogovorenog razdoblja ili kilometraže. Uslugom se počinjete koristiti kada inteligentni sustav održavanja u BMW-u (Condition Based Service) označi zahtjev za servisom. U paket su uključeni i svi potrebni originalni dijelovi tvrtke BMW, kao i originalno motorno ulje.
BMW OSIGURANJE GUMA.

OSIGURANJE NA ORIGINALNE BMW GUME.

Svi originalni BMW kompleti kotača s oznakom zvjezdice koje kupite od BMW servisnog partnera podliježu besplatnom BMW osiguranja guma. Važi 36 mjeseci od datuma kupnje i nudi vam optimalnu zaštitu uz do 100% nadoknade troškova. BMW osiguranje guma pruža sveobuhvatnu zaštitu od: oštećenja uzrokovana šiljastim predmetima poput čavala ili komada stakla, štete nastale udarom u rubnik, vandalizma, krađe. Uz BMW osiguranje guma, do 100% troškova guma (izuzev montaže) nadoknadit će vam se u slučaju oštećenja. 1. godina - 100%. 2. godina - 75%. 3. godina - 50%. Za više detalja oko BMW osiguranja guma možete nas kontaktirati u jednoj od naših poslovnica. BMW osiguranje guma proizvod je Allianz Versicherungs-AG.