BMW SERIJE 5 BUSINESS 4 YOU

BMW 4 YOU

BMW 520d

BMW 4 YOUBMW 520d

BMW 520d.

- VEĆ OD 28 EUR/DAN*

- POČETNA DAVANJA 0%

- TROŠAK OBRADE 0%

- OPERATIVNI LEASING S OSTATKOM VRIJEDNOSTI

- GRATIS BMW SERVICE INCLUSIVE SERVISNI PAKET 5 god./100.000 km

- ODABIROM AKCIJE BMW 4YOU MODELA FINANCIRANJA POTREBNO JE U CIJENU VOZILA UKLJUČITI PRODUŽENU GARANCIJU NA 4 god./200.000 km

Sedma generacija BMW-a serije 5, nastavljajući niz najuspješnijeg premium poslovnog automobila na svijetu, ulaskom u drugu polovicu svog proizvodnog ciklusa donosi brojne inovacije. Odmah prepoznatljiv po novom prednjem i stražnjem dijelu, novi BMW serije 5 dolazi s izmijenjenim interijerom, novim značajkama opreme i sustavima za pomoć vozaču, kao i znatno proširenom ponudom motora. 

 

U posebnoj ponudi BMW 4 YOU, predstavljamo vam BMW 520d uz atraktivnu dnevnu ratu, početna davanja od 0% i gratis BSI servisni paket. 

 

Zatražite ponudu, nazovite nas ili posjetite najbližu poslovnicu kako biste se dodatno informirali o svom BMW 4 YOU modelu financiranja.

IZDVAJAMO IZ OPREME:

 • Naplatci od lakih legura
 • Automatski mjenjač
 • Sportski kožni upravljač
 • Tempomat s funkcijom kočenja
 • Automatski multi-zonski klima uređaj
 • DAB Tuner
 • TeleServices
 • ConnectedDrive Sevices
 • Connected Package Professional
 • BMW Live Cockpit Plus (navigacija, Apple CarPlay)
 • Active Guard
 • LED prednja i stražnja svjetla
 • Park Distance Control (PDC)
 • Alarm s daljinskim upravljanjem
 • BMW Service Inclusive 5 god./100.000 km
 • BMW Repair Inclusive 4 god./200.000 km

*Informativni izračun dnevnog leasing obroka u operativnom leasingu izrađen je u suradnji s partnerom Erste & Steiermärkische S-Leasing d.o.o. Trajanje ugovora o leasingu je 60 mjeseci uz 0% akontacije. Trošak obrade ugovora iznosi 0% od kupoprodajne cijene vozila. Predviđeni ostatak vrijednosti definiran je uz ograničenje godišnje kilometraže do 15.000 km ili ukupno 75.000 km. Iznos dnevnog obroka iskazan je u EUR s uključenim PPMV-om, a ugovori se sklapaju u valuti EUR. Izračun je rađen koristeći prodajni tečaj EUR Erste&Steiermärkische Bank d.d. Kalkulacija je informativna i ne obavezuje na sklapanje ugovora o leasingu, a izrađena je temeljem trenutno važećih tržišnih uvjeta te podložna promjenama ovisno o bonitetu klijenta, odluci kreditnog odbora ili procjeni objekta leasinga. Konačni uvjeti leasinga definiraju se ugovorom o leasingu. 

* Akcije i uvjeti objavljeni na web stranicama su informativni i neobavezujući. Akcijske cijene su u kunama i sadrže PDV i PPMV, te zadržavamo pravo izmjene istih. Moguće su promjene i pogreške u prikazu cijena i tehničkih podataka. Prikazane fotografije vozila su ilustrativne prirode i mogu sadržavati opremu koja nije na popisu opreme odabranog modela.

BMW SERVICE INCLUSIVE

BMW SERVICE INCLUSIVE

Tijekom 5 godina ili za prijeđenih 100.000 kilometara, ovisno što prije nastupi, ne morate brinuti o dodatnim troškovima za unaprijed definirane usluge, održavanje ili trošenje komponenti. Zahvaljujući BSI opciji, sve usluge koje se nalaze u odgovarajućem paketu na raspolaganju su i u svim BMW-ovim prodajnim zastupništvima kao i kod ovlaštenih BMW servisnih partnera diljem svijeta. S BSI paketom imate pravo na sve usluge uključene u odgovarajuću opciju bez obzira koliko često ih trebate tijekom dogovorenog razdoblja ili kilometraže. Uslugom se počinjete koristiti kada inteligentni sustav održavanja u BMW-u (Condition Based Service) označi zahtjev za servisom. U paket su uključeni i svi potrebni originalni dijelovi tvrtke BMW, kao i originalno motorno ulje.
BMW OSIGURANJE GUMA.

OSIGURANJE NA ORIGINALNE BMW GUME.

Svi originalni BMW kompleti kotača s oznakom zvjezdice koje kupite od BMW servisnog partnera podliježu besplatnom BMW osiguranja guma. Važi 36 mjeseci od datuma kupnje i nudi vam optimalnu zaštitu uz do 100% nadoknade troškova. BMW osiguranje guma pruža sveobuhvatnu zaštitu od: oštećenja uzrokovana šiljastim predmetima poput čavala ili komada stakla, štete nastale udarom u rubnik, vandalizma, krađe. Uz BMW osiguranje guma, do 100% troškova guma (izuzev montaže) nadoknadit će vam se u slučaju oštećenja. 1. godina - 100%. 2. godina - 75%. 3. godina - 50%. Za više detalja oko BMW osiguranja guma možete nas kontaktirati u jednoj od naših poslovnica. BMW osiguranje guma proizvod je Allianz Versicherungs-AG.
BMW REPAIR INCLUSIVE

BMW REPAIR INCLUSIVE

Kupnjom novog BMW vozila, zahvaljujući BMW jamstvu, dvije godine ste zaštićeni od troškova izazvanih neočekivanim kvarovima. No čak i po isteku ovog perioda možete biti opušteni znajući da ste u dobrim rukama. Prilikom kupnje novog vozila putem BRI paketa imate mogućnost produljiti jamstvo do pet godina ili do 200.000 kilometara. Ukupno, prednosti su sljedeće: produljenje jamstva za nova vozila za dodatne jednu, dvije ili tri godine (ili do 200.000 km, ovisno što prije nastupi) kao i potpuna kontrola troškova te brzo i praktično otklanjanje kvarova. Usluga je iskoristiva u svim ovlaštenim BMW servisima u svijetu dok je vrijednost vozila očuvana korištenjem originalnih BMW rezervnih dijelova čime se postiže veća vrijednost vozila prilikom preprodaje, a zahvaljujući prijenosu vlasništva usluge na novog vlasnika.