BMW serije 1 Advantage+

BMW 118i ADVANTAGE+. 219.900 KN.

UZ GRATIS BMW SERVISNI PAKET.

Odvezite BMW serije 1 ADVANTAGE+ modele za već od 219.900 KN, uz gratis BMW Service Inclusive servisni paket. Ponuda se odnosi namodele BMW serije 1 - 118i i 118d. Navedeni modeli su opremljeni ADVANTAGE+ paketom opreme.

Pročitajte više
BMW 118i ADVANTAGE+. 219.900 KN.UZ GRATIS BMW SERVISNI PAKET.

BMW 4 YOU UZ POČETNA DAVANJA 0% i TROŠAK OBRADE 0%.

Posebna ponuda BMW 4 YOU putem operativnog leasinga s ostatkom vrijednosti u trajanju 48 ili 60 mjeseci uz 0% akontacije, 0% trošak obrade, uz predviđeni ostatak vrijednosti definiran uz ograničenje maksimalne godišnje kilometraže do 40.000 km.

 

Akcijska cijena vozila za BMW 118i Advantage+ uz gratis servisni paket, uvećava se za BMW REPAIR INCLUSIVE paket produljenog jamstva na 4 god/200.000 km.

 

Ugovori se sklapaju u valuti EUR koristeći prodajni tečaj EUR Erste&Steiermärkische Bank d.d.

Pročitajte više

OSTALI MODELI FINANCIRANJA:

MODEL 50:50

 • 50% kupoprodajne cijene vozila platite odmah, a preostalih 50% za godinu dana

Trajanje ugovora o leasingu je 12 mjeseci. Leasing rata je godišnja, izražava se u HRK ili EUR. Ukoliko je u EUR, plaća se u kunama koristeći prodajni tečaj EUR Erste&Steiermärkische Bank d.d. na dan uplate.

Smanjeni set potrebne dokumentacije za obradu zahtjeva za odobrenje leasinga – fizičke osobe, iznosa financiranja do 35.000 EUR.

Pročitajte više

MODEL 1/3

 • jednu trećinu cijene vozila platite prije isporuke, drugu trećinu nakon 12 mjeseci i treću trećinu nakon 24 mjeseca

Trajanje ugovora o leasingu je 24 mjeseca. Leasing rata je godišnja, izražava se u HRK ili EUR. Ukoliko je u EUR, plaća se u kunama koristeći prodajni tečaj EUR Erste&Steiermärkische Bank d.d. na dan uplate.

Pročitajte više

MODEL MJESEČNE OTPLATE

 • mjesečne otplate od 24 do 84 mjeseca

Financijski i operativni leasing uz mjesečnu otplatu. Leasing rata je mjesečna, izražava se u valuti EUR, a plaća u kunama koristeći prodajni tečaj EUR Erste&Steiermärkische Bank d.d. na dan uplate.

Pročitajte više

ODGODA POČETKA OTPLATE 3 MJESECA

 • mjesečne otplate od 48 do 72 mjeseca

Financijski i operativni leasing uz odgodu početka otplate ugovora od 3 mjeseca, bez obračuna naknade. Ako je valuta ugovora u EUR, plaćanje je u kunama prema prodajnom tečaju kod Erste&Steiermärkische Bank d.d. na dan uplate.

Pročitajte više
BMW X1 sDrive18d ADVANTAGE.

Uvjeti financiranja vozila ponuđeni su u suradnji s Erste & Steiermärkische S-Leasing d.o.o. kao davateljem leasinga.

*Efektivna kamatna stopa (EKS) iskazuje se za fizičke osobe kod financiranja putem financijskog leasinga. Sukladno pozitivnim zakonskim odredbama i metodologiji izračuna kamatne stope, obaveza je u izračun EKS-a uključiti sve troškove koje davatelj leasinga uvjetuje primatelju leasinga (fizičkoj osobi) prilikom sklapanja ugovora o financijskom leasingu. Po odabiru modela vozila, izradit će se ponuda financiranja unutar koje će biti iskazan podatak o EKS-u.

Zatražite ponudu

IZDVAJAMO IZ ADVANTAGE+ OPREME:

 • BMW Live Cockpit Professional
 • BMW Service Inclusive 5 god./100.000 km
 • naplatci od lake legure Star Spoke 517
 • povećani kapacitet rezervoara
 • Steptronic automatski mjenjač s dvostrukom spojkom (BMW 118i Advantage)
 • automatski mjenjač (BMW 118d Advantage)
 • sportski kožni upravljač
 • LED prednja svjetla
 • LED prednja svjetla za maglu
 • Park Distance Control (PDC)
 • unutarnji retrovizor s automatskim zasjenjenjem
 • automatski multi-zonski klima uređaj
 • tempomat s funkcijom kočenja
 • paket za odlaganje
 • DAB Tuner
 • TeleServices
 • ConnectedDrive Services
 • Connected Package Professional 
Pročitajte više

* Akcije i uvjeti objavljeni na web stranicama su informativni i neobavezujući. Akcijske cijene su u kunama i sadrže PDV i PPMV, te zadržavamo pravo izmjene istih. Moguće su promjene i pogreške u prikazu cijena i tehničkih podataka. Prikazane fotografije vozila su ilustrativne prirode i mogu sadržavati opremu koja nije na popisu opreme odabranog modela.

Pročitajte više
BMW SERVICE INCLUSIVE

BMW SERVICE INCLUSIVE

Tijekom 5 godina ili za prijeđenih 100.000 kilometara, ovisno što prije nastupi, ne morate brinuti o dodatnim troškovima za unaprijed definirane usluge, održavanje ili trošenje komponenti. Zahvaljujući BSI opciji, sve usluge koje se nalaze u odgovarajućem paketu na raspolaganju su i u svim BMW-ovim prodajnim zastupništvima kao i kod ovlaštenih BMW servisnih partnera diljem svijeta. S BSI paketom imate pravo na sve usluge uključene u odgovarajuću opciju bez obzira koliko često ih trebate tijekom dogovorenog razdoblja ili kilometraže. Uslugom se počinjete koristiti kada inteligentni sustav održavanja u BMW-u (Condition Based Service) označi zahtjev za servisom. U paket su uključeni i svi potrebni originalni dijelovi tvrtke BMW, kao i originalno motorno ulje.
BMW OSIGURANJE GUMA.

OSIGURANJE NA ORIGINALNE BMW GUME.

Svi originalni BMW kompleti kotača s oznakom zvjezdice koje kupite od BMW servisnog partnera podliježu besplatnom BMW osiguranja guma. Važi 36 mjeseci od datuma kupnje i nudi vam optimalnu zaštitu uz do 100% nadoknade troškova. BMW osiguranje guma pruža sveobuhvatnu zaštitu od: oštećenja uzrokovana šiljastim predmetima poput čavala ili komada stakla, štete nastale udarom u rubnik, vandalizma, krađe. Uz BMW osiguranje guma, do 100% troškova guma (izuzev montaže) nadoknadit će vam se u slučaju oštećenja. 1. godina - 100%. 2. godina - 75%. 3. godina - 50%. Za više detalja oko BMW osiguranja guma možete nas kontaktirati u jednoj od naših poslovnica. BMW osiguranje guma proizvod je Allianz Versicherungs-AG.