BMW iX3 G08 2020 Mineral White metalik tročetvrtinski stražnji prikaz na ulici

THE iX3

BMW iX3 G08 2020 Mineral White metalik tročetvrtinski stražnji prikaz na ulici

BMW iX3: PONUDE I USLUGE

THE iX3BMW iX3: PONUDE I USLUGE

Uz široku paletu proizvoda, usluga i aplikacija iz BMW Charging i BMW ConnectedDrive, ništa vam ne stoji na putu prema vašoj električnoj mobilnosti. A kako biste se koncentrirali na istinsko zadovoljstvo u vožnji u svakom trenutku, atraktivna BMW ponuda usluga jamči vam sveobuhvatnu zaštitu u slučaju nesreće, kao i tijekom servisa i održavanja.

Pročitajte više

BMW CHARGING PROIZVODI I USLUGE ZA BMW iX3.

Bezbrižno i fleksibilno punjenje vašeg BMW-a iX3.

Proizvodi i usluge iz BMW Charging pružaju vam brojne prilagođene ponude za punjenje kod kuće i na javnim punionicama, omogućujući vam da potpuno iskoristite snagu punjenja vašeg BMW-a iX3 do 150 kW.

Kabel za punjenje na javnoj punionici i BMW Charging Card već su uključeni u standardnu opremu. Imate pristup mreži s više od 450.000 mjesta za punjenje širom svijeta u gradskim središtima, na parkiralištima i duž važnijih prometnica – uključujući punionice velike snage za ultra brzo punjenje. Upravo tu vaš BMW iX3 može u potpunosti iskoristiti svoj kapacitet punjenja tako da npr. tijekom 10-minutne stanke za kavu možete napunitit bateriju za dodatnih 100 kilometara dometa. 

Kod kuće možete koristiti fleksibilni brzi punjač s kućnom i industrijskom utičnicom, ili BMW Wallbox Essential, odnosno Smart Wallbox za posebno brzo punjenje snagom od 11 kW, a koji su u potpunosti umreženi te imaju inteligentnu kontrolu procesa punjenja. Možete zatražiti profesionalnu uslugu instalacije kao i posebnu zelenu tarifu za osobito održiv način punjenja vašeg BMW-a iX3 kod kuće. Praktični paketi kombiniraju upravo one BMW Charging proizvode i usluge koji optimalno odgovaraju vašoj individualnoj situaciji.

Inovativne BMW Charging usluge omogućuju vam praktično pronalaženje stanica za punjenje u blizini i istovremeno provjeru njihove dostupnosti kao i neke druge korisne informacije. Inteligentni načini punjenja čine planiranje vašeg puta još jednostavnijim.

BMW iX3 G08 2020 Mineral White metalik na javnoj punionici bočni prikaz
BMW iX3 G08 2020 kontrolni zaslon unutrašnjost

Javno punjenje.

S više od 320.000 punionica u svijetu, BMW Charging vam nudi pristup stalno rastućoj mreži za fleksibilno punjenje na cesti. To uključuje razne punionice za brzo punjenje tijekom putovanja. Pronalaženje besplatne punionice preko navigacijskog sustava ili pametnog telefona jednako je jednostavno kao i punjenje korištenjem BMW Charging Card ili App.
Kabel za punjenje (Modus 3) BMW iX3 G08 2020

Kabel za punjenje (Modus 3) za javno punjenje.

Kabel za brzo punjenje (modus 3) omogućuje vam da jednostavno napunite bateriju vozila na javnim punionicama. Može se koristiti za 1-fazno punjenje s do 11 kW. Duljine je pet metara, bazaltno sive boje, s uključenom praktičnom vrećicom za odlaganje.
BMW Wallbox Essential BMW iX3 G08 2020

BMW Wallbox Essential.

Stanica za punjenje u vašem domu: s BMW Wallbox Essential možete puniti brzo, pouzdano i jednostavno. S do 22 kW* snage, možete puniti svoj BMW puno brže nego sa standardnim kablom za punjenje. BMW Installation Service pruža vam profesionalan savjet, instalaciju i puštanje u rad vašeg osobnog Wallboxa ili prikladne utičnice za korištenje Flexible Fast Chargera. *Maksimalni kapacitet punjenja BMW-a iX3 trenutno je 11 kW.
Smart Wallbox BMW iX3 G08 2020

Smart Wallbox.

Smart Wallbox našeg partnera nudi snagu punjenja do 22 kW*, jednako kao i pametne dodatne usluge za inteligenento punjenje zahvaljujući širokoj mreži. Može se integrirati u postojeći kućni sustav upravljanja energijom i jednostavno kontrolirati online. Moguće je i odvojeno praćenje i naplaćivanje postupka punjenja. *Najveća snaga punjenja izmjeničnom strujom BMW-a iX3 je 11 kW. **Slike su simbolične.
Flexible Fast Charger BMW iX3 G08 2020

Flexible Fast Charger.

Kod kuće ili u pokretu - BMW fleksibilni brzi punjač omogućuje fleksibilno punjenje do 11 kW za sva vozila s utičnicom za punjenje tipa 2. Mobilni punjač prikladan je za kućanstvo i za trofazne struje i isporučuje se s odgovarajućim adapterskim utikačima. Zahvaljujući šestometarskom kabelu za punjenje i vodonepropusnom kućištu, može se koristiti bilo gdje. * Za više informacija kontaktirajte svog BMW partnera.
Connected Charging BMW iX3 G08 2020 kontrolni zaslon unutrašnjost

Connected Charging.

Pomoću prikladnih postavki punjenja možete prilagoditi punjenje visokonaponske baterije vašeg vozila prema vašim individualnim potrebama i željama. Na primjer, možete definirati određene vremenske okvire za proces punjenja optimiziran cijenama. Također možete koristiti upravljački zaslon ili aplikaciju za postavljanje unutarnjeg klima uređaja koji će biti aktivan u zakazano vrijeme.
Ponude paketa za punjenje kod kuće

Ponude paketa za punjenje kod kuće.

Praktična paketna rješenja kombiniraju BMW Charging proizvode i usluge koji su idealni za punjenje kod kuće. Čak i prilikom konfiguriranja vašeg BMW-a iX3, možete izabrati između nekoliko paketa i sastaviti točno one usluge koje trebate za punjenje kod kuće.
BMW Charging BMW iX3 G08 2020 video

BMW CHARGING ZA BMW iX3.

NADOGRADIVE FUNKCIJE ZA BMW iX3.

Optimizirajte svoj BMW iX3 jednostavno “preko zraka”.

Remote Software Upgrade zaslužan je za najnoviju verziju softvera vašeg BMW-a. Zahvaljujući inovativnoj nadogradnji “preko zraka”, uvijek možete biti sigurni da je vaš BMW iX3 ažuran. Također imate mogućnost poboljšanja vašeg BMW-a iX3 s dodatnim značajkama i funkcijama kao što su pomoćnik za duga svjetla, Drive Recorder ili čak adaptivni M ovjes – rezervirajte ih jednostavno i povoljno putem ConnectedDrive Store i aktivirajte ih u vozilu.

BMW iX3 G08 2020 vozač koristi kontrolni zaslon unutrašnjost
Remote Software Upgrade BMW iX3 G08 2020 kontrolni zaslon unutrašnjost

Remote Software Upgrade.

Želite li da vaš BMW bude ažuran i opremljen najnovijim softverom? S Remote Software Upgrade, vaš BMW će uvijek biti ažuran. Nadogradnje se vrše bežično, jednako kao što je i kod vašeg pametnog telefona. Na ovaj način se mogu aktivirati i druge funkcije u vašem vozilu.
BMW Drive Recorder BMW iX3 G08 2020 kontrolni zaslon unutrašnjost

BMW Drive Recorder.

BMW Drive Recorder omogućuje vam snimanje videozapisa okoline vašeg vozila i njegovu reprodukciju na središnjem kontrolnom zaslonu ili putem USB izlaza na vašem uređaju. Važne informacije o vozilu poput brzine ili GPS položaja spremaju se sinkronizirano s videozapisom. BMW Drive Recorder ima dvije podfunkcije, Event Recorder i Crash Recorder.
Pomoćnik za duga svjetla BMW iX3 G08 2020 kontrolni zaslon unutrašnjost

Pomoćnik za duga svjetla.

Pomoćnik za duga svjetla olakšava vožnju u mraku automatskim podešavanjem prednjih svjetala ovisno o nadolazećem prometu ili o vozilima koja se nalaze ispred. Reagira na okolnu rasvjetu, primjerice u naseljenim područjima automatski isključuje duga svjetla.
Adaptivni M ovjes BMW iX3 G08 2020 Mineral White metalik tročetvrtinski prednji prikaz u vožnji

Adaptivni M ovjes.

Adaptivni M ovjes može se elektronički podesiti u bilo kojem trenutku kako bi odgovarao cesti i uvjetima u vožnji. Putem Driving Experience Control možete prilagoditi i karakteristike ovjesa željenom stilu vožnje – od udobnog do sportskog s izrazito okretnim upravljanjem.

BMW USLUGE ZA BMW iX3.

Bezbrižno putovanje - s vašim BMW-om iX3.

BMW nudi samo najbolje u pogledu usluga. Uz pomoć BMW Breakdown i Accident Service, naši stručnjaci su vam na raspolaganju svakodnevno u hitnim slučajevima – 365 dana u godini. Zahvaljujući inovativnoj usluzi BMW Teleservices, vaš BMW iX3 automatski obavještava vašeg BMW servisnog partnera o potrebama za servisom, te vas on potom kontaktira. BMW Service Inclusive pokriva navedene i dodatne servisne radove tijekom perioda po vašem izboru. Više vremena za važne stvari u životu: sa širokom ponudom BMW-ovih servisnih paketa uvijek ste na sigurnoj strani.

Pročitajte više
BMW Service Inclusive za BMW iX3 G08 2020

BMW Service Inclusive.

Opustite se i koncentrirajte na ono što je zaista važno – na vožnju. To možete upravo s paketom BMW Service Inclusive. Jednokratnim plaćanjem dobivate sve uključene usluge i poslove održavanja tijekom perioda po vašem izboru.

Pročitajte više
BMW Teleservices za BMW iX3 G08 2020

BMW Teleservices.

S inovativnom uslugom Teleservices iz BMW ConnectedDrive vaš BMW vam pomaže zadržati hladnu glavu: kad je potrebno održavanje ili u slučaju kvara, vaš odabrani BMW servisni partner prima sve relevantne podatke o vozilu. Tada će vam se vaš servisni partner obratiti kako biste ugovorili sastanak. Tako se možete osloniti na brzu i jednostavnu uslugu i ne morate sami misliti na sve. Jedini zahtjev: registrirajte svoje vozilo online na BMW ConnectedDrive Portalu i odaberite servisnog partnera. Otkrijte kako BMW Teleservices može donijeti više praktičnosti u vaš život.

Pročitajte više
BMW Roadside Assistance za BMW iX3 G08 2020

BMW Roadside Assistance.

Besplatna BMW Roadside Assistance usluga pomoći na cesti dostupna je svim vozačima BMW-a, svakodnevno, 365 dana u godini. Jedan poziv – i naši stručnjaci su vam na usluzi, preko telefona ili na licu mjesta ako je potrebno.

Pročitajte više

ORIGINALNI BMW DODACI ZA BMW iX3.

Elektrificirana elegancija: BMW iX3.

Svi BMW vozači standardno uživaju u vožnji. Originalni BMW dodaci postoje kako bi zadovoljili vaše posebne želje. Nudimo širok izbor pojedinačnih dodataka i dodataka koji u kvaliteti, dizajnu i performansama savršeno odgovaraju vašem vozilu i nude vam maksimalnu dodanu vrijednost - bez obzira na to što imate na umu.

BMW iX3 G08 2020 Mineral White metalik tročetvrtinski stražnji prikaz na cesti
BMW krovna kutija 420 crna/titan srebrna BMW iX3 G08 2020

BMW krovna kutija 420 crna/titan srebrna.

Moderna BMW krovna kutija u crnoj boji s bočnim stranama u titan srebrnoj boji ima kapacitet od 420 litara i kompatibilna je sa svim BMW sustavima krovnih nosača. Zbog činjenice da se može otvarati s obje strane i ima trostruko središnje zaključavanje sa svake strane, prikladna je za utovar i zaključavanje radi zaštite od krađe.
BMW poprečni krovni nosači BMW iX3 G08 2020

BMW poprečni krovni nosači.

BMW poprečni krovni nosači mogu se kombinirati sa svim BMW krovnim nosačima i krovnim kutijama i općenito savršeno vizualno pristaju vozilu. Lako se postavljaju bez alata i udovoljavaju najvišim zahtjevima za kvalitetu i sigurnost zahvaljujući njihovoj čvrstoj konstrukciji i sustavu zaštite protiv krađe.
BMW podne prostirke za sve vremenske uvjete BMW iX3 G08 2020

BMW podne prostirke za sve vremenske uvjete.

Četiri izdržjive BMW podne prostirke za sve vremenske uvjete s povišenim obrubom i elegantnim dizajnom štite prostor za noge od vlage i prljavštine. Njihova crna boja se savršeno uklapa u unutrašnjost.
BMW LED projektori BMW iX3 G08 2020

BMW LED projektori.

Inovativni BMW LED projektori u vratima automatski se aktiviraju kad se vrata otvore i projiciraju sliku na tlo pokraj vozila. Dostupno je nekoliko različitih motiva za savršeno osvjetljavanje područja ulaska na individualan način.
BMW bežična stanica za punjenje univerzalna BMW iX3 G08 2020

BMW bežična stanica za punjenje, univerzalna.

Bežično punjenje, bilo kada i bilo gdje: zahvaljujući univerzalnoj BMW bežičnoj stanici za punjenje, pametni telefon možete napuniti jednostavno i učinkovito bez kabla u vozilu. Mobilni telefon je pohranjen na stabilan i siguran način. Osobito pametan: integrirana stanica za punjenje može se ukloniti te je tako bežično punjenje moguće i izvan vozila.
BMW stražnji nosač za bicikl Pro 2.0 BMW iX3 G08 2020

BMW stražnji nosač za bicikl Pro 2.0.

BMW stražnji nosač za bicikl Pro 2.0 je lagan, ali čvrst, i može nositi do 60 kg. Izuzetno lagan za korištenje, može prevoziti dva bicikla ili e-bicikla (proširivo na tri bicikla). Njegova preklopna funkcija omogućuje lagan pristup prtljažnom prostoru u bilo kojem trenutku.

ELECTRIC CONSUMPTION AND CO2 EMISSIONS.

BMW iX3(1):
Power consumption in kW/100 km: xxx
Fuel consumption in l/100 km (combined): 0
CO2 emissions in g/km (combined): 0


The values of the vehicles labelled with (1) are preliminary.


The information on fuel consumption, CO2 emissions and energy consumption has been determined in accordance with the prescribed measurement procedure VO (EU) 715/2007 in the version applicable at the time of type approval. The figures refer to a vehicle with basic configuration in Germany and the range shown considers optional equipment and the different size of wheels and tires available on the selected model.

 

Further information about the official fuel consumption and the official specific CO2 emissions for new passenger automobiles can be found in the 'New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines', which are available free of charge at all sales outlets and from DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Germany and on https://www.dat.de/co2

 

The values are already based on the new WLTP regulation and are translated back into NEDC-equivalent values in order to ensure the comparison between the vehicles. For vehicle related taxes or other duties based (at least inter alia) on CO2-emissions the CO2 values may differ to the values stated here.

Pročitajte više

Potrošnja električne energije i emisija CO2.

 • BMW iX3:
  Potrošnja električne energije u kW/100 km: 17,8–17,5
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 0
  Emisija CO2 u g/km (kombinirana): 0

  Podaci o potrošnji goriva, emisiji CO2 i potrošnji energije utvrđeni su u skladu s propisanim postupkom mjerenja VO (EU) 715/2007 u verziji koja je bila primjenjiva u trenutku homologacije tipa. Podaci se odnose na vozilo s osnovnom konfiguracijom u Njemačkoj, a prikazani raspon uključuje dodatnu opremu i različite veličine kotača i guma na odabranom modelu.

  Daljnje informacije o službenoj potrošnji goriva i službenim specifičnim emisijama CO2 za nova osobna vozila mogu se naći u 'Smjernicama o potrošnji goriva i putničkih vozila za nove putničke automobile', koje su besplatno dostupne na svim prodajnim mjestima i od DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Njemačka i na https://www.dat.de/co2

  Vrijednosti se već temelje na novoj WLTP regulativi i prevode se natrag u vrijednosti ekvivalentne NEDC kako bi se osigurala usporedba između vozila. Za poreze u vezi s vozilima ili druge dažbine koje se zasnivaju (barem između ostalog) na emisiji CO2, vrijednosti CO2 mogu se razlikovati od ovdje navedenih vrijednosti.