BMW iX3 G08 2020 Mineral White metalik video

THE iX3

BMW iX3 G08 2020 Mineral White metalik modeli i oprema

PRVI IKAD BMW iX3: MODELI I OPREMA

THE iX3PRVI IKAD BMW iX3: MODELI I OPREMA

BMW iX3 redefinira vožnju bez emisija. S petom generacijom BMW eDrive tehnologije, prvi potpuno električni SAV kombinira prema budućnosti okrenut električni pogon s izvanrednom voznom dinamikom BMW-ove obitelji X. Inovativne mjere poput adaptivne obnove dodatno povećavaju učinkovitost: energija se obnavlja tijekom kočenja inteligentnim prilagođavanjem razine usporavanja i kočnog učinka ovisno o različitim čimbenicima. Oprema poput standardnog adaptivnog ovjesa jamči zadovoljstvo u vožnji – i to s dometom do 460 km* - prikladnim za svakodnevnu upotrebu. Istovremeno, inteligentni sustavi za pomoć u vožnji i digitalne usluge podrazumijevaju da putujete sigurno i udobno na svakom metru vašeg putovanja. A s prilagođenim proizvodima i uslugama iz BMW Charging, punjenje vašeg BMW-a iX3 postaje izuzetno jednostavno i učinkovito.

*Podaci su izračunati pomoću WLTP metode mjerenja.

Pročitajte više

MODELI I OPCIJE OPREME BMW-a iX3.

Model “Inspiring”

Osnovni model "Inspiring" već uključuje impresivan asortiman opreme za poboljšanje udobnosti, sigurnosti i zadovoljstva u vožnji. Pored BMW Live Cockpit Professional i novih digitalnih usluga, mnogi praktični detalji poput automatskog klima uređaja s 3-zonskim upravljanjem osiguravaju ugodnu atmosferu u vašem BMW-u.

BMW iX3 G08 2020 Model “Inspiring” Sophisto Grey Brilliant Effect tročetvrtinski pogled sprijeda

Osnovni model "Inspiring" već uključuje impresivan asortiman opreme za poboljšanje udobnosti, sigurnosti i zadovoljstva u vožnji. Pored BMW Live Cockpit Professional i novih digitalnih usluga, mnogi praktični detalji poput automatskog klima uređaja s 3-zonskim upravljanjem osiguravaju ugodnu atmosferu u vašem BMW-u.

 • Vanjština

 • Unutrašnjost

Model “Impressive”

Opcionalno dostupan "Impressive" model napravljen je na temelju osnovnog "Inspiring" modela i impresionira širokim rasponom dodatnih značajki koje dodatno poboljšavaju ekskluzivan njuh i udobnost u vožnji. Osim sportskih 20" aerodinamičnih kotača i prilagodljivih LED prednjih svjetala, mnoge druge funkcionalne značajke su impresivne.

BMW iX3 G08 2020 Model “Impressive” Mineral White metalik efekt tročetvrtinski prednji prikaz

Opcionalno dostupan "Impressive" model napravljen je na temelju osnovnog "Inspiring" modela i impresionira širokim rasponom dodatnih značajki koje dodatno poboljšavaju ekskluzivan njuh i udobnost u vožnji. Osim sportskih 20" aerodinamičnih kotača i prilagodljivih LED prednjih svjetala, mnoge druge funkcionalne značajke su impresivne.

 • Vanjština

 • Unutrašnjost

BMW iX3 detaljno: otkrijte ponude, usluge i tehničke podatke.

ELEKTRIFICIRANA VOZNA DINAMIKA BMW-a iX3.

Pogon i tehnologije podvozja BMW-a iX3 na prvi pogled.

BMW iX3 svoju posebnu dinamiku vožnje i učinkovite performanse duguje BMW eDrive tehnologiji pete generacije. Električna pogonska jedinica koja se sastoji od električnog motora, mjenjača i energetske elektronike dizajnirana je za maksimalnu učinkovitost i zadovoljstvo u vožnji. Visokonaponska baterija s posebno razvijenim litij-ionskim memorijskim ćelijama napaja električni motor s energijom. Izravni pogon isporučuje maksimalni okretni moment iz stanja mirovanja i omogućuje spontano i neometano ubrzanje. U kombinaciji s adaptivnim ovjesom koji prilagođava osobine amortizera odgovarajućoj voznoj situaciji, na svakom putovanju su vam zajamčeni maksimalna udobnost i precizna vozna dinamika. Na ovaj način BMW iX3 nudi savršenu interakciju učinkovitosti, performansi i sigurne smirenosti. Istovremeno, izuzetni dizajnerski detalji u BMW i plavoj boji i tehnologije usmjerene prema budućnosti poput opcionalnih 20” aerodinamičnih kotača ili zvučnog dizajna naglašavaju ekskluzivnost vozila. Opcionalna rešetka bubrega BMW Individual visoki sjaja Shadow Line s proširenim značajkama zajedno s okvirima prozora i krovne linije u crnoj boji visokog sjaja omogućuju vam da dodatno naglasite dinamičnost. Svako putovanje s BMW-om iX3 tako postaje elektrificirajuća avantura.

BMW iX3 G08 2020 Mineral White metalik tročetvrtinski prednji prikaz u vožnji na cesti
Električni pogon generacija 5 BMW iX3 G08 2020

Električni pogon.

Visokointegrirana pogonska jedinica kombinira električni motor, mjenjač i elektroniku u aluminijskom kućištu, štedeći prostor i masu. Izravni, spontani odziv na ubrzanje osigurava tipično BMW zadovoljstvo u vožnji. Električni motor je posebno održiv.
Obnavljanje energije kočenja BMW iX3 G08 2020

Sustav za obnavljanje.

Sustav za obnavljanje pretvara kinetičku energiju stvorenu tijekom usporavanja i kočenja u električnu energiju i tako puni pogonsku visokonaponsku bateriju čime se povećava domet. Podesivost razine obnavljanja u četiri stupnja omogućuje veću mogućnost individualizacije i značajan doprinos udobnosti.
Visokonaponska baterija BMW iX3 G08 2020

Visokonaponska baterija.

Visokonaponska baterija sa specijalno razvijenim litij-ionskim memorijskim ćelijama napaja električni motor i integrirana je u podvozje vozila tako da je zaštitićena od sudara. Može se puniti putem kućne utičnice, BMW Wallboxa ili na javnim punionicama. Sustav upravljanja baterijom osigurava učinkovito punjenje i optimalnu snagu pogona.
20” aerodinamični kotači 843 Bicolour s mještovitim gumama BMW iX3 G08 2020 Mineral White metalik krupni plan kotač

20” aerodinamični kotači 843 Bicolour s mješovitim gumama

20” aerodinamični kotači 843 Bicolour Jet Black s mješovitim gumama, sjajno tokareni, veličina prednjih naplataka 8J x 20 s gumama 245/45 R20, veličina stražnjih naplataka 9,5J x 20 s gumama 275/40 R20.
BMW IconicSounds Electric BMW iX3 G08 2020 u vožnji na cesti

BMW IconicSounds Electric.

S BMW IconicSounds Electric, možete dodatno poboljšati emotivno iskustvo potpuno električne vožnje. Proizvodnja zvuka daje vam trenutne povratne informacije o različitim manevrima vožnje. Zvuk se iznutra emitira putem audio sustava, a izvana putem dijelova zvučne zaštite pješaka.
Adaptivni ovjes BMW iX3 G08 2020 ručica mjenjača

Adaptivni ovjes.

Adaptivni ovjes omogućuje podešavanje karakteristika amortizera kako bi odgovarale voznoj situaciji, povećavajući tako udobnost vožnje i voznu dinamiku. Standardne COMFORT postavke nude visoku razinu vozne udobnosti.
BMW iX3 G08 2020 sustavi za pomoć u vožnji video

SUSTAVI ZA POMOĆ U VOŽNJI BMW-a iX3.

TEHNOLOGIJE BMW-a iX3.

Pomoć vozaču i povezivost BMW-a iX3.

BMW iX3 pokazuje put. Vrhunski sustavi za pomoć u vožnji kao što je standardni Driving Assistant Professional daju vam podršku s djelomičnom automatizacijom u svakoj voznoj situaciji. Zahvaljujući Surround View kameri zajedno sa sustavima Parking i Reversing Assistant, Parking Assistant Plus olakšano vam je parkiranje i manevriranje. BMW Intelligent Personal Assistant stoji vam na usluzi kao ultimativni stručnjak za vozila. Daje vam informacije o statusu vašeg vozila, savjete za najučinkovitiju vožnju i omogućuje vam jednostavno glasovno upravljanje velikim rasponom funkcija u unutrašnjosti, dok vas inovativne funkcije za zabavu poput integracije pametnog telefona s Android Auto ili Apple CarPlay zabavljaju i informiraju. S digitalnim uslugama iz Connected Charging uvijek ćete biti informirani o trenutnoj razini napunjenosti baterije i najbližoj opciji za punjenje tijekom vašeg putovanja. Postupkom punjenja možete upravljati u bilo kojem trenutku i tako uživati u bezbrižnoj i opuštenoj vožnji s vašim BMW-om iX3. Nadalje, planiranje rute postaje lakše jer dobivate dodatne informacije o punionicama kao i o zanimljivim mjestima u blizini, omogućujući vam da najbolje iskoristite stanku za punjenje.

Kokpit BMW iX3 G08 2020
Parking Assistant Plus BMW iX3 G08 2020 kontrolni zaslon unutrašnjost

Parking Assistant Plus

Parking Assistant Plus vam olakšava parkiranje i manevriranje. Između ostalog uključuje sustav kamera Sourround View koji uključuje Top View, Panorama View, Remote 3D View, kao i pomoć pri bočnom parkiranju, funkciju hitnog kočenja Active Park Distance Control, Parking Assistant s uzdužnim i bočnim navođenjem i pomoć za vožnju unazad Reversing Assistant.
Driving Assistant Professional BMW iX3 G08 2020 kontrolni zaslon unutrašnjost

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional nudi optimalnu udobnost i sigurnost tijekom kritičnih i monotonih prometnih situacija. Pored sadržaja sustava Driving Assistant, uključuje Steering i Lane Control Assistant s proširenim funkcijama, Lane Change i Emergency Stop Assistant te Lane Keeping Assistant s aktivnom zaštitom od bočnog sudara.
Assisted Driving View BMW iX3 G08 2020 ploča s instrumentima unutrašnjost

Assisted Driving View.

Assisted Driving View pruža informacije o okolini vozila u stvarnom vremenu, prikupljene pomoću različitih sustava pomoći. Zahvaljujući animiranom 3D zaslonu na ploči s instrumentima, možete jasno vidjeti kako vaše vozilo percipira trenutnu prometnu situaciju i tako razumjeti kako sustav radi.
Steering and Lane Control Assistant s proširenim funkcijama BMW iX3 G08 2020 ploča s instrumentima unutrašnjost

Steering and Lane Control Assistant s proširenim funkcijama.

Steering and Lane Control Assistant s proširenim funkcijama može se aktivirati kako bi vam pomogao u montonim prometnim situacijama. Pomaže vam održati vozilo u središtu voznog traka, podržava vas u uskim prostorima i olakšava navigaciju na autocestama kada je ruta aktivna.
Tempomat sa Stop&Go funkcijom BMW iX3 G08 2020 ploča s instrumentima unutrašnjost

Tempomat sa Stop&Go funkcijom.

Tempomat sa Stop&Go funkcijom održava prethodno određenu udaljenost do vozila ispred u rasponu brzina od 30 do 210 km/h, uključujući zaustavljanje i ponovno kretanje u stani-kreni prometu. Speed Limit Assist omogućava preuzimanje ograničenja brzine u tempomatu. Upozorenje o prednjem sudaru s intervencijom kočenja reagira na vozila u stanju mirovanja, na pješake i bicikliste.
BMW Live Cockpit Professional BMW iX3 G08 2020 ploča s instrumentima unutrašnjost

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional s navigacijom uključuje dva visokokvalitetna zaslona koja se sastoje od 10,25” kontrolnog zaslona visoke rezolucije kojim se može upravljati dodirom i potpuno digitalnog 12,3” zaslona s instrumentima. Operativnim sustavom BMW Operating System 7 također se može upravljati putem iDrive Touch kontrolera.
BMW Intelligent Personal Assistant BMW iX3 G08 2020 kontrolni zaslon unutrašnjost

BMW Intelligent Personal Assistant.

‘Hej BMW. Tko si ti?’ Ne bi li bilo nevjerojatno kada bi vaš BMW bio i vaš osobni asistent? Komuncirajte sa svojim vozilom koristeći BMW Intelligent Personal Assistant. Poznaje vas, svaki dan postaje sve bolji i pomaže vam u svakoj situaciji. Možete mu dodijeliti i svoju osobnu riječ za aktivaciju. Može vam objasniti sve o vašem vozilu i pomoći vam da bolje upoznate svoj BMW.
BMW Maps BMW iX3 G08 2020 kontrolni zaslon unutrašnjost

BMW Maps.

Tijekom planiranja i pripreme, dok vozite ili čak parkirate: BMW Maps jamči izvanredno iskustvo navigacije. Učinite svoje putovanje još ugodnijim i osobnijim – zahvaljujući intuitivnom upravljanju i navigaciji savršeno prilagođenoj vozaču.
Connected Charging BMW iX3 G08 2020 kontrolni zaslon unutrašnjost

Connected Charging

S digitalnim uslugama iz Connected Charging, koristite električni domet vašeg BMW i modela optimalno i učinkovito. Čim krenete planirati vaše putovanje, sustav vas bezrezervno upućuje na najbiže javne punionice na vašoj ruti i unaprijed vas informira o, npr., njihovoj dostupnosti i ponuđenoj vrsti struje za punjenje.
Integracija pametnog telefona BMW iX3 G08 2020 kontrolni zaslon unutrašnjost

Integracija pametnog telefona.

Zašto biti bez funkcija vašeg pametnog telefona u vašem BMW-u kad možete nastaviti raditi sve kao i obično? S integracijom pametnog telefona, vaše vozilo podržava Apple CarPlay i Android Auto pomoću bežične veze između vašeg pametnog telefona i vozila. To vam omogućuje da jednostavno koristite poznate funkcije i različite aplikacije u vozilu.
Digital Key BMW iX3 G08 2020

Digital Key.

Zašto nositi ključ automobila sa sobom ako imate pametni telefon? Možete zaključati i otključati svoj BMW i čak ga i pokrenuti s funkcijom Digital Key. Možete ovlastiti do pet osoba s iPhone telefonom – ako je kompatibilan – da koriste vaš BMW. Između ostalog, pogonska snaga i maksimalna brzina mogu se ograničiti, npr. za vozače početnike.* *BMW Digital Key je kompatibilan samo s određenim iPhone uređajima. Popis kompatibilnih iPhone uređaja dostupan je na bmw.com/digitalkey
Connected Music BMW iX3 G08 2020 kontrolni zaslon unutrašnjost

Connected Music.

Slušajte svoju omiljenu glazbu gdje god da se nalazite. Klasično na autoputu, jazz u jutarnjim satima i pop dok ugodno krstarite. S Connected Music možete izravno putem ugrađene SIM kartice u vozilu prenijeti do 30 milijuna pjesama s BMW glazbenog partnera Spotify.

ELECTRIC CONSUMPTION AND CO2 EMISSIONS.

BMW iX3(1):
Power consumption in kW/100 km: xxx
Fuel consumption in l/100 km (combined): 0
CO2 emissions in g/km (combined): 0


The values of the vehicles labelled with (1) are preliminary.


The information on fuel consumption, CO2 emissions and energy consumption has been determined in accordance with the prescribed measurement procedure VO (EU) 715/2007 in the version applicable at the time of type approval. The figures refer to a vehicle with basic configuration in Germany and the range shown considers optional equipment and the different size of wheels and tires available on the selected model.

 

Further information about the official fuel consumption and the official specific CO2 emissions for new passenger automobiles can be found in the 'New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines', which are available free of charge at all sales outlets and from DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Germany and on https://www.dat.de/co2

 

The values are already based on the new WLTP regulation and are translated back into NEDC-equivalent values in order to ensure the comparison between the vehicles. For vehicle related taxes or other duties based (at least inter alia) on CO2-emissions the CO2 values may differ to the values stated here.

Pročitajte više

Potrošnja električne energije i emisija CO2.

 • BMW iX3:
  Potrošnja električne energije u kW/100 km: 17,8–17,5
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 0
  Emisija CO2 u g/km (kombinirana): 0

  Podaci o potrošnji goriva, emisiji CO2 i potrošnji energije utvrđeni su u skladu s propisanim postupkom mjerenja VO (EU) 715/2007 u verziji koja je bila primjenjiva u trenutku homologacije tipa. Podaci se odnose na vozilo s osnovnom konfiguracijom u Njemačkoj, a prikazani raspon uključuje dodatnu opremu i različite veličine kotača i guma na odabranom modelu.

  Daljnje informacije o službenoj potrošnji goriva i službenim specifičnim emisijama CO2 za nova osobna vozila mogu se naći u 'Smjernicama o potrošnji goriva i putničkih vozila za nove putničke automobile', koje su besplatno dostupne na svim prodajnim mjestima i od DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Njemačka i na https://www.dat.de/co2

  Vrijednosti se već temelje na novoj WLTP regulativi i prevode se natrag u vrijednosti ekvivalentne NEDC kako bi se osigurala usporedba između vozila. Za poreze u vezi s vozilima ili druge dažbine koje se zasnivaju (barem između ostalog) na emisiji CO2, vrijednosti CO2 mogu se razlikovati od ovdje navedenih vrijednosti.