BMW M340i xDrive Touring (G21), bočni pogled u vožnji
Vrsta motoraBenzinDizel

THE 3

BMW M340i xDrive Touring (G21), bočni pogled u vožnji

BMW SERIJE 3TOURING M AUTOMOBILI

Vrsta motoraBenzinDizel
THE 3BMW SERIJE 3</br>TOURING M AUTOMOBILI

BMW M340i xDrive i M340d xDrive Touring potaknite vaš svakodnevni život uzbudljivim osjećajem motosporta. Njihovi snažni redni 6-cilindrični motori BMW M TwinPower Turbo isporučuju do 375 KS (275 kW) i komponente M ovjesa dizajnirane za maksimalnu dinamiku razvijaju pogonsku silu. I donose strast prema automobilskim utrkama u roku od nekoliko sekundi. U kombinaciji s impresivnim prtljažnim prostorom od 1.510 m³ i mnogim inovativnim rješenjima za odlaganje, oni pokazuju svoje sposobnosti na brzoj cesti ili na dugim putovanjima.

Pročitajte više

ZNAČAJKE BMW SERIJE 3 TOURING M AUTOMOBILA.

Pretvaranje iščekivanja u užitak u vožnji.

Iz ljubavi prema automobilskim utrkama: s izvornim komponentama ovjesa BMW M, BMW M340i xDrive i M340d xDrive Touring jamče uzbuđenja na najvišoj razini. Stvorene za maksimalne zahtjeve u dinamici, nadahnjuju impresivnim performansama i savršenim voznim svojstvima. Prilagodljivi M ovjes s promjenjivim sportskim upravljanjem, podržan, na primjer, sportskim diferencijalom M s stalnom kontrolom blokade diferencijala, pruža sportsku zabavu u kombinaciji s povećanom okretnošću, optimalnom vučom i najboljim mogućim upravljanjem.
BMW M340i xDrive Touring (G21), vozna dinamika
BMW M340i xDrive Touring (G21), 8-stupanjski Steptronic Sport mjenjač

8-stupanjski Steptronic Sport mjenjač.

8-stupanjski Steptronic Sport mjenjač nudi nevjerojatno sportske izmjene stupnjeva prijenosa. Bilo automatsko ili ručno, pomoću ručica mjenjača ili ručice za promjenu iza upravljača - za udobnu vožnju ili nevjerojatno dinamičnu vožnju. U SPORT načinu vožnje i s ručicom mjenjača u lijevom položaju S/M, promjene stupnjeva prijenosa su osmišljene za maksimalne performanse.
BMW M340i xDrive Touring (G21), M Sport kočnica

M Sport kočnice.

Kočnica M Sport ima prednje čeljusti s četiri klipa i stražnje plutajuće čeljusti s jednim klipom u plavoj boji s oznakom M te ima velike kočione diskove koji osiguravaju izvanredne performanse kočenja.
BMW M340i xDrive Touring (G21), Adaptivni M ovjes

Adaptivni M ovjes.

Adaptivni M ovjes spušten za 10 milimetara može se u bilo kojem trenutku električno prilagoditi kako bi odgovarao uvjetima na cesti i vožnji. Vozači također mogu prilagoditi karakteristike ovjesa putem kontrole iskustva u vožnji kako bi omogućili svoj željeni stil vožnje u to vrijeme - od udobnog do izuzetno atletskog s izrazito agilnim upravljanjem.
BMW M340i xDrive Touring (G21), M sport diferencijal

M sport diferencijal.

M Sport diferencijal optimizira vučnu snagu i stabilnost u vožnji pri promjeni traka ili ubrzavanju iz zavoja, prilikom vožnje u zavoju pri velikim brzinama ili na različitim površinama ceste. Vučna snaga je optimizirana uz pomoć elektronički upravljanog uređaja koji smanjuje razliku u brzini okretaja stražnjih kotača.
BMW M340i xDrive Touring (G21), BMW Laserlight

BMW Laserlight.

U laserskom načinu rada dugih svjetala, adaptivna BMW Laserlight svjetla osvjetljavaju dometom do 530 m, gotovo dvostruko više od uobičajenih svjetala. Bolja vidljivost u mraku značajno povećava sigurnost. Plavi naglasci i natpis "BMW Laser" na prednjim svjetlima također ističu tehnološke standarde i sportski karakter vozila.
BMW M340i xDrive Touring (G21), 19&quot; M lakometalni kotači Double-spoke stil 792 M Bicolour

19" M lakometalni kotači, Double-spoke, 792 M Bicolour.

19" M lakometalni kotači Double-spoke stil 792 M Bicolour Cerium Grey sa miješanim gumama i runflat gumama, polirani, sprijeda 8J x 19 sa 225/40 R19 gumama, straga 8.5J x 19 sa 255/35 R19 gumama.
BMW M340i xDrive Touring (G21), M Shadow Line visokog sjaja

M Shadow Line visokog sjaja.

M Shadow Line visokog sjaja uključuje brojne značajke opreme u crnoj boji visokog sjaja. To uključuje brtve prozorske šupljine, prozorske okvire i vodilice, B-stupove, kao i vanjske okvire ogledala, zrcalni trokut i oštricu.
BMW M340i xDrive Touring (G21), Ekskluzivne obloge ispu&scaron;ne cijevi

Ekskluzivne obloge ispušne cijevi.

Isključivo za M340i xDrive i M340d xDrive Touring: lijeva i desna ispušna cijev u slobodnom obliku i u boji Cerium Grey. Na taj način ispušne cijevi daju vizualni iskaz i ističu sportski karakter modela M340i xDrive i M340d xDrive Touring.
BMW M340i xDrive Touring (G21), Sportska sjedala i M pojasevi

Sportska sjedala i M pojasevi.

Sportska sjedala za vozača i suvozača imaju optimalnu podršku i različite mogućnosti podešavanja. M pojasevi s zatezačem pojasa i graničnikom sile pojasa mogu se pohvaliti izuzetnim utkanim sjajem u klasičnim M bojama.
BMW M340i xDrive Touring (G21), M specifična digitalna instrument ploča

M specifična digitalna instrument ploča.

Osim čistih podataka o vožnji, poput brzine i okretaja, M instrument tabla s instrumentima prikazuje i dodatne informacije za osobito sportsku vožnju.
BMW M340i xDrive Touring (G21), M kožni upravljač

M kožni upravljač.

M kožni upravljač s višenamjenskim tipkama, M oznakom i integriranim zračnim jastukom na strani vozača predstavljen je u dizajnu s tri kraka. S obručem upravljača u koži 'Walknappa' Black s crnim šavovima i oblikovanim naslonima za palce, pruža izravno, atletsko iskustvo upravljanja.

ATLETSKA SNAGA.

Uzbuđenje prije nego što uopće uđete: moderan i dinamičan dizajn BMW-a M340i xDrive i M340d xDrive Touring spaja snagu i estetiku u svakom detalju. Ekskluzivni detalji dizajna u progresivnoj metalik Cerium Grey boji, poput okvira i letvica prepoznatljive BMW-ove rešetke za bubrege, naglašavaju njihovu sportsku genetiku. Izgled unutrašnjosti nije ništa manje sportski: značajke poput ergonomskih sportskih sjedala i ekskluzivnog M kožnog upravljača, zajedno s najfinijim materijalima, pretvaraju ga u pravi kokpit sportskog automobila, koji obećava zabavu - i isporučuje ju.

Pročitajte više

TEHNOLOGIJE SERIJE 3 TOURING M AUTOMOBILA.

Intuitivno i anticipativno.

BMW M340i xDrive i M340d xDrive Touring teži da vas sigurno dovede do odredišta - i da vašu vožnju pretvori u sportsko iskustvo. Da bi se to postiglo, inteligentne značajke Driving Assistant Professional i Parking Assistant već omogućuju djelomično automatiziranu vožnju. Uz aktivni tempomat sa funkcijom Stop & Go, uklj. upozorenje na sudar, pješaka i biciklista s funkcijom kočenja, upravljač i pomoćnik u kontroli trake podržavaju vas pri brzinama do 210 km/h. Nastavljajući asfaltirati put prema autonomnoj vožnji, pomoćnik za parkiranje i pomoćnik za vožnju unatrag neovisno vas manevriraju na parkirališnim mjestima i izvan njih. Za optimalnu udobnost i maksimalnu sigurnost - u svim situacijama u vožnji. Pomažući u postizanju toga, inovativni BMW inteligentni osobni asistent funkcionira kao stalni suputnik. Bilježi vaše pojedinačne odluke i postavke te vas tako svakim danom sve bolje upoznaje. Po potrebi kontrolira navigaciju, zabavu i uredske funkcije te uvijek zna put do vašeg omiljenog talijanskog restorana. Poput pravog pomoćnika, odgovara na pitanja o vozilu kako bi vas upoznao s vašim BMW M340i xDrive ili M340d xDrive Touring i njegovim nizom inovativnih značajki i funkcija.
BMW M340i xDrive Touring BMW M340d xDrive Touring (G21), Driving Assistant Professional

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional nudi optimalnu udobnost i sigurnost tijekom kritičnih ili monotonih prometnih situacija. Osim usluga Driving Assistant, uključuje Steering i Lane Control Assistant s proširenim funkcijama, Emergency Stop Assistant i Lane Keeping Assistant s aktivnom zaštitom od bočnog sudara.
BMW M340i xDrive Touring BMW M340d xDrive Touring (G21), Parking Assistant Plus

Parking Assistant Plus.

Parking Assistant Plus olakšava parkiranje i upravljanje vozilom. Odlikuje ga, među ostalim, sustav Surround View, uključujući Top View, Panorama View, Remote View 3D, kao i bočna pomoć pri parkiranju, funkcija kočenja u nuždi Active Control Distance Control, Parking Assistant s linearnim navođenjem i Asistent za vožnju unatrag.
BMW M340i xDrive Touring BMW M340d xDrive Touring (G21), BMW Drive Recorder

BMW Drive Recorder.

BMW Drive Recorder omogućuje vam snimanje videozapisa iz okoline vozila i reprodukciju videozapisa na središnjem upravljačkom zaslonu ili putem USB izlaza, također na vašem uređaju. Važne informacije o vozilu, poput brzine i GPS položaja, pohranjuju se sinkronizirano s videozapisom. BMW Drive Recorder ima dvije podfunkcije, Event Recorder i Crash Recorder.
BMW M340i xDrive Touring BMW M340d xDrive Touring (G21), BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional s navigacijom uključuje visokokvalitetnu mrežu zaslona koja se sastoji od 10,25-inčnog kontrolnog zaslona visoke rezolucije kojim se može upravljati dodirom i potpuno digitalne 12,3-inčne digitalne ploče. BMW-ovim operativnim sustavom 7 također se može upravljati putem iDrive dodirnog kontrolera.
BMW M340i xDrive Touring BMW M340d xDrive Touring (G21), Connected Music

Connected Music.

slušajte svoju omiljenu glazbu gdje god se nalazili. Klasično na autocesti, jazz za vrijeme špice i pop kad krstarite. Connected Music sa Spotifyem znači da možete izravno slušati bezbrojne milijune pjesama bez ikakvih ograničenja putem BMW-ovog glazbenog partnera Spotify, koristeći SIM karticu instaliranu u vašem vozilu.
BMW M340i xDrive Touring BMW M340d xDrive Touring (G21), Remote Software Upgrade

Remote Software Upgrade.

Najnovija verzija softvera uvijek u vozilu. Uz opciju Remote Software Upgrade, vaš će BMW uvijek biti ažuriran. Jednostavno možete preuzeti nadogradnje putem aplikacije My BMW App ili SIM kartice instalirane u vozilu, a zatim ih instalirati. Na taj se način aktiviraju i ostale dostupne funkcije u vašem BMW-u.
BMW M340i xDrive Touring BMW M340d xDrive Touring (G21), Paket za odlaganje

Paket pretinaca za spremanje stvari.

Paket pretinaca uključuje pretinac sa šarkama na vozačevoj strani ploče s instrumentima, mreže na stražnjoj strani naslona prednjih sjedala, kao i dva USB priključka s funkcijom punjenja na stražnjoj središnjoj konzoli. Tu je i dodatna mreža za pohranu na desnoj strani za manje predmete i zatezni remen na desnoj strani.
BMW M340i xDrive Touring BMW M340d xDrive Touring (G21), Otvor stražnjeg prozora zasebno

Otvaranje stražnjeg prozora zasebno.

Stražnje staklo, koje se može otvoriti zasebno, posebno je praktično za spremanje ili uklanjanje manjih komada prtljage bez otvaranja cijelih vrata prtljažnika.
BMW M340i xDrive Touring BMW M340d xDrive Touring (G21), Sustav za lak&scaron;i utovar

Sustav za utovar.

Sustav za utovar uključuje naslone stražnjih sjedala koji se mogu podijeliti u omjeru 40:20:40 radi najveće moguće fleksibilnosti. Na primjer, dva putnika mogu udobno sjediti straga, dok se dugi predmeti, poput torbi za skijanje i snowboard, mogu prevoziti istovremeno. Dva držača za čaše u središnjem naslonu za ruke vrlo su praktična.

TEHNIČKI PODACI BMW SERIJE 3 TOURING M AUTOMOBILA.

BMW M340d xDrive Touring

Snaga motora u kW (KS) pri 1/min:

275 (374)/5.500-6.500

Ubrzanje 0-100 km/h u s:

4,6

Potrošnja goriva, kombinirana, u l/100 km:

8,4-7,8

Emisija CO2, kombinirana, u g/km:

193-178

BMW M340d xDrive (G21), tehnički podaci

CIJENE, FINANCIRANJE I LEASING BMW SERIJE 3 TOURING M AUTOMOBILA.

BMW M340i xDrive Touring (G21), dizajn kotača

BMW FINANCIAL SERVICES ZA BMW SERIJE 3 TOURING M AUTOMOBILI.

Vozite ga brzo i fleksibilno s financijskim proizvodima po mjeri iz BMW Financial Services. Bez obzira radi li se o financiranju ili leasingu – svaka od naših ponuda je individualno prilagođena vašim potrebama i željama. Saznajte više o atraktivnim financijskim rješenjima ili odgovarajućoj ponudi leasinga za vaš novi BMW serije 3 Touring M automobil.

BMW SERVISI.

SERVISI I ASISTENCIJA ZA BMW M340i / M340d xDRIVE TOURING.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

#whateverhappens: Svestrano bezbrižno putovanje za električna vozila: ovaj paket nudi vam 100% transparentnost i praktičnu jednostavnost planiranja. Sami odabirete rok od 4 ili 6 godina - ili rok od 3 godine putem leasinga. Sadržaj servisnog paketa:
 • Servis provjere vozila
 • Servis mikrofiltera
 • Servis kočne tekućine
Saznajte više o BMW Service Inclusive usluzi
BMW Teleservices

BMW Teleservices.

S inovativnim Teleservices BMW ConnectedDrive vaš BMW pomaže vam da ostanete hladne glave: kada je potrebno održavanje ili u slučaju kvara, vašem željenom BMW servisnom partneru pruža sve relevantne podatke o vozilu. Vaš servisni partner će vas zatim kontaktirati kako biste dogovorili termin sastanka. Dakle, možete se osloniti na brzu i jednostavnu uslugu i ne morate o svemu razmišljati sami. Jedini uvjet: registrirali ste svoje vozilo putem interneta na portalu BMW ConnectedDrive i odabrali ste servisnog partnera. Otkrijte kako BMW Teleservices može učiniti vaš život ugodnijim.
Saznajte više o BMW Teleservices
BMW Roadside Assistance

BMW Roadside Assistance.

Besplatna usluga BMW Roadside Assistance dostupna je svim BMW vozačima svakodnevno, 365 dana u godini. Jedan poziv – i naši stručnjaci vam stoje na usluzi, putem telefona ili ako je potrebno, na licu mjesta.
Saznajte više o BMW Roadside Assistance
Zaposlenik BMW servisa pomaže kupcu

ŽELITE LI OSOBNI SAVJET

Ako imate bilo kakvih pitanja, tražite daljnje informacije ili želite posebne ponude za BMW M340i / M340d xDrive Touring, obratite se BMW partneru u vašem području. Naše stručno servisno osoblje rado će vam dati individualni savjet telefonom ili na licu mjesta.

POTROŠNJA GORIVA I EMISIJE CO2.

BMW M340d xDrive Touring:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 6.7–6.1
CO2 emisije u g/km (kombinirane): 176–160

 

Službeni podaci o potrošnji goriva i emisijama CO2 određeni su u skladu s obveznim mjernim postupkom i u skladu su s Uredbom (EU) 715/2007 koja je vrijedila u vrijeme homologacije. U slučaju dometa, brojke u WLTP-u uzimaju u obzir bilo koju dodatnu opremu. Za novotestirana vozila od 01.01.2021. službeni podaci više ne postoje prema NEDC-u, već samo prema WLTP-u. Za više informacija o WLTP i NEDC mjernim postupcima, pogledajte www.bmw.de/wltp

 

Za više informacija o službenoj potrošnji goriva i službenim specifičnim emisijama CO 2 novih osobnih automobila, pogledajte "Vodič za potrošnju goriva, CO2 Emisije i potrošnja električne energije novih putničkih automobila ’, koja je besplatno dostupna na svim prodajnim mjestima tvrtke Deutsche AutomobilTreuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern- Scharnhausen, i na https://www.dat.de/co2/.

Pročitajte više

Potrošnja goriva i emisije CO2.

 • BMW M340i xDrive Touring:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 8.4–7.8
  CO2 emisije u g/km (kombinirane): 193–178

  BMW M340d xDrive Touring:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 6.7–6.1
  CO2 emisije u g/km (kombinirane): 176–160

  Službeni podaci o potrošnji goriva i emisijama CO2 određeni su u skladu s obveznim mjernim postupkom i u skladu su s Uredbom (EU) 715/2007 koja je vrijedila u vrijeme homologacije. U slučaju dometa, brojke u WLTP-u uzimaju u obzir bilo koju dodatnu opremu. Za novotestirana vozila od 01.01.2021. službeni podaci više ne postoje prema NEDC-u, već samo prema WLTP-u. Za više informacija o WLTP i NEDC mjernim postupcima, pogledajte www.bmw.de/wltp

  Za više informacija o službenoj potrošnji goriva i službenim specifičnim emisijama CO 2 novih osobnih automobila, pogledajte "Vodič za potrošnju goriva, CO2 Emisije i potrošnja električne energije novih putničkih automobila ’, koja je besplatno dostupna na svim prodajnim mjestima tvrtke Deutsche AutomobilTreuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern- Scharnhausen, i na https://www.dat.de/co2/.