BMW serije 1 M135i xDrive (F40) in Black Sapphire metallic Driving car in urban environment
Performanse i okretni moment306 PS, 225 KW, 450 NM
Vrsta motoraBenzin

THE 1

BMW M135i xDRIVE.

BMW serije 1 M135i xDrive (F40) in Black Sapphire metallic Driving car in urban environment
Performanse i okretni moment306 PS, 225 KW, 450 NM
Vrsta motoraBenzin
 • THE 1BMW M135i xDRIVE.

  Nudeći više performansi, više stila i više zabave u vožnji, BMW M135i xDrive nije tu da se natječe – već da postavlja nove standarde. Njegova atletska vanjština to naglašeno prikazuje s prepoznatljivim detaljima kao što su M135i xDrive specifična dvostruka rešetka bubrega u mrežastom dizajnu, M stražnji spojler i dvije ispušne cijevi od 100 mm. Ipak, i na cesti, BMW M135i xDrive daje ton: kombinacija standardnog M Sport diferencijala, BMW xDrive, Steptronic Sport mjenjača i M sportskog upravljanja čini ga najboljim vozilom u svojoj klasi u smislu agilnosti i zavoja. Pokrenut M TwinPower Turbo 4-cilindričnim benzinskim motorom s visokim brojem okretaja, ovaj samouvjereni BMW serije 1 M automobil nudi performanse i dinamiku vožnje na novoj razini.

   

  BMW M135i xDrive:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 8,0–7,4
  Emisija CO2 u g/km (kombinirana): 180–167

  ODGOVARA SVOJOJ SNAŽNIJOJ STRANI.

  Sportski i progresivni dizajn novog BMW-a M135i xDrive gotovo je mogao biti stvoren da privuče poglede divljenja u rekordnom vremenu. Iznimno prepoznatljiv prednji dio s velikim otvorima za zrak, istaknutom dvostrukom rešetkom u dizajnu mrežice i nagnutim adaptivnim LED prednjim svjetlima osiguravaju nezaboravan prvi dojam. Impresivni 19-inčni naplatci od lake legure zajedno s dinamičnim konturama naglašavaju atletski karakter vozila. Sa stražnje strane dominira široka stražnja pregača s izgledom difuzora i dvije velike ispušne cijevi od 100 mm u Cerium Grey boji. Interijer BMW-a M135i xDrive inspirira jednako brzo: M Sport sjedala, osvijetljene ukrasne obloge i veliki panoramski stakleni krov stvaraju posebno dinamičan i izdašan vrhunski ambijent.

  Pročitajte više

  DIZAJN.

  Visokokvalitetna oprema za vanjštinu i unutrašnjost BMW M135i xDrive.

  BMW M135i xDrive (F40) u Black Sapphire metalik sa BMW rešetkom bubrega u mrežastom dizajnu u Cerium Grey

  BMW rešetka bubrega u mrežastom dizajnu.

  BMW rešetka bubrega u mrežastom dizajnu u potpunosti je dovršena u Cerium Grey boji i ima detaljno dizajniranu rešetku iznutra. Ova mrežasta struktura, inspirirana utrkama, daje dubinu i vrijednost prednjoj strani i postavlja visokokvalitetan i dinamičan naglasak u detaljima.
  BMW M135i xDrive (F40) u Black Sapphire metalik, pogled straga na M Aerodynamics paket

  M Aerodynamics paket.

  M Aerodynamics paket sa M specifičnim prednjim donjim dijelom odbojnika, stražnjim donjim dijelom odbojnika i bočnim otvorima komunicira čistu dinamiku, naglašavajući atletski karakter vozila. Dijelovi ukrasa obojeni su u boju karoserije i imaju umetke u crnoj boji visokog sjaja.
  BMW M135i xDrive (F40) u Black Sapphire metalik, pogled straga na M stražnji spojler

  M stražnji spojler.

  M stražnji spojler naglašava atletsku siluetu vozila i smanjuje neželjeno aerodinamičko podizanje. Proizvodeći potisnu silu na stražnjoj osovini, pruža vozilu veću stabilnost u vožnji.
  BMW M135i xDrive (F40) u Black Sapphire metalik pogled straga na lijevu i desnu ispušnu cijev u Cerium Grey

  Ispušne cijevi.

  Ekskluzivno za M135i xDrive: nakošene ispušne cijeve lijevo i desno u boji Cerium Grey. Na taj način, ispušne cijevi promjera 100 mm daju vizualni izraz i naglašavaju sportski duh M135i xDrive.
  BMW M135i xDrive (F40) unutrašnjosti sa M sportskim sjedalima za vozača i suvozača

  M sportska sjedala za vozača i suvozača.

  M sportska sjedala s integriranim naslonima za glavu, dubokom površinom za sjedenje i visokim bočnim i naslonima za leđa pružaju vozaču i suvozaču poboljšanu potporu, čak i pri brzim prolascima kroz zavoje. Osim toga, sjedalo se može prilagoditi vašoj individualnoj veličini tijela zahvaljujući integriranom podešavanju širine naslona.
  BMW M135i xDrive (F40) unutrašnjost sa M pojasevima

  M pojasevi.

  M pojasevi s zatezačem pojasa i ograničivačem sile pojasa mogu se pohvaliti izuzetnim prošivima u klasičnim M bojama i naglasiti iznimno kvalitetan i sportski ambijent u unutrašnjosti vozila.
  BMW M135i xDrive (F40) kokpit sa M kožnim upravljačem

  M kožni upravljač.

  M kožni upravljač s višenamjenskim tipkama, M oznakom i integriranim zračnim jastukom na strani vozača predstavljen je u dizajnu s tri kraka. S obručem upravljača u koži 'Walknappa' Black s crnim šavovima i oblikovanim naslonima za palce, pruža izravno, atletsko iskustvo upravljanja.
  BMW M135i xDrive (F40) unutrašnjost sa letvicama unutrašnjosti 'Illuminated Boston'

  Letvice unutrašnjosti 'Illuminated Boston'.

  Letvice unutrašnjosti 'Illuminated Boston' sa 'Mesh' naglaskom na instrumentnoj ploči i oblogama vrata daju unutrašnjosti progresivan ambijent s visokim osjećajem vrijednosti. Svjetlucavi uzorak diskretno osvijetljenih završnica stvara privlačnu i ugodnu atmosferu u vozilu.
  BMW M135i xDrive (F40) u M Misano Blue metalik u videu

  VOZNA DINAMIKA.

  Dinamičke značajke vožnje BMW-a M135i xDrive.

  M TwinPower Turbo 4-cilindrični benzinski motor u BMW M135i xDrive (F40)

  BMW M135i xDrive motor.

  Vrhunski sportaš koji prenosi čisti užitak u vožnji: M TwinPower Turbo 4-cilindrični benzinski motor u BMW-u M135i xDrive posebno je snažan jer je opremljen novim klipovima, većim turbopunjačem, optimiziranim usmjeravanjem usisnog zraka, rashladnim paketom visokih performansi i M ispušnim sustavom kontroliranjem klapne.
  BMW M135i xDrive (F40) sa Steptronic Sport mjenjačem

  Steptronic Sport mjenjač.

  8-stupanjski Steptronic Sport mjenjač nudi nevjerojatno sportske izmjene stupnjeva prijenosa. Bilo automatski ili ručno, pomoću ručica mjenjača ili ručice za promjenu iza upravljača - za udobnu vožnju ili nevjerojatno dinamičnu vožnju. U SPORT načinu vožnje i s ručicom mjenjača u lijevom položaju S/M, promjene stupnjeva prijenosa su osmišljene za maksimalne performanse.
  BMW M135i xDrive (F40) sa M Sport ovjesom

  M Sport ovjes.

  M Sport ovjes spušta vozilo za otprilike deset milimetara. Također ima kraće opruge ovjesa i čvršće postavke amortizera, kao i tvrđe stabilizatore. U kombinaciji, rezultiraju još izravnijim dizajnom ovjesa, koji omogućuje izrazito sportski stil vožnje.
  BMW M135i xDrive (F40) sa M Sport kočnicama

  M Sport kočnice.

  M Sport kočnice sprijeda imaju fiksne čeljusti sa četiri klipa i straga plutajuće čeljusti s jednim klipom u plavoj boji s M oznakom te velike kočne diskove za izvanredne performanse kočenja.
  BMW M135i xDrive (F40) u Black Sapphire metalik sa M Performance paketom tročetvrtinski pogled sprijeda

  BMW M135i xDRIVE SA M PERFORMANCE PAKETOM.

  M Performance paket dodatno pojačava sportski potencijal vozila. Smanjenje težine postignuto mjerama na podvozju, u unutrašnjosti i korištenjem laganih kovanih kotača od 18" jamči maksimalno ubrzanje i osjetno povećava dinamiku vožnje. U isto vrijeme, M Performance paket sa svojim upečatljivim crnim elementima dizajna kao što su poklopci vanjskih retrovizora, BMW rešetka bubrega u mrežastom dizajnu i ukrasi ispušne cijevi čine povećanu učinkovitost jasno vidljivom izvana.

  INOVATIVNE TEHNOLOGIJE.

  Povezivost i digitalne usluge u BMW M135i xDrive.

  Od vašeg digitalnog karaktera BMW Inteligent Personal Assistant preko slobodno programabilnog, BMW Live Cockpit Professional do udobne Remote Software Upgrade: najnovije tehnologije povezivanja i inovativne digitalne usluge nude vam maksimalnu povezanost i udobnost u vašem BMW M135i xDrive.
  BMW M135i xDrive (F40) sa BMW Live Cockpit Professional

  BMW Live Cockpit Professional.

  BMW Live Cockpit Professional s navigacijskom funkcijom uključuje visokokvalitetnu mrežu zaslona koja se sastoji od kontrolnog zaslona visoke razlučivosti od 10,25" kojim se može upravljati dodirom i potpuno digitalnog 10,25" zaslona instrumenata. BMW operativnim sustavom 7 može se između ostalog upravljati putem iDrive Touch Controllera.
  BMW M135i xDrive (F40) sa BMW Intelligent Personal Assistant

  BMW Intelligent Personal Assistant.

  "Hej BMW, gladan sam." Vaš BMW Intelligent Personal Assistant pronaći će najbliži restoran i odmah planirati rutu. Ali može puno više. Vaš BMW Intelligent Personal Assistant pomoći će vam u pogledu funkcija vozila. I jasno objasniti korisne značajke. Pomaže vam da jednostavno i intuitivno upravljate svojim BMW-om.

  BMW M135i xDrive (F40) sa Remote Software Upgrade

  Remote Software Upgrade.

  Time vaš BMW uvijek ima najnovije ažuriranje. Remote Software Upgrades mogu se preuzeti putem My BMW aplikacije ili u vozilu i potom instalirati.

  Telefonija sa bežičnim punjenjem u BMW M135i xDrive (F40)

  Telefonija s bežičnim punjenjem.

  Telefonija s bežičnim punjenjem uključuje priključnu stanicu za bežično punjenje i drugi mikrofon za bolju kvalitetu glasa bez upotrebe ruku za vas i vašeg suvozača. Dodatna zračna veza poboljšava mobilni prijem. Dva mobilna telefona i audio uređaj mogu se istovremeno povezati putem Bluetootha. Uključen je i tehnički kapacitet za Wi-Fi žarišnu točku.
  BMW M135i xDrive (F40) sa integracijom pametnog telefona

  Integracija pametnog telefona.

  Zašto ići bez značajki pametnog telefona u svom BMW-u kad ga možete nastaviti koristiti kao i obično? S integracijom pametnog telefona, vaše vozilo podržava Apple CarPlay i Android Auto putem bežične veze između vašeg pametnog telefona i vozila. To vam omogućuje olakšano korištenje poznatih funkcija i raznih aplikacija u vozilu.
  Remote Services za BMW M135i xDrive (F40)

  Remote Services.

  Gdje je moj BMW i je li zaključan? Daljinske usluge vam odmah pokazuju gdje je vaš BMW parkiran i je li zaključan. Upravljajte svojim klima uređajem ili pošaljite svoje sljedeće odredište svom BMW-u iz udobnosti svog kauča. Aplikacija My BMW praktično i sigurno omogućuje vam pristup vašem vozilu gdje god se nalazili.

  TEHNIČKI PODACI BMW M135i xDRIVE.

  BMW M135i xDrive.

  Snaga motora u kW (KS):

  225 (306)

  Ubrzanje 0-100 km/h u s:

  4,8

  Potrošnja goriva, kombinirana, u l/100 km:

  8,0–7,4

  CO2  kombinirana emisija u g/km: 

  180–167

  BMW M135i xDrive (F40), Black Sapphire metalik, tehnički podaci

  CIJENE, FINANCIRANJE I LEASING ZA BMW M135i xDRIVE.

  BMW FINANCIJSKI SERVISI ZA BMW M135i xDRIVE.

  BMW M135i xDrive (F40) u M Misano Blue metalik, tročetvrtinski pogled sprijeda na parkingu sa dvije osobe ispred auta

  Dođite brzo i fleksibilno s financijskim proizvodima po mjeri iz BMW Financial Services. Bez obzira radi li se o financiranju ili leasingu – svaka od naših ponuda je individualno prilagođena vašim potrebama i željama. Saznajte više o privlačnim financijskim rješenjima i leasing ponudama za vaš novi BMW M135i xDrive.

  BMW SERVICES.

  USLUGE I PODRŠKA ZA BMW M135i xDRIVE.

  BMW Service Inclusive

  BMW Service Inclusive.

  #whateverhappens: Svestrano bezbrižno putovanje za električna vozila: ovaj paket nudi vam 100% transparentnost i praktičnu jednostavnost planiranja. Sami birate rok od 4 ili 6 godina - ili rok od 3 godine putem leasinga. Sadržaj servisnog paketa:
  • Servis provjere vozila
  • Servis mikrofiltra
  • Servis kočne tekućine
  Saznajte više o BMW Service Inclusive
  BMW Teleservices

  BMW Teleservices.

  Uz inovativnu opciju Teleservices usluge BMW ConnectedDrive, vaš BMW pomaže vam ostati hladne glave: kad je potrebno održavanje ili u slučaju kvara, željenom BMW servisnom partneru pruža sve relevantne podatke o vozilu. Vaš servisni partner će vas zatim kontaktirati kako biste dogovorili termin sastanka. Tako se možete osloniti na brzu i jednostavnu uslugu i ne morate sami misliti na sve. Jedini uvjet: registrirali ste svoje vozilo online na portalu BMW ConnectedDrive i odabrali ste servisnog partnera. Otkrijte kako BMW Teleservices može učiniti vaš život ugodnijim.
  Saznajte više o BMW Teleservices
  BMW Roadside Assistance

  BMW Roadside Assistance.

  Besplatna usluga BMW Roadside Assistance dostupna je svim BMW vozačima svakodnevno, 365 dana u godini. Jedan poziv – i naši stručnjaci vam stoje na usluzi, putem telefona ili ako je potrebno, na licu mjesta.
  Saznajte više o BMW Roadside Assistance
  BMW zaposlenik savjetuje kupca

  ŽELITE LI OSOBNI SAVJET?

  Ako imate bilo kakvih pitanja, trebate dodatne informacije ili želite posebne ponude za BMW M135i xDrive, kontaktirajte BMW-ovog partnera u vašoj blizini. Naše stručno servisno osoblje rado će vam dati individualni savjet telefonom ili na licu mjesta.

  Potrošnja goriva i emisija CO2.

  BMW M135i xDrive:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirano): 8,0–7,4
  Emisije CO2 u g/km (kombinirano): 180–167

  Službeni podaci o potrošnji goriva, emisiji CO2, potrošnji električne energije i električnom dosegu utvrđeni su u skladu s propisanim mjernim postupkom i odgovaraju Europskoj Uredbi (EZ) 715/2007 u važećoj verziji. Za dosege, podaci utvrđeni prema WLTP-u uzimaju u obzir svu dodatnu opremu (u ovom slučaju dostupnu na njemačkom tržištu). Za vozila koja su novo homologirana od 1. siječnja 2021. postoje samo službeni podaci prema WLTP-u. Osim toga, NEDC vrijednosti brišu se iz potvrda o sukladnosti od 1. siječnja 2023. Uredbom EZ-a 2022/195.

  Za više informacija o NEDC i WLTP mjernim postupcima posjetite www.bmw.com/wltp

  Dodatne informacije o potrošnji goriva i službenoj emisiji CO2 za model novih osobnih automobila možete pronaći u „Smjernicama za potrošnju goriva, emisiju CO2 i potrošnju električne energije za nova osobna vozila“, besplatno dostupnim na svim prodajnim mjestima, na Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Njemačka, i pod https://www.dat.de/co2/.

  Pročitajte više

  Potrošnja goriva i emisija CO2.

  • BMW M135i xDrive:
   Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirano): 7.8–7.4
   Emisije CO2 u g/km (kombinirano): 179–168

   Službeni podaci o potrošnji goriva, emisiji CO2, potrošnji električne energije i električnom dometu utvrđeni su u skladu s propisanim mjernim postupkom iu skladu s Uredbom (EU) 715/2007 s izmjenama i dopunama. WLTP brojke uzimaju u obzir svaku dodatnu opremu u slučaju raspona. Za vozila koja su nedavno homologirana od 01.01.2021., službene specifikacije postoje samo prema WLTP-u. Dodatne informacije o NEDC i WLTP metodama mjerenja možete pronaći na https://www.bmw.hr/wltp