BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual Frozen Portimao Blue metalik tročetvrtinski pogled sprijeda u vožnji
Performanse544 KS (400 kW)
Vrsta motoraElektrični

THE i4 M50

BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual Frozen Portimao Blue metalik tročetvrtinski pogled sprijeda u vožnji

PRVI POTPUNO ELEKTRIČNI M AUTOMOBIL.

Performanse544 KS (400 kW)
Vrsta motoraElektrični
THE i4 M50PRVI POTPUNO ELEKTRIČNI M AUTOMOBIL.

Sportske performanse koje naelektriziraju: po prvi puta BMW i4 M50 kombinira inovativnu snagu BMW-a M i snage BMW-a i. Kao rezultat toga, BMW i4 M50 sa svojim potpuno električnim pogonom napajanim s dva motora BMW M eDrive razvija nevjerojatnih 544 KS (400 kW) u načinu Sport Boost i nudi tipičnu BMW M dinamiku u dosad neviđenom obliku. Ovaj novi užitak u vožnji u potpunosti bez emisija popraćen je progresivnim dizajnom - a zaokružen je atmosferom koja je sportska, ekskluzivna i ultramoderna u jednakim mjerama. Kao prvi čisto električni Gran Coupé iz BMW-a M, ovo izuzetno vozilo stvara vlastitu klasu i impresionira velikim rasponom, luksuznom količinom prostora i inteligentnom povezanošću s izvanrednom razinom svakodnevne praktičnosti.

BMW i4 M50:
Potrošnja električne energije u kWh/100 km (kombinirana): 22,5–18,0
Emisije CO2 u g/km (kombinirane): -

Pročitajte više

PERFORMANSE BMW-a i4 M50.

Pogonski sklop, ovjes i performanse.

BMW i4 M50.

Adrenalinski nabijena električna dinamika vožnje sa svestranom svakodnevnom praktičnošću.
 • Dva BMW M eDrive motora sa inteligentnim pogonom na sve kotače BMW xDrive
 • Vrhunski zvuk od BMW M IconicSouund Electric
 • M Sport ovjes, varijabilno sportsko upravljanje i M sport kočnice kao standard
 • 400 kW (544 KS), 0–100 km/h za 3.9 sek.
 • Domet do 521* km (WLTP) s nula lokalnih emisija CO2
BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual Frozen Portimao Blue metalik tročetvrtinski pogled sprijeda

BMW i4 M50 – ZNAČAJKE.

Dinamika vožnje i dizajnerske značajke BMW-a i4 M50.

Elektrificira osjetila: BMW i4 M50 razvija snažna 400 kW (544 KS) sa svoja dva BMW M eDrive motora u načinu Sport Boost i s brojnom M specifičnom tehnologijom ima potpuno novo iskustvo vožnje. Karakterizira ga neprekidno ubrzanje od 0 do 100 km/h za 3,9 sekundi, dinamika nabijena adrenalinom s tipičnom preciznošću BMW M i vrlo emotivan zvuk vožnje koji pokreće BMW M IconicSounds Electric. Dodatno poboljšan standardnom serijom M aerodinamičkog paketa i opcijskim M Technology paketom. Zaokruživanje dinamičnog izgleda ekskluzivni su elementi dizajna u Cerium Grey boji i upečatljive M značajke od zatvorene M rešetke bubrega do M stražnjeg spojlera. U unutrašnjosti, novi BMW zakrivljeni zaslon nagnut prema vozaču i tanka ploča s instrumentima definiraju ultra moderan ambijent. M naglasci poput M sportskih sjedala za vozača i suvozača ili M kožni upravljač s kontrastnim šavovima u M bojama postavljaju sportske naglaske.

BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual Frozen Portimao Blue metalik tročetvrtinski pogled straga u vožnji
BMW M eDrive BMW i4 M50 G26 2021 pogonski sklop

BMW M eDrive.

BMW i4 M50 temelji se na petoj generaciji tehnologije BMW eDrive. Uz dva električna motora visokih performansi, to uključuje visokonaponsku bateriju, energetsku elektroniku i tehnologiju punjenja za vozilo. U načinu Sport-Boost, dva snažna motora BMW M eDrive na prednjoj i stražnjoj osovini razvijaju impresivnu snagu od 544 KS (400 kW) za ubrzanje gran coupéa s pet vrata, glatko i bez prekida od 0 do 100 km/h za pukih 3,9 sekundi. Specifično pozicioniranje visokonaponske baterije smanjuje težište vozila, a zajedno s raspodjelom osovinskog opterećenja od gotovo 50:50 poboljšava dinamiku vožnje. Istodobno, sa svojim izuzetnim dometom do 521* kilometara (WLTP) zasigurno mu ništa ne nedostaje u svakodnevnoj praktičnosti.
BMW M IconicSounds Electric BMW i4 M50 G26 2021 vrata unutrašnjosti sa zvučnikom

BMW M IconicSounds Electric.

BMW M IconicSounds Electric stvorio je zaseban, vrlo emotivan svijet zvukova za BMW i4 M50. Na taj način doživljavate izražajni zvuk vožnje putem audio sustava u unutrašnjosti i možete uživati ​​u čistom užitku vožnje svim svojim osjetilima. Karakteristike zvuka prilagođavaju se sustavom Driving Experience Control: od snažno dinamičnog s jasnim povratnim informacijama o opterećenju u načinu SPORT, do skladne akustike s blagim povratnim informacijama o opterećenju u načinu COMFORT ili potpuno tihog u načinu rada ECO PRO.
Prilagodljiv s M ovjesom BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual Frozen Portimao Blue metalik pogled izbliza na lateralni prednji dio

Prilagodljiv s M ovjesom sa specifičnim postavkama.

Prilagodljivi M ovjes i4 M50 i varijabilno sportsko upravljanje s M Sport kočnicom osiguravaju najveću moguću preciznost u vožnji. Specifično podešavanje svih šasija i komponenata sustava, kao i određene mjere krutosti karoserije jamče tipično M iskustvo vožnje na najvišoj razini.
BMW i4 M50 pogonski sklop BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual Frozen Portimao Blue metalik pogled straga u vožnji

BMW i4 M50 pogonski sklop.

Pogonski sklop visokih performansi i4 M50 s dva motora BMW M eDrive visokih performansi jamči brzu isporuku snage. Postava sa pogonom na sve kotače i emocionalni zvuk naglašavaju sportski karakter. Velika visokonaponska baterija velikog dometa osigurava užitak u vožnji čak i na dužim turama.
M Sport kočnica BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual Frozen Portimao Blue metalik pogled izbliza na kotač s visine

M Sport kočnice.

M Sport kočnica ima fiksne čeljusti s četiri klipa sprijeda i plutajuće čeljusti s jednim klipom straga u plavoj boji s oznakom M i ima velike kočione diskove koji osiguravaju izvanrednu učinkovitost kočenja.

M Technology paket BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual Frozen Portimao Blue metalik pogled izbliza na kotač

M Technology paket.

Uz M Technology paket, M Sport kočioni sustav na prednjoj osovini pojačan je većim kočionim diskovima. Paket je dostupan samo u kombinaciji s 19" M lakometalnim kotačima double-spoke 861 M sa sportskim gumama ili ekskluzivnim 20" M lakometalnim kotačima double-spoke 868 M sa sportskim gumama, koji osiguravaju maksimalnu učinkovitost čak i u sportskoj upotrebi.

M Aerodynamics paket BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual Frozen Portimao Blue metalik zračna zavjesa izbliza

M Aerodynamics paket.

Paket M Aerodynamics sa prednjim i stražnjim donjim dijelom odbojnika specifičnom za M u boji vozila, dizajnerskim elementima na bočnim pragovima u crnoj visokog sjaja i dvodijelnom umetku za difuzor u Dark Shadow metalik i crnoj visokog sjaja prenose čistu dinamiku i sportski karakter.
M Carbon paket vanjštine BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual Frozen Portimao Blue metalik M poklopci ogledala izbliza

M Carbon paket vanjštine.

Opcijski vanjski paket M Carbon podcrtava sportske zahtjeve vozila. Bočni elementi spojlera zračne zavjese u prednjem braniku i poklopci vanjskih zrcala izrađeni su od plastike ojačane karbonskim vlaknima (CFRP). Paket je zaokružen bočnim oblogama straga i stražnjim spojlerom specifične geometrije. BMW i4 M50 također ima M poklopce ogledala u specifičnoj geometriji.
M svjetla Shadow Line i BMW Laserlight BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual Frozen Portimao Blue metalik svjetla izbliza

M svjetla Shadow Line i BMW Laserlight.

Opcionalna M svjetla Shadow Line uključuju crnu završnu obradu svih kromiranih elemenata prednjih svjetala, stvarajući nepogrešiv dizajn. U laserskom načinu rada dugih svjetala, adaptivna BMW Laserlight svjetla osvjetljavaju dometom do 550 m, gotovo dvostruko više od uobičajenih svjetala. Bolja vidljivost u mraku značajno povećava sigurnost. Plavi detalji i natpis "BMW Laser" na farovima također naglašavaju tehnološke standarde i sportski izgled vozila.
19" M lakometalni kotači 861 M BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual Frozen Portimao Blue metalik

19" M lakometalni kotači 861 M.

Ekskluzivni 19-inčni M naplatci od lakih legura Double-Spoke 861 M u stilu Bicolour Jet Black, nemetalik, s mješovitim gumama, imaju sjaj i imaju specifičan dizajn koji je posebno dizajniran za BMW i4 M50. Veličina prednjih kotača je 8.5 J x 19 s gumama 245/40 R 19, dok su stražnji kotači 9 J x 19 s gumama 255/40 R 19.
BMW Live Cockpit Professional sa BMW Curved Display BMW i4 M50 G26 2021 unutrašnjost kokpit

BMW Live Cockpit Professional sa BMW Curved Display.

Najnovija generacija BMW Live Cockpit Professional očekuje vas u BMW-u i4 M50. To vam omogućuje uživanje u izgledu novog BMW zakrivljenog zaslona, ​​uključujući M oznaku. Ovo ultramoderno grupiranje zaslona obuhvaća 12,3" zaslon instrumenata i 14,9" zaslon osjetljiv na dodir ispod jedne uobičajene staklene površine bez okvira. Tanak digitalni zaslon nagnut je prema vozaču i predstavlja posebno intuitivan i ergonomski oblik orijentacije prema vozaču te je tako tipičan za BMW M.
M kožni upravljač BMW i4 M50 G26 2021 unutrašnjost kokpit

M kožni upravljač.

M kožni upravljač s višenamjenskim tipkama, M oznakom i integriranim zračnim jastukom na strani vozača predstavljen je u dizajnu s tri kraka. S obodom upravljača u crnoj 'Walknappa' crnoj koži s kontrastnim šavovima i M bojama te oblikovanim naslonima za palac, pruža izravno, sportsko iskustvo upravljanja.
M Sport sjedala BMW i4 M50 G26 2021 unutrašnjost kokpit

M Sport sjedala.

Opcionalna, višestruko podesiva sjedala M Sport s karakterom školjkastih sjedala i dijelom integriranim naslonom za glavu pružaju izvrsnu bočnu potporu vama i vašem suvozaču. Uz to se širina naslona može pojedinačno prilagoditi. Njihov poseban dizajn s crnim M logotipom ističe sportske sposobnosti vozila.
Unutarnje obloge 'Carbon Fibre' BMW i4 M50 G26 2021 unutrašnjost kokpit

Unutarnje obloge 'Carbon Fibre'.

Kvalitetne unutarnje obloge 'Carbon Fibre' M s istaknutim finišerom ukrasa Pearl Chrome idealno se podudaraju s M Sport sjedalima i daju izuzetno moderan i dinamičan izgled unutrašnjosti BMW-a i4 M50.

EMOCIONALNI ZVUK BMW-A i4 M50 - BMW M ICONIC SOUNDS ELECTRIC.

BMW i4 M50 G26 2021 zvučni način vožnje SPORT +

BMW M IconicSounds Electric proizvodi izuzetno emotivan zvuk motora za BMW i4 M50 i zvuk koji je u potpunosti u skladu s BMW-om M. Stoga se kreće od snažno dinamičnog s jasnim povratnim informacijama o opterećenju u SPORT načinu, dok COMFORT način rada sadrži skladnu akustiku s malim opterećenjem povratne informacije, a u načinu rada ECO PRO potpuno tiho nudi visoku razinu akustičke vedrine.

Pročitajte više

VRIJEME PUNJENJA ZA BMW i4 M50.

Sa svojim BMW-om i4 i BMW Charging koristite brojne prilagođene ponude za punjenje kod kuće, na putu i na poslu. Kao i impresivne performanse punjenja, omogućujući vam da napunite 140 km dometa za samo 10 minuta ili napunite bateriju na javnim punjačima velike snage od 10 do 80 posto za samo 31 minutu.
BMW i4 M50 eDrive40 G26 2021 BMW Individual Frozen Portimao Blue metalik tročetvrtinski pogled sprijeda na grafiku sa vremenima punjenja

Napajanje kod kuće za doseg od 100 km.

01:36 h – Wallbox (11 kW)

01:36 h – Flexible Fast Charger (11kW) na industrijskoj utičnici

08:07 h – Standardni kabel za punjenje ili Flexible Fast Charger (2.3 kW) na kućnoj utičnici
Kontaktirajte zastupnika za opcije punjenja
BMW i4 M50 eDrive40 G26 2021 BMW Individual Frozen Portimao Blue metalik tročetvrtinski pogled straga sa grafikom vremena punjenja

Napajanje u pokretu za doseg od 100 km.

00:05 h – Stanica za punjenje velike snage (maks. kapacitet punjenja u vozilu)

00:21 h – Stanica za brzo punjenje (50 kW)

01:36 h – AC stanica za punjenje (maks. kapacitet punjenja u vozilu)
Kontaktirajte zastupnika za opcije punjenja

Izračun uzima u obzir potrošnju i performanse punjenja. Vrijednosti se odnose na startanje akumulatora od 29-33 Celzijevih stupnjeva i okolnu temperaturu s vrijednostima certifikata isključujući dodatne pomoćne potrošače kao što su grijanje sjedala, displeji, klimatizacija. Pojedinačna potrošnja može varirati (ovisno o npr. Profilu vožnje, temperaturi, uvjetima okoline), kao i o pojedinačno dostižnim performansama punjenja (ovisno o npr. Stanju napunjenosti baterije, klima uređaju u vozilu). Potrošnja se temelji na WLTP najboljem slučaju. Učinak punjenja temelji se na maksimalno mogućim performansama punjenja (ovisno o vrsti punjenja i vozilu).

Pročitajte više

JAVNO NAPAJANJE OPCIJOM BMW CHARGING: 12 MJESECI BEZ OSNOVNE NAKNADE **.

BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual Frozen Portimao Blue metalik bočni pogled na vozilo spojeno na brzu javnu punionicu

BMW Charging Card koja je uključena u raspored opskrbe vaš je ključ za rastuću mrežu javnih stanica za napajanje u cijeloj zemlji. U tarifi Active možete plaćati po posebno atraktivnim uvjetima u cijeloj Europi, a prvih 12 mjeseci ne plaćate osnovnu naknadu. S novim BMW-om i4 M50, također dobivate IONITY Plus paket na godinu dana besplatno, što vam omogućuje upotrebu ultrabrzih objekata na jednoj od mnogih IONITY-ovih stanica za napajanje velike snage.

OTKRIJTE BMW DIGITALNE USLUGE SA BMW i4 U OVOM VIDEU.

Upoznajte BMW Intelligent Personal Assistant, koji reagira na vaš glas i postiže veću vizualnu prisutnost uz novi BMW Curved Display (zakrivljeni zaslon). Inovativne Connected Charging usluge pomažu vam da učinkovito iskoristite doseg vašeg BMW-a i4 M50. Osim toga, BMW Digital Key pretvara vaš kompatibilni pametni telefon* u ključ vozila.

 

*BMW Digital Key kompatibilan je samo s odabranim pametnim telefonima. Popis kompatibilnih pametnih telefona dostupan je na bmw.com/digitalkey. Za BMW Digital Key korištenje potrebna je Teleservices oprema.

Pročitajte više

BMW i4 M50 JE PROIZVEDEN SA 100% ZELENOM ENERGIJOM.

BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual Frozen Portimao Blue metalik pogled straga u vožnji zemljanom cestom

Proizvodnja BMW-a i4 M50 uvijek je održiva i koristi isključivo zelenu energiju. Osim toga, električni motor BMW-a i4 M50 dizajniran je tako da u potpunosti izbjegne rijetke zemne metale. Najbolja stvar je, međutim, da ste uvijek na cesti bez lokalnih emisija kada vozite BMW i4 M50, tako da uvijek možete bezbrižno uživati ​​u dinamičnom iskustvu vožnje.

TEHNIČKI PODACI BMW-a i4 M50.

Snaga motora u kW (KS) pri 1/min:

400 (544)

Maksimalni okretni moment u Nm:

795

Ubrzanje 0–100 km/h u s:

3,9

Električni domet u km (WLTP):

414-521

Kapacitet litij-ionske baterije u kWh:

83,9

BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual Frozen Portimao Blue metalik tročetvrtinski pogled sprijeda u vožnji pogled iz niskog kuta
BMW kotači i gume EU oznaka guma pogled izbliza

BMW KOTAČI I GUME.

Gume za naša vozila podvrgavamo strogim ispitivanjima s do 50 različitih kriterija kvalitete - znatno više od propisanih jedinstvenim propisom o označavanju guma koji vrijedi u cijeloj Europi. Ovdje ćete pronaći sve informacije o svojstvima guma koje se koriste u BMW-u.

BMW M PERFORMANCE DIJELOVI I DODACI ZA BMW i4 M50.

Otkrijte posebnu opremu i korisne dodatke za BMW i4 M50.

BMW i4 M50 nudi dinamičnu zabavu u vožnji i velik broj sportskih opcija. BMW M Performance dijelovi omogućuju vam maksimaliziranje dinamičnog izgleda BMW-a i4 M50 i postavljanje originalnih naglasaka za motosport kako izvana tako i iznutra. I originalna BMW dodatna oprema tu je da udovolji vašim posebnim zahtjevima. Uz pojedinačne dodatke, koji pružaju kvalitetu, dizajn i izvedbu savršeno usklađeni s ovim potpuno električnim sportskim automobilom kako bi pružili maksimalnu dodanu vrijednost - bez obzira na vaše planove.

M Performance rešetka bubrega od ugljičnih vlakana BMW i4 M50 G26 2021

M Performance rešetka bubrega od ugljičnih vlakana.

Pokažite svoj stil: okvir M Performance rešetke bubrega izrađen je od vrhunskih ugljičnih vlakana. Za posebno elegantan, sportski i individualan izgled.
M Performance stražnji spojler od karbonskih vlakana BMW i4 M50 G26 2021

M Performance stražnji spojler od karbonskih vlakana.

M Performance stražnji spojler od karbonskih vlakana naglašava premium kvalitetu i dinamičnu pojavu automobila.
M Performance stražnji difuzor od ugljičnih vlakana BMW i4 M50 G26 2021

M Performance stražnji difuzor od ugljičnih vlakana.

M Performance stražnji difuzor izrađen od ugljičnih vlakana stvara još moderniji izgled - i doprinosi sportskom izgledu vozila.
20" M Performance lakometalni kotači Double-spoke stil 868 M u Bicolor (Night Gold, sjajno tokareni), komplet ljetnih kotača BMW i4 M50 G26 2021

20" M Performance naplatak od lakih legura Double-spoke 868 M Bicolor.

Ekskluzivni 20" M Performance lakometalni kotači Double-spoke stil 868 M u Bicolor Night Gold, sjajno tokareni. Ljetni komplet kotača s praćenjem tlaka u gumama.
M Performance upravljač BMW i4 M50 G26 2021

M Performance upravljač.

Čvrsti argumenti: Upravljač sa dijelovima za priananje obloženih alkantarom pruža izvrstan osjećaj i sportskiji osjećaj upravljanja.
M Performance ručica mjenjača u Alcantari BMW i4 M50 G26 2021

M Performance ručica mjenjača u Alcantari.

M Performance ručica mjenjača u Alcantari pruža posebno dobro prianjanje i poboljšava izgled i dojam unutrašnjosti vozila.
BMW WaterBlade BMW i4 M50 G26 2021

BMW WaterBlade.

BMW WaterBlade je brisač vjetrobranskog stakla s inovativnom tehnologijom brisača - za znatno učinkovitije performanse čišćenja.
BMW krovni nosač bicikla BMW i4 M50 G26 2021

BMW krovni nosač bicikla.

BMW krovni nosač bicikla sigurno je rješenje za prijevoz za trkaće, touring i dječje bicikle, kao i za brdske bicikle do maksimalno 20 kg.
BMW vješalica za odjeću za Travel & Comfort System BMW i4 M50 G26 2021

BMW vješalica za odjeću za Travel & Comfort System.

Vješalica za odjeću može se utaknuti u osnovni nosač ili dodatnu opremu "Travel & Comfort", a može se koristiti i izvan automobila.
18" BMW naplatak od lakih legura Double-spoke 853 Gunmetal Grey BMW i4 M50 G26 2021

18" BMW naplatak od lakih legura Double-spoke 853 Gunmetal Grey.

18" BMW lakometalni kotači Double-spoke stil 853 u Gunmetal Grey. Komplet zimskih kotača s kontrolom tlaka u gumama, kompatibilni s lancima za snijeg, dimenzije naplatka 8,5 J x 18.
BMW Advanced Car Eye 2 BMW i4 M50 G26 2021

BMW Advanced Car Eye 2.

U slučaju smetnji, visoko osjetljiva full-HD kamera automatski bilježi situaciju ispred i iza automobila.
BMW prednje podne prostirke za sve vremenske prilike BMW i4 M50 G26 2021

BMW prednje podne prostirke za sva godišnja doba.

Savršeno postavljene BMW-ove podne prostirke za sve vremenske uvjete štite prednji prostor za noge od vlage i prljavštine. U crnoj boji s BMW logotipom.
BMW i4 eDrive40 G26 2021 Mineral white tročetvrtinski pogled sprijeda u mirovanju ispred vode

BMW i4.

Kao prvi potpuno električni gran coupé, sportski i elegantan BMW i4 impresionira svojim dinamičnim voznim karakteristikama i izdašnim osjećajem prostranosti u kombinaciji s ekskluzivnom udobnošću. Njegov veliki domet do 591 kilometara (WLTP) i izdašni proporcije unutrašnjosti s pet sjedala u punoj veličini čine ovaj automobil s pet vrata idealnim suputnikom za bilo koju rutu.

CIJENE, FINANCIRANJE I LEASING BMW i4 M50.

BMW FINANCIAL SERVICES ZA BMW i4 M50.

BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual Frozen Portimao Blue metalik tročetvrtinski pogled s boka sa ženskom osobom ispred kuće

Prilagođeni financijski proizvodi usluge BMW Financial Services vode vas brzo i fleksibilno do odredišta. Bilo za financiranje ili leasing - svaka naša ponuda prilagođena je individualno vašim potrebama i željama. Saznajte više o privlačnim financijskim rješenjima i leasing ponudama za vaš novi BMW i4 M50.

USLUGE I ASISTENCIJA ZA BMW i4 M50.

Zaposlenik BMW servisa pomaže kupcu

ŽELITE LI OSOBNI SAVJET?

Ako imate bilo kakvih pitanja, tražite informacije ili želite posebne ponude za BMW i4 M50, kontaktirajte BMW-ovog partnera u vašoj blizini. Naše stručno servisno osoblje rado će vam dati individualni savjet telefonom ili na licu mjesta.

BMW SERVICE INCLUSIVE ZA BMW i4 M50.

Zaposlenik BMW servisa pozdravlja kupca

#whateverhappens. Svestrana bezbrižna putovanja: ovaj paket nudi vam 100% transparentnost i praktičnu jednostavnost planiranja za odabrani rok trajanja ili kilometraže.

 • Usluga provjere vozila u skladu s BMW smjernicama
 • Usluga mikrofiltera
 • Servis kočione tekućine

Potrošnja energije i emisija CO2 BMW-a i4 M50.

* Mjereno prema WLTP testnom ciklusu

 

** Ponuda specifična za tržište koja vrijedi za nova vozila BMW-ovih podružnica i zastupnika u Europi u BMW Charging Network.

 

BMW i4 M50:
Potrošnja električne energije u kWh/100 km (kombinirana): 22,5–18,0
Emisije CO2 u g/km (kombinirane): -

 

Službeni podaci o potrošnji goriva, emisiji CO2, potrošnji električne energije i električnom dosegu utvrđeni su u skladu s propisanim mjernim postupkom i odgovaraju Europskoj Uredbi (EZ) 715/2007 u važećoj verziji. Za dosege, podaci utvrđeni prema WLTP-u uzimaju u obzir svu dodatnu opremu (u ovom slučaju dostupnu na njemačkom tržištu). Za vozila koja su novo homologirana od 1. siječnja 2021. postoje samo službeni podaci prema WLTP-u. Osim toga, NEDC vrijednosti brišu se iz potvrda o sukladnosti od 1. siječnja 2023. Uredbom EZ-a 2022/195.

Za više informacija o NEDC i WLTP mjernim postupcima posjetite www.bmw.com/wltp

Dodatne informacije o potrošnji goriva i službenoj emisiji CO2 za model novih osobnih automobila možete pronaći u „Smjernicama za potrošnju goriva, emisiju CO2 i potrošnju električne energije za nova osobna vozila“, besplatno dostupnim na svim prodajnim mjestima, na Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Njemačka, i pod https://www.dat.de/co2/.

Pročitajte više

Potrošnja energije i emisija CO2 BMW-a i4 M50.

 • * Mjereno prema WLTP testnom ciklusu

  ** Ponuda specifična za tržište koja vrijedi za nova vozila BMW-ovih podružnica i zastupnika u Europi u BMW Charging Network.

  BMW i4 M50:
  Potrošnja električne energije u kWh/100 km (kombinirana): 22,5–18,0
  Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 0

  Službeni podaci o potrošnji energije i električnom opsegu utvrđeni su u skladu s obveznim mjernim postupkom i u skladu su s Uredbom (EU) 715/2007 koja je vrijedila u trenutku homologacije. U slučaju dometa, brojke u WLTP-u uzimaju u obzir bilo koju dodatnu opremu. Za novotestirana vozila od 01. 01. 2021. službeni podaci više ne postoje prema NEDC-u, već samo prema WLTP-u. Za više informacija o WLTP i NEDC mjernim postupcima, pogledajte https://www.bmw.hr/wltp