BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021 BMW Individual Frozen Pure Grey metalik pogled sprijeda
Performanse275 kW (374 KS)
Vrsta motoraBenzin

THE 4

BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021 BMW Individual Frozen Pure Grey metalik pogled sprijeda

POTPUNO NOVI BMW M440i xDRIVE GRAN COUPÉ.

Performanse275 kW (374 KS)
Vrsta motoraBenzin
THE 4POTPUNO NOVI BMW M440i xDRIVE GRAN COUPÉ.

Snaga, preciznost i čista estetika. Srce posve novog BMW-a M440i xDrive Gran Coupé je linijski 6-cilindrični benzinski motor M TwinPower snage 275 kW (374 KS). U interakciji sa savršeno podešenim komponentama ovjesa specifičnim za M, proizvodi sportsku dinamiku vožnje koja podiže status BMW-a M440i xDrive Gran Coupé na vodeću poziciju - i vizualno kao i zahvaljujući progresivno dizajniranoj vanjštini s elementima dizajna specifičnim za M i sportski i moderan interijer sa svojim izdašnim količinama prostora. Sve u svemu, Gran Coupé s pet vrata nudi fascinantno spajanje performansi, udobnosti i visoke razine svakodnevne praktičnosti. 8,5-8,0 emisije CO2 u g/km (kombinirane): 194-181

Pročitajte više

BMW M440i xDRIVE GRAN COUPÉ – PERFORMANSE.

Pogonski sklop, ovjes i performanse.

BMW M440i xDrive Gran Coupé.

Snaga i sportska dinamika vožnje s visokom funkcionalnošću i prikladnošću za svakodnevnu upotrebu.
 • M TwinPower Turbo linijski 6-cilindarski benzinski motor snage 374 KS
 • 8-stupanjski Steptronic Sport mjenjač
 • Inteligentni pogon na sve kotače BMW xDrive
 • 275 kW (374 KS), 500 Nm, 0-100 km/h za 4.7 sek
BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021 BMW Individual Frozen Pure Grey metalik tročetvrtinski pogled sprijeda

USPOREDITE OPCIJE DIZAJNA BMW M440i xDRIVE GRAN COUPÉ.

BMW M440i xDRIVE GRAN COUPÉ - ZNAČAJKE.

Dinamika vožnje i dizajnerske značajke BMW M440i xDrive Gran Coupé.

Sportski štih do najsitnijih detalja: impresivne performanse BMW-a M440i xDrive Gran Coupé temelje se na skupu visokorazvijenih pogonskih tehnologija i ovjesu posebno podešenom za ovaj model. Snažni M TwinPower Turbo motor, karakteristike izravnog upravljanja i precizno upravljanje definiraju vozni osjećaj tipičan za M. Specifičnosti dizajna specifične za M u sivoj boji Cerium i sportska unutrašnjost dodatno ističu sportski karakter vozila.

BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021 BMW Individual Frozen Pure Grey metalik pogled s boka u mirovanju
BMW M TwinPower Turbo 6-cilindarski benzinski motor BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021

M TwinPower Turbo redni 6-cilindarski benzinski motor.

Vrhunski sportaš koji prenosi čisti užitak u vožnji: M TwinPower Turbo redni 6-cilindrični benzinski motor ima vrhunsku isporuku snage i zapanjujući karakterističan zvuk M motora. Uz Double-VANOS, Valvetronic, visoko precizno ubrizgavanje i TwinScroll turbopunjač, ​​pruža izvrsnu snagu.
Adaptivni M ovjes BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021 BMW Individual Frozen Pure Grey metalik tročetvrtinski pogled sprijeda izbliza

Adaptivni M ovjes

Prilagodljivi M ovjes električno se prilagođava u bilo kojem trenutku kako bi odgovarao cesti i situaciji u vožnji. Također možete podesiti karakteristike ovjesa putem Driving Experience Control opcije kako biste omogućili svoj željeni stil vožnje u tom trenutku – od udobne do iznimno sportske s izrazito agilnim upravljanjem.

Promjenjivo sportsko upravljanje BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021 kokpit sa M kožnim upravljačem

Promjenjivo sportsko upravljanje.

Promjenjivo sportsko upravljanje sa Servotronicom stvara izravan i okretan odgovor upravljanja i osigurava da je za okretanje kotača potreban manji fizički napor. Reagira na kut volana s različitim omjerima upravljanja. Poboljšava upravljivost u dinamičnijoj vožnji i smanjuje napor potreban za upravljanje prilikom parkiranja i skretanja.
8-stupanjski Steptronic Sport mjenjač BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021 mjenjač brzina centralna konzola

Steptronic Sports mjenjač.

8-stupanjski Steptronic Sport mjenjač nudi nevjerojatno sportske izmjene stupnjeva prijenosa. I automatski i ručno pomoću ručice za odabir stupnja prijenosa ili pomoću tipki – za udobno krstarenje ili vrlo dinamičan stil vožnje. U SPORT načinu vožnje i s ručicom mjenjača u lijevom položaju S/M, promjene stupnjeva prijenosa su osmišljene za maksimalne performanse.
M Sport kočnice BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021 pogled izbliza M lakometalni kotači

M Sport kočnice.

M Sport kočnica ima fiksne čeljusti s četiri klipa sprijeda i plutajuće čeljusti s jednim klipom straga u plavoj kao standard ili crvenoj metalik s M logotipom i ima veće kočione diskove koji osiguravaju izvanredne kočne performanse Prilagođen vrlo visokom dinamičkom potencijalu vozila, omogućuje i izniman sportski stil vožnje i izvrsno kočenje na mokrim podlogama.
M rešetka maske BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021 BMW Individual Frozen Pure Grey metalik

M rešetka maske.

M Shadow Line visokog sjaja s proširenim sadržajima uključuje brojne detalje o vanjskoj opremi u crnom visokom sjaju: obloge s bočnim okvirom, završne obloge za udubljenje prozora, poklopci zrcala, trokut i postolje, obloge od B- i C-stupa i rešetke za prozore na stražnjim vratima.

M Aerodynamics paket BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021 BMW Individual Frozen Pure Grey metalik pogled sprijeda

M Aerodynamics paket.

Paket M Aerodynamics sa prednjim i stražnjim donjim dijelom odbojnika specifičnom za M te elementima dizajna u boji vozila na bočnim pragovima u crnom visokom sjaju i višedjelni umetak za difuzor u crnoj visokog sjaja prenosi čistu dinamiku i sportski karakter.
BMW Individual lakometalni kotači 862 I BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021 Frozen Pure Grey metalik

20" BMW Individual aerodinamički kotači 862 I.

20" BMW Individual aerodinamički kotači 862 I Bicolour Black Grey sa miješanim gumama, sjajno tokareni, veličina prednjeg kotača 8.5J x 20 sa 245/35 R20 gumama, veličina stražnjeg kotača 9J x 20 sa 255/35 R20 gumama.
Sport sjedala BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021 unutrašnjost

Sport sjedala za vozača i suvozača.

Sportska sjedala za vozača i suvozača pružaju optimalnu bočnu potporu s podignutim bočnim podupiračima i ručno podesivom potporom za bedra. Položaj prednjeg i stražnjeg dijela, visina sjedala i kut sjedala mogu se podesiti ručno.
M kožni upravljač BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021 unutrašnjost kokpit

M kožni upravljač.

M kožni upravljač s višenamjenskim tipkama, M oznakom i integriranim zračnim jastukom na strani vozača predstavljen je u dizajnu s tri kraka. S obručem upravljača u koži 'Walknappa' Black s crnim šavovima i oblikovanim naslonima za palce, pruža izravno, atletsko iskustvo upravljanja.

VOZAČKI KOKPIT I TEHNOLOGIJE.

Koncept rada, digitalne usluge i sustavi pomoći vozaču BMW-a M440i xDrive Gran Coupé.

Čistoća, udobnost i sigurnost na vrhunskoj razini: brojne inovativne tehnologije podržavaju vas na razne načine tijekom vašeg putovanja. Usredotočite se na bitno - čisti užitak sportske vožnje u vašem BMW M440i xDrive Gran Coupé.

BMW Live Cockpit Professional BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021 unutrašnjost

BMW Live Cockpit Professional.

Poboljšana navigacija i poboljšana sigurnost na cesti. BMW Live Cockpit Professional sada dodaje BMW Head-up zaslon u boji u punoj boji na BMW Live Cockpit Plus. I projicira informacije izravno u vaše vidno polje. Vi odlučujete što želite vidjeti. Jasna prezentacija informacija bez ometanja.

BMW Intelligent Personal Assistant BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 unutrašnjost kontrolni zaslon

BMW Intelligent Personal Assistant.

"Hej BMW, gladan sam." Vaš BMW Intelligent Personal Assistant pronaći će najbliži restoran i odmah planirati rutu. Ali može puno više. Vaš BMW Intelligent Personal Assistant pomoći će vam u pogledu funkcija vozila. I jasno objasniti korisne značajke. Pomaže vam da jednostavno i intuitivno upravljate svojim BMW-om.

Driving Assistant Professional BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 unutrašnjost kontrolni zaslon

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional nudi optimalnu udobnost i sigurnost tijekom kritičnih ili monotonih prometnih situacija. Osim usluga Driving Assistant, uključuje Steering i Lane Control Assistant s proširenim funkcijama, Emergency Stop Assistant i Lane Keeping Assistant s aktivnom zaštitom od bočnog sudara.
Parking Assistant Plus BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 unutrašnjost kontrolni zaslon

Parking Assistant Plus.

Parking Assistant Plus olakšava parkiranje i upravljanje vozilom. Uključuje, između ostalog, sustav Surround View koji uključuje Top View, Panorama View, Remote 3D View, kao i pomoć pri bočnom parkiranju, funkciju kočenja u nuždi Active Park Distance Control, Parking Assistant s uzdužnim i bočnim navođenjem i pomoć za vožnju unazad Reversing Assistant.
Integracija pametnog telefona Apple CarPlay Android Auto BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 unutrašnjost kontrolni zaslon

Integracija pametnog telefona.

Zašto ići bez značajki pametnog telefona u svom BMW-u kad ga možete nastaviti koristiti kao i obično? Integracijom pametnih telefona vaše vozilo podržava Apple CarPlay i Android Auto putem bežične veze između vašeg pametnog telefona i vozila. To vam omogućuje olakšano korištenje poznatih funkcija i raznih aplikacija u vozilu.
BMW Digital Key BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 vrata automobila sa pametnim telefonom

BMW Digital Key.

BMW Digital Key (digitalni ključ) pretvara vaš kompatibilni pametni telefon* u ključ vozila. Za otključavanje jednostavno držite pametni telefon uz kvaku na vratima; prije pokretanja vašeg BMW-a stavite ga na ladicu za pametni telefon. Osim toga, možete poslati Digital Key do pet prijatelja, pa čak i ograničiti maksimalnu brzinu, na primjer – idealno za vozače početnike.

*BMW Digital Key kompatibilan je samo s odabranim pametnim telefonima. Popis kompatibilnih pametnih telefona dostupan je na bmw.com/digitalkey. Za korištenje BMW Digital Key potrebna je Teleservices oprema.

Remote Software Upgrade BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 unutrašnjost kontrolni zaslon

Remote Software Upgrade.

Uvijek najnovija verzija softvera s vama. Uz opciju Remote Software Upgrade, vaš će BMW uvijek biti ažuriran. Jednostavno možete nadogradnje preuzeti putem aplikacije My BMW ili putem SIM kartice instalirane u vozilu, a zatim ih instalirati. Na taj se način aktiviraju i ostale dostupne funkcije u vašem BMW-u.

BMW M440i xDRIVE GRAN COUPÉ – TEHNIČKI PODACI.

BMW M440i xDrive Gran Coupé.

Snaga motora u kW (KS):

275 (374)

Maks. okretni moment u Nm:

500

Ubrzanje 0-100 km/h u s:

4,7

Potrošnja goriva, kombinirana, u l/100 km:

8,5–8,0

Skica tehničkih podataka BMW-a serije 4 Gran Coupé G26
BMW kotači i gume EU oznaka guma pogled izbliza

BMW KOTAČI I GUME.

Gume za naša vozila podvrgavamo strogim ispitivanjima s do 50 različitih kriterija kvalitete - znatno više od propisanih jedinstvenim propisom o označavanju guma koji vrijedi u cijeloj Europi. Ovdje ćete pronaći sve informacije o svojstvima guma koje se koriste u BMW-u.
BMW serije 4 Gran Coupé G26 BMW Individual Aventurine Red metalik tročetvrtinski prednji prikaz

POTPUNO NOVI BMW SERIJE 4 GRAN COUPÉ.

BMW serije 4 Gran Coupé s 5 vrata impresionira s dinamikom, funkcionalnošću i svojom visokokvalitetnom i prostranom unutrašnjošću.

CIJENE, FINANCIRANJE i LEASING ZA BMW SERIJE 4 GRAN COUPÉ M AUTOMOBILE.

BMW FINANCIAL SERVICES ZA BMW M440i xDRIVE GRAN COUPÉ.

BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021 tročetvrtinski pogled straga sa modelom

Skrojeni po mjeri, financijski proizvodi iz BMW Financial Services vode vas brzo i fleksibilno do vašeg odredišta. Bilo za financiranje ili leasing - svaka naša ponuda prilagođena je individualno vašim potrebama i željama. Saznajte više o privlačnim financijskim rješenjima i leasing ponudama za vaš BMW M440i xDrive Gran Coupé.

BMW BROCHURE APP.

BMW Brochure App na pametnom telefonu
Doživite svijet BMW-a interaktivno na svom pametnom telefonu ili tabletu. BMW Brochure App sadrži digitalne brošure za sve aktualne BMW modele. Uživajte u detaljnim informacijama o proizvodu, sjajnim slikama, spektakularnim video sadržajima i očaravajućim pričama o BMW-u po vašem izboru. I naravno, tu ćete pronaći i detalje o dizajnu, opcijama opreme, uslugama i tehnologijama novog BMW-a M440i xDrive Gran Coupé.

USLUGE I PODRŠKA ZA BMW M440i xDRIVE GRAN COUPÉ.

Zaposlenik BMW servisa pomaže kupcu

ŽELITE LI OSOBNI SAVJET?

Imate li bilo kakvih pitanja, trebate dodatne informacije ili želite posebne ponude za BMW M440i xDrive Gran Coupé, molimo kontaktirajte najbližeg BMW Partnera. Naše stručno servisno osoblje rado će vam dati individualni savjet telefonom ili na licu mjesta.

BMW M PERFORMANCE DIJELOVI I DODACI ZA BMW M440i xDRIVE GRAN COUPÉ.

Otkrijte sportsku opremu i korisnu dodatnu opremu za BMW serije 4 Gran Coupé M automobile.

BMW M440i xDrive Gran Coupé nudi dinamičan užitak u vožnji i mnoštvo sportske opreme. Prepoznatljive mogućnosti dizajna iz BMW M Performance dijelova nude vrhunsku razinu automobilskih karakteristika za vanjštinu i unutrašnjost. Originalni BMW dijelovi koji savršeno odgovaraju vozilu u smislu kvalitete i dizajna omogućuju vam da prilagodite vaš BMW M440i xDrive Gran Coupé.

M Performance rešetka bubrega od ugljičnih vlakana BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021

M Performance rešetka bubrega od karbonskih vlakana.

Pokažite svoj stil: okvir M Performance rešetke bubrega izrađen je od vrhunskih ugljičnih vlakana. Za posebno elegantan, sportski i individualan izgled.
Idite na proizvod
M Performance kućišta vanjskih retrovizora od ugljičnih vlakana BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021

M Performance okvir vanjskih ogledala od karbonskih vlakana.

Upečatljivi M kućišta vanjskih retrovizora od ugljičnih vlakana ističu visokotehnološki karakter vozila, dodajući mu individualnu atletsku notu.
Idite na proizvod
M Performance stražnji difuzor od ugljičnih vlakana BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021

M Performance stražnji difuzor od karbonskih vlakana.

M Performance stražnji difuzor izrađen od ugljičnih vlakana stvara još moderniji izgled - i doprinosi sportskom izgledu vozila.
Idite na proizvod
20" M Performance lakometalni kotači Double-spoke stil 868 M u Bicolor (Night Gold, sjajno tokareni), komplet ljetnih kotača BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021

20" M Performance lakometalni kotači Double-spoke stil 868 M u Bicolor (Night Gold, sjajno tokareni), komplet ljetnih kotača.

Ekskluzivni 20" M Performance lakometalni kotači Double-spoke stil 868 M u Bicolor Night Gold, sjajno tokareni. Ljetni komplet kotača s praćenjem tlaka u gumama.
Idite na proizvod
M kožni upravljač BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021

M Performance upravljač.

Čvrsti argumenti: Upravljač sa dijelovima za priananje obloženih alkantarom pruža izvrstan osjećaj i sportskiji osjećaj upravljanja.
Idite na proizvod
M Performance naslon za ruke u Alcantari BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021

M Performance naslon za ruke u Alcantari.

Budući da mali detalji čine veliku razliku: središnji naslon za ruke M Performance iz Alcantare dodaje završni detalj ekskluzivnom automobilskom izgledu kokpita.
Idite na proizvod
18" BMW naplatak od lakih legura Double-spoke 853 Gunmetal Grey BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021

18" BMW naplatak od lakih legura Double-spoke 853 Gunmetal Grey.

18" BMW naplatak od lakih legura Double-spoke 853 Gunmetal Grey. Komplet zimskih kotača s kontrolom tlaka u gumama, kompatibilni s lancima za snijeg, dimenzije naplatka 8,5J x 18.
Idite na proizvod
BMW krovna kutija 320 Black/Titan Silver BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021

BMW krovna kutija 320 Black/Titan Silver.

Krovna kutija Black/Titan Silver boje koja se zaključava, može se otvoriti s obje strane, zapremnine je 320 litara, kompatibilna sa svim BMW sustavima krovnih nosača.
Idite na proizvod
BMW krovni nosač za bicikle BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021

BMW krovni nosač bicikla.

BMW krovni nosač bicikla sigurno je rješenje za prijevoz za trkaće, touring i dječje bicikle, kao i za brdske bicikle do maksimalno 20 kg.
Idite na proizvod
BMW podne prostirke za sve vremenske prilike BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021

BMW prednje podne prostirke za sva godišnja doba.

Savršeno postavljene BMW-ove podne prostirke za sve vremenske uvjete štite prednji prostor za noge od vlage i prljavštine. U crnoj boji s BMW logotipom.
Idite na proizvod
BMW prostor za prtljagu BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021

BMW podloga za prtljažnik mat.

Protuklizna, vodootporna, BMW ugrađena podloga za prtljažni prostor za zaštitu prtljažnika od nečistoće i vlage. U crnoj boji s BMW logotipom.
Idite na proizvod
BMW Advanced Car Eye 2 BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021

BMW Advanced Car Eye 2.

U slučaju smetnji, visoko osjetljiva full-HD kamera automatski bilježi situaciju ispred i iza automobila.
Idite na proizvod

BMW USLUGE ZA BMW M440i xDRIVE GRAN COUPÉ.

Servisne ponude i paketi za BMW serije 4 Gran Coupé M automobile.

BMW postavlja standarde u usluzi i uvijek je tu za vas i vaš BMW M440i xDrive Gran Coupé. Uz pomoć sustava Breakdown i Accident Assistance, naši stručnjaci su vam svakodnevno dostupni u hitnim slučajevima - 365 dana u godini. Zahvaljujući inovativnim BMW Teleservices, vaš BMW M440i xDrive Gran Coupé automatski obavještava vašeg BMW-ovog servisnog partnera o potrebama održavanja i kvarovima, tako da vas mogu samostalno kontaktirati. Uz BMW Service Inclusive, ove i sve ostale usluge financijski su pokrivene za razdoblje po vašem izboru. Osigurajte više vremena za važne stvari u vašem životu: uz širok spektar usluga koje nudi BMW, uvijek ste na sigurnoj strani.

BMW Service Inclusive Žena ispred BMW servisnog centra

BMW Service Inclusive.

Samo se opustite i koncentrirajte se na ono što je zaista važno - uživajući u vožnji sa svojim BMW-om M440i xDrive Gran Coupé. Sa servisnim paketom BMW Service Inclusive, upravo to možete. S jednokratnim plaćanjem, dobivate sve uključene usluge i poslove održavanja za period po vašem izboru.
Saznajte više
BMW Roadside Assistance žena sa pametnim telefonom ispred BMW-a

BMW Roadside Assistance.

Besplatna usluga BMW Roadside Assistance dostupna je svim BMW vozačima svakodnevno, 365 dana u godini. Jedan poziv – i naši stručnjaci vam stoje na usluzi, putem telefona ili ako je potrebno, na licu mjesta.
Saznajte više

Potrošnja goriva i emisija CO2 za BMW M440i xDrive Gran Coupé.

Opcije BMW Individual bit će dostupne za BMW M440i xDrive Gran Coupé od 03/2022.

BMW M440i xDrive Gran Coupé:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 8,5–8,0
Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 194–181

Službeni podaci o potrošnji goriva, emisiji CO2, potrošnji električne energije i električnom dosegu utvrđeni su u skladu s propisanim mjernim postupkom i odgovaraju Europskoj Uredbi (EZ) 715/2007 u važećoj verziji. Za dosege, podaci utvrđeni prema WLTP-u uzimaju u obzir svu dodatnu opremu (u ovom slučaju dostupnu na njemačkom tržištu). Za vozila koja su novo homologirana od 1. siječnja 2021. postoje samo službeni podaci prema WLTP-u. Osim toga, NEDC vrijednosti brišu se iz potvrda o sukladnosti od 1. siječnja 2023. Uredbom EZ-a 2022/195.

Za više informacija o NEDC i WLTP mjernim postupcima posjetite www.bmw.com/wltp

Dodatne informacije o potrošnji goriva i službenoj emisiji CO2 za model novih osobnih automobila možete pronaći u „Smjernicama za potrošnju goriva, emisiju CO2 i potrošnju električne energije za nova osobna vozila“, besplatno dostupnim na svim prodajnim mjestima, na Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Njemačka, i pod https://www.dat.de/co2/.

Pročitajte više

Potrošnja goriva i emisija CO2 za BMW M440i xDrive Gran Coupé.

 • Opcije BMW Individual bit će dostupne za BMW M440i xDrive Gran Coupé od 03/2022.

  BMW M440i xDrive Gran Coupé:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 8.5-8.0
  Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 194-181

  Službeni podaci o potrošnji goriva i emisijama CO2 utvrđeni su u skladu s obveznim postupkom mjerenja i u skladu su s Uredbom (EU) 715/2007 koja je vrijedila u vrijeme homologacije. U slučaju dometa, brojke u WLTP-u uzimaju u obzir bilo koju dodatnu opremu. Za novotestirana vozila od 01.01.2021. Službeni podaci više ne postoje prema NEDC-u, već samo prema WLTP-u. Za više informacija o WLTP i NEDC mjernim postupcima, pogledajte www.bmw.de/wltp.