BMW M235i xDrive Gran Coupé F44 2020 Black Sapphire metalik tročetvrtinski pogled sprijeda
Potrošnja goriva, kombinirana7.8–7.1 l/100 km
Vrsta motoraBenzin

THE 2

BMW M

BMW M235i xDRIVE GRAN COUPÉ.

Potrošnja goriva, kombinirana7.8–7.1 l/100 km
Vrsta motoraBenzin
THE 2BMW M235i xDRIVE GRAN COUPÉ.

Ekstrovertni atletizam BMW-a M235i xDrive Gran Coupé dominira iz svake perspektive: zahvaljujući mišićavoj bočnoj liniji, blago nagnutoj liniji krova i snažnom stražnjem dijelu. Savršeno ugođene komponente vozne dinamike i iznimno snažan motor pomažu ovom vrhunskom sportašu postaviti nova mjerila u svom segmentu. U unutrašnjosti dominiraju ekskluzivni M naglasci i najsuvremenije tehnologije kao što je sustav glasovne kontrole BMW Intelligent Personal Assistant. Za novi cilj - i bez granica.

Pročitajte više

DIZAJN U UNUTRAŠNJOSTI I VANJŠTINI BMW M235i xDRIVE GRAN COUPÉ.

Iznutra sportski, izvana atletski: BMW M235i xDrive Gran Coupé prikazuje svoju beskompromisnu dinamiku u svakom detalju. Ni najmanje zahvaljujući M aerodinamičkom paketu kao i ekskluzivnim M istaknutim detaljima u Cerium Grey boji. Prepoznatljive značajke poput BMW-ove bubrežne rešetke u mrežastom dizajnu, ukrasi slobodnog oblika na ispušnom sustavu ili M stražnji spojler nadopunjuju mišićavi oblik i obrise sportskog coupéa, dok značajke poput M Sport sjedala ili M papučica uređuju ambijent u unutrašnjosti za maksimalnu učinkovitost.
BMW rešetka bubrega u mrežastom dizajnu BMW M235i xDrive Gran Coupé F44 Black Sapphire metalik u pogledu izbliza

BMW rešetka bubrega u mrežastom dizajnu.

BMW rešetka bubrega u mrežastom dizajnu u potpunosti je dovršena u Cerium Grey boji i ima detaljno dizajniranu rešetku iznutra. Ova mrežasta struktura, inspirirana utrkama, daje dubinu i vrijednost prednjoj strani i postavlja visokokvalitetan i dinamičan naglasak u detaljima.
M Aerodynamics paket BMW M235i xDrive Gran Coupé F44 Black Sapphire metalik pogled sprijeda

M Aerodynamics paket.

M Aerodynamics paket sa M specifičnim prednjim donjim dijelom odbojnika, stražnjim donjim dijelom odbojnika i bočnim otvorima komunicira čistu dinamiku, naglašavajući atletski karakter vozila. Dijelovi ukrasa obojeni su u boju karoserije i imaju umetke u Dark Shadow boji visokog sjaja. Na BMW-u M235i umetci su završeni u crnoj boji visokog sjaja.
M stražnji spojler BMW M235i xDrive Gran Coupé F44 Black Sapphire metalik pogled straga

M stražnji spojler.

M stražnji spojler naglašava atletsku siluetu vozila i smanjuje neželjeno aerodinamičko podizanje. Proizvodeći potisnu silu na stražnjoj osovini, pruža vozilu veću stabilnost u vožnji.
M specifični ispušni sustav BMW M235i xDrive Gran Coupé F44 Black Sapphire metalik u pogledu straga

M specifični ispušni sustav.

Sa svojim minimalnim protutlakom, M specifičan ispušni sustav s obje strane podržava snažan razvoj snage motora. Njegov prepoznatljiv zvuk može se kontrolirati putem integriranog mehanizma ispušnog ventila i naglašava sportski izgled vozila. Obrubi ispušne cijevi slobodnog oblika u Cerium Grey boji postavljaju vizualne naglaske.
M sportska sjedala BMW M235i xDrive Gran Coupé F44 unutrašnjost

M sportska sjedala.

M Sport sjedala s integriranim naslonima za glavu za vozača i suvozača nude izvrsnu bočnu potporu svojim dubokim sjedalima i visokim bočnim podupiračima.

M pojasevi BMW M235i xDrive Gran Coupé F44 unutrašnjost

M pojasevi.

M pojasevi s zatezačem pojasa i ograničivačem sile pojasa mogu se pohvaliti izuzetnim prošivima u klasičnim M bojama i naglasiti iznimno kvalitetan i sportski ambijent u unutrašnjosti vozila.
M kožni upravljač BMW M235i xDrive Gran Coupé F44 kokpit

M kožni upravljač.

M kožni upravljač s višenamjenskim tipkama, M oznakom i integriranim zračnim jastukom na strani vozača predstavljen je u dizajnu s tri kraka. S obručem upravljača u koži 'Walknappa' Black s crnim šavovima i oblikovanim naslonima za palce, pruža izravno, atletsko iskustvo upravljanja.
Letvice unutrašnjosti 'Illuminated Brooklyn' BMW M235i xDrive Gran Coupé F44 unutrašnjost

Letvice unutrašnjosti 'Illuminated Brooklyn'.

Letvice unutrašnjosti 'Illuminated Boston' sa 'Triangle' naglaskom na instrumentnoj ploči i oblogama vrata daju unutrašnjosti progresivan ambijent s visokim osjećajem vrijednosti. Svjetlucavi uzorak diskretno osvijetljenih završnica stvara privlačnu i ugodnu atmosferu u vozilu.

VOZNA DINAMIKA BMW M235i xDRIVE GRAN COUPÉ.

S M Sportskim upravljačem, 8-stupanjskim Steptronic mjenjačem i M Sport ovjesom, BMW M 235i xDrive Gran Coupé zauzima brzu traku u svom segmentu. U kombinaciji sa snažnim i visoko učinkovitim TwinPower Turbo 4-cilindričnim benzinskim motorom, s lakoćom se izdvaja iz gomile i pruža izvanrednu samouvjerenost na svakoj ruti.
M Sport ovjes BMW M235i xDrive Gran Coupé F44

M Sport ovjes.

M Sport ovjes spušta vozilo za otprilike deset milimetara. Također ima kraće opruge ovjesa i čvršće postavke amortizera, kao i tvrđe stabilizatore. U kombinaciji, rezultiraju još izravnijim dizajnom ovjesa, koji omogućuje izrazito sportski stil vožnje.
M Sport kočnice BMW M235i xDrive Gran Coupé F44 Black Sapphire metalik

M Sport kočnice.

M Sport kočnice sprijeda imaju fiksne čeljusti sa četiri klipa i straga plutajuće čeljusti s jednim klipom u plavoj boji s M oznakom te velike kočne diskove za izvanredne performanse kočenja.
M TwinPower Turbo 4-cilindrični benzinski motor BMW M235i xDrive Gran Coupé F44

BMW M235i xDrive.

Vrhunski sportaš koji pruža čisti užitak u vožnji: M TwinPower Turbo 4-cilindrični benzinski motor u BMW-u M235i posebno je moćan jer je opremljen novim klipovima, većim turbopunjačem, optimiziranim usmjeravanjem usisnog zraka, paketom hlađenja visokih performansi i ventilom-upravljani M ispušni sustav.
M Sportski upravljač BMW M235i xDrive Gran Coupé F44 kokpit

M Sportski upravljač.

M Sportski upravljač sa Servotronic stvara izravan i okretan odziv upravljanja i smanjuje napor upravljanja. Vaše vozilo se može preciznije usmjeriti, nudeći izrazito atletske karakteristike upravljanja, osobito na zavojitim cestama.
M Performance paket BMW M235i xDrive Gran Coupé F44 Black Sapphire metalik tročetvrtinski pogled s boka

M PERFORMANCE PAKET.

M Performance paket dodatno pojačava sportski potencijal vozila i osigurava maksimalne performanse ubrzanja. Osim toga, smanjenje težine osjetno povećava dinamiku vožnje. Prepoznatljivi elementi dizajna u crnoj boji i 18" M lagani kovani naplatci također čine M Performance paket vidljivim izvana.

SUSTAVI POMOĆI I KOMFORNE FUNKCIJE U BMW-U M235i xDRIVE GRAN COUPÉ.

BMW M235i xDrive Gran Coupé prikazuje tehnički progresivan zaslon do najsitnijih detalja. Inovativni sustavi pomoći vozaču kao što je pomoćnik za vožnju unatrag podržavaju vas tijekom putovanja, dok BMW inteligentni osobni asistent podiže komunikaciju između vozača i vozila na višu razinu, a digitalni ključ pruža veću udobnost omogućujući zaključavanje i otključavanje vrata putem pametnog telefona.
Paket za sigurnost Driving Assistant BMW M235i xDrive Gran Coupé F44 unutrašnjost

Driving Assistant.

Sigurnosni paket Driving Assistant uključuje sustave za upozorenje na prednji sudar koji se temelji na kameri s funkcijom kočenja, pomoć pri ograničenju brzine uklj. Informacije o ograničenju brzine s indikatorom zabrane pretjecanja s pregledom i upozorenjem o napuštanju trake. Dodatno, oprema temeljena na radaru uključuje stražnje upozorenje na križanje prometa, upozorenje na promjenu trake i upozorenje na sudar straga.
Parking Assistant BMW M235i xDrive Gran Coupé F44 unutrašnjost

Parking Assistant.

Parking Assistant čini parkiranje vozila lakšim. Kamera za vožnju unatrag pruža jasniji pregled iza vozila. Active Park Distance Control nudi povećanu zaštitu od oštećenja uzrokovanih parkiranjem. Parking Assistant automatski parkira vozilo, paralelno ili okomito na ulicu, te napušta paralelna parkirna mjesta. Pomoćnik za vožnju unatrag podržava vas pri vožnji unatrag, npr. u uskim trakama.
Aktivni tempomat sa Stop&Go funkcijom BMW M235i xDrive Gran Coupé F44

Aktivni tempomat.

Aktivni tempomat s funkcijom Stop&Go održava u rasponu brzina od 30 do 160 km/h unaprijed definiranu udaljenost od vozila ispred, uključujući zaustavljanje i ponovno pokretanje u stani-i-kreni prometu. Speed Limit Assist omogućuje preuzimanje ograničenja brzine u tempomatu. Upozorenje na prednji sudar s intervencijom kočenja reagira na vozila koja miruju, pješake i bicikliste.
BMW Live Cockpit Professional BMW M235i Gran Coupé F44 unutrašnjost

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional s funkcijom navigacije uključuje dva visokokvalitetna zaslona koja se sastoje od 10,25" upravljačkog zaslona visoke rezolucije kojim se može upravljati dodirom i potpuno digitalne instrument ploče od 10,25". BMW-ovim operativnim sustavom 7 također se može upravljati putem iDrive kontrolera.
BMW Intelligent Personal Assistant BMW M235i Gran Coupé F44 unutrašnjost

BMW Intelligent Personal Assistant.

"Hej BMW, gladan sam." Vaš BMW Intelligent Personal Assistant pronaći će najbliži restoran i odmah planirati rutu. Ali može puno više. Vaš BMW Intelligent Personal Assistant pomoći će vam u pogledu funkcija vozila. I jasno objasniti korisne značajke. Pomaže vam da jednostavno i intuitivno upravljate svojim BMW-om.

Remote Software Upgrade BMW M235i Gran Coupé F44 unutrašnjost

Remote Software Upgrade.

Time vaš BMW uvijek ima najnovije ažuriranje. Remote Software Upgrades mogu se preuzeti putem My BMW aplikacije ili u vozilu i potom instalirati.

Integracija pametnog telefona BMW M235i xDrive Gran Coupé F44

Integracija pametnog telefona.

Zašto ići bez značajki pametnog telefona u svom BMW-u kad ga možete nastaviti koristiti kao i obično? S integracijom pametnog telefona, vaše vozilo podržava Apple CarPlay i Android Auto putem bežične veze između vašeg pametnog telefona i vozila. To vam omogućuje olakšano korištenje poznatih funkcija i raznih aplikacija u vozilu.
Digital Key BMW-a serije 4 M Automobili G82 G22

BMW Digital Key.

BMW Digital Key (digitalni ključ) pretvara vaš kompatibilni pametni telefon* u ključ vozila. Za otključavanje jednostavno držite pametni telefon uz kvaku na vratima; prije pokretanja vašeg BMW-a stavite ga na ladicu za pametni telefon. Osim toga, možete poslati Digital Key do pet prijatelja, pa čak i ograničiti maksimalnu brzinu, na primjer – idealno za vozače početnike.

*BMW Digital Key kompatibilan je samo s odabranim pametnim telefonima. Popis kompatibilnih pametnih telefona dostupan je na bmw.com/digitalkey. Za korištenje BMW Digital Key potrebna je Teleservices oprema.

Snaga motora u kW (KS):

225 (306)

Ubrzanje 0-100 km/h u s:

4.9–4,8*

Potrošnja goriva, kombinirana, u l/100 km:

7.8–7.1

Emisija CO2, kombinirana, u g/km:

177–162

BMW M235i xDrive Gran Coupé F44 Black Sapphire metalik tročetvrtinski pogled straga u vožnji

CIJENE, FINANCIRANJE i LEASING ZA BMW M235i xDRIVE GRAN COUPÉ.

BMW FINANCIAL SERVICES ZA BMW M235i xDRIVE GRAN COUPÉ.

BMW M235i xDrive Gran Coupé F44 Snapper Rocks Blue metalik pogled s boka sa ženom u prvom planu

Dođite brzo i fleksibilno s financijskim proizvodima po mjeri iz BMW Financial Services. Bez obzira radi li se o financiranju ili leasingu – svaka od naših ponuda je individualno prilagođena vašim potrebama i željama. Saznajte više o atraktivnim financijskim rješenjima ili pravoj ponudi leasinga za vaš novi BMW M235i xDrive Gran Coupé.

BMW SERVICES.

USLUGE I PODRŠKA ZA BMW M235i xDRIVE GRAN COUPÉ.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

#whateverhappens: Svestrano bezbrižno putovanje za električna vozila: ovaj paket nudi vam 100% transparentnost i praktičnu jednostavnost planiranja. Sami birate rok od 4 ili 6 godina - ili rok od 3 godine putem leasinga. Sadržaj servisnog paketa:
  • Servis provjere vozila
  • Servis mikrofiltra
  • Servis kočne tekućine
Saznajte više o BMW Service Inclusive
BMW Teleservices

BMW Teleservices.

Uz inovativnu opciju Teleservices usluge BMW ConnectedDrive, vaš BMW pomaže vam ostati hladne glave: kad je potrebno održavanje ili u slučaju kvara, željenom BMW servisnom partneru pruža sve relevantne podatke o vozilu. Vaš servisni partner će vas zatim kontaktirati kako biste dogovorili termin sastanka. Tako se možete osloniti na brzu i jednostavnu uslugu i ne morate sami misliti na sve. Jedini uvjet: registrirali ste svoje vozilo online na portalu BMW ConnectedDrive i odabrali ste servisnog partnera. Otkrijte kako BMW Teleservices može učiniti vaš život ugodnijim.
Saznajte više o BMW Teleservices
BMW Roadside Assistance

BMW Roadside Assistance.

Besplatna usluga BMW Roadside Assistance dostupna je svim BMW vozačima svakodnevno, 365 dana u godini. Jedan poziv – i naši stručnjaci vam stoje na usluzi, putem telefona ili ako je potrebno, na licu mjesta.
Saznajte više o BMW Roadside Assistance

Potrošnja goriva i emisija CO2.

BMW M235i xDrive Gran Coupé:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 7,8–7,1
Emisija CO2 u g/km (kombinirana): 177–162

Službeni podaci o potrošnji goriva, emisiji CO2, potrošnji električne energije i električnom dosegu utvrđeni su u skladu s propisanim mjernim postupkom i odgovaraju Europskoj Uredbi (EZ) 715/2007 u važećoj verziji. Za dosege, podaci utvrđeni prema WLTP-u uzimaju u obzir svu dodatnu opremu (u ovom slučaju dostupnu na njemačkom tržištu). Za vozila koja su novo homologirana od 1. siječnja 2021. postoje samo službeni podaci prema WLTP-u. Osim toga, NEDC vrijednosti brišu se iz potvrda o sukladnosti od 1. siječnja 2023. Uredbom EZ-a 2022/195.

Za više informacija o NEDC i WLTP mjernim postupcima posjetite www.bmw.com/wltp

Dodatne informacije o potrošnji goriva i službenoj emisiji CO2 za model novih osobnih automobila možete pronaći u „Smjernicama za potrošnju goriva, emisiju CO2 i potrošnju električne energije za nova osobna vozila“, besplatno dostupnim na svim prodajnim mjestima, na Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Njemačka, i pod https://www.dat.de/co2/.

* Dostupno samo s opcijskim paketom M Performance.

Pročitajte više