BMW i

BMW i je sveobuhvatan i revolucionarni koncept održive mobilnosti. Koncept predstavlja viziju električnih vozila i usluga mobilnosti, inspirirajući dizajn i novo razumijevanje premiuma snažno definirano održivošću. I oduševljava svojim inovativnim vozilima: električnim BMW-om i3, vozilom za gradsku vožnju bez lokanih emisija koje je cijelo dizajnirano za održivost, kao i BMW-om i8 Coupé i BMW-om i8 Roadster kao pionirskim sportskim vozilima.
 

Električan i naelektriziran: svaki detalj, svaka karatkeristika, sve u BMW-u i3 s opcijom eDrive osmišljeno je da nadopuni živahnost gradskog života. Pogonjen električnim motorom bez emisija, BMW i3 osigurava urbanu mobilnost gdje je najviše potrebna gradskom automobilu: u gradskim centrima s već postojećim ograničenjima za određena vozila. Iz ekološke perspektive, BMW i3 impresionira svojim ubrzanjem koje ostavlja bez daha, pro niskim brzinama ili čak iz stanja mirovanja - i s visokonaponskom baterijom (litij-ionska visokonaponska baterija) s dnevnim rasponom do 200 km, pokriva sva odredišta čak i u slivnom području metropole. BMW i3 omogućuje i prikladne kopnene izlete bez brige o rasponu.
 

Najnapredniji sportski automobil: učinkovitiji - kroz inteligentnu laganu konstrukciju s ugljikom i aerodinamičnim dizajnom. Održiviji - s recikliranim materijalima u unutrašnjosti. Bez gubitka dinamike i sportskog izgleda. Nema kompromisa, samo optimalna kombinacija zadovoljstva u vožnji i odgovornosti. BMW i8, dostupan kao Roadster ili Coupé, je hibridni plug-in koji spaja prednosti elektromobilnosti i inovativne tehnologije motora. Rezultat je izvanredno dinamičan doživljaj vožnje - s izuzetno niskom potrošnjom i emisijama CO2.

Pročitajte više