BMW i

BMW i je sveobuhvatni koncept za održivu i prema budućnosti okrenutu mobilnost. Predstavlja vizionarska električna vozila i usluge mobilnosti, inspirativan dizajn i novo razumijevanje premiuma koje je snažno definirano održivošću. I oduševljava svojim inovativnim vozilima: potpuno električni BMW i3, vozilo za gradsku vožnju bez emisije ispušnih plinova koje je trajno održivo.

Električan i elektrificiran: svaki detalj, svaka karakteristika, sve u BMW-u i3 s eDriveom dizajnirano je za pulsirajući život velikog grada. Pogonjen potpuno električnim motorom bez emisije, BMW i3 jamči urbanu mobilnost tamo gdje ju gradski automobil najviše treba: u gradskim središtima gdje već danas postoje ograničenja za određena vozila. S ekološkog stajališta, BMW i3 impresionira s ubrzanjem koje oduzima dah, pri niskim brzinama i čak iz stanja mirovanja – i s visokonaponskom baterijom (litij-ionska visokonaponska baterija) sa svakodnevnim rasponom do 260 km, pokriva sva odredišta čak i u slivnim područjima metropola. Istovremeno omogućuje ugodna izvangradska putovanja bez brige o dometu.

BMW iX3 je prvi potpuno električni BMW Sports Activity Vehicle koji kombinira voznu dinamiku BMW-a X3 s učinkovitošću pete generacije tehnologije BMW eDrive. Pojedinačne dizajnerske značajke BMW i modela ujedinjuju se sa snažnim i izražajnim proporcijama. Unutrašnjost kombinira premium kvalitetu s maksimalnom udobnošću i funkcionalnošću BMW Sports Activity Vehiclea. S novom i još učinkovitijom BMW eDrive tehnologijom pete generacije, BMW iX3 ima domet do 460 km* i potrošnju električne energije od 18,5 kWh/100 km*, postavljajući nove standarde u smislu učinkovitosti. Inteligentne tehnologije i opsežna ponuda BMW proizvoda i usluga za punjenje osiguravaju maksimalnu udobnost i učinkovitost prilikom punjenja. Rezultat je jedinstveni oblik električne mobilnosti: BMW iX3.
 

*Podaci su izračunati pomoću WLTP metode mjerenja.

Pročitajte više