BMW na šumskom putu s muškarcem i ženom

“KIŠA ILI SUNCE: NAŠE GUME VLADAJU.”

Preuzmite kontrolu. Originalni BMW kotači i gume sa zvjezdicom.

Na cesti ste, glazba odjekuje iz zvučnika i odjednom kreće kiša. Preuzmite kontrolu i potražite originalne BMW kotače i gume sa oznakom zvjezdice. Apsolutno pouzdano - s više sigurnosti za loše vremenske prilike, bilo kakve situacije u vožnji i bilo koju cestovnu površinu. Ugodnost i sigurnost u vožnji - za dobro raspoloženje.

Pročitajte više
“KIŠA ILI SUNCE: NAŠE GUME VLADAJU.”Preuzmite kontrolu. Originalni BMW kotači i gume sa zvjezdicom.

TRI UVJERLJIVA RAZLOGA.

Na putu s velikom lakoćom: BMW kotači i gume sa oznakom zvjezdice.

Okrenuti naplatak sa blatobranom, BMW M
Okrenuti naplatak sa blatobranom, BMW M
Fotografija izbliza oznake zvjezdice, BMW kotač
Fotografija izbliza oznake zvjezdice, BMW kotač
BMW naplatak u vožnji sa BMW logotipom
BMW naplatak u vožnji sa BMW logotipom

“MI TESTIRAMO SVE, TAKO DA VI NE MORATE TESTIRATI SVOJU SREĆU.”

Originalni BMW kotači i gume sa oznakom zvjezdice.

Zvjezdica označava da je guma posebno izrađena za BMW - i u skladu s najvišim BMW standardima. Razvoj guma također započinje u ranoj fazi razvoja vozila i može potrajati do tri godine, a vrhunac je u opsežnom ispitivanju. Gume sa oznakom zvjezdice testirane su u šest općih područja: sigurnost, potrošnja, udobnost, učinkovitost i - karakteristično za BMW - u dva područja užitka u vožnji: stil vožnje i sportsko ponašanje. Pored toga, razvijene su u suradnji s odabranim premium proizvođačima (npr. Dunlop, Goodyear, Michelin i Pirelli). Jednostavno zatražite od BMW-ovog servisnog partnera gume sa oznakom zvjezdice - precizno odgovaraju, testirane su i sigurne.

BMW kotač sa oznakom zvjezdice, pogled izbliza
Muškarac i žena u šumi sa podignutim rukama u zrak

Napravljen po mjeri.

Svi originalni BMW kotači i gume zasebno su razvijeni za dinamiku vožnje i dizajnerski jezik određenog BMW modela.
Fotografija muškarca i žene u šumi s leđa

Testirano.

Svaka je guma prošla stroga ispitivanja s do 50 različitih kriterija kvalitete (EU oznaka guma zahtijeva sukladnost sa samo tri kriterija).
Nasmijana djevojka ispred planinskog krajolika

Sigurno.

Gume sa oznakom zvjezdice imaju posebno dug životni vijek, vrhunske sigurnosne ocjene i najsuvremeniju run-flat tehnologiju.

SIGURAN I STILSKI SVESTRAN.

Originalni BMW komplet kotača.

Zašto birati kada možete imati sve? S originalnim BMW kompletom kotača sigurnost ide ruku pod ruku sa savršenim stilom. Kada se testiraju originalni BMW kompleti kotača, ništa se ne može prepustiti slučaju. U opsežnim simulacijama i u najtežim situacijama praktične uporabe, oni moraju dokazati da su stekli titulu "Originalni BMW" u svim uvjetima vožnje. Dizajnerska raznolikost različitih stilova nudi svakom kupcu pravi komplet kotača.
BMW naplatak, pogled izbliza
20'' M Performance kovani kotači Y-spoke stil 795 M

795 M.

Visoko kvalitetni 20'' M Performance kovani kotači Y-spoke stil 795 M u Jet Black mat. TPMS ljetni kompet kotača sa run-flat miješanim gumama.
EU-oznaka
20" BMW M Performance lakometalni kotač

624 M.

20" BMW M Performance lakometalni kotači, kovani, dvo-bojni mat Black, brušeni. Imaju BMW M logo. Komplet kotača sa run-flat miješanim gumama.
EU-oznaka
20" BMW M Performance lakometalni kotač

669 M.

20" BMW M Performance lakometalni kotači, kovani, dvo-bojni mat Black, brušeni i sjajni sa vidljive strane. Komplet kotača sa run-flat miješanim gumama.
EU-oznaka
20" M Performance kovani kotači Multi-spoke stil 732 M

732 M.

Visoko kvalitetni 20" M Performance kovani kotači Multi-spoke stil 732 M u Bicolor Night Gold, sjajno-brušeni. TPMS ljetni komplet kotača sa run-flat miješanim gumama.
EU-oznaka
22'' M Performance lakometalni kotači Star-spoke stil 749 M

749 M.

Težinom optimizirani 22'' M Performance lakometalni kotači Star-spoke stil 749 M u Bicolor Jet Black, sjajno -tokari. TPMS ljetni komplet kotača sa miješanim gumama.
EU-oznaka
18'' M Performance lakometalni kotači Double-spoke stil 796 M

796 M.

18'' M Performance lakometalni kotači Double-spoke stil 796 M u Jet Black mat, kompatibilni sa zimskim lancima. TPMS zimski komplet kotača sa run-flat miješanim gumama.
EU-oznaka
20'' M lakometalni kotači Double-spoke stil 648 M

648 M.

Visoko kvalitetni 20'' M lakometalni kotači Double-spoke stil 648 M u Bicolor Orbit Grey, sjajno-tokareni. TPMS zimski komplet kotača sa run-flat miješanim gumama.
EU-oznaka
19" M Performance kovani kotači Double-spoke stil 786 M

786 M.

19" M Performance kovani kotači Double-spoke stil 786 M u Jet Black mat sa run-flat gumama, kompatibilni sa zimskim lancima. TPMS zimski komplet kotača.
EU-oznaka
19'' M lakometalni kotači Double-spoke stil 727 M

727 M.

Visoko kvalitetni 19'' M lakometalni kotači Double-spoke stil 727 M u Bicolor Orbit Grey, sjajno-tokareni. TPMS zimski komplet kotača sa run-flat miješanim gumama.
EU-oznaka
20'' M lakometalni kotači Star-spoke stil 748 M

748 M.

Visoko kvalitetni 20'' M lakometalni kotači Star-spoke stil 748 M u Jet Black mat, kompatibilni sa zimskim lancima. TPMS zimski komplet kotača sa run-flat gumama.
EU-oznaka
Kapice ventila BMW od aluminija

Kapice ventila.

Visokokvalitetne kapice ventila od aluminija za učinkovitu zaštitu TPMS aluminijskih ventila. S BMW logotipom.
Kapa glavčine

Kapa glavčine.

Plutajuća kapa glavčine sastoji se od logotipa BMW-a koji se više ne okreće s volanom, već umjesto toga ostaje u ravni.
Sustav zaključavanja vijaka kotača

Sustav zaključavanja vijaka kotača.

Vrhunski, iznimno pouzdan sustav zaključavanja vijaka s kotačima sadrži četiri brave s posebnim BMW vijcima.
Zimski lanci

Zimski lanci.

Zimski lanac “Disc” može se montirati vrlo brzo i jednostavno zahvaljujući fleksibilnom čeličnom obruču i bravici koja se lako učvršćuje.
 • Prednosti kompleta kotača
 • Prednosti lakometalnih kotača

PO VAŠOJ ŽELJI.

Beskonačne mogućnosti: odlučite se za pravi dizajn kotača i guma i učinite da vaš BMW postane jedinstven.

Pročitajte više
Muškarac i žena skaču na livadi u planinskoj dolini, stražnji pogled

SIGURNOST SUSREĆE DINAMIKU.

Originalni BMW komplet kotača i guma.

Kada je riječ o rukovanju bilo kojom cestovnom površinom, svi se slažu da je najvažnije maksimalno prianjanje. Ali univerzalnog rješenja nema. Svaki se model ponaša drugačije i stoga zahtijeva nijansiran pristup. Samo BMW detaljno poznaje jedinstvenu voznu fiziku i jezik dizajna svakog BMW-ovog modela te u skladu s tim prilagođava svoj razvoj guma. Što možete učiniti: redovito mijenjati gume. Vaš BMW servisni partner vam je uvijek na raspolaganju da odgovori na vaša pitanja i ponudi savjet o prikladnoj usluzi.

Pročitajte više

SIGURNOST SUSREĆE DINAMIKU.

Originalni BMW komplet kotača i guma.

Gazni sloj ljetnih guma, pogled izbliza

Ljetne gume.

Idealna guma za toplih mjeseci u godini: ljetne gume predstavljaju optimalni komfor, akustiku i otpor kotrljanja. Posebna struktura njihovog dezena ima gazni sloj koji ne postaje previše mekan čak i pri vrlo visokim temperaturama. S većim blokovima gazišta i manjom strukturom lamela, oni pouzdano sprječavaju akvaplaning i nude veću stabilnost smjera i preciznost upravljanja čak i pri velikim brzinama. Ne samo što vašu vožnju čini sigurnijom, već nudi i vrhunsku udobnost i rukovanje čak i pri velikim brzinama. Dobro je znati: kada temperature pređu 7° C, vaše gume treba promijeniti u ljetne.

Pročitajte više
Skice zimskih i ljetnih guma na cesti

Zimski kotači.

Savršeno za zimske uvjete na cesti. Zahvaljujući posebnoj gumenoj smjesi, zimske gume su sigurnije na cesti na temperaturama nižim od 7° C. Također su opremljeni uzdužnim i vodoravnim rebrima koji se otvaraju prilikom kotrljanja. Ovo stvara rubove prianjanja koji osiguravaju visoku vuču i stabilnost smjera na snijegu i blatu - odlučujući sigurnosni faktor. Dodatna sigurnost u prednosti je kraći put kočenja u odnosu na ljetne gume, koji je u vlažnim uvjetima i do 10% manji na ledu i snijegu.

Pročitajte više
Skice zaustavnog puta s različitim profilima guma

Zaustavni put.

Znatne razlike u zaustavnom putu u istom modelu rezultat su ne samo svojstava proizvoda, već i stanja na cesti - mogu povećati zaustavni put deset puta, npr. na skliskim cestama. Da bi isti bio što kraći, preporučujemo originalne BMW komplete kotača ili gume sa oznakom zvjezdice. Dubina gaznog sloja osobito je važna za prikladnost gume: stručnjaci preporučuju promjenu gume ako je dubina gaznog sloja manja od 4 mm.

Pročitajte više
Muškarac sa sunčanim naočalima ispred plavog BMW-a

36 MJESECI OSIGURANJA NA BMW GUME.

Sve originalne BMW gume ili kompleti kotača s oznakom zvjezdice koje kupite kod ovlaštenog BMW servisnog partnera uključuju besplatno osiguranje guma. Osiguranje vrijedi 36 mjeseci od datuma kupnje i nudi vam optimalnu zaštitu uz do 100% nadoknade troškova.

 • Pokrivenost
 • Nadoknada štete

RJEČNIK BMW KOTAČA I GUMA.

Rječnik sadrži definicije za sve što se odnosi na kotače i gume.

 • Komponente gume
 • Bočna strana gume
 • RDC senzori
 • Cjelogodišnje gume
 • Dubina gaznoga sloja
 • Run-flat
 • Vrste guma