Muškarac i žena ispred BMW-a u šumi

POGLED PREMA ZIMI. SIGURNO I SA STILOM.

BMW originalni dodaci i usluge servisa.

Kad se drugi sklupčaju na sofi s izgovorima, vi vozite dalje. Za vas je sve u redu i spremni ste za vožnju preko planinskog prijevoja, izlet u grad ili putovanje kamo god vas želja odvede. Vjetar i loše vrijeme? Za vas to uopće nije problem. Idealno ste spremni za svaki izazov: s originalnom BMW opremom za jesensku i zimsku sezonu. Otkrijte fascinantne trenutke sezone i iskusite BMW servis, BMW zimske komplete kotača i BMW jesenski i zimski pribor koji se savršeno uklapaju s vašim BMW-om.

Pročitajte više
POGLED PREMA ZIMI. SIGURNO I SA STILOM.BMW originalni dodaci i usluge servisa.

“SIGURNOST I STIL ZA MOJU ZIMU.”

Visokokvalitenti originalni BMW lakometalni kotači i zimski komplet kotača u 18", 19" ili 20".

Vrijeme se mijenja i s hladnim godišnjim dobima otvaraju se nove mogućnosti za istraživanje seoskih puteva. Ako ste dobro opremljeni, zaleđene ceste i skliski zavoji neće vas spriječiti da uživate u prirodi. Stoga se pouzdajte u originalne BMW kotače i gume. Dizajnirane u suradnji s vodećim proizvođačima guma (npr. Bridgestone, Michelin i Pirelli), BMW Star Marked gume pružaju gladak pogon, optimalno prianjanje i veliku sigurnost. Dakle, jedno je jasno: originalni BMW zimski kotači i gume nisu kompromis u pogledu stila već primjer sigurnosti.

Pročitajte više
20" M Performance Y-spoke 795 M Jet Black Mat, ljetni set

20" M Performance Y-spoke 795 M.

Visokokvalitetni 20" M Performance kovani kotači Y-spoke stil 795 M dizajnirani su u Jet Black Mat sa M logom u boji i brušenim M Performance natpisom. TPMS ljetni komplet kotača sa run-flat gumama, veličina kotača 8J x 20 sa veličinom guma 225/35 R20 90Y XL RSC sprijeda i 8.5J x 20 sa veličinom guma 255/30 R20 92Y XL RSC straga. EU-oznaka

Pročitajte više
20" M Performance Y-spoke 863 M Ferric Grey Mat, ljetni set

20" M Performance Y-spoke 863 M.

Visokokvalitetni 20" M Performance kovani kotači Y-spoke stila 863 M dizajnirani su u Ferric Grey Mat sa M logom u boji koji daju vozilu posebno sportski izgled. TPMS ljetni komplet kotača, veličina kotača 9.5J x 20 sa 275/35 ZR20 (102Y) XL naprijed i 10.5J x 20 sa 285/35 ZR20 (104Y) XL straga. EU-oznaka

Pročitajte više
20" M Performance Double-spoke 669 M Orbit Grey, ljetni set

20" M Performance Double-spoke 669 M.

Visokokvalitetni 20" BMW M Performance lakometalni kotači su kovani i dvobojni u Orbit Grey, sadrži ekskluzivnu kombinaciju glodanja na vidljivoj strani i BMW M logotipa. Komplet kotača sa run-flat gumama. Veličina prednjeg kotača 8J x 20 sa 245/35 R20 95Y XL RSC gumama i stražnjeg kotača 9J x 20 sa 275/30 R20 97Y XL RSC gumama. EU-oznaka

Pročitajte više
20" M Performance Multi-spoke 732 M Night Gold/dijamantno brušeni, ljetni set

20" M Performance Multi-spoke 732 M.

Visokokvalitetni 20" M Performance kotači Multi-spoke stila 732 M dizajnirani su u Bicolor Jet Black Mat, fino brušeni i imaju M logo u boji. TPMS ljetni komplet kotača sa run-flat gumama, veličina kotača 8J x 20 sa gumama veličine 245/35 R20 95Y XL RSC sprijeda i 9J x 20 gumama veličine 275/30 R20 97Y XL RSC straga. EU-oznaka

Pročitajte više
19" M Performance Double-spoke 555 M Jet Black Mat/dijamantno polirani, ljetni set

19" M Performance Double-spoke 555 M.

Visokokvalitetni, težinom optimizirani 19" M Performance lakometalni kotači Double-spoke stil 555 M dizajnirani su u Bicolor Jet Black Mat, brušeni sa obrnutim krakovima te naglašavaju atletičnost do najsitnijih detalja. TPMS ljetni komplet kotača, veličina kotača 8J x 19 sa veličinom guma 235/35 R19 91Y XL. EU-oznaka

Pročitajte više

“MOJI KOTAČI – MOJA NAJDRAŽA OPREMA.”

BMW dodaci za kotače i gume.

Kiša i snijeg vam neće smetati. Zahvaljujući originalnim dodacima za BMW kotače i gume, savršeno ste pripremljeni i za jesen i zimu. Odaberite između različitih opcija kako bi zima vašeg BMW-a bila po vašem. Dodajte elegantni izgled bez ugrožavanja sigurnosti.

BMW jesen zima dodaci BMW nepomični poklopac glavčine kotača

BMW nepomični poklopac glavčine kotača.

BMW nepomični poklopac glavčine kotača sastoji se od BMW logotipa koji se više ne okreće s kotačem, već ostaje u ravnini s njim. Poklopac glavčine može se postaviti na sve BMW lakometalne kotače s promjerom kruga od 112 mm.
BMW jesen zima dodaci BMW poklopci ventila s logotipom

BMW poklopci ventila s logotipom.

Visokokvalitetni BMW poklopci ventila napravljeni od aluminija štite TPMS ventile efikasno od prljavštine i vlage. U isto vrijeme, izgledaju odlično na gumama. Set se sastoji od 4 poklopca ventila. Sa BMW-ovim logotipom.
BMW jesen zima dodaci BMW poklopci ventila sa M logotipom

BMW poklopci ventila sa M logotipom.

Visokokvalitetni BMW poklopci ventila napravljeni od aluminija štite TPMS ventile efikasno od prljavštine i vlage. U isto vrijeme, izgledaju odlično na gumama. Set se sastoji od 4 poklopca ventila. Sa M logotipom.
BMW jesen zima dodaci BMW lanci za snijeg

BMW lanci za snijeg.

Lanci za snijeg mogu vam biti neophodna pomoć tijekom zime, pružajući vašem BMW-u prijeko potrebnu vuču u dubokom snijegu i na zaleđenim cestama.
BMW jesen zima dodaci BMW sustav za zaključavanje vijaka kotača

BMW sustav za zaključavanje vijaka kotača.

Vrhunski kvalitetan, izuzetno pouzdan sustav zaključavanja vijaka na kotačima sadrži brave na četiri kotača s posebnom BMW sjajnom oznakom. Vijci se mogu otvoriti samo posebnim alatom koji je priložen u paketu, pružajući tako krajnju zaštitu od krađe kotača.

BMW SERVIS KOTAČA I GUMA.

BMW servis kotača i guma u BMW radionici

Dobro je znati da su važne stvari u najboljim rukama.

Prave gume za hladnu sezonu: naručite se za BMW Tyre Service – ne samo da ćemo vam promijeniti gume, već ćemo vam pregledati stanje guma i vaših kočnica. Naša ponuda za maksimalnu praktičnost: čistimo vaše ljetne gume i čuvamo ih za vas do proljeća.

ORIGINALNE BMW GUME SA ZVJEZDICOM.

Originalne BMW gume sa zvjezdicom

Kvaliteta, doživljaj i sigurnost su top prioriteti kada su u pitanju kotači i gume.

Oznaka sa zvjezdicom garantira da su gume specijalno proizvedene za BMW – i u skladu sa najvišim BMW standardima. Razvoj guma također započinje u ranoj fazi razvoja vozila i može potrajati i do tri godine, a vrhunac će biti opsežna ispitivanja. Gume su testirane u šest općih područja: sigurnost, trošenje, udobnost, učinkovitost i - karakteristično za BMW - u dva područja užitka u vožnji: stil vožnje i sportsko ponašanje. Osim toga, razvijaju se u suradnji s odabranim premium proizvođačima (npr. Bridgestone, Michelin i Pirelli). Jednostavno upitajte svog BMW servisnog partnera za gume sa oznakom zvjezdice - precizno postavljene, testirane i sigurne.

Žena se smije ispred BMW-a

ORIGINALNI BMW SERVIS I DODACI ZA JESEN I ZIMU.

Najbolje rješenje za svaki izazov.

ORIGINALNI BMW SERVIS I DODACI ZA JESEN I ZIMU.

Najbolje rješenje za svaki izazov.

“SVE ŠTO TREBAM ZA SAVRŠENU ZIMU SU KVALITETNI DODACI.”

BMW jesenski i zimski dodaci. Mnoštvo pametnih ideja za vanjštinu i unutrašnjost.

Bilo da se radi o izletu s djecom, šetnji sa psom ili vikend izletu na skijalište - ako želite uživati u zimskom vremenu, trebali biste biti dobro opremljeni. Nema problema s originalnom BMW opremom. Iskoristite veću udobnost u vožnji i otkrijte širok spektar opcija stvorenih da vaš BMW učini savršenim suputnikom za vaše zimske planove.

BMW X3 na snijegu tročetvrtinski pogled sprijeda
BMW jesenski i zimski dodaci BMW Wireless Charging maska za iPhone

BMW Wireless Charging maska za iPhone.

BMW Wireless Charging maska omogućuje vam induktivno punjenje Apple iPhones™ 5 / 5S, 6 / 6S i 7 / 7Plus. Ova inovativna maska za mobitel kompatibilna je sa svim Qi certificiranim punjačima, a služi i kao zaštitni poklopac.
BMW jesenski zimski dodaci BMW Wireless Charging Station Universal

BMW Wireless Charging Station Universal.

Bežično punjenje, bilo kada i bilo gjde: zahvaljujući BMW Wireless Charging Station Universal pametni telefon može se udobno i učinkovito napuniti bez kabela u vozilu. Mobitel se sprema na stabilan i siguran način. Posebno pametno: integrirana baterija može se ukloniti i omogućuje bežično punjenje izvan vozila.
BMW jesenski zimski dodaci BMW Advanced Car Eye 2.0

BMW Advanced Car Eye 2.0.

BMW Advanced Car Eye 2.0 je vrlo osjetljiva full-HD kamera koja bilježi događaje ispred i iza automobila, čak i kada je parkiran. U slučaju smetnji i izvanrednog kretanja izvan vozila, kamera automatski bilježi situaciju kako bi dokumentirala moguće nesreće ili (pokušaj) provale.
BMW jesenski zimski dodaci BMW podne prostirke za sve vremenske uvjete prednji

BMW podne prostirke za sve vremenske uvjete prednji.

Savršeno pristaju, trajne BMW podne prostirke za sve vremenske uvjete s podignutim rubom i elegantnim dizajnom štite prednji prostor za noge od vlage i prljavštine. One su crne boje i sadrže visokokvalitetni uložak od nehrđajućeg čelika.
BMW jesenski zimski dodaci BMW Safety Case za 10.5" Apple iPad Pro BMW Universal Holder za tablete sa BMW Safety Case

BMW Universal Holder za tablete i BMW Safety Case za 10.5" Apple iPad Pro.

Univerzalni nosač prilagodljiv je veličini i pričvršćen je na zasebno dostupni osnovni nosač ili na opcijsku opremu "Travel & Comfort". Pruža sigurno zadržavanje širokog kuta Apple ili Samsung tableta s BMW Safety Case veličine od 7 "do 11". Može se rotirati za 360° i zaključati u bilo kojem željenom nagibu. Sigurnosno kućište nudi optimalnu zaštitu za sve 10,5" Apple iPad™ Pro. Crni silikonski poklopac pouzdano štiti tablet od ogrebotina i udaraca, a kada se koristi s priloženim filmom u obliku folije za zaslon, također štiti tablet od prskanja vode. Koristi se zajedno s Travel & Comfort System univerzalnim držačem (dostupan zasebno), može se postaviti na automobil na prilagodljiv i prikladan način, a istovremeno ostati siguran u slučaju sudara.
BMW jesenski zimski dodaci BMW krovni nosač

BMW krovni nosač.

Izuzetno jednostavan za ugradnju i može se kombinirati sa svim BMW krovnim nosačima i krovnim kutijama; nevjerojatno čvrst i može se zaključati kako bi se spriječila krađa.
BMW jesenski zimski dodaci BMW krovna kutija 420 crna/titanijum srebrna

BMW krovna kutija 420 crna/titanijum srebrna.

Moderna BMW krovna kutija u crnoj boji sa titanij srebrnim bočnim pločama ima kapacitet skladištenja 420 litara i kompatibilan je sa svim BMW sustavima krovnih nosača. Zbog činjenice da se može otvoriti s obje strane i ima trostruko središnje zaključavanje sa svake strane, prikladno je utovariti i zaključati ju za zaštitu od krađe.
BMW jesenski zimski dodaci BMW LED projektori vrata

BMW LED projektori vrata.

Inovativni BMW LED projektori vrata automatski se aktiviraju prilikom otvaranja vrata i projiciraju sliku na tlo pored vozila putem izmjenjivog klizača. Dostupno je nekoliko motiva kako bi savršeno osvijetlili ulazni prostor u individualnom stilu.
BMW jesenski zimski dodaci BMW nosač skija i snowboarda, produživ sa strane

BMW nosač skija i snowboarda, produživ sa strane.

BMW nosač skija i snowboarda koji se mogu zaključati i mogu se produžiti sa strane pružaju sigurnu nosivost do pet pari skija ili snowboarda i olakšava utovar u viša vozila. Može se kombinirati s bilo kojim BMW-ovim krovnim nosačem, a sadrži i skijaške motke.

“NAŠ NAČIN ZA UŽIVANJE U ZIMI.”

BMW servis. Opušteni na putu s prilagođenim paketima BMW servisa.

Priprema je ključ ugodne zime. Ne samo za vas, već i za vaš BMW. Da biste se lakše nosili sa svim izazovima hladne sezone, iskoristite izvrsnu BMW uslugu servisa i prepustite našim stručnjacima da se pobrinu za vas i potrebe vašeg automobila. Pobrinut ćemo se da vaš BMW bude u savršenom stanju da izdrži i najteže uvjete.

Pročitajte više
Žena ispred BMW automobila autokuća

BMW Service Inclusive.

Samo se opustite i koncentrirajte se na ono što je zaista važno - užitak u vožnji. Uz BMW Service Inclusive možete upravo to učiniti. Jednom jednokratnom uplatom dobivate sve uključene usluge održavanja za razdoblje po vašem izboru.

 

Vaše prednosti:
• Uštedite novac u usporedbi s kupnjom pojedinačnih usluga.
• Potpuna kontrola troškova i transparentnost.
• Različiti paketi za različite potrebe i za nove i za rabljene automobile.
• Servisni stručnjaci s BMW stručnošću i originalnim BMW dijelovima.
• Automatski se prenosi na nove vlasnike, povećavajući vrijednost preprodaje.
• Vrijedi za BMW servisne partnere širom svijeta.
Pročitajte više
Žena sa pametnim telefonom stoji na vratima svog BMW-a

BMW Teleservices.

Sa inovativnim Teleservices uslugama BMW ConnectedDrive vašem BMW-u pomažemo da bude ispravan: kada je potrebno održavanje ili u slučaju kvara, željenom BMW servisnom partneru pruža sve relevantne podatke o vozilu. Tada će vas kontaktirati vaš servisni partner radi dogovora o sastanku. Dakle, možete se osloniti na brzu i jednostavnu uslugu i ne morate o svemu razmišljati sami. Jedini uvjet: registrirali ste svoje vozilo putem interneta na portalu BMW ConnectedDrive i odabrali ste servisnog partnera. Otkrijte sada kako BMW Teleservices mogu unijeti više udobnosti u vaš život.

Pročitajte više