Muškarac u zimskoj parka jakni stoji ispred vrata svog BMW-a

“MOJ STAV PREMA ZIMSKOM VREMENU: BUDI SPREMAN ZA SVAKI IZAZOV.”

Vozite dalje. Sa širokom ponudom BMW jesenskih i zimskih dodataka i BMW usluga.

“MOJ STAV PREMA ZIMSKOM VREMENU: BUDI SPREMAN ZA SVAKI IZAZOV.”Vozite dalje. Sa širokom ponudom BMW jesenskih i zimskih dodataka i BMW usluga.

Kad se drugi skupe na kauču s izgovorima, vi vozite dalje. Za vas je sve u redu za vožnju preko planinskog prijevoja, izlet u grad ili izlet kamo god vas zanima. Vjetar i vrijeme? Nema problema uopće za vas. Idealno ste pripremljeni za svaki izazov: s BMW dodacima za jesen i zimu. Otkrijte fascinantne trenutke sezone i doživite usluge i dodatke koji se savršeno uklapaju u vaš BMW.

Pročitajte više

“IZRAĐENI ZA MENE DA PREUZMEM KONTROLU.”

Visoko kvalitetni originalni BMW lakometalni kotači i zimski kompleti kotača u 18'', 19'' ili 20''.

Kada se nađete usred zime, čak vam i domaća staza može postati izazov. Za dinamičnu vožnju i osiguranje svoje sigurnosti, trebate se držati najbolje dostupne opcije kotača i guma. Originalni BMW kotači i gume prilagođeni su vašem BMW-u. Dizajnirani u suradnji s vodećim proizvođačima guma (npr. Bridgestone, Dunlop, Goodyear i Pirelli), BMW gume sa oznakom zvjezdice pružaju glatku vožnju, optimalno prianjanje i visoku sigurnost - sve kako biste vi preuzeli kontrolu.

Pročitajte više
BMW lakometalni kotači 19 inča M Double-spoke 698 M aluminijski naplatak

19'' M Double-spoke 698 M.

Visoko kvalitetni 19” M lakometalni kotači Double-spoke style 698 M dizajnirani su u Orbit Grey. Kompatibilni sa zimskim lancima TPMS zimski komplet kotača sa run-flat gumom Bridgestone Blizzak LM-001 RFT, veličina kotača 7,5 J x 19 s veličinom guma 245/50 R19 105V XL RSC.

Pročitajte više
BMW lakometalni kotači 19 inča M Double-spoke 768 M aluminijski naplatak

19" M Performance Double-spoke 786 M.

Visoko kvalitetni 19" M Performance kovani kotači Double-spoke stila 786 M dizajnirani su u Jet Black mat boji sa M logotipom i brušenim M Performance natpisom. Kompatibilni sa zimskim lancima TPMS zimski komplet kotača sa run-flat gumom Pirelli Winter Sottozero 3 r-f MOE, veličina kotača 8J x 19, veličina gume 245/40 R19 98V XL RSC.

Pročitajte više
BMW lakometalni kotači 18 inča M Performance Double-spoke 796 M aluminijski naplatak

18" M Performance Double-spoke 796 M.

Visoko kvalitetni 18’’ M Performance lakometalni kotač Double-spoke stila 796 M dizajniran je u Jet Black mat boji sa M logotipom i kompatibilan je sa zimskim lancima. Kompatibilni sa zimskim lancima TPMS zimski komplet kotača sa run-flat gumom Bridgestone Blizzak LM-001 RFT, veličina kotača 7,5 J x 18 s gumom veličine 225/45 R18 95H XL RSC.

Pročitajte više
BMW lakometalni kotač 18 inča Radial-Spoke 388 aluminijski naplatak

18" Radial-Spoke 388.

Vrhunski 18-inčni lakometalni kotač Ferric Grey s vidljivim vijcima kotač, daje automobilu snažan atletski izgled. Kompatibilan s zimskim lancim zimski komplet kotača s run-flat gumom Continental Winter Contact TS830P SSR, veličina kotača 7,5 J x 18 s gumom veličine 225/40 R18 92V RSC.

Pročitajte više
BMW lakometalni kotač 20 inča Star-Spoke 748 M aluminijski naplatak

20" Star-spoke 748 M.

Visoko kvalitetni 20’’ M lakometalni Star-spoke stil 748 M u Jet Black mat daje vozilu vrlo sportski izgled svojim izgledom. TPMS komplet kotača s gumama za sve terene General Grabber AT3, veličina kotača 9J x 20 s veličinom guma 275/45 R20 110V XL, oba su prikladna za vožnju izvan ceste i kompatibilna sa lancima za snijeg.

Pročitajte više

BMW SERVIS GUMA I KOTAČA.

BMW servis guma i kotača u BMW radionici

BMW SERVIS GUMA I KOTAČA.

Dobro je imati važne stvari u najboljim rukama.

Prave gume za hladnu sezonu: potražite BMW servis guma - ne samo da mijenjamo vaše gume, već imate i provjeru dubine gaznoga sloja i kočnica. Naša ponuda za maksimalnu praktičnost: čistimo vaše ljetne gume i spremamo ih za vas do proljeća.

ORIGINALNE BMW GUME SA OZNAKOM ZVJEZDICE.

Originalne BMW gume sa oznakom zvjezdice

ORIGINALNE BMW GUME SA OZNAKOM ZVJEZDICE.

Kvaliteta, iskustvo i sigurnost su glavni prioriteti kada su u pitanju kotači i gume.

Zvjezdica označava da je guma posebno izrađena za BMW - i u skladu s najvišim BMW standardima. Razvoj guma također započinje u ranoj fazi razvoja vozila i može potrajati do tri godine, a vrhunac je u opsežnom ispitivanju. Gume sa oznakom zvjezdice testirane su u šest općih područja: sigurnost, potrošnja, udobnost, učinkovitost i - karakteristično za BMW - u dva područja užitka u vožnji: stil vožnje i sportsko ponašanje. Pored toga, razvijene su u suradnji s odabranim premium proizvođačima (npr. Bridgestone, Dunlop, Goodyear i Pirelli). Jednostavno pitajte svog BMW servisnog partnera za gume sa zvjezdicom - precizno montirane, testirane i sigurne.

Originalni BMW servisi i dodaci za jesen i zimu

ORIGINALNI BMW SERVISI I DODACI ZA JESEN I ZIMU.

Najbolje rješenje za svaki izazov.

ORIGINALNI BMW SERVISI I DODACI ZA JESEN I ZIMU.

Najbolje rješenje za svaki izazov.

“S PRAVIM DODACIMA, MOGU SE NOSITI SA SVAKIM VREMENOM.”

Savršeno pripremljen. Zahvaljujući BMW jesenskim i zimskim dodacima i mnogim pametnim idejama za vanjštinu i unutrašnjost.

Kiša je dio jeseni koliko su snijeg i led dio zime - oboje vam ne bi trebali biti prepreka. Bilo da se radi o izletima s djecom, šetnji sa psom ili izletom na skijalište - kamo god krenuli, pametnim rješenjima originalne BMW opreme dobro ste opremljeni i možete se u potpunosti usredotočiti na svoje vrijeme sa svojim voljenim osobama i ljepoti ovih godišnjih doba.
BMW X3 u plavoj boji na snježnoj cesti, tročetvrtinski prednji pogled
BMW Advanced Car Eye 2.0

BMW Advanced Car Eye 2.0.

BMW Advanced Car Eye 2.0 izrazito je osjetljiva full-HD kamera koja bilježi događaje ispred i iza automobila, čak i kada je parkiran. U slučaju poremećaja i izvanrednog kretanja izvan vozila, kamera automatski bilježi situaciju kako bi dokumentirala moguće nezgode ili (pokušaje) provale.
BMW univerzalna stanica za bežično punjenje

BMW univerzalna stanica za bežično punjenje.

Bežično punjenje, bilo kad i bilo gdje: Zahvaljujući univerzalnoj BMW bežičnoj postaji za punjenje, pametni telefon se može udobno i učinkovito puniti bez kabela u vozilu. Mobilni telefon se sprema na stabilan i siguran način. Posebno pametno: integriranu bateriju možete ukloniti i omogućuje bežično punjenje izvan vozila.
BMW podne prostirke za sve vremenske prilike prednje

BMW podne prostirke za sve vremenske prilike prednje.

Savršeno namještene, izdržljive BMW podne prostirke za sve vremenske prilike s povišenom obrubom i elegantnim dizajnom štite prednji dio stopala od vlage i prljavštine. Crne su boje i imaju visokokvalitetni uložak od nehrđajućeg čelika.
BMW LED projektori vrata

BMW LED projektori vrata.

Inovativni BMW LED projektori vrata automatski se aktiviraju prilikom otvaranja vrata i projiciraju sliku na tlo pored vozila pomoću izmjenjivog klizača. Na raspolaganju je nekoliko motiva za savršeno osvjetljavanje područja ulaza u individualnom stilu.
BMW krovni nosač

BMW krovni nosač.

Višenamjenski sustav krovnih nosača može se kombinirati sa svim BMW-ovima nosača krova i krovnih kutija, a također savršeno nadopunjuje izgled i dizajn vozila. Izuzetno je jednostavan za ugradnju i udovoljava najvišim standardima kvalitete i sigurnosti zahvaljujući čvrstoj konstrukciji i sustavu zaključavanja protiv krađe.
BMW krovna kutija 520 crna/titanijum srebrna

BMW krovna kutija 520 crna/titanijum srebrna.

BMW krovna kutija dodaje dodatni prtljažni prostor koji vam treba. Dobitnik nagrade Red Design točka nagrađuje fine figure i u stilu. Moderna krovna kutija u crnoj boji s bočnim pločama od titanija srebra dolazi u tri različite veličine: 320, 420 i 520 litara. Sve tri verzije kompatibilne su s BMW sustavima krovnih nosača. Zbog činjenice da se može otvarati s obje strane i ima trostruko središnje zaključavanje sa svake strane, to je pogodno za utovar i zaključavanje radi zaštite od krađe.
BMW držač za skije i snowboard

BMW držač za skije i snowboard.

BMW nosač skija i snowboarda koji se može zaključati sa strane pruža sigurno držanje do pet para skija ili snowboarda i olakšava utovar viših vozila. Može se kombinirati s bilo kojim BMW krovnim nosačem, a ima i skijaške stupove.
BMW prostirka za prtljažni prostor

BMW prostirka za prtljažni prostor.

Izdržljiva protuklizna prostirka otporna na klizanje sa povišenim obrubima sa svih strana i skladnim dizajnom štiti prtljažni prostor od prljavštine i vlage. Završena u crnoj boji s crnim umetkom od nehrđajućeg čelika, savršeno nadopunjuje interijer.

“NAJBOLJI SERVIS: ZA MENE, NUŽAN TOKOM CIJELE GODINE.”

Opušteno na putu. S prilagođenim paketima usluga BMW servisa.

U potpunosti se koncentrirate na svoje putovanje. Mi se brinemo za sve ostalo. Otkrijte sirove ljepote prirode, radujte se vožnjama zavoja vode koje vode na vaše odredište, uživajte u krstarenju obalom i panoramskim pogledima s planinskih prijevoja. Samo vozite dalje s bezbrižnim osjećajem da se brinemo za sve ostalo.

Pročitajte više
Muškarac za upravljačem BMW-a

BMW Service Inclusive.

Samo se prepustite i koncentrirajte se na ono što je doista važno - uživanje u vožnji. Sa uslugom BMW Service Inclusive možete učiniti upravo to. Jednokratnim plaćanjem dobivate sve uključene usluge i zadatke održavanja u razdoblju po vašem izboru.

Prednosti za korisnika:

 • Ušteda novca u usporedbi sa plaćanjem individualnih servisa.
 • Potpuna kontrola troškova i transparentnost.
 • Različiti paketi za različite potrebe za nove i rabljene automobile.
 • Servisni stručnjaci s BMW stručnošću i originalnim BMW dijelovima.
 • Automatski se prebacuje na nove vlasnike, povećavajući vrijednost preprodaje.
 • Vrijedi za sve BMW servisne partnere diljem svijeta.
Pročitajte više
Otac i sin dive se unutrašnjosti BMW-ovog klasičnog automobila

BMW Value Service.

Prešli ste mnogo kilometara sa svojim BMW-om i imali toliko avantura da svoj BMW znate iznutra. Zbog toga ga volite. Da biste osigurali da ta ljubav traje sve vrijeme, potreban vam je servisni partner koji jednako dobro poznaje vaš BMW i vaše potrebe. Ovdje na scenu stupa BMW Value Service: premium usluga po atraktivnoj i transparentnoj all inclusive cijeni. Dakle, točno znate što možete očekivati.

Prednosti za korisnika:

 • Kvalitetna, praktična i isplativa usluga od BMW-ovih stručnjaka.
 • Korištenje originalnih BMW dijelova.
 • Svi dijelovi i usluge su uključeni u all inclusive cijenu.
 • Cijene su uvijek transparentne, otvorene i razumljive.
 • BMW Value Service nudi odgovarajuću uslugu za svaki BMW model.
Pročitajte više
Žena u bočnom profile ispred BMW-a

BMW Roadside Assistance.

BMW vam u svakom trenutku stoji na usluzi - a to se naravno odnosi i kada dođe do nepredviđene situacije. S BMW-ovim brojem pomoći pri kvaru uvijek dobijate brzu i sveobuhvatnu podršku u svakom trenutku, 365 dana u godini, bez obzira na okolnosti. Kad nas nazovete, vodimo brigu o apsolutno svemu što je potrebno učiniti u slučaju kvara. Čak i putem telefona možemo vam pružiti važne informacije i po potrebi pokrenuti daljnje korake. Možete ostati potpuno mirni i uživati u maksimalnom miru i pokretljivosti. Vaš BMW je u najboljim rukama s našim stručnjacima. Ovjerena BMW servisna radionica vratit će vaš BMW u prvobitno stanje - definitivni bonus u smislu zadržavanja vrijednosti i životnog vijeka. BMW Breakdown Assistance pruža profesionalnu i stručnu podršku u skladu s BMW-ovom kvalitetom: počevši od vašeg telefonskog poziva sve do vašeg daljnjeg putovanja u netaknutom automobilu.

Pročitajte više