ZIMSKO ZADOVOLJSTVO.

UZ ORIGINALNE BMW DODATKE, BMW SERVICE I BMW LIFESTYLE.

Prepustite se zimskim zadovoljstvima uz Vaš BMW te istražite snijegom prekriven pejzaž – zavoj po zavoj. Kakva god bila Vaša očekivanja od zime, uz pravu pripremu ona će sigurno biti uspješna. Atraktivne ponude za servis, primjerice zimski pregled ili servis motornog ulja, čekaju na Vas i Vaš BMW. Pored toga, pripremili smo širok raspon dodataka kako biste nagradili svoj BMW detaljima koji mu daju individualnost – kao što su originalni BMW zimski kompleti kotača. A BMW Lifestyle kolekcija pruža još više zadovoljstva, čak i kad niste na cesti. Istražite naše atraktivne sezonske ponude.

Pročitajte više
ZIMSKO ZADOVOLJSTVO.UZ ORIGINALNE BMW DODATKE, BMW SERVICE I BMW LIFESTYLE.

BMW SERVICE. KAKO BI VAŠ BMW OSTAO BMW.

Snijeg, led i blato – u zimskim vremenskim uvjetima, od presudne je važnosti da su i vozač i vozilo savršeno pripremljeni. Stoga BMW nudi profesionalni servis i pregršt servisnih paketa za hladnu sezonu. Odvezite svoje vozilo na detaljan pregled prije početka zime – BMW zimski pregled tu je baš za to. Uz BMW servis motornog ulja, osigurajte svom motoru dugi vijek trajanja. Pored toga, najbolje performance motora iziskuju i najveću moguću kočionu snagu. Stoga Vam pružamo najbolji servis i kad je riječ o zamjeni kočionih obloga. Za bezbrižno zadovoljstvo u vožnji, čak i po zimi i mrazu.

 • BMW zimski pregled

  Zima Vašem vozilu postavlja posebne izazove. S BMW zimskim pregledom možete ostati opušteni: svi sustavi i funkcije Vašeg BMW-a se temeljito testiraju. Na taj način, ništa Vas ne može iznenaditi!
  Naš savjet: zakažite termin na vrijeme - najbolje bi bilo u isto vrijeme kad i zamjenu kotača.

  BMW zimski pregled uključuje:

  • Provjeru razina tekućina (motorno ulje, tekućina za hlađenje, sredstvo za pranje vjetrobrana, hidraulika servo upravljača, kočiona tekućina)
  • Pregled ovjesa kotača, amortizera i komponenti sustava upravljanja
   Vizualni pregled kočnica, pogonskog remena i amortizera
  • Pregled brisača i sustava za pranje vjetrobranskog stakla
  • Pregled svih svjetala
  • Pregled kotača/guma (stanje, istrošenost, dubina profila i pritisak)


  Cijena za sve BMW modele: 187,50 kn


  * Svi potrebni dodatni radovi i tekućine naplaćuju se zasebno.

 • Zamjena BMW kočinih pločica, sprijeda

  Zamjena kočnih pločica, sprijeda, uključuje:

  • Zamjenu prednjih kočiih pločica
  • Zamjenu prednjih senzora kočnih pločica
  • Čišćenje kočnica
  • Resetiranje servisnog zaslona u skladu s tvorničkim odrednicama
  • Rad i materijal


  Cijena za 116d (F20) 1.915,54 kn
  Cijena za 318d (F30) 2.027,35 kn
  Cijena za 520d (F10) 2.095,53 kn


  * Eventualni dodatni radovi se obračunavaju zasebno. Kod svih BMW partnera koji sudjeluju u ponudi.

 • Servis BMW motornog ulja

  Servis BMW motornog ulja uključuje:

  • Zamjenu motornog ulja originalnim BMW motornim uljem uključujući zbrinjavanje starog ulja
  • Zamjena uljnih filtera
  • Resetiranje servisnog zaslona u skladu s tvorničkim odrednicama
  • Rad i materijal


  Cijena za 116d (F20) 1.497,51 kn
  Cijena za 318d (F30) 1.497,57 kn
  Cijena za 520d (F10) 1.458,96 kn


  * Eventualni dodatni radovi se obračunavaju zasebno. Kod svih BMW partnera koji sudjeluju u ponudi.

BMW SVJETLOSNE INOVACIJE.IZDVAJAMO.

Slaba vidljivost ide ruku pod ruku s hladnim razdobljem godine. Stoga je besprijekorno osvjetljenje ključan faktor u sigurnosti cestovnog prometa, osobito u zimskim mjesecima. Prijeko potrebnu vidljivost možete poboljšati s našim ksenonskim i halogenim žaruljama. Bilo da je riječ o savršenom osvjetljavanju ceste ili unutrašnjosti vozila – BMW unosi svjetlost u najtamnije trenutke.

 • BMW LED svjetlo za maglu sa svjetlima za skretanje

  Vidite više kad je vidljivost slaba: LED svjetlo za maglu smanjuje odbljesak u magli i kod loših vremenskih uvjeta. Pruža bolje bočno osvjetljenje od halogenih prednjih svjetala te povećava sigurnost i udobnost. Zahvaljujući više svjetlosti prilikom skretanja, manevriranja, parkiranja te vožnje jako zavojitim cestama, ono značajno poboljšava sigurnost nakon što sunce zađe te prilikom vožnje u lošim uvjetima osvjetljenja.


  Cijena za BMW serije 1 (F2x) i BMW serije 3 (F3x) bez ugradnje: 2.938 kn

 • BMW paket LED svjetala za unutrašnjost

  BMW paket LED svjetala za unutrašnjost koja se koriste skupa sa svjetlima u unutrašnjosti osvaja svojom izuzetno niskom potrošnjom energije te izvanredno dugim vijekom trajanja. Bijela boja svjetlosti, nalik na dnevnu svjetlost, stvara modernu atmosferu i ugodno osvjetljenje. LED svjetla se mogu umetnuti izravno u postojeći držač za svjetla u unutrašnjosti (za čitanje, za unutrašnjost ili za prostor za noge).

  Paket od deset sastoji se od 6 LED modula za stropna svjetla te 4 LED modula za svjetla u prostoru za noge te u vratima.


  Cijena za BMW serije 5 (F10/F11) bez ugradnje: 909 kn

 • BMW D1S Blue ksenon žarulje

  BMW plave ksenon žarulje (za duga i kratka svjetla) impresioniraju svojim ultra-modernim i intenzivnim plavim efektom.

  Cijena D1S bez ugradnje: 3.411 kn
  Cijena D2S za BMW serije 5 (E60/E61) bez ugradnje: 2.740 kn

 • BMW Power halogene žarulje (H7)

  BMW Power H7 halogene žarulje (za duga i kratka svjetla) omogućuju najbolje moguće osvjetljenje kolnika te poboljšanu sigurnost na cesti, za opušteniju vožnju i manje naprezanja vida u uvjetima lošeg osvjetljenja.


  Cijena bez ugradnje: 418 kn

BMW RJEŠENJA ZA PRIJEVOZ. DOŽIVITE ZIMU.

Oprema poput skija i snowboarda važna je pratnja na putovanjima zimi. Kako biste sve lako i jednostavno pripremili za put, nudimo Vam posebna rješenja za prtljagu i prijevoz. Ona stvaraju dodatan prostor tamo gdje Vam je potreban – bilo na krovu ili u unutrašnjosti vozila. Bez obzira koji proizvod izaberete, jedno im je svima zajedničko: savršeno su prilagođeni za Vaš BMW, imaju najbolje rješenje za namještanje u svakoj situaciji te pružaju maksimum sigurnosti. Naravno, tu je i nezaobilazna BMW kvaliteta.

 • Krovna kutija 520

  BMW krovna kutija obujma 520 litara. Zahvaljujući sustavu otvaranja s obje strane s trostrukim obostranim centralnim zaključavanjem, utovar nikad nije bio lakši. Prikladna za sve BMW sustave krovnih nosača te za prijevoz i do 8 pari skija dužine do 220 cm.


  Cijena bez ugradnje: 8.722 kn

 • Nosač za skije i snowboard

  Inovativan BMW nosač za skije i snowboard kompatibilan je sa svim BMW sustavima osnovnih nosača. Jednostavan je za ugradnju i baratanje te je zaštićen od krađe zahvaljujući sustavu zaključavanja. Prikladan za prijevoz do 6 pari skija, 4 para skija sa štapovima ili do 2 snowboarda uz 1 par skija.


  Cijena bez ugradnje: 1.237 kn

 • Krovni nosač

  Krovni nosač može se koristiti u kombinaciji s različitim BMW rješenjima za prijevoz. Poprečni elementi načinjeni su od izuzetno čvrstih profiliranih aluminijskih cijevi. Može se izuzetno lagano pričvrstiti, a zahvaljujući čvrstoj konstrukciji, poštuje sve najviše standarde kvalitete i sigurnosti.


  Cijena za BMW serije 3 (F30/F34): 2.019 kn
  Cijena za BMW serije 3 (E90): 1.817 kn

BMW ZIMSKI KOMPLETI KOTAČA. PRIANJANJE NIJE STVAR GODIŠNJEG DOBA.

Niti jedan drugi dodatak ne utječe u tolikoj mjeri na vozne osobine i sigurnost kao izbor kombinacije kotača i guma. Najbolje prianjanje, najviša razina sigurnosti i sigurne kočione udaljenosti osobito su zimi najvažniji preduvjeti za neometano zadovoljstvo u vožnji. Naši zimski kompleti kotača savršeno su prilagođeni Vašem BMW-u te pružaju ogromne prednosti u usporedbi s ljetnim kotačima već pri temperaturama nižim od 7 °C – tako da možete uživati u svakom zavoju čak i po snijegu i ledu. Već sad možete provjeriti, nakon par klikova mišem, koji od originalnih BMW zimskih kompleta kotača s gumama najbolje odgovara Vašem BMW-u.

 • Starspoke 379

  17-inčni zimski kotač s gumom Continental Winter Contact TS830P SSR* dimenzija 225/45R17 91H. Za BMW serije 1 i serije 2 (F2x).

  Učinkovitost potrošnje goriva: F
  Prianjanje na mokroj podlozi: E
  Vanjska buka kotrljanja: 72 dB.


  Cijena po kompletu, uklj. RDC: 16.096 kn


  Ponude se odnose na cijeli komplet od 4 kotača bez ugradnje. Dimenzije guma mogu odstupati ovisno o pojedinom modelu. Rado ćemo Vas uputiti i pružiti Vam savjet.

 • V-Spoke 658

  18-inčni zimski kotač s gumom Continental Winter Contact TS830P SSR* dimenzija 225/50R18 99V XL. Za BMW serije 3 Gran Turismo (F34).

  Učinkovitost potrošnje goriva: F
  Prianjanje na mokroj podlozi: E
  Vanjska buka kotrljanja: 72 dB.


  Cijena po kompletu, uklj. RDC: 17.436 kn


  Ponude se odnose na cijeli komplet od 4 kotača bez ugradnje. Dimenzije guma mogu odstupati ovisno o pojedinom modelu. Rado ćemo Vas uputiti i pružiti Vam savjet.

 • M Doublespoke Performance 405M, crni

  18-inčni zimski kotač s gumom Pirelli W240 Sottozero S2 r-f* dimenzija 225/45R18 95V XL. Za BMW serije 3 (F30/F31) i BMW serije 4 (F32/F33/F36).

  Učinkovitost potrošnje goriva: E
  Prianjanje na mokroj podlozi: C
  Vanjska buka kotrljanja: 72 dB.


  Cijena po kompletu, uklj. RDC: 18.104 kn


  Ponude se odnose na cijeli komplet od 4 kotača bez ugradnje. Dimenzije guma mogu odstupati ovisno o pojedinom modelu. Rado ćemo Vas uputiti i pružiti Vam savjet.

   

 • M Doublespoke 623M, željeznosivi

  19-inčni zimski kotač s gumom Pirelli Scorpion Winter r-f* dimenzija 255/50R19 107V XL sprijeda 255/50R19 107V XL straga. Za BMW X6 (F16).

  Učinkovitost potrošnje goriva: C
  Prianjanje na mokroj podlozi: B
  Vanjska buka kotrljanja: 73/73 dB.


  Cijena po kompletu, uklj. RDC: 26.824 kn


  Ponude se odnose na cijeli komplet od 4 kotača bez ugradnje. Dimenzije guma mogu odstupati ovisno o pojedinom modelu. Rado ćemo Vas uputiti i pružiti Vam savjet.

   

 • M Doublespoke 648M

  20-inčni zimski komplet kotača s gumom Pirelli W240 Sottozero S2* RSC dimenzija 245/40R20 99V XL sprijeda i 275/35R20 102V XL straga. Za BMW serije 7 (G11/G12).

  Učinkovitost potrošnje goriva: C/C
  Prianjanje na mokroj podlozi: E/C
  Vanjska buka kotrljanja: 72/73 dB.


  Cijena po kompletu, uklj. RDC: 32.860 kn


  Ponude se odnose na cijeli komplet od 4 kotača bez ugradnje. Dimenzije guma mogu odstupati ovisno o pojedinom modelu. Rado ćemo Vas uputiti i pružiti Vam savjet.

   

BMW SUSTAVI ZA INFORMACIJE I ZABAVU. DOBRO RASPOLOŽENJE.

Kako bi Vaše zimsko putovanje bilo što udobnije, nudimo Vam širok raspon dodataka za unutrašnjost vozila. Bez obzira odlučite li se otputovati negdje preko vikenda ili krenete na zimski godišnji, BMW navigacija sigurno će Vas dovesti do odredišta u svim vremenskim uvjetima. Pored toga, uz pravu opremu, suvozač i putnici na stražnjim sjedalima mogu zaboraviti na dosadu. Vrijeme leti i na najdužim putovanjima.

 • Ažuriranje digitalne autokarte

  Sustav za navigaciju dobar je samo koliko i aktualnost njegovih karata. Godišnje u Europi može doći i do 15% cestovnih promjena, što u prijevodu znači 250 000 izmjena ili nadogradnji. Navigacija lišena suvišnih problema na putu do odredišta te pravodobno javljanje upozorenja na prometne gužve moguće je samo ako je sadržaj karte aktualan. Stoga BMW ovisno o sustavu navigacije osigurava redovito ažuriranje karata.

  Ne oklijevajte, već izravno kontaktirajte svog lokalnog BMW servisnog partnera za individualnu ponudu specifično za Vas.

 • BMW integrirana navigacija

  Novi BMW sustav integrirane navigacije za naknadnu ugradnju savršeno je rješenje za vozila bez sustava navigacije. Postolje s navigacijskom jedinicom ne vidi se izvana jer se ugrađuje u pretinac za rukavice te tako pruža visoku razinu sigurnosti. Sam korisnik može preko Interneta redovito ažurirati karte pomoću USB veze.


  Cijena bez ugradnje: 6.919 kn

 • Univerzalni Snap-In-Adapter Connect

  Snap-in adapter Connect Universal prikladan je za sve Apple iPhone™ uređaje s Lightning spajanjem te ima ugrađen ventilator koji se brine da se dio pametnog telefona koji je osjetljiv na temperaturu ne pregrije tako što oko njega cirkulira zrak. Pruža izuzetno brzu, optimiziranu funkciju punjenja, povezuje telefon s vanjskom antenom vozila za najbolji mogući prijem, a gumena površina nosača također jamči sigurno i stabilno mjesto za odlaganje mobilnog telefona u automobilu.


  Cijena: 1.735 kn

 • BMW USB adapter za Apple iPhone™/iPod™

  BMW USB Adapter za Apple iPhone™/iPod™ (Lightning) omogućuje punjenje uređaja te pohranu glazbenih datoteka na uređaju preko kojeg svira glazba te pored toga ima podršku za rad i upravljanje preko iDrive kontrolera, multifunkcijskog upravljača ili radija. Ovisno o modelu automobila, opremi i godini proizvodnje, zaslon u vozilu također može poslužiti za prikaz slika s omota albuma ili čak za prikaz video datoteka.


  Cijena za BMW serije 1 (F20 do 06/13): 321 kn

BMW MALI POMAGAČI. SAVRŠENO PRIPREMLJENI.

Ponekad zima i ljude i vozila stavlja na kušnju. No BMW i za takve probleme ima odgovarajuća rješenja. Naši pomagači osiguravaju savršenu spremnost za svaku situaciju. Sve detalje i inspiracije možete pronaći ovdje, počevši od lanaca za snijeg pa sve do pomoćnog grijanja i proizvoda za zimsku njegu vozila.

 • Pomoćno grijanje

  Pomoćni grijač omogućuje da se unutrašnjost vozila zagrije na ugodnu temperaturu bez potrebe za paljenjem motora. Na taj način na početku putovanja nema zamagljenih ili zaleđenih vjetrobranskih stakala. Zahvaljujući daljinskom upravljanju, pomoćno grijanje se može jednostavno pokrenuti iz udobnosti vlastite kuće.

  Ne oklijevajte, već se obratite izravno svom BMW partneru za ponudu baš po Vašoj mjeri.

   

 • Lanci za snijeg - diskovi

  BMW lanci za snijeg - diskovi imaju integriranu plastiku koja štiti naplatke kotača, što sprečava da dijelovi lanaca za snijeg udaraju u rub kotača te se tako izbjegava šteta koja bi mogla nastati na naplatcima od lakih metala. Zahvaljujući čeličnom obruču s oprugom, lanac se može lako navući preko gume.


  Cijena za BMW serije 5 (F10/F11) i BMW serije 6 (F06/F12/F13) bez ugradnje: 2.506 kn

 • Pribor za njegu, zimsko izdanje

  Bijela torba sa sivim dnom od tarpaulina savršeno odgovara dizajnu BMW proizvoda za njegu. Sljedeći proizvodi, prikladni za zimu, uključeni su u set: 1x Sredstvo za pranje prozora s antifrizom (1000 ml), 1x Sredstvo za odleđivanje stakala (500 ml), 1x Sredstvo za čišćenje unutrašnjosti (250 ml), mali strugač za led.


  Cijena: 404 kn

 • Prostirka za prtljažnik po mjeri s metalnim umecima

  Izdržljiva, protuklizna i vodootporna prostirka štiti prtljažni prostor od prljavštine i vlage. Umeci načinjeni od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika s ugraviranim BMW logotipom na prvu privlače pozornost te daju podnoj prostirci za prtljažnik istinski elegantan izgled. Poseban premaz čini prostirku otpornom na masnoće i otapala.


  Cijena za BMW X3 (F25) i BMW X4 (F26): 1.230 kn

 • Podne prostirke za sve vremenske uvjete s metalnim umecima

  Originalne BMW podne prostirke za sve vremenske uvjete ujedinjuju izdržljivost i funkcionalnost s dizajnom osobito visoke kvalitete. Visokokvalitetni BMW umeci od nehrđajućeg čelika daju prostirci njen nepogrešiv, dinamičan izgled, dok se posebno podignuti rubovi i debeli materijal brinu za to da prostirka uvijek zadrži svu prljavštinu i vlagu.


  Cijena podne prostirke, sprijeda, za BMW X3 (F25) i X4 (F26): 588 kn
  Cijena podne prostirke, straga, za BMW X3 (F25) i X4 (F26): 404 kn

BMW LIFESTYLE. ZAUZMITE STAV.

Stil pun samopouzdanja i najviša kvaliteta – BMW Lifestyle ima ponude za svaku dob. Dopustite da Vas naša kolekcija inspirira te pronađite savršen božićni poklon za svoje najdraže. BMW Lifestyle – Premium proizvodi, sami za sebe.

 • BMW M novčanik sa džepom za kovanice

  Kožni novčanik s pretincem za sitan novac, jedanaest utora za kreditne kartice te dva pretinca za bilješke. Dizajn s prepoznatljivim BMW M crtama, ušiven M logotip s unutarnje strane. Zasebni pretinci s postavom od crvene tkanine. Materijal izvana: koža. Postava: viskoza.
  Dimenzije: 12 x 9.4 x 1.5 cm. Crne boje.


  Cijena: 1.010 kn

 • BMW Iconic ženski novčanik, pravokutan

  Ručno rađen kožni novčanik od teleće kože s dvostrukim šavom od voštanih niti. Četiri unutarnja pretinca, jedan džep za kovanice, jedan vanjski pretinac te deset otvora za kreditne kartice. Unutarnja postava jacquard, brokatska tkanina. Proizveden u Italiji. Materijal: koža, poliester. Dimenzije: 19 x 10 x 2 cm. Crne boje.


  Cijena: 1.377 kn

 • BMW M USB Stick

  USB stick s ugraviranim uzorkom nalik na rešetku hladnjaka BMW-a M4. Klizni mehanizam otkriva obojene BMW M crte kad se stick koristi. Materijal: metal. Crni, 32 GB.


  Cijena: 275 kn

 • BMW M4 Coupé RC

  Ovaj minijaturni BMW M4 Coupé RC na daljinsko upravljanje ima funkcionalna prednja svjetla, stražnja svjetla i osvjetljenje unutrašnjosti te funkciju upravljanja u svim smjerovima. Na baterije.
  Originalna boja Austin žuta. Omjer 1:14


  Cijena: 450 kn

 • BMW M powerbank

  Vanjski USB punjač za baterije. Kapacitet punjenja i povezivost za dva uređaja. Površinska tekstura u stilu rešetke hladnjaka BMW-a M4 te laserski ugraviran BMW M logotip s bočne strane. Materijal: metal. Crne boje.


  Cijena: 366 kn