UJEDINJENE SNAGE.

Svi BMW hibridni plug-in modeli.

BMW i Performance

Zahtjevi mobilnosti sutrašnjice u BMW-ovim modelima danas: zahvaljujući najsuvremenijoj tehnologiji i snažnim litij-ionskim baterijama visokih performansi, iPerformance modeli inspiriraju konstantnim, velikim okretnim momentom i održivom učinkovitošću. Tako kombiniraju mobilnost usmjerenu prema budućnosti s ogromnim zadovoljstvom u vožnji.

UJEDINJENE SNAGE.Svi BMW hibridni plug-in modeli.

Zahtjevi mobilnosti sutrašnjice u BMW-ovim modelima danas: zahvaljujući najsuvremenijoj tehnologiji i snažnim litij-ionskim baterijama visokih performansi, iPerformance modeli inspiriraju konstantnim, velikim okretnim momentom i održivom učinkovitošću. Tako kombiniraju mobilnost usmjerenu prema budućnosti s ogromnim zadovoljstvom u vožnji.

Pročitajte više

BMW serije 5 iPerformance.

Električno nekonvencionalan. BMW 530e iPerformance kombinira električni motor i četverocilindarski TwinPower Turbo benzinski motor kako bi stvorio iznimno učinkovit BMW eDrive hibridni plug-in sustav. Time se omogućuje isključiva električna vožnja bez lokalnih emisija s dinamičnim izvedbama na kratkim područjima i - u kombinaciji s četverocilindarskim benzinskim motorom - jednako je pogodno i za velike udaljenosti.

Potrošnja goriva i emisije CO2 za BMW 530e iPerformance (1)(3):
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 1,7
Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 38
Potrošnja energije u kWh/100 km (kombinirana): 14,1 do 13,1

BMW X5 iPERFORMANCE.

Snažan BMW TwinPower Turbo motor i visokoučinkoviti električni motor pogone BMW X5 xDrive40e iPerformance dok sustav pogona na sve kotače BMW xDrive jamči najbolje držanje na cesti i izvanrednu okretnost. Vozilo tako kombinira isključivo električnu vožnju bez lokalnih emisija na kratkim udaljenostima i dinamičke performanse vožnje uz optimalno prianjanje.

Potrošnja goriva i emisije CO2 za BMW X5 xDrive45e iPerformance :
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 2,1*
Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 49,0*    
Potrošnja energije u kWh/100 km (kombinirana): 23,0*

* preliminarni, još nepotvrđeni podaci, podložni promjenama bez prethodne najave

 

BMW SERIJE 7 iPERFORMANCE.

BMW limuzina luksuzne klase s podacima potrošnje kompaktnog automobila. BMW serije 7 s opcijom eDrive predstavlja luksuzno rješenje za održivu mobilnost sutrašnjice. Električni motor i motor s unutarnjim izgaranjem rade u savršenom spoju - a sve podržano inteligentnim upravljanjem energijom. Rezultat je inspirativna dinamika i revolucionarna učinkovitost.

Potrošnja goriva, emisije CO2 za BMW serije 7 iPerformance modela (1):
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 2,6-2,1
Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 52-48
Potrošnja energije u kWh/100 km (kombinirana): 16,3-15,1

 

BMW SERIJE 3 iPERFORMANCE.

U BMW-u 330e iPerformance, kombinacija električnog motora i BMW TwinPower Turbo motora spaja najbolje od oba svijeta. Impresivna vozna dinamika uz maksimalnu učinkovitost i ekološki prihvatljive karakteristike zbog vožnje bez lokalnih emisija - jedinstveni koncept, savršeno prilagođen osobinama BMW-a serije 3.

Potrošnja goriva i emisije CO2 za BMW 330e iPerformance (3):
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 1,7
Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 39
Potrošnja energije u kWh/100 km (kombinirana): 11.9 do 11.0

 

BMW SERIJE 2 iPERFORMANCE ACTIVE TOURER.

S kombinacijom opcije BMW eDrive i BMW TwinPower Turbo motora, BMW 225xe iPerformance Active Tourer nudi i električno iskustvo vožnje i neograničenu mobilnost. Inteligentna interakcija između oba pogonska sustava stvara električni xDrive sustav. Ovaj sustav se automatski regulira i pruža najbolje moguće prianjanje i okretnost u svakoj situaciji - s optimiziranom potrošnjom i emisijama CO2.

Potrošnja goriva, emisija CO2 i potrošnja energije za BMW 225xe iPerformance Active Tourer (3):
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 1,9
Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 43
Potrošnja energije u kWh/100 km (kombinirana): 14,7

 

BMW i MODELI.

Rođeni električni: BMW i je sveobuhvatan koncept za održivu mobilnost orijentiranu prema budućnosti. S potpuno električnim modelom BMW i3 kao sustavno i održivo dizajniranim vozilom bez emisija za gradski promet ili modelom BMW i8 kao budućnosti sportskog automobila, BMW i inspirira dinamikom, zadovoljstvom u vožnji i održivošću.

 

Potrošnja energije i emisije CO2 za BMW i3 (90 Ah) (3):
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 0
Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 0
Potrošnja energije u kWh/100 km: 13.6* / 13.1**

Potrošnja energije i emisije CO2 za BMW i3s (94 Ah) s opcijom Range Extender (produljenje dosega) (3):
Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 14.0* / 13.0**
Potrošnja energije u kWh/100 km (kombinirana): 11.9* / 11.5**
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 0.6

Potrošnja energije i emisije CO2 za BMW i8 (3):
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 1.9
Potrošnja energije u kWh/100 km (kombinirana): 14.0
Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 42

* Klasteri kotači 1: 19" kotači
** Klasteri kotača 2: 20" kotači; zimske gume
 

Potrošnja goriva i emisije CO2.

  • Vrijednosti potrošnje goriva, emisije CO2 i potrošnje energije određene su prema europskoj Uredbi (EC) 715/2007 u verziji koja se primjenjuje u trenutku odobrenja tipa. Podaci se odnose na vozilo s osnovnom konfiguracijom u Njemačkoj, a prikazani raspon uzima u obzir opcijsku opremu i različite veličine kotača i guma na odabranom modelu.

    (1) Vrijednosti su primjenjive do 15.04.2018. Provjerite dostupnost kod vašeg BMW zastupnika.

    Vrijednosti vozila označene s (3) već se temelje na novom WLTP propisu i prevedene su natrag u NEDC-ekvivalentne vrijednosti kako bi se osigurala usporedba vozila. [S obzirom na ta vozila, za poreze vezane uz vozila ili druge trošarine temeljene (barem između ostalog) na emisiji CO2, vrijednosti CO2 mogu se razlikovati od ovdje navedenih vrijednosti.]

    Specifikacije učinkovitosti CO2 određene su u skladu s Direktivom 1999/94/EC i Europskom uredbom u svojoj trenutnoj verziji koja se primjenjuje. Prikazane vrijednosti temelje se na potrošnji goriva, vrijednosti CO2 i potrošnji energije prema NEDC ciklusu za klasifikaciju.

    Dodatne informacije o službenoj potrošnji goriva i specifičnoj emisiji CO2 novih osobnih automobila mogu se izvući iz "priručnika o potrošnji goriva, emisiji CO2 i potrošnji energije novih osobnih automobila" koji je dostupan na svim prodajnim mjestima i na https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.