SHOP THE LOOK

BMW VIDEO
UPUTE O ELEKTROMOBILNOSTI.

NAŠI VODIČI ZA MOBILNOST SUTRAŠNJICE.

BMW iX M60: - 24,7-21,9; Električni doseg u km (WLTP)[2]: 501–564

Koje mi različite mogućnosti punjenja nudi wallbox u vlastitom domu? Kako mogu napuniti svoje električno vozilo kod kuće koristeći solarnu energiju što je više moguće ili vrlo brzo? Kako mogu znati koliko često trebam puniti da bih stigao na odredište? I hoće li usput biti dovoljno mjesta za punjenje? Mnogo je pitanja u vezi s e-mobilnošću. Želimo vam odgovoriti na ova pitanja, ali i na neka druga. Bilo da želite puniti svoj električni automobil kod kuće ili na putu, planirati svoje sljedeće putovanje ili optimizirati svoju svakodnevnu rutinu punjenja, pratite našu BMW obitelj u videozapisima kroz njihovu svakodnevnu rutinu punjenja. Pogledajte naše upute kako biste vidjeli koliko jednostavno i praktično može biti punjenje i vožnja vašeg električnog automobila. Dodatne informacije i upute za vaše električno vozilo možete pronaći u aplikaciji BMW Driver's Guide.

OPTIMIZIRAJTE SVOJE PROCESE PUNJENJA KOD KUĆE.

0:00
0:00 /  0:00

Bilo da želite puniti što je brže moguće ili sa što više vlastite električne energije iz vašeg fotonaponskog sustava – s BMW Wallbox punjenje je fleksibilno i precizno prilagođeno vašim potrebama. S aplikacijom My BMW u svakom trenutku možete pratiti informacije o punjenju vašeg električnog vozila.

PUNITE FLEKSIBILNO I POVOLJNO NA RUTI.

0:00
0:00 /  0:00

Iskoristite prednost jedne od najvećih mreža za punjenje u Europi s 510.000 stanica za punjenje. To znači da možete praktično i jednostavno puniti u bilo kojem trenutku, čak i kada ste u pokretu – na primjer s Plug & Charge. Čim svoje električno vozilo spojite na stanicu za punjenje, ono se automatski prepoznaje i autentificira. Sada možete birati između nekoliko pohranjenih ugovora različitih pružatelja usluga.

BMW iX M60: - 24,7-21,9; Električni doseg u km (WLTP)[2]: 501–564

VAŠA EKSKLUZIVNA,
PROŠIRENA MREŽA ZA PUNJENJE.

0:00
0:00 /  0:00

Vi uživajte u svom odmoru. Dok se vaš BMW puni. Na mnogim ekskluzivnim punjačima naših premium partnera, kao što su hoteli, restorani, golf klubovi i drugo. U preko 50 zemalja. Ekskluzivno proširite svoju mrežu punjenja uz BMW Destination Charging.

UŽIVAJTE U
BEZBRIŽNOM PUTOVANJU S
RUTAMA OPTIMIZIRANIM ZA PUNJENJE.

0:00
0:00 /  0:00

Bezbrižno putovanje. Isplanirajte svoje sljedeće putovanje povoljno s rutama optimiziranim za punjenje. To znači da ćete na svom putu uvijek pronaći prave opcije punjenja. Od kuće putem aplikacije My BMW ili izravno iz vozila.

NAŠA
RJEŠENJA ZA PUNJENJE ZA SVAKU SITUACIJU.

0:00
0:00 /  0:00

Bilo da ste kod kuće ili na putu – napunite svoje električno vozilo praktično s našim rješenjima za punjenje. Potpuno prilagođen vašim potrebama. Suvremene tehnologije dodatno proširuju vaš električni doseg.

SVE O ELEKTROMOBILNOSTI.

Potrošnja i emisija CO2.

BMW iX M60: - 24,7-21,9; Električni doseg u km (WLTP)[2]: 501–564

[1] Službeni podaci za potrošnju goriva, emisiju CO2, potrošnju električne energije i električni domet utvrđeni su prema propisanom mjernom postupku i odgovaraju Europskoj Uredbi (EZ) 715/2007 u važećoj verziji. Za raspone, podaci utvrđeni prema WLTP-u uzimaju u obzir svu dodatnu opremu (u ovom slučaju dostupnu na njemačkom tržištu). Za vozila koja su novohomologirana od 1. siječnja 2021. postoje samo službeni podaci prema WLTP-u. Osim toga, NEDC vrijednosti brišu se iz potvrda o sukladnosti od 1. siječnja 2023. Uredbom EZ-a 2022/195. Za više informacija o NEDC i WLTP mjernim postupcima posjetite www.bmw.com/wltp

Dodatne informacije o potrošnji goriva i službenoj emisiji CO2 za model novih osobnih automobila možete pronaći u „Smjernicama za potrošnju goriva, emisiju CO2 i potrošnju električne energije za nova osobna vozila“, besplatno dostupnim na svim prodajnim mjestima, na Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Njemačka, i pod https://www.dat.de/co2/.

[2] Domet ovisi o različitim čimbenicima, posebno o: individualnom stilu vožnje, karakteristikama rute, vanjskoj temperaturi, grijanju/klimatizaciji, predklimatizaciji.