Potpuno novi BMW M135i xDrive u Black Sapphire metalik boji, tročetvrtinski bočni prikaz prilikom vožnje.

BMW M135i xDRIVE.

BMW M

Svi detalji BMW-a M135i xDrive na prvi pogled: motor, tehnologija, oprema i tehnički podaci.

BMW M135i xDrive predstavlja sportski vrhunac BMW-a serije 1. Sa svakim detaljem, njegov snažan dizajn ukazuje na tu vodeću ulogu - podržanu sveobuhvatnim paketom visokokvalitetnih značajki i naprednih tehnologija. Istražite detalje unutrašnjosti i vanjštine, komponente vozne dinamike i inovativne značajke opreme ili pregledajte tehničke podatke kako biste saznali o izvanrednim performansama i učinkovitoj potrošnji BMW-a M135i xDrive.

Pročitajte više
BMW M135i xDRIVE.Svi detalji BMW-a M135i xDrive na prvi pogled: motor, tehnologija, oprema i tehnički podaci.

DIZAJN I PERFORMANSE.

Opcije dizajna, značajke vozne dinamike i M sportsko upravljanje BMW-a M135i xDrive.

Jasan lider - BMW M135i xDrive na prvi pogled jasno izražava svoju dinamičku predispoziciju. Pod odjeljkom Dizajn, možete otkriti ekskluzivni izbor opcija za sportsku opremu za unutrašnjost i vanjštinu ovog fascinantnog BMW-a serije 1 M automobila. U odjeljku Vozna dinamika ćete saznati više o opcijskim i standardnim komponentama s područja pogona i šasije - za maksimalne performanse i agilnost.
BMW M135i xDrive u Black Sapphire metalik boji, tročetvrtinski prikaz prednjeg kraja prilikom vožnje.
BMW M135i xDrive u Black Sapphire metalik boji s BMW rešetkom maske s dizajnom mrežice u Cerium Grey boji.

BMW rešetka maske s dizajnom mrežice.

BMW rešetka maske u dizajnu mrežice ima završnu obradu u Cerium Grey boji te detaljno napravljenu mrežu. Ova rešetkasta struktura, inspirirana utrkama, pruža dubinu i vrijednost prednjem kraju i postavlja visokokvalitetan i dinamičan naglasak na detalje.
BMW M135i xDrive u Black Sapphire metalik boji, prikaz stražnjeg kraja s M Aerodynamics paketom.

M Aerodynamics paket.

M Aerodynamics paket s M specifičnim donjim dijelom prednjeg branika, donjim dijelom stražnjeg branika i bočnim pragovima kombinira čistu dinamiku, naglašavajući atletski karakter vozila. Dijelovi su obojeni u boji karoserije i imaju detalje u Dark Shadow boji.
BMW M135i xDrive u Black Sapphire metalik boji, stražnji prikaz s M stražnjim spojlerom.

M stražnji spojler.

M stražnji spojler naglašava sportsku siluetu vozila i smanjuje neželjeni uzgon. Stvarajući silu na stražnjoj osovini, ona osigurava vozilu veću stabilnost u vožnji.
BMW M135i xDrive unutrašnjost s M sigurnosnim pojasevima.

M sigurnosni pojasevi.

M sigurnosni pojasevi s zatezačem pojaseva i ograničivačem sile zatezanja imaju izvanredan vrhunski izgled u klasičnim M bojama te naglašavaju visokokvalitetnu i sportsku atmosferu u unutrašnjosti.
BMW M135i xDrive kokpit s M kožnim upravljačem.

M kožni upravljač.

M kožni upravljač, uključujući višenamjenske tipke, M oznaku i integrirani zračni jastuk na strani vozača, dolazi u dizajnu s tri kraka. S obručom upravljača u 'Walknappa' koži Black boje s crnim prošivima i oblikovanim naslonom za palce pruža izravan, sportski doživljaj upravljanja.
BMW M135i xDrive unutrašnjost s M sportskim sjedalima za vozača i suvozača.

M sportska sjedala za vozača i suvozača.

M sportska sjedala s integriranim naslonima za glavu, dubokim sjedalima i visokim podupiračima sjedala i naslona nude vozaču i suvozaču poboljšanu podršku, čak i u brzim skretanjima. Osim toga, sjedalo se može prilagoditi vašim individualnim dimenzijama tijela zahvaljujući integriranom podešavanju širine naslona.
BMW M135i xDrive u Black Sapphire metalik boji, prikaz stražnjeg kraja s ispušnim cijevima lijevo i desno u Cerium Grey boji.

Ispušne cijevi.

Ekskluzivno za M135i xDrive: nakošene ispušne cijevi lijevo i desno te u Cerium Grey boji. Na taj način ispušne cijevi osiguravaju vizualnu izjavu i naglašavaju sportski izgled modela M135i xDrive.
BMW M135i xDrive unutrašnjost s osvjetljenim 'Illuminated Boston ukrasnim letvicama.

'Illuminated Boston osvjetljene ukrasne letvice.

'Illuminated Boston' osvjetljene ukrasne letvice s 'Mesh' detaljima na upravljačkoj ploči i oblogama vrata pružaju unutrašnjosti progresivni ambijent s visokim osjećajem vrijednosti. Svjetlucavi uzorak diskretno osvijetljenih letvica stvara atraktivnu i ugodnu atmosferu u vozilu.
M TwinPower Turbo četverocilindarski benzinski motor u BMW-u M135i xDrive.

BMW M135i xDrive motor.

Vrhunski sportaš koji pruža čisto zadovoljstvo u vožnji: M TwinPower Turbo četverocilindarski benzinski motor u BMW-u M135i xDrive posebno je snažan jer je opremljen novim klipovima, većim turbopunjačem, optimiziranim usmjeravanjem usisnog zraka, paketom hlađenja visokih performansi i ventilski upravljanim M Performance ispušnim sustavom.
BMW M135i xDrive sa Steptronic Sport prijenosom.

Steptronic Sport prijenos.

Steptronic Sport prijenos sa 8 stupnjeva prijenosa nudi nevjerojatno sportsku promjenu brzina. Bez obzira radi li se o automatskom ili ručnom korištenju ručica na upravljaču ili ručice mjenjača - za udobno i nevjerojatno dinamično upravljanje. U SPORT režimu rada i s ručicom mjenjača u lijevom S/M položaju, promjene stupnjeva prijenosa su konfigurirane za najbolje performanse.
BMW M135i xDrive s M Sport ovjesom.

M Sport ovjes.

M Sport ovjes spušta vozilo za otprilike deset milimetara. Također ima kraće opruge ovjesa i čvršće podešavanje amortizera, kao i tvrđe stabilizatore. Kombinirani zajedno, rezultiraju još izravnijim dizajnom ovjesa, koji omogućuje izrazito sportski stil vožnje.
BMW M135i xDrive s M Sport kočnicom.

M Sport kočnica.

M Sport kočnica s višeklipnim čeljustima u tamno plavoj boji i M oznakom pruža iznimnu učinkovitost kočenja. Prilagođeno izuzetno visokodinamičkom potencijalu vozila, također omogućuje izrazito sportski stil vožnje i izvrsno kočenje na mokrim površinama.
BMW M135i xDrive s M sportskim upravljanjem.

M sportsko upravljanje.

M sportsko upravljanje s opcijom Servotronic stvara izravan i okretan odziv upravljanja i osigurava manji fizički napor potreban za okretanje kotača. Vaše vozilo može biti preciznije usmjereno, pružajući iznimno atletske karakteristike rukovanja, osobito na zavojitim cestama.
BMW M135i xDrive s inteligentnim BMW pogonom na sve kotače xDrive.

BMW xDrive.

Inteligentni sustav pogona na sve kotače BMW xDrive raspodjeljuje pogonsku snagu bez smetnje i varijabilno na prednje i stražnje kotače za maksimalnu vučnu snagu, voznu dinamiku i sigurnost u svakoj situaciji vožnje. Za još bolju agilnost, elektronički upravljana raspodjela snage, na primjer, uravnotežuje preupravljanje ili podupravljanje u zavojima.
BMW M135i xDrive u Black Sapphire metalik boji s M Performance paketom u tročetvrtinskom prikazu prednjeg kraja.

BMW M135i xDRIVE S M PERFORMANCE PAKETOM.

M Performance paket* dodatno povećava sportski potencijal vozila. Smanjenje težine postignuto mjerama na podvozju, u unutrašnjosti i upotrebom 18" lakometalnih kotača jamči maksimalne performanse ubrzanja i značajno povećava voznu dinamiku. U isto vrijeme, M Performance paket sa svojim upečatljivim elementima dizajna u Black boji kao što su vanjska kućišta retrovizora, BMW rešetka maske u dizajnu mrežice i završeci ispušnih cijevi čine povećane performanse vidljive izvana.
 

* Dostupnost se očekuje od 11/2019

INOVATIVNE TEHNOLOGIJE.

Povezanost i digitalne usluge u BMW-u M135i xDrive.

Od vašeg digitalnog karaktera BMW Intelligent Personal Assistant preko slobodno programibilne usluge BMW Live Cockpit Professional do udobne Remote Software Upgrade usluge: najnovije tehnologije povezanosti i inovativne digitalne usluge nude vam maksimalnu povezanost i udobnost u vašem BMW M135i xDrive.
BMW M135i xDrive s uslugom BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional s funkcijom navigacije uključuje visokokvalitetnu grupu zaslona koja se sastoji od 10,25" kontrolnog zaslona visoke rezolucije, kojim se može upravljati dodirom i potpuno digitalnom instrument pločom od 10,25". BMW operativnim sustavom 7.0 se također može upravljati preko iDrive Touch kontrolera.
BMW M135i xDrive s uslugom BMW Intelligent Personal Assistant.

BMW Intelligent Personal Assistant.

‘Hej, BMW. Tko si ti?’ Zar ne bi bilo nevjerojatno da je vaš BMW također došao s osobnim asistentom? Komunicirajte sa svojim vozilom koristeći BMW Intelligent Personal Assistant. Poznaje vas, poboljšava se svaki dan i pomaže bez obzira na situaciju. Možete dodijeliti vlastitu riječ za aktivaciju. Može objasniti sve o vašem automobilu i pomoći vam da još bolje upoznate vaš BMW.
BMW M135i xDrive s uslugom Remote Software Upgrade.

Remote Software Upgrade.

Želite li da vaš BMW ima najnoviji softver? Uz Remote Software Upgrade, vaš BMW će uvijek biti ažuriran. Prikladan, pouzdan i bez stresa - bez potrebe za posjetom vašem BMW servisnom partneru. Nadogradnje se instaliraju bilo gdje, baš kao i za vaš pametni telefon.
Remote Services u BMW-u M135i xDrive.

Remote Services.

Jesam li zaključao vrata automobila? Gdje je točno parkiran? Remote Services vam omogućuju pristup vašem vozilu s udaljenosti pomoću aplikacije BMW Connected. Upalite prednja svjetla, aktivirajte funkciju kontrole klima uređaja unutar vašeg vozila ili zaključajte svoj BMW s bilo kojeg mjesta pomoću pametnog telefona.
Telefonija s bežičnim napajanjem u BMW-u M135i xDrive.

Telefonija s bežičnim napajanjem.

Telefonija s bežičnim napajanjem uključuje bežičnu stanicu za napajanje i drugi mikrofon za bolju kvalitetu glasa bez upotrebe vaših ruku ili ruku vašeg suvozača. Priključak antene na krovu poboljšava mobilni prijem. Dva mobilna telefona i audio uređaj mogu se istovremeno povezati putem Bluetootha. Također je uključen i tehnički kapacitet za WiFi hotspot.
BMW M135i xDrive s opcijom Wi-Fi Hotspot.

Wi-Fi Hotspot.

Sudjelujte u videokonferencijskim pozivima na tabletu ili pratite posljednju epizodu svoje omiljene serije na svom pametnom telefonu. Wi-Fi Hotspot je način za povezivanje s LTE brzinom (ako je dostupna) pomoću SIM kartice instalirane u vašem vozilu. Vi i vaši suputnici možete surfati internetom na do deset uređaja.
BMW M135i xDrive s pripremom za Apple CarPlay®.

Priprema za Apple CarPlay®.

Zašto ići bez značajki vašeg iPhone uređaja u vašem BMW-u kada ga možete nastaviti koristiti kao i obično? Priprema za Apple CarPlay® omogućuje daljinski pristup telefoniji, kao i aplikacijama kao što su iMessage, WhatsApp, TuneIn, Spotify i Apple Music. Glasovnu tipku na upravljaču možete koristiti i za pristup Siri-ju, Appleovom glasovnom asistentu.

TEHNIČKI PODACI BMW-a M135i xDRIVE.

Odaberite model

Masa

Neopterećena masa EU u kg 1600
Maks. dopuštena masa u kg 2085
Dopušteno opterećenje u kg 560
Dopušteno prednje i stražnje osovinsko opterećenje u kg 1.120/1.020
Obujam prtljažnog prostora min. (podignuta sjedala ili spušten krov) u l 380
Obujam prtljažnog prostora max. (spuštena sjedala ili podignut krov) u l 1200
Opterećenje prikolice (bez kočnice) u kg -
Opterećenje prikolice 8% (fiksirana) u kg -
Opterećenje prikolice 12% (fiksirana) u kg -

Motor

Cilindri/ventili 4/4
Kapacitet u cc 1998
Takt/provrt u mm 94,6/82,0
Snaga motora u kW (PS) pri 1/min 225 (306)/5.000-6.250
Okretni moment motora (Nm) pri 1/min 450/1.750-4.500
Omjer kompresije: 1 9.5

Performanse

Najveća brzina u km/h 250
Ubrzanje 0-100 km/h u s 4.8

Potrošnja goriva

Gradska u l/100 km 8,5-8,2
Izvangradska u l/100 km 6,3-6,0
Kombinirana u l/100 km 7,1-6,8
CO₂ emisije u g/km 162-155
Kapacitet spremnika, cca. u l 50

Kotači

Dimenzije prednjih guma 225/40 R18 92 Y XL
Dimenzije stražnjih guma 225/40 R18 92 Y XL
Dimenzije kotača i materijala prednji 8 J x 18 inča, lakometalni
Dimenzije kotača i materijala stražnji 8 J x 18 inča, lakometalni

BMW M135i xDrive, tehnički podaci

BMW M135i xDRIVE TEHNIČKI PODACI.

Potrošnja goriva i emisije CO2 BMW-a M135i xDrive.

  • Vrijednosti vozila označene sa (2) su preliminarne.

    Informacije o potrošnji goriva, emisijama CO2 i potrošnji energije određene su u skladu s propisanim postupkom mjerenja VO (EU) 715/2007 u verziji koja se primjenjuje u trenutku odobrenja tipa. Podaci se odnose na vozilo s osnovnom konfiguracijom u Njemačkoj, a prikazani doseg uzima u obzir opcijsku opremu i različite veličine kotača i guma na odabranom modelu.

    Svi podaci o ekonomičnosti potrošnje goriva i emisiji CO2 za sve modele novih osobnih automobila mogu se naći u "Vodiču o ekonomičnosti potrošnje goriva i emisijama CO2" koji je dostupan na svim prodajnim mjestima Tomić & Co.

    Vrijednosti se već temelje na novoj WLTP propisu i prevedene su natrag u NEDC-ekvivalentne vrijednosti kako bi se osigurala usporedba između vozila. Za poreze vezane uz vozilo ili druge trošarine temeljene na (barem između ostalog) emisijama CO2, vrijednosti CO2 mogu se razlikovati od ovdje navedenih vrijednosti.