BMW aplikacije My BMW aplikacija na pametnom telefonu

VAŠ SVIJET. MY BMW.

Nova My BMW aplikacija*.

BMW Apps BMW korisničke upute

BMW KORISNIČKE UPUTE

BMW know-how uvijek uz vas.

VAŠ SVIJET. MY BMW.

Nova My BMW aplikacija*.

BMW KORISNIČKE UPUTE

BMW know-how uvijek uz vas.

BMW Driver's Guide App Stage

BMW KATALOZI & DRIVER’S GUIDE APP.

Uvijek ažurirani: otkrijte zabavne BMW aplikacije koje vas uvode u svijet BMW-a i donose vam ključne informacije o vašem BMW modelu izravno na vaš pametni telefon ili tablet.

BMW Apps BMW Mobility Services BMW Oprema

MOBILITY SERVICES I OPREMA

Maksimalna mobilnost: povežite se sa svojim BMW-om ili olakšajte svoj svakodnevni život s pametnim BMW-ovim uslugama dijeljenja automobila. Aplikacije iz odjeljka Mobility Services i Oprema nude vam inteligentna rješenja za maksimalnu udobnost.

BMW Apps BMW M BMW Motorsport

BMW M I MOTORSPORT.

Zadovoljstvo u vožnji je mjerljivo: ove su aplikacije nezamjenjivi alati svakog sportski nastrojenog vozača. Pomoću pametnog telefona, pametnog sata ili tableta možete analizirati stil vožnje i podatke o performansama, dijeliti rezultate mjerenja s prijateljima i malo po malo usavršavati svoje performanse na asfaltu.

BMW Apps BMW sajam BMW izložba

SAJMOVI I IZLOŽBE.

Bez obzira živite li na određenoj lokaciji ili na ugodnoj udaljenosti: ove vas aplikacije spajaju. Iskoristite ekskluzivne informacije o našim izložbama i sajmovima i uronite u uzbudljivi svijet BMW-a.

BMW Apps BMW Financial Services

FINANCIAL SERVICES.

Tražite li savršeno financijsko rješenje za vaš BMW koje će vam i dalje ostavljati dovoljno fleksibilnosti da razmotrite druge želje? BMW Financial Services nudi vam koncepte leasinga, financiranja i osiguranja po mjeri - individualno prilagođene vašim potrebama i vašem proračunu. Odaberite svoje osobne postavke u odgovarajućim aplikacijama i od početka sudjelujte u određivanju vaše savršene ponude.

*My BMW aplikacija kompatibilna je sa svim BMW vozilima od 2014. godine nadalje, zajedno s opcijom ConnectedDrive Services i kompatibilnim pametnim telefonom. Dostupnost i funkcije aplikacije My BMW mogu se razlikovati ovisno o zemlji.

Pročitajte više