BMW Apps BMW Connected BMW My Car Is Born

MY CAR IS BORN

Sada dostupno uz BMW Connected aplikaciju.

BMW Apps BMW Driver’s Guide

BMW DRIVER’S GUIDE

BMW-ovo znanje uvijek uz vas.

BMW Apps BMW Connected Classic

BMW CONNECTED CLASSIC

Vaš osobni pomoćnik za mobilnost.

MY CAR IS BORN

Sada dostupno uz BMW Connected aplikaciju.

BMW DRIVER’S GUIDE

BMW-ovo znanje uvijek uz vas.

BMW CONNECTED CLASSIC

Vaš osobni pomoćnik za mobilnost.

BMW Apps BMW Katalozi

BMW KATALOZI I KORISNIČKI PRIRUČNICI.

Uvijek ažurirani: otkrijte zabavne BMW aplikacije koje vas uvode u svijet BMW-a i donose vam ključne informacije o vašem BMW modelu izravno na vaš pametni telefon ili tablet.

BMW Apps BMW Mobility Services BMW Oprema

MOBILITY SERVICES I OPREMA

Maksimalna mobilnost: povežite se sa svojim BMW-om ili olakšajte svoj svakodnevni život s pametnim BMW-ovim uslugama dijeljenja automobila. Aplikacije iz odjeljka Mobility Services i Oprema nude vam inteligentna rješenja za maksimalnu udobnost.

BMW Apps BMW M BMW Motorsport

BMW M I MOTORSPORT.

Zadovoljstvo u vožnji je mjerljivo: ove su aplikacije nezamjenjivi alati svakog sportski nastrojenog vozača. Pomoću pametnog telefona, pametnog sata ili tableta možete analizirati stil vožnje i podatke o performansama, dijeliti rezultate mjerenja s prijateljima i malo po malo usavršavati svoje performanse na asfaltu.

BMW Apps BMW sajam BMW izložba

SAJMOVI I IZLOŽBE.

Bez obzira živite li na određenoj lokaciji ili na ugodnoj udaljenosti: ove vas aplikacije spajaju. Iskoristite ekskluzivne informacije o našim izložbama i sajmovima i uronite u uzbudljivi svijet BMW-a.

BMW Apps BMW Financial Services

FINANCIAL SERVICES.

Tražite li savršeno financijsko rješenje za vaš BMW koje će vam i dalje ostavljati dovoljno fleksibilnosti da razmotrite druge želje? BMW Financial Services nudi vam koncepte leasinga, financiranja i osiguranja po mjeri - individualno prilagođene vašim potrebama i vašem proračunu. Odaberite svoje osobne postavke u odgovarajućim aplikacijama i od početka sudjelujte u određivanju vaše savršene ponude.