GLAZBA ZA VOŽNJU ULICAMA.

Umrežena zabava.

Ima trenutaka u životu koji postaju uistinu posebni tek kad ih prati prava pjesma. BMW-ova umrežena zabava nudi milijune pjesama i 250 žanrova za svaki od tih trenutaka. Bez obzira idete li na zabavu na plaži, vozite cestom uz obalu ili idete na posao, BMW ConnectedDrive pronaći će pravu glazbu za svaku situaciju, svaku cestu i svako raspoloženje.

Pročitajte više
Umrežena zabava

VAŠA GLAZBA POČINJE OVDJE.

Umrežena zabava donosi glazbu u vaš BMW, a vi za to ne trebate upotrebljavati nijedan drugi uređaj osim svojeg pametnog telefona. Granice ne postoje. Sve što trebate učiniti je otvoriti račun za neograničeni pristup glazbi s BMW-ovim glazbenim partnerima (Napsterom ili Deezerom) i moći ćete slušati svu svoju omiljenu glazbu u vozilu ili je preuzimati na ugrađeni tvrdi disk.

Umrežena zabava.

Pogledajte film o ovoj opciji.

Glazba za gdje god završili

GLAZBA ZA GDJE GOD ZAVRŠILI.

Ali vaš BMW nije jedino mjesto za glazbu: vaš račun omogućuje pristup glazbi na vašem pametnom telefonu ili bilo kojem drugom uređaju koji podržava pružatelj usluge. kako biste je mogli slušati na bilo kojem mjestu. A sve to bez ikakvih dodatnih troškova u šest europskih zemalja: Francuskoj, Njemačkoj, Italiji, Nizozemskoj, Španjolskoj i Ujedinjenom Kraljevstvu.

Aplikacija myKidio

APLIKACIJA MYKIDIO.

Aplikacija myKidio koju su razvili DT i TV Spielfilm nudi jedinstveno multimedijsko rješenje za obitelji s djecom temeljeno na korisnikovim uređajima poput pametnih telefona i tableta umjesto uređaja ugrađenih u vozilo.

Kad je aplikacija instalirana na korisnikovom uređaju, roditelji ili djeca mogu birati među bogatim sadržajem prikladnim za djecu: kvalitetnim filmovima, audioknjigama, dokumentarnim filmovima ili zanimljivim emisijama. Roditelji s pomoću iDriveControllera i kontrolnog zaslona mogu nadzirati koliko vremena djeca provode gledajući multimedijske sadržaje. Sustav im omogućuje nadzor vrste sadržaja koju djeca gledaju na kontrolnom zaslonu, odabir novog sadržaja i zaustavljanje reprodukcije. Funkcija Kids’ Cockpit prikazuje trenutačnu brzinu, procijenjeno vrijeme dolaska na odredište i slične informacije s kojima će djeci vrijeme na putu jednostavno proletjeti.

Program se može odabrati iz bogate baze i zatim pustiti djeci na stražnjim sjedalima na iPadima povezanim s naslonima za glavu prednjih sjedala koja su dio sustava za putovanje i udobnost, iz ponude originalne BMW-ove dodatne opreme. Kad je kanal myKidio uključen, novi se sadržaj neprestano preuzima u pozadini, kako biste uvijek imali dovoljno zabave za djecu na putovanju.

Aplikacija myKidio.

Pogledajte film o ovoj opcijskoj opremi.

  • Uvjeti/dostupnost