BMW Proactive Care 2024 Pregled

BMW PROACTIVE CARE.

DOBAR SERVIS MISLI UNAPRIJED.

Dobit ćete proaktivnu, individualnu podršku u svakoj situaciji. Poruka o pogrešci u vašem vozilu, sljedeći servis, kvar ili nezgoda – nudimo najbolje rješenje za vaš BMW. Stoga se opustite i uživajte u prednostima BMW servisa uz Proactive Care.

PREDNOSTI

VAŠE PREDNOSTI SA BMW SERVICE WITH PROACTIVE CARE.

BMW Proactive Care 2024 Proactive ikona

Proaktivan.

BMW Proactive Care 2024 Convenient ikona

Prikladno.

BMW Proactive Care 2024 Transparent ikona

Transparentno.

BMW Proactive Care 2024 Professional ikona

Profesionalni.

BMW Proactive Care 2024 Besplatno ikona

Besplatno.

ZAHTJEVI

SVE ŠTO VAM TREBA.

0:00
0:00 /  0:00

Vaš kontrolni popis za Proactive Care usluge:

 

  • Aktivan BMW ConnectedDrive račun za vaš BMW
  • Vozilo povezano sa vašim BMW ID-jem, ili u My BMW aplikaciji ili na My BMW portalu.
  • Vaši osobni podaci registrirani na BMW ID, sa trenutnim brojem telefona, email adresom, i odabranim BMW partnerom

 

Kako biste nam omogućili da vas kontaktiramo, molimo da pristanete na Politiku privatnosti u vozilu, kao i komunikaciju s vašim BMW partnerom ili BMW AG. Kako biste olakšali kontaktiranje, jednostavno omogućite obavijesti u My BMW aplikaciji.

HOW-TO

KAKO RADI.

BMW Proactive Care 2024 How-to

Senzori u vozilu detektiraju potrebu za servisom ili moguće kvarove u ranoj fazi i prenose ih BMW-u Zatim ćemo vas proaktivno kontaktirati putem aplikacije My BMW, e-poštom ili izravno u vozilu. U hitnim slučajevima dobit ćete telefonski poziv.

PROACTIVE CARE SVAKI DAN

OPTIMALNA PODRŠKA SVAKI DAN.

Vrlo zaposleni ljudi mogu povremeno zaboraviti svoj uobičajeni servis. Mi ćemo vas podsjetiti! Ako je pristigao rok za servis kočnica primiti ćete obavijest od nas, kako biste dogovorili servis kada vama odgovara. Ukoliko doživite kvar ili prometnu nesreću, dobiti ćete brzu i stručnu podršku našeg BMW Roadside Assistance tima.

0:00
0:00 /  0:00
BMW Proactive Care 2024 BMW Roadside Assistance

BMW ROADSIDE ASSISTANCE.

Obećanje naše usluge u svakoj situaciji: Proaktivni smo i biti ćemo tu za vas u slučaju nesreće ili kvara. 24 sata na dan, 365 dana u godini - za cijeli radni vijek vašeg vozila.

BMW Proactive Care 2024 BMW Servis kočnica

BMW SERVIS KOČNICA.

Jesu li senzori vašeg vozila prijavili da je vašim kočnicama potreban servis? Provjeriti ćemo kočioni sustav, uključujući kočione diskove, pločice i kočionu tekućinu, i uvjeriti se da je sve popravljeno i ispravno.

BMW Proactive Care 2024 My BMW App

MY BMW APP.

Lako je započeti u svijetu BMW Service with Proactive Care. My BMW aplikacija obavještava vas kada je potreban servis, o vjerojatnom trošku i tijeku servisa. Bilo da želite provjeriti stanje kočione tekućine ili dogovoriti termin popravka online: My BMW aplikacija je digitalna poveznica s vašim BMW-om i našim uslugama.

NAJČEŠĆE POSTAVLJENA PITANJA.

VIŠE BMW USLUGA.

"Opustite se. Mi brinemo." – Ovu garanciju pronaći ćete u svim servisima BMW-a koje za vas neprestano poboljšavamo i razvijamo.