BMW X7 M automobil G07 2019 Mineral White u vožnji autocestom tročetvrtinski pogled straga
Performanse motoraDo 390 kW (530 KS)
Vrsta motoraBenzin

THE X7

BMW X7 M automobil G07 2019 Mineral White u vožnji autocestom tročetvrtinski pogled straga

BMW X7 M AUTOMOBILI

Performanse motoraDo 390 kW (530 KS)
Vrsta motoraBenzin
THE X7BMW X7 M AUTOMOBILI

Luksuz na svakom terenu: BMW X7 M automobili kombiniraju vrhunsku eleganciju sa sportskim offroad performansama. Njihov izvanredan izgled s impresivnim genima SAV i elementima specifičnim za M svjedoči o iznimnom dinamičkom potencijalu vozila. Obećanje performansi koje BMW X7 M50i mogu s lakoćom isporučiti zahvaljujući snažnim M TwinPower Turbo motorima i M specifičnim tehnologijama pogona i ovjesa.

BMW X7 M50i:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 12.8–12.3
Emisija CO2 u g/km (kombinirana): 292–280

Pročitajte više

BMW X7 M AUTOMOBILI – ZNAČAJKE.

Dinamika vožnje i značajke dizajna BMW-a X7 M50i.

Savršen užitak u vožnji: dinamika vožnje i dizajn BMW-a X7 M automobili postavljaju nove standarde u svojoj klasi. Sportski karakter potkrijepljen je iznimno snažnim motorističkim komponentama poput 8-stupanjskog mjenjača Steptronic Sport i ispušnog sustava M Sport - standardne značajke koje razlikuju BMW X7 M50i. Sportski i luksuzni izgled zaokružuju ekskluzivne značajke specifične za M i dizajnerski naglasci za vanjštinu i unutrašnjost.  

BMW X7 M automobil G07 2019 Mineral White tročetvrtinski pogled sprijeda u mirovanju
BMW X7 M50i G07 2019 oznaka modela na stražnjoj strani

BMW X7 M50i.

BMW X7 M50i nudi izuzetnu preciznost i agilnost. Dinamičke karakteristike su povećane, a intenzivan užitak u vožnji osiguran zahvaljujući kalibraciji ovjesa specifičnoj za M50i, promjenjivom sportskom upravljaču, standardnoj kočnici M Sport, diferencijalu M Sport i ispušnom sustavu M Sport.
BMW X7 M automobil sa M sport diferencijalom G07 2019 u pogledu izbliza na stražnji kraj

M sport diferencijal.

M Sport diferencijal optimizira vučnu snagu i stabilnost u vožnji pri promjeni traka ili ubrzavanju iz zavoja, prilikom vožnje u zavoju pri velikim brzinama ili na različitim površinama ceste. Vučna snaga je optimizirana uz pomoć elektronički upravljanog uređaja koji smanjuje razliku u brzini okretaja stražnjih kotača.
BMW X7 M automobil sa Steptronic Sport mjenjačem G07 2019 Kokpit

Steptronic Sports mjenjač.

8-stupanjski Steptronic Sport mjenjač nudi nevjerojatno sportske izmjene stupnjeva prijenosa. Bilo automatski ili ručno, pomoću ručica mjenjača ili ručice za promjenu iza upravljača - za udobnu vožnju ili nevjerojatno dinamičnu vožnju. U SPORT načinu vožnje i s ručicom mjenjača u lijevom položaju S/M, promjene stupnjeva prijenosa su osmišljene za maksimalne performanse.
BMW X7 M automobil sa M Sport ispušnim sustavom G07 2019 pogled izbliza na stražnji kraj

M Sport ispušni sustav.

Ispušni sustav M sport donosi zvuk koji se može prilagoditi još intenzivnijem zvuku motora pomoću gumba za dinamiku vožnje u programima SPORT i SPORT+, dok program usmjeren na udobnost daje prednost diskretnijoj akustici motora.
BMW X7 M automobil sa M Sport kočnicama G07 2019 pogled izbliza na lakometalni kotač

M Sport kočnice.

M Sport kočnice sprijeda imaju fiksne čeljusti sa četiri klipa i straga plutajuće čeljusti s jednim klipom u plavoj boji s M oznakom te velike kočne diskove za izvanredne performanse kočenja.
BMW X7 M automobil sa M Aerodynamics paket G07 2019 tročetvrtinski pogled s boka

M Aerodynamics paket.

M Aerodynamics paket naglašava sportski duh vozila vozila i mijenja njegov protok zraka. Paket uključuje donji dio prednjeg branika s većim otvorima za zrak, posebne bočne pragove i donji dio stražnjeg branika s umetkom za difuzor u Dark Shadow metalik.
BMW X7 M automobil sa Executive Drive Pro ovjesom sustavom kontrole G07 2019 tročetvrtinski pogled straga u vožnji

Executive Drive Pro.

Sustav upravljanja Executive Drive Pro ovjesom osigurava izuzetnu udobnost u vožnji u isto vrijeme s izvanrednom dinamikom vožnje. Sustav se temelji na aktivnim stabilizatorima kotrljanja koji kontinuirano elektromehanički reguliraju tijekom vožnje, čime se nagibi karoserije smanjuju na minimum.
BMW X7 M automobil sa M specifičnim oblogama ispušne cijevi G07 2019 pogled izbliza na ispušnu cijev

M specifične obloge ispušne cijevi.

M specifične obloge ispušne cijevi u Cerium Grey daju vizualnu sliku i čine automobil još sportskijim.
BMW X7 M automobil sa M lakometalnim kotačima V-spoke stil 755 M G07 2019 pogled izbliza na kotač

M lakometalni kotači.

22'' M lakometalni kotači V-spoke stil 755 M Bicolour Cerium Grey sa miješanim gumama i runflat gumama, sjajno obrađene, sprijeda 9.5J x 22 sa 275/40 R22 gumama, straga 10.5J x 22 sa 315/35 R22 gumama.
BMW X7 M automobil sa M kožnima upravljačem G07 2019 kokpit

M kožni upravljač.

M kožni upravljač s višenamjenskim tipkama, M oznakom i integriranim zračnim jastukom na strani vozača predstavljen je u dizajnu s tri kraka. S obručem upravljača u koži 'Walknappa' Black s crnim šavovima i oblikovanim naslonima za palce, pruža izravno, atletsko iskustvo upravljanja.
BMW X7 M automobil sa M višenamjenskim sjedalima G07 2019 pogled izbliza na sjedala

M višenamjenska sjedala.

M višenamjenska sjedala za vozača i suvozača u ekskluzivnom dizajnu i s M logom na naslonu za glavu odražavaju sportski izgled vozila. Niske baze sjedala i visoki bočni podupirači ističu izgled sjedala i jamče besprijekornu bočnu potporu. Popraćen širokim rasponom mogućnosti prilagodbe, postiže se maksimalna udobnost.
BMW X7 M automobil sa Panorama staklenim krovom Sky Lounge G07 2019 unutrašnjost

Panoramski stakleni krov Sky Lounge.

Panorama stakleni krov Sky Lounge stvara atmosferski ambijent, posebno u mraku, svjetlosnom grafikom koja se sastoji od preko 15,000 rasvjetnih elemenata. Dizajn svjetla može se prebaciti između šest boja ambijentalnog svjetla.
BMW X7 M automobil sa BMW Individual kožnim letvicama unutrašnjosti 'Merino' G07 2019 unutrašnjost

BMW Individual kožne letvice unutrašnjosti 'Merino'.

BMW Individual kožne letvice unutrašnjosti 'Merino' VATQ Tartufo, boja unutrašnjosti Black.

BMW X7 M AUTOMOBILI: INOVATIVNE TEHNOLOGIJE.

Digitalne usluge, sustavi pomoći vozaču i udobnost BMW-a X7 M50i.

Izuzetna udobnost BMW-a X7 M50i počinje prije nego što uopće uđete. To je zato što s digitalnim ključem više nećete trebati niti tradicionalni ključ da biste to učinili u budućnosti. Inovativne tehnologije poput sustava pomoći vozaču BMW Personal CoPilot i drugih naprednih usluga ConnectedDrive pomažu da svako putovanje bude što ugodnije. Istodobno, pionirski infotainment sustav s kontrolom gestama ostaje stalno ažuriran zahvaljujući redovitim daljinskim nadogradnjama softvera.

BMW X7 M automobil sa BMW Live Cockpit Professional G07 2019

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional s funkcijom navigacije uključuje dva visokokvalitetna zaslona koja se sastoje od 12,3" upravljačkog zaslona visoke rezolucije kojim se može upravljati dodirom i potpuno digitalne instrument ploče od 12,3". BMW-ovim operativnim sustavom 7 također se može upravljati putem iDrive kontrolera.
BMW X7 M automobil sa BMW Gesture Control G07 2019

BMW Gesture Control.

Pomoću BMW Gesture Control-a određenim se funkcijama može upravljati definiranim pokretima ruku. Za određene operacije sustav će, na primjer, prepoznati geste poput "prevlačenja" ili "pokazivanja" za prihvaćanje ili odbijanje dolaznog poziva ili kružne pokrete kažiprsta za podešavanje glasnoće.
BMW X7 M automobil sa Driving Assistant Professional G07 2019 ploča s instrumentima

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional nudi optimalnu udobnost i sigurnost tijekom kritičnih ili monotonih prometnih situacija. Osim sadržaja Driving Assistant, uključuje i Asistenta za upravljanje i držanje trakom s proširenim funkcijama, promjenu trake i pomoćnika za zaustavljanje u nuždi te pomoćnika za zadržavanje trake s aktivnom zaštitom od bočnog sudara.
BMW X7 M automobil sa Parking Assistant Plus G07 2019 Control Display

Parking Assistant Plus.

Parking Assistant Plus olakšava parkiranje i upravljanje vozilom. Uključuje, između ostalog, sustav Surround View koji uključuje Top View, Panorama View, Remote 3D View, kao i pomoć pri bočnom parkiranju, funkciju kočenja u nuždi Active Park Distance Control, Parking Assistant s uzdužnim i bočnim navođenjem i pomoć za vožnju unazad Reversing Assistant.
BMW X7 M automobili sa Parking Assistant Plus G07 2019 Control Display

Parking Space Assistant.

Pokušavate pronaći parkirno mjesto u blizini vašeg odredišta? Ovo je jednostavan zadatak s Parking Space Assistant. Predlaže slobodna mjesta na velikim parkiralištima ili na ulici i na temelju vašeg odabira pronalazi najbolju rutu za vas s najvećom vjerojatnošću raspoloživog prostora.
BMW X7 M automobili sa Remote Software Upgrade G07 2019 Control Display

Remote Software Upgrade.

U vozilu uvijek najnovija verzija softvera. Uz opciju Remote Software Upgrade, vaš će BMW uvijek biti ažuriran. Jednostavno možete preuzeti nadogradnje putem aplikacije My BMW App ili SIM kartice instalirane u vozilu, a zatim ih instalirati. Na taj se način aktiviraju i ostale dostupne funkcije u vašem BMW-u.
BMW X7 M automobil sa Experience načinima ažuriranja G07 2019 kokpit

Experience načini.

Oslanjate li se na produktivnost dok ste na putu? Pomoću načina rada Experience, poput Executive ili Expressive načina, možete stvoriti doživljaj za svoja osjetila koji savršeno odgovara vašem raspoloženju, zahvaljujući savršeno orkestriranoj cjelokupnoj prezentaciji u unutrašnjosti. Samo recite: 'Hey, BMW. Activate Executive Mode.’
BMW X7 M automobil sa Welcome Light Carpet G07 2019

Welcome Light Carpet.

Welcome Light Carpet funkcija projicira ambijentalnu svjetlosnu grafiku ispred vrata vozila i stvara ambijent dobrodošlice na samom ulazu. Izlazak iz automobila u mraku je tako još sigurniji i ugodniji.
BMW X7 M automobil sa Harman Kardon surround sustavom zvučnika G07 2019 pogled izbliza na zvučnik

Harman Kardon surround sustav zvučnika.

Tonski izvanredan Harman Kardon sustav surround zvuka sadrži digitalno pojačalo od 464 W, devet kanala i 16 zvučnika. Njegov sofisticirani zvuk savršeno ispunjava unutarnji prostor.
BMW X7 M automobil sa stražnjim sjedalima za zabavu Professional G07 2019

Zabava na zadnjim sjedalima Professional.

Zabava na zadnjim sjedalima Professional uključuje dva odvojena zaslona u boji visoke rezolucije od 10,2" s funkcijom dodira koja se mogu naginjati i s Blu-ray pogon. Na taj način postaje moguće koristiti navigaciju i internetske funkcije tijekom vožnje. Dodatno, uključeni su USB priključak i priključci za MP3 playere, igraće konzole i slušalice (čak i bežične).
Držači za čaše s kontrolom temperature BMW X7 M automobila G07 2019

Držači za čaše s regulacijom temperature.

Držači za čaše s regulacijom temperature na središnjoj konzoli mogu pojedinačno hladiti ili održavati spremljene napitke toplim. Regulacija temperature aktivira se pomoću tipki s lijeve i desne strane. Ambijentalno osvjetljenje također označava funkciju (plava za hlađenje ili crvena za grijanje).
BMW X7 M automobil sa automatskim klima uređajem sa 5-zonskom kontrolom G07 2019

Automatska klima s 5-zonskom kontrolom.

Zahvaljujući automatskoj klima-uređaju s 5-zonskom kontrolom, temperatura za vozača i suvozača, lijevu i desnu stranu 2. reda sjedala i za 3. red sjedala može se namjestiti neovisno jedno o drugom. Svaki suputnik tako može uživati ​​u njemu ugodnoj klimi.

TEHNIČKI PODACI BMW X7 M AUTOMOBILA.

BMW X7 M50i.

Snaga motora u kW (KS) pri 1/min:

390 (530)/5,500-6,000

Maks. okretni moment u Nm pri 1/min:

750/1,800-4,600

Ubrzanje 0–100 km/h u s.:

4.7

Potrošnja goriva kombiniran u l/100 km:

12.8-12.3

BMW X7 M50i G07 2019 dimenzije crteža
BMW X7 xDrive40i u Arctic Grey, tročetvrtinski pogled sprijeda, G07, 2019

THE X7

Osim impresivnog izgleda, BMW X7 odlikuje se ekskluzivnim luksuzom, znatnom količinom prostora i iznimno udobnom dinamikom vožnje.

CIJENE, FINANCIRANJE I LEASING BMW X7 M AUTOMOBILA.

BMW FINANCIJSKI SERVISI ZA BMW X7 M AUTOMOBILE.

BMW X7 M automobil G07 2019

Prilagođeni financijski proizvodi usluge BMW Financial Services vode vas brzo i fleksibilno do odredišta. Bilo za financiranje ili leasing - svaka naša ponuda prilagođena je individualno vašim potrebama i željama. Saznajte više o atraktivnim financijskim rješenjima ili odgovarajućoj ponudi leasinga za vaš novi BMW X7 M automobil.

BMW SERVICE INCLUSIVE ZA BMW X7 M AUTOMOBILE.

Zaposlenik BMW servisa pozdravlja kupca


#whateverhappens. Svestrano bezbrižno putovanje: ovaj paket nudi vam 100% transparentnost i prikladnu jednostavnost planiranja za odabrani period trajanja ili kilometražu.

 • Servis provjere vozila u skladu sa BMW specifikacijama
 • Servis mikrofiltera
 • Servis kočne tekućine

Potrošnja goriva i CO2 emisije BMW X7 M automobila.

BMW X7 M50d:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): xx.xx–xx.xx
CO2 emisije u g/km (kombinirane): xxx–xxx

BMW X7 M50i:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 12.8–12.3
Emisija CO2 u g/km (kombinirana): 292–280

Prikazane vrijednosti potrošnje goriva, emisije CO2 i potrošnje energije određene su prema Europskoj uredbi (EZ) 715/2007 u verziji koja se primjenjivala u vrijeme homologacije. Podaci se odnose na vozilo s osnovnom konfiguracijom u Njemačkoj, a prikazani raspon uzima u obzir dodatnu opremu i različite veličine kotača i guma dostupnih na odabranom modelu.

Specifikacije učinkovitosti CO2 određene su prema Direktivi 1999/94/EZ i Europskoj uredbi u njezinoj važećoj verziji. Prikazane vrijednosti temelje se na potrošnji goriva, vrijednostima CO2 i potrošnji energije prema NEDC ciklusu za klasifikaciju.

Svi podaci o ekonomičnosti potrošnje goriva i emisiji CO2 za sve modele novih osobnih automobila mogu se naći u "Vodiču o ekonomičnosti potrošnje goriva i emisijama CO2" koji je dostupan na svim prodajnim mjestima Tomić & Co.

Pročitajte više

Potrošnja goriva i CO2 emisije BMW X7 M automobila.

 • BMW X7 M50i:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 12.8–12.3
  Emisija CO2 u g/km (kombinirana): 292–280

  Prikazane vrijednosti potrošnje goriva, emisije CO2 i potrošnje energije određene su prema Europskoj uredbi (EZ) 715/2007 u verziji koja se primjenjivala u vrijeme homologacije. Podaci se odnose na vozilo s osnovnom konfiguracijom u Njemačkoj, a prikazani raspon uzima u obzir dodatnu opremu i različite veličine kotača i guma dostupnih na odabranom modelu.

  Specifikacije učinkovitosti CO2 određene su prema Direktivi 1999/94/EZ i Europskoj uredbi u njezinoj važećoj verziji. Prikazane vrijednosti temelje se na potrošnji goriva, vrijednostima CO2 i potrošnji energije prema NEDC ciklusu za klasifikaciju.

  Svi podaci o ekonomičnosti potrošnje goriva i emisiji CO2 za sve modele novih osobnih automobila mogu se naći u "Vodiču o ekonomičnosti potrošnje goriva i emisijama CO2" koji je dostupan na svim prodajnim mjestima Tomić & Co.