BMW M760Li xDrive Limuzina, BMW M7, BMW 760Li Individual, Informirajte se

THE 7

BMW M760Li xDRIVE LIMUZINA

BMW M760Li xDrive Limuzina se zalaže za ekskluzivni luksuz i jedinstveni osjećaj redefiniranja granica. Upravo je to razlog zbog čega su na raspolaganju razne odabrane značajke vozne dinamike, dizajna za vanjštinu i unutrašnjost, kao i tehnološke inovacije i povezanost kako bi se ponudio optimalan izbor mogućnosti individualizacije.  

Pročitajte više
THE 7BMW M760Li xDRIVE LIMUZINA

LUKSUZ I ADRENALIN

DIZAJN I VOZNA DINAMIKA BMW-a M760Li xDRIVE LIMUZINA

Kad bi čistu snagu i vrhunsku eleganciju morali vizualizirati samo jednom linijom, dobio bi nepogrešivu siluetu BMW-a M760Li xDrive Limuzina. Iako ekskluzivni elementi dizajna u Cerium Grey boji, kao što su 20" M lakometalni kotači ili impresivne dvostruke ispušne cijevi, podvlače prepoznatljiv stil vanjštine, unutrašnjost skriva dinamički potencijal izvan usporedbe. Sa svojim 12-cilindarskim M TwinPower Turbo benzinskim motorom zajedno s odgovarajućim i savršeno koordiniranim komponentama ovjesa, BMW M760Li xDrive Limuzina označava novu eru u voznoj dinamici. Jedna posebnost je jedinstvena udobnost vožnje koja se može iskusiti u svim detaljima unutrašnjosti. Od električno podesivih udobnih sjedala za vozača i suvozača s aktivnim naslonom za glavu do elegantnog, Panorama staklenog krova Sky Lounge, BMW M760Li xDrive nudi maksimalnu razinu udobnosti i osjećaj luksuza.

BMW M760Li xDrive Limuzina, Dizajn, dinamika
BMW M760Li xDrive Limuzina, Panorama stakleni krov Sky Lounge

Panorama stakleni krov Sky Lounge

Panorama stakleni krov Sky Lounge tijekom dana stvara izdašan osjećaj prostora, dok noću daje atmosfersko raspoloženje uz lagani dizajn koji se sastoji od više od 15.000 svjetlosnih elemenata. Dizajn svjetla može se prebacivati između šest boja ambijentalne svjetlosti.
BMW M760Li xDrive Limuzina, 20" M lakometalni kotači Double-spoke stila 760 M s mješovitim gumama

20" M lakometalni kotači Double-spoke stila 760 M s mješovitim gumama

20" M lakometalni kotači Double-spoke stila 760 M Bicolour Cerium Grey s mješovitim gumama, polirani, prednji 8.5J x 20 s 245/40 R20 gumama, stražnji 10J x 20 s 275/35 R20 gumama.
BMW M760Li xDrive Limuzina, Udobna sjedala sprijeda, električno podesiva

Udobna sjedala sprijeda, električno podesiva

Udobna sjedala za vozača i suvozača uključuju aktivne naslone za glavu i mogu se električno podesiti na različite načine. Gornji dio naslona, širina naslona sjedala, oslonac za bedra i visina naslona za glavu mogu se individualno prilagoditi. Paket opreme također uključuje lumbalnu potporu i funkciju memorije za vozača i suvozača.
BMW M760Li xDrive Limuzina, BMW serije 7 M Performance, M kožni upravljač

M kožni upravljač

M kožni upravljač s višenamjenskim tipkama i M amblemom ima sportski dizajn s tri kraka. Obruč upravljača u 'Walknappa' koži Black boji s konturiranim naslonom za palčeve pruža izravan, sportski doživljaj upravljanja.
BMW M760Li xDrive Limuzina, Završeci ispušnih cijevi sa završnom obradom

Završeci ispušnih cijevi sa završnom obradom, lijevo i desno

Dvije dvostruke ispušne cijevi integrirane su u donji dio stražnjeg branika s desne i lijeve strane i zatvorene su u trapezoidni, zaštitni poklopac.
BMW M760Li xDrive Limuzina, M stražnji spojler

M stražnji spojler

M stražnji spojler naglašava atletsku siluetu automobila i smanjuje neželjeni uzgon. Stvarajući snagu na stražnjoj osovini, ona pruža vozilu veću stabilnost u vožnji.
BMW M760Li xDrive Limuzina, BMW M760Li motor, M TwinPower Turbo 12-cilindarski benzinski motor

M TwinPower Turbo 12-cilindarski benzinski motor

M TwinPower Turbo 12-cilindarski benzinski motor predstavlja sposobnost savršenstva vožnje. Vrhunski motor karakterizira vrhunska isporuka snage i jedinstvena glatkoća rada koja se može postići samo s V12 motorom. Ovaj karakter osigurava neusporedivo iskustvo vožnje i putovanja.
BMW M760Li xDrive Limuzina, BMW M760Li excellence, Executive Drive Pro

Executive Drive Pro

Upravljački sustav ovjesa Executive Drive Pro osigurava izvanrednu udobnost u vožnji istovremeno s izvanrednom voznom dinamikom. Sustav se temelji na aktivnim stabilizatorima protiv okretanja koji se kontinuirano elektromehanički reguliraju tijekom vožnje, smanjujući tako nagibe karoserije na minimum.
BMW M760Li xDrive Limuzina, 8-brzinski Steptronic Sport prijenos

8-brzinski Steptronic Sport prijenos

8-stupanjski Steptronic Sport prijenos nudi nevjerovatno sportske promjene brzina. Bilo automatski i ručno, putem ručice za prijenos ili ručica na upravljaču - za udobno krstarenje ili dinamičnu vožnju. U SPORT načinu i s ručicom mjenjača u lijevom S/M položaju, promjene stupnja prijenosa konfiguriraju se za maksimalne performanse.
BMW M760Li xDrive Limuzina, Integral Active Steering

Integral Active Steering

Integral Active Steering kombinira podršku koja varira ovisno o kutu upravljanja na prednjoj osovini i stražnjim kotačima koji također doprinose upravljanju. Pri nižim brzinama nudi veću upravljivost i okretnost okretanjem stražnjih kotača u suprotnom smjeru od prednjih kotača. Pri većim brzinama, zadnji se kotači okreću paralelno s prednjim kotačima kako bi se povećala stabilnost i udobnost.
BMW M760Li xDrive Limuzina, BMW M7 Performance, M Aerodynamics paket

M Aerodynamics paket

M Aerodynamics paket podvlači sportski duh vozila i modificira njegov protok zraka. Uključuje donji dio prednjeg branika s većim otvorima za zrak, jedinstvene bočne otvore i donji dio stražnjeg branika s difuzorskim umetkom u Dark Shadow metalik boji.

REVOLUCIONARNA TEHNOLOGIJA

REVOLUCIONARNE INOVACIJE BMW-a M760Li xDRIVE LIMUZINA

Intuitivno prema budućnosti. Uskoro ćete imati mogućnost da li ćete se voziti ili će vas voziti. Danas BMW Personal CoPilot sustavi pomoći vozaču već nude predznak onoga što bi vožnja uskoro mogla ponuditi. Podržavaju vozača ili u potpunosti preuzimaju određene zadatke. U BMW-u M760Li xDrive Limuzina sve je posebno usmjereno prema vozaču. Na primjer, BMW-ov Live Cockpit Professional vrlo je jednostavan za personaliziranje. BMW Intelligent Personal Assistant omogućuje vam brzo i praktično rukovanje pojedinačnim funkcijama. Nova era tehnologije.

BMW M760Li xDrive Limuzina, BMW Operating System 7.0

BMW Operating System 7.0

Inovativni koncept upravljanja BMW Operating System 7.0 omogućuje još jednostavniji rad funkcija vozila putem, npr. gesta, govora, dodirnog zaslona i iDrive kontrola - sasvim intuitivno. U tu svrhu funkcionalnost kontrolera je poboljšana. Na primjer, sve digitalne usluge poput aplikacija sada se mogu izravno odabrati.
BMW M760Li xDrive Limuzina, Driving Assistant Professional

Driving Assistant Professional

Driving Assistant Professional nudi optimalnu udobnost i maksimalnu sigurnost tijekom puno kritičnih ili monotonih situacija u vožnji s opcijom Steering and lane control assistant, upozorenje o lokalnoj opasnosti, Lane Keeping Assistant s aktivnom bočnom zaštitom od sudara i druge sigurnosne funkcije.
BMW M760Li xDrive Limuzina, Parking Assistant Plus

Parking Assistant Plus

Parking Assistant Plus olakšava parkiranje i upravljanje vozilom. Među ostalim ima sustav Surround View koji uključuje Top View, Panorama View, Remote View 3D, kao i pomoć pri bočnom parkiranju, opciju Active Park Distance Control, funkciju kočenja u nuždi, Parking Assistant s linearnim usmjeravanjem i Reversing Assistant.
BMW M760Li xDrive Limuzina, Remote Software Upgrade

Remote Software Upgrade

Želite li da vaš BMW ima najnoviji softver? S opcijom Remote Software Upgrade, vaš će BMW uvijek biti kao novi. Praktična je, pouzdana i bez stresa - bez da morate posjetiti vašeg BMW servisnog partnera. Nadogradnje se instaliraju bilo gdje, baš kao i za vaš pametni telefon.
BMW M760Li xDrive Limuzina, BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional s funkcijom navigacije uključuje dva visokokvalitetna zaslona koja se sastoje od 10.25" upravljačkog zaslona visoke rezolucije kojim se može upravljati dodirom i potpuno digitalnog 12.3" zaslona s instrumentima.
BMW M760Li xDrive Limuzina, BMW M760Li xDrive, tehnički podaci

BMW M760Li xDRIVE LIMUZINA: TEHNIČKI PODACI

Potrošnja goriva i emisije CO2.

BMW M760Li xDrive Limuzina:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 12,5–12,4
Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 285–282

Informacije o potrošnji goriva, emisijama CO2 i potrošnji energije određene su u skladu s propisanim postupkom mjerenja VO (EU) 715/2007 u verziji koja se primjenjuje u trenutku odobrenja tipa. Podaci se odnose na vozilo s osnovnom konfiguracijom u Njemačkoj, a prikazani doseg uzima u obzir opcijsku opremu i različite veličine kotača i guma na odabranom modelu.

Svi podaci o ekonomičnosti potrošnje goriva i emisiji CO2 za sve modele novih osobnih automobila mogu se naći u "Vodiču o ekonomičnosti potrošnje goriva i emisijama CO2" koji je dostupan na svim prodajnim mjestima Tomić & Co.

Vrijednosti se već temelje na novoj WLTP propisu i prevedene su natrag u NEDC-ekvivalentne vrijednosti kako bi se osigurala usporedba između vozila. Za poreze vezane uz vozilo ili druge trošarine temeljene na (barem između ostalog) emisijama CO2, vrijednosti CO2 mogu se razlikovati od ovdje navedenih vrijednosti.

Pročitajte više

Potrošnja goriva i emisije CO2.

 • BMW M760Li xDrive Limuzina:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 12,5–12,4
  Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 285–282

  Informacije o potrošnji goriva, emisijama CO2 i potrošnji energije određene su u skladu s propisanim postupkom mjerenja VO (EU) 715/2007 u verziji koja se primjenjuje u trenutku odobrenja tipa. Podaci se odnose na vozilo s osnovnom konfiguracijom u Njemačkoj, a prikazani doseg uzima u obzir opcijsku opremu i različite veličine kotača i guma na odabranom modelu.

  Svi podaci o ekonomičnosti potrošnje goriva i emisiji CO2 za sve modele novih osobnih automobila mogu se naći u "Vodiču o ekonomičnosti potrošnje goriva i emisijama CO2" koji je dostupan na svim prodajnim mjestima Tomić & Co.

  Vrijednosti se već temelje na novoj WLTP propisu i prevedene su natrag u NEDC-ekvivalentne vrijednosti kako bi se osigurala usporedba između vozila. Za poreze vezane uz vozilo ili druge trošarine temeljene na (barem između ostalog) emisijama CO2, vrijednosti CO2 mogu se razlikovati od ovdje navedenih vrijednosti.