BMW M240i Coupé F22 2017 Sunset Orange metalik tročetvrtinski pogled straga u mirovanju ispred krajolika stepe

THE 2

BMW M

BMW M240i COUPÉ: MODELI I OPREMA

THE 2BMW M240i COUPÉ: MODELI I OPREMA

Otkrijte BMW M240i Coupé u detalje: Saznajte o visoko razvijenim komponentama pogonskog sklopa i šasije, snažnom motoru i sportskim značajkama dizajna. Steknite uvid u inovativne digitalne BMW usluge i sustave za pomoć vozaču.

Pročitajte više

BMW M240i COUPÉ NA PRVI POGLED.

Brze činjenice: pogon, ovjes i performanse.

BMW M240i COUPÉ

Savršeni spoj sportske i udobne svakodnevne upotrebe.
 • M TwinPower Turbo 6-cilindrični benzinski motor sa 250 kW (340 KS)
 • 8-brzinski Steptronic Sport mjenjač
 • 250 kW (340 KS), 500 Nm, 0–100 km/h u 4.6 sek
BMW M240i Coupé F22 2017 Sunset Orange metalik tročetvrtinski prednji pogled

BMW M240i COUPÉ.

Dizajn i vozna dinamika BMW-a M240i Coupé.

Sportski karakter BMW-a M240i Coupé karakteriziraju visoko razvijeni pogonski sklop i šasije, kao i upečatljive M specifične dizajnerske karakteristike u vanjštini i unutrašnjosti - za snažne performanse i još jači izgled.

Vozna dinamika BMW M240i Coupé F22 2017 Sunset Orange metalik bočni pogled
M TwinPower Turbo 6-cilindrični benzinski motor BMW M240i Coupé F22 2017 Sunset Orange metalik

M TwinPower Turbo 6-cilindrični benzinski motor.

Šest cilindara, zapremnine 3,0 litara. Jedinstvena okretnost i visoka svakodnevna korisnost. Ujedinjeni u jednom pogonskom sustavu koji jasno pokazuje izuzetno sportski DNK. M TwinPower Turbo redni 6-cilindrični benzinski motor nadahnjuje spontanim odzivom i velikim okretnim momentom čak i pri malim brzinama motora. Rezultat su najveći okretni moment od 500 Nm i ubrzanje koje će vam ukrasti dah. Karakteristični zvuk BMW-a M240i Coupé također akustički podvlači izvanredan talent njegove snage.
M Sport ovjes BMW M240i Coupé F22 2017 Sunset Orange metalik detaljni pogled

M Sport ovjes.

M Sport ovjes karakteriziraju postavke sportskog ovjesa, a na automobilima s pogonom na stražnje kotače uključuje šasiju spuštenu za oko 10 milimetara. Odlikuje se kraćim oprugama ovjesa i boljim postavkama amortizera, kao i tvrđim stabilizatorima. Zajedno, ovo rezultira u još izravnijim postavkama koje olakšavaju posebno dinamičan stil vožnje.
Varijabilni sportski upravljač BMW M240i Coupé F22 2017 Sunset Orange metalik detaljni pogled

Varijabilni sportski upravljač.

Varijablini sportski upravljač sa Servotronicom stvara izravan i okretan odgovor upravljanja i osigurava manje fizičkog napora da biste okrenuli kotač. Reagira na kut upravljača u različitim omjerima upravljača. Ovo poboljšava upravljanje tijekom dinamičnije vožnje i smanjuje napor potreban za upravljanje tijekom parkiranja i skretanja.
Steptronic Sport mjenjač BMW M240i Coupé F22 2017 unutrašnjost

Steptronic Sport mjenjač.

8-stupanjski prijenos Steptronic Sport omogućava vrlo sportske promjene brzina. Kao automatska verzija, kao i ručno pomoću ručkica mjenjača iznad upravljača ili ručica mjenjača - za udobno krstarenje ili vrlo dinamičan stil vožnje. U načinu rada SPORT i s ručicom za odabir na lijevoj strani S/M, ručkice mjenjača dizajnirane su za maksimalne performanse.
M Aerodynamics paket BMW M240i Coupé F22 2017 detaljni pogled sprijeda

M Aerodynamics paket.

M Aerodynamics paket podvlači atletičnost vozila i mijenja njegov protok zraka. Paket uključuje prednji donji dio odbojnika s većim otvorima za zrak, posebne bočne strane i stražnji donji dio odbojnika s umetkom difuzora. Ispušne cijevi su kromirane.
M specifični elementi dizajna BMW M240i Coupé F22 2017 detaljni pogled unutrašnjosti

M specifični elementi dizajna u unutrašnjosti.

Ekskluzivni M specifični dizajnerski elementi u BMW-u M240i Coupé objedinju sportsku atmosferu i izniman stil. Ultra moderni instrument ima oznaku digitalnog modela i nudi optimalan pregled svih relevantnih podataka o vožnji.
Sport sjedala BMW-a M240i Coupé F22 2017 unutrašnjost

Sport sjedala.

Smjestite se i krenite: kao i svaki drugi detalj unutrašnjosti, ergonomsko oblikovana sportska sjedala s M oznakom modela pružaju težnju za postizanjem vrhunskih performansi, a vozaču nude maksimalnu udobnost sjedenja. Tapecirani M jastučići za koljena savršenu razinu udobnosti - posebno na dugim putovanjima optimiziraju položaj vozačevih nogu.
Pragovi vrata sa M240i oznakom BMW-a M240i Coupé F22 2017 Sunset Orange metalik detaljni pogled

Pragovi vrata sa M240i oznakom.

Nenadmašni prvi dojam: dok ulazite, evokativni pragovi vrata s oznakom modela postavljaju fascinantne naglaske i ne ostavljaju sumnju u koju ligu putujete.

BMW M240i COUPÉ: POVEZIVOST I SUSTAVI POMOĆI.

Inovativne tehnologije i sustavi pomoći vozaču za maksimalnu udobnost i sigurnost.

BMW M240i Coupé ne postiže samo visoke performanse. Također nudi širok raspon pametnih sustava pomoći vozaču, značajki povezivanja i digitalnih usluga.

Driving Assistant BMW serije 2 Coupé M Automobila F87 2018 detaljni pogled unutrašnjosti

Driving Assistant.

Driving Assistant kombinira upozorenje o napuštanju prometne trake i sustave upozoravanja za kontrolu pristupa. Kada putujete brzinom od 10 do 60 km/h, kontrola pristupa sa gradskom kočionom funkcijom izdaje upozorenje ako postoji rizik od sudara s vozilima ili pješacima i zaustavljaju vozilo u slučaju nužde. Pri brzinama većim od pribl. ispod 70 km/h skreće pozornost vozača na nenamjernu promjenu trake pomoću blagih vibracija upravljača.
Concierge Service BMW serije 2 Coupé M Automobila F87 2018 detaljni pogled unutrašnjosti

Concierge Service.

Concierge Service dovodi vozača do zaposlenika u BMW-ovom centru poziva jednim pritiskom na gumb. Zaposlenik može pronaći određeni restoran, najbliži štednjak sa novcem ili ljekarnu za hitne slučajeve i podatke o adresi poslati izravno u BMW-ov navigacijski sustav automobila.
Real Time Traffic Information BMW serije 2 Coupé M Automobila F87 2018 detaljni pogled unutrašnjosti

Real Time Traffic Information.

Real Time Traffic Information (RTTI) prikuplja trenutne podatke o prometu na autocestama, magistralnim i seoskim cestama te najvažnijim gradskim rutama. Podatke o kašnjenjima i opasnostima gotovo odmah prenosi. Predlažu se najbolji alternativni pravci. Uključene su informacije o parkiranju na ulici, što povećava efikasnost pretraživanja parking mjesta na parkiralištu.
Priprema za Apple CarPlay®BMW serije 2 Coupé M Automobila F87 2018 detaljni pogled unutrašnjosti

Priprema za Apple CarPlay®.

Priprema za Apple CarPlay® podržava zgodno i bežično korištenje odabranih funkcija iPhone® u vozilu. To omogućava prikaz sadržaja i funkcija pametnog telefona kao što su glazba, iMessages/tekstualne poruke, telefon, Siri, navigacija i odabrane aplikacije trećih strana da se prikazuju i upravljaju putem korisničkog sučelja vozila i putem glasovne kontrole.

Potrošnja goriva i CO2 emisije.

 • BMW M240i Coupé:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 7.3
  Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 167

  Podaci o potrošnji goriva, emisijama CO2 i potrošnji energije utvrđeni su u skladu s propisanim mjernim postupkom VO (EU) 715/2007 u verziji koja je vrijedila u trenutku homologacije. Brojke se odnose na vozilo s osnovnom konfiguracijom u Njemačkoj, a prikazani asortiman razmatra dodatnu opremu i različite veličine kotača i guma dostupnih na odabranom modelu.

  Daljnje informacije o službenoj potrošnji goriva i službenim specifičnim emisijama CO2 za nove putničke automobile mogu se naći u "novim smjernicama o potrošnji goriva za putnička vozila i emisiji CO2", koje su besplatno dostupne na svim prodajnim mjestima i kod DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Njemačka i na https://www.dat.de/co2

  Vrijednosti se već temelje na novoj WLTP regulaciji i prevode se natrag u NEDC-ekvivalentne vrijednosti kako bi se osigurala usporedba između vozila. Za poreze na vozila ili druge dažbine koje se temelje (barem između ostalog) na emisiji CO2, vrijednosti CO2 mogu se razlikovati od ovdje navedenih vrijednosti.