Prikaz stražnjeg kraja BMW-a M340i xDrive Limuzina G20 Sapphire Black metalik boje u vožnji

THE 3

Prikaz stražnjeg kraja BMW-a M340i xDrive Limuzina G20 Sapphire Black metalik boje u vožnji

BMW SERIJE 3 LIMUZINA M AUTOMOBILI: MODELI I OPREMA

Snaga ne bi trebala biti ograničena: BMW M340i xDrive i M340d xDrive Limuzina utjelovljuju ljubav prema utrkama u svim detaljima. A ekskluzivne značajke iz kategorije dizajna za vanjštinu i unutrašnjost, voznu dinamiku, sustavima pomoći i povezanost dodaju individualnu mjeru maksimalne zabave u vožnji i ekskluzivne udobnosti.

Pročitajte više
THE 3BMW SERIJE 3 LIMUZINA M AUTOMOBILI: MODELI I OPREMA

DIZAJN I VOZNA DINAMIKA BMW-a M340i xDRIVE LIMUZINA I BMW M340d xDRIVE LIMUZINA.

Inspirirano utrkama.

Iskoristite potencijal u potpunosti u svakom detalju: dizajn i vozna dinamika BMW-a M340i xDrive i M340d xDrive Limuzina odlučno su dizajnirani za maksimalne performanse. Sportski detalji u Cerium Grey metalik boji i impresivna BMW-ova dvostruka rešetka maske u dizajnu mrežice s vanjske strane zajedno s ekskluzivnim značajkama u unutrašnjosti jamče neusporedivi izgled inspiriran utrkama. Ovaj karakter na cestu prebacuju beskompromisni, snažni BMW TwinPower Turbo motori do 374 KS zajedno s Original BMW M GmbH komponentama ovjesa - s optimalnim prijenosom snage, vučnom snagom i savršenim rukovanjem.

Tročetvrtinski prednji prikaz dizajna vozne dinamike BMW-a M340i xDrive Limuzina G20 Sapphire Black metalik boje
Detaljan prikaz M Aerodynamics paketa BMW-a M340i xDrive Limuzina G20 Sapphire Black metalik boje

M Aerodynamics paket.

M Aerodynamic paket s M specifičnim donjim dijelom prednjeg branika, donjim dijelom stražnjeg branika i bočnim pragovima u boji karoserije i difuzorskim umetkom u Dark Shadow metalik boji unosi čistu dinamiku i sportsku sposobnost. Komponente ne samo da pojačavaju dojam, već optimiziraju i aerodinamička svojstva vozila.
Detaljan prikaz 19" M lakometalnih kotača BMW-a M340i xDrive Limuzina G20 Sapphire Black metalik boje

19" M lakometalni kotači Double-spoke 792 M Bicolour.

19" M lakometalni kotači Double-spoke 792 M Bicolour Cerium Grey s mješovitim gumama i runflat gumama, kovani, prednji 8J x 19 s 225/40 R19 gumama, stražnji 8,5J x 19 s 255/35 R19 gumama.
Detaljan prikaz 19" M lakometalnih kotača BMW-a M340i xDrive Limuzina G20 Sapphire Black metalik boje

BMW Individual Shadow Line visokog sjaja.

BMW Individual Shadow Line visokog sjaja uključuje brojne detalje opreme u crnoj boji visokog sjaja. Detalje čine završeci prozora, okruženja prozora i vodilice, B-stupovi, kao i vanjski okviri retrovizora, baza retrovizora i letvice.
Stražnji prikaz ekskluzivnih završetaka ispušnih cijevi BMW-a M340i xDrive Limuzina G20 Sapphire Black metalik boje

Ekskluzivni završeci ispušnih cijevi.

Ekskluzivno za M340i xDrive i M340d xDrive Limuzina: lijeva i desna ispušna cijev u slobodnom obliku i u Cerium Grey boji. Na taj način, ispušne cijevi pružaju vizualan dojam i naglašavaju sportski duh modela M340i.
Unutrašnjost s M sportskim sjedalima i M sportskim pojasevima BMW-a M340i xDrive Limuzina G20 Sapphire Black metalik boje

M sportska sjedala i M sportski pojasevi.

Sport sjedala za vozača i suvozača imaju optimalnu podršku i različite mogućnosti podešavanja, uključujući širinu naslona. M sigurnosni pojasevi sa zatezačem pojasa i graničnikom sile odlikuju se izvrsnim šivanim detaljima u klasičnim M bojama.
Unutrašnjost s M kožnim upravljačem BMW-a M340i xDrive Limuzina G20 Sapphire Black metalik boje

M kožni upravljač.

M kožni upravljač koji uključuje multifunkcijske tipke, M značku i integrirani zračni jastuk na bočnom dijelu vozača ima trokraki dizajn. S obručem volana u 'Walknappa' koži Black boje s crnim prošivima i konturiranim naslonima za palčeve, pruža izravan, sportski doživljaj upravljanja.
Unutrašnjost sa specifičnom digitalnom instrument pločom BMW-a M340i xDrive Limuzina G20 Sapphire Black metalik boje

M specifična digitalna instrument ploča.

Pored čistih podataka o vožnji, kao što su brzina i broj okretaja, M-specifična instrument ploča također prikazuje dodatne informacije za posebno sportsku vožnju.
Detaljan prikaz TwinPower Turbo benzinskog motora BMW-a M340i xDrive Limuzina G20 Sapphire Black metalik boje

BMW TwinPower Turbo šesterocilindarski benzinski motor.

M340i xDrive pokreće tro-litarski redni šesterocilindarski benzinski motor s BMW TwinPower Turbo tehnologijom. Sa snagom od 275 kW (374 KS) i maksimalnim okretnim momentom od 500 Nm, ima izuzetno sportske performanse u vožnji. Ubrzava od 0 do 100 km/h u samo 4,4 sekunde. M340d xDrive dolazi sa šesterocilindarskim dizelskim motorom i impresionira snagom od 250 kW (340 KS) i maksimalnim okretnim momentom od 700 Nm. Ubrzava od 0 do 100 km/h u samo 4,6 sekundi.
Stražnji prikaz M sport diferencijala BMW-a M340i xDrive Limuzina G20 Sapphire Black metalik boje

M sport diferencijal.

M sport diferencijal olakšava prianjanje i stabilnost vožnje prilikom mijenjanja traka ili ubrzavanja iz zavoja, pri kretanju pri velikim brzinama ili na različitim cestovnim površinama. Prianjanje je optimizirano pomoću elektronički upravljanog uređaja koji smanjuje razliku u brzini vrtnje između stražnjih kotača.
Detaljan prikaz 8-brzinskog Steptronic Sport prijenosa BMW-a M340i xDrive Limuzina G20 Sapphire Black metalik boje

8-brzinski Steptronic Sport prijenos.

8-brzinski Steptronic Sport prijenos nudi nevjerojatno sportski prijenos. Bilo automatsko ili ručno pomoću ručica na upravljaču ili ručice prijenosa - za udobno jedrenje ili nevjerojatno dinamičnu vožnju. U SPORT režimu rada i ručicom prijenosa u lijevom S/M položaju, zupčanici su konfigurirani za najbolju izvedbu.
Detaljan prikaz M Sport kočnice BMW-a M340i xDrive Limuzina G20 Sapphire Black metalik boje

M Sport kočnica.

M Sport kočnica ima četveroklipne fiksne čeljusti na prednjem kraju i jednoklipne lebdeće čeljusti na stražnjem kraju u plavoj boji s M oznakom i imaju velike kočne diskove kako bi se osigurale izvanredne performanse kočenja.
Kokpit s promjenjivim sportskim upravljanjem BMW-a M340i xDrive Limuzina G20 Sapphire Black metalik boje

Promjenjivo sportsko upravljanje.

Promjenjivo sportsko upravljanje s opcijom Servotronic stvara izravnu i agilnu reakciju na upravljač i osigurava manje tjelesne napore za okretanje kotača. Ono reagira na kut upravljača s različitim omjerima upravljanja. Navedeno poboljšava rukovanje tijekom dinamičke vožnje i smanjuje napor potreban za upravljanje kad se parkira i okreće.
Detaljan prikaz prilagodljivog M ovjesa BMW-a M340i xDrive Limuzina G20 Sapphire Black metalik boje

Prilagodljivi M ovjes.

Prilagodljivi M ovjes spušten za 10 milimetara može se električno podesiti u bilo kojem trenutku kako bi odgovarao cesti i uvjetima vožnje. Vozači također mogu prilagoditi karakteristike ovjesa pomoću opcije Driving Experience Control kako bi omogućili svoj odabrani stil vožnje - od udobne do iznimno atletske, s izrazito agilnom rukovanjem.
BMW M340i xDrive Sedan, mild hybrid technology

Mild hybrid tehnologija.

Mild Hybrid tehnologija koristi se za povrat energije kočenja i podržava motor s unutarnjim izgaranjem tijekom ubrzavanja električnom snagom. Ovo smanjuje potrošnju i emisiju goriva, a istovremeno vam pruža dinamičnu prednost. Ista tehnologija čini i funkciju Automatskog pokretanja/gašenja mnogo bržom i udobnijom. Trenutno je dostupna za BMW M340d xDrive limuzina.

SUSTAVI POMOĆI I POVEZANOST U BMW-u M340i xDRIVE LIMUZINA I THE BMW M340d xDRIVE LIMUZINA.

Intuitivan i anticipativan.

Uživanje u sportskoj vožnji bez kompromisa: BMW M340i xDrive i M340d xDrive Limuzina, osim trkaće vozne dinamike, nudi i prvoklasne sustave pomoći vozaču i usluge povezanosti. Na primjer, inteligentne funkcije Driving Assistant Professional i Parking Assistant već omogućuju poluautomatsku vožnju. Pored aktivnog tempomata sa funkcijom Stop & Go uklj. opciju upozorenja na sudar, pješake i bicikliste s funkcijom kočenja, pomoć za upravljanje kontrolu trake pruža vam podršku pri brzini do 210 km/h. Nastavljajući put prema autonomnoj vožnji opcije Parking Assistant i Reversing Assistant vam omogućuju samostalno manevriranje u i izvan parkirnih mjesta. Za optimalnu udobnost i maksimalnu sigurnost - u svim vozačkim situacijama. Pomažući u postizanju toga, inovativna opcija BMW Intelligent Personal Assistant funkcionira kao stalni pratitelj. Bilježi vaše pojedinačne odluke i postavke i na taj način vas bolje upoznaje sa svakim danom. Po potrebi kontrolira navigacijske, zabavne i uredske funkcije i uvijek zna najbrži put do vašeg omiljenog talijanskog restorana. Poput pravog pomoćnika, odgovara na pitanja koja se tiču vozila kako bi vas upoznao s vašim BMW-om M340i xDrive ili M340d xDrive Limuzina i njihovom raznolikošću inovativnih značajki i funkcija.

Connectivity sustavi pomoći vozaču BMW-a M340i xDrive Limuzina G20
Detaljan prikaz opcije Driving Assistant Professional BMW-a M340i xDrive Limuzina G20

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional nudi optimalnu udobnost i maksimalnu sigurnost za vrijeme kritičnih ili monotonih situacija u vožnji s Steering and lane control assistant (pomoći za upravljanje i vožnju u traci), upozorenje na lokalnu opasnost, Lane Keeping Assistant (pomoć za održavanje vozila u traci) s aktivnom zaštitom od sudara i drugim sigurnosnim funkcijama.
Detaljan prikaz opcije BMW Drive Recorder BMW-a M340i xDrive Limuzina G20

BMW Drive Recorder.

BMW Drive Recorder omogućava snimanje video zapisa iz okruženja vozila i reprodukciju videozapisa na središnjem kontrolnom zaslonu ili putem USB uređaja i na vašem uređaju. Važne informacije o vozilu kao što su brzina i GPS položaj pohranjuju se sinkrono s videozapisom. BMW Drive Recorder ima dvije potfunkcije, Event Recorder i Crash Recorder.
Detaljan prikaz opcije Upozorenja na raskrižje s funkcijom kočenja u gradu BMW-a M340i xDrive Limuzina G20

Upozorenje na raskrižje s funkcijom kočenja u gradu.

Upozorenje na raskrižje s funkcijom kočenja u gradu otkriva semafore, prometne znakove i vozila koja se križaju i može izbjeći nesreće. Ako se sudar ne može izbjeći, sustav pomaže smanjiti brzinu udara.
Detaljan prikaz opcije Parking Assistant Plus BMW-a M340i xDrive Limuzina G20

Parking Assistant Plus.

Parking Assistant Plus olakšava parkiranje i manevriranje vozila. Sadrži, između ostalog, sustav Surround View, uključujući Top View, Panorama View i Remote 3D View, kao i bočnu pomoć pri parkiranju, opciju Parking Assistant s linearnim usmjeravanjem i opcijom Reversing Assistant.
Detaljan prikaz opcije Automatic Speed Limit Assist BMW-a M340i xDrive Limuzina G20

Automatic Speed Limit Assist.

Opcija Automatic Speed Limit Assist dinamički prilagođava aktivni tempomat nadolazećim ograničenjima brzine. To je određeno putem vjerojatne rute od strane navigacijskog sustava i provjerava ih kamera. Navedene informacije kontinuirano ažurira cijela flota.

Potrošnja goriva i emisije CO2.

BMW M340i xDrive Limuzina:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 7,3–7,0
Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 167–159


BMW M340d xDrive limuzina(2)*:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 5,7–5,3
Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 149–139

* Vrijednosti vozila označene sa (2) su preliminarne.


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdie.

Pročitajte više

Potrošnja goriva i emisije CO2.

 • BMW M340i xDrive limuzina:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 7,3–7,0
  Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 167–159

  BMW M340d xDrive limuzina*:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 5,7–5,3
  Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 149–139

  * Vrijednosti vozila označene sa (2) su preliminarne.

  Informacije o potrošnji goriva, emisijama CO2 i potrošnji energije određene su u skladu s propisanim postupkom mjerenja VO (EU) 715/2007 u verziji koja se primjenjuje u trenutku odobrenja tipa. Podaci se odnose na vozilo s osnovnom konfiguracijom u Njemačkoj, a prikazani doseg uzima u obzir opcijsku opremu i različite veličine kotača i guma na odabranom modelu.

  Svi podaci o ekonomičnosti potrošnje goriva i emisiji CO2 za sve modele novih osobnih automobila mogu se naći u "Vodiču o ekonomičnosti potrošnje goriva i emisijama CO2" koji je dostupan na svim prodajnim mjestima Tomić & Co.

  Vrijednosti se već temelje na novoj WLTP propisu i prevedene su natrag u NEDC-ekvivalentne vrijednosti kako bi se osigurala usporedba između vozila. Za poreze vezane uz vozilo ili druge trošarine temeljene na (barem između ostalog) emisijama CO2, vrijednosti CO2 mogu se razlikovati od ovdje navedenih vrijednosti.