BMW serije 3 Touring (G21), bočna vožnja snimljena ispred kuća i planina u pozadini
Potrošnja goriva, kombinirana1.4 - 8.4 l/100 km

THE 3

BMW SERIJE 3 TOURING

Potrošnja goriva, kombinirana1.4 - 8.4 l/100 km
THE 3BMW SERIJE 3 TOURING

BMW serije 3 Touring inovacije, funkcionalnost i sportsku dinamiku dovode do savršenstva. Kao pravi sportaš, on kombinira visoko učinkovite TwinPower Turbo motore, savršeno usklađene komponente šasije i najsuvremenije sustave pomoći kako bi zadivio dinamikom vožnje koja je nenadmašna u svom segmentu. Donosi ovu nadmoć na cestu -  čak i kada stoji. S inovativnim rješenjima za interijer i inteligentnim, digitalnim BMW Personal Assistant-om, skida vam mnogo stvari sa ruku ako želite - i tako stvara vrijeme za zaista važne stvari u životu.

Pročitajte više

DIZAJN BMW SERIJE 3 TOURING.

Potpuni sportaš: sportski geni BMW-a serije 3 Touring vidljivi su na prvi pogled. Moderan, ravan prednji dizajn reinterpretira međusobnu interakciju između karakteristične dvostruke rešetke bubrega i prednjih svjetala te naglašava njegov izuzetno sportski stav na cesti. Definirane linije i meke površine stvaraju poznatu siluetu tipičnu za BMW Touringe. U kombinaciji sa snažnim bočnim linijama odaju dojam čiste snage i iznimno aerodinamičkih svojstava. Unutrašnjost vješto hvata ovu kombinaciju elegancije i atletike miješajući je sa modernom udobnošću i inovativnom funkcionalnošću.

Pročitajte više

INOVATIVNE FUNKCIONALNOSTI BMW SERIJE 3 TOURING.

Bilo za obiteljski odmor, vikend ili izlet u kupovinu - BMW serije 3 Touring donosi udobnost u vašu dnevnu rutinu. Nudi niz inovativnih mogućnosti za spremanje stvari u unutrašnjosti i prtljažnika kako biste napravili mjesta za sve što želite ponijeti sa sobom. Stražnja sjedala automatski se preklapaju pritiskom na gumb kako bi se utrostručio volumen tereta u nekoliko sekundi i omogućilo vam spremanje čak i glomaznih predmeta. Inovativne trake protiv klizanja na podu prtljažnika omogućuju sigurno skladištenje čak i teške prtljage: Oni se potpuno automatski podižu kad krenete i pričvrstite prtljagu na svom mjestu. Zahvaljujući inovativnom sustavu pristupa Comfort, kratko pokretanje stopala ispod stražnjeg odbojnika sve je potrebno za aktiviranje otvaranja i zatvaranja vrata prtljažnika. Ove i mnoge druge značajke čine BMW serije 3 Touring najsportskijim čudom mjesta u svojoj klasi.
BMW serije 3 Touring (G21), Otvaranje stražnjeg prozora zasebno

Otvaranje stražnjeg prozora zasebno.

Stražnje staklo, koje se može otvoriti zasebno, posebno je praktično za spremanje ili uklanjanje manjih komada prtljage bez otvaranja cijelih vrata prtljažnika.
BMW serije 3 Touring (G21), BMW Laserlight

BMW Laserlight.

U laserskom načinu rada dugih svjetala, adaptivna BMW Laserlight svjetla osvjetljavaju dometom do 530 m, gotovo dvostruko više od uobičajenih svjetala. Bolja vidljivost u mraku značajno povećava sigurnost. Plavi naglasci i natpis "BMW Laser" na prednjim svjetlima također ističu tehnološke standarde i sportski karakter vozila.
BMW serije 3 Touring (G21), Welcome Light Carpet

Welcome Light Carpet.

Welcome Light Carpet funkcija projicira ambijentalnu svjetlosnu grafiku ispred vrata vozila i stvara ambijent dobrodošlice na samom ulazu. Također čini izlazak u mraku još ugodnijim i sigurnijim.
BMW serije 3 Touring (G21), Sustav za utovar

Sustav za utovar.

Sustav za utovar uključuje naslone stražnjih sjedala koji se mogu podijeliti u omjeru 40:20:40 radi najveće moguće fleksibilnosti. Na primjer, dva putnika mogu udobno sjediti straga, dok se dugi predmeti, poput torbi za skijanje i snowboard, mogu prevoziti istovremeno. Dva držača za čaše u središnjem naslonu za ruke vrlo su praktična.
BMW serije 3 Touring (G21), Paket pretinaca za spremanje stvari

Paket pretinaca za spremanje stvari.

Paket pretinaca uključuje pretinac sa šarkama na vozačevoj strani ploče s instrumentima, mreže na stražnjoj strani naslona prednjih sjedala, kao i dva USB priključka s funkcijom punjenja na stražnjoj središnjoj konzoli. Tu je i dodatna mreža za pohranu na desnoj strani za manje predmete i zatezni remen na desnoj strani.
BMW serije 3 Touring (G21), Ambijentalno osvjetljenje

Ambijentalno osvjetljenje.

Ambijentalno svjetlo, uključujući ambijentalno konturno svjetlo u prednjim i stražnjim vratima, stvara opuštajuću, ugodnu atmosferu osvjetljenja u unutrašnjosti. Šest dizajna osvjetljenja koji se mogu zatamniti također uključuju dinamičku funkciju u četiri aplikacije. Welcome Light Carpet osvjetljava područje ispred vrata vozila prilikom ulaska i izlaska.

BMW SERIJE 3 TOURING PLUG-IN HIBRID MODELI.

Otkrijte BMW 320e, BMW 320e xDrive, BMW 330e i BMW 330e xDrive Touring sa inovativnim hibridnim pogonom.

Najbolje iz oba svijeta: s plug-in hibridnim modelima BMW serije 3 Touring BMW 320e, BMW 320e xDrive, BMW 330e i BMW 330e xDrive doživljavate održivu mobilnost i učinkovitu dinamiku vožnje. Istražite brojne prednosti ovih inovativnih BMW hibridnih vozila i saznajte više o konceptu pogona, dinamici vožnje, BMW punjenju i praktičnim digitalnim uslugama tvrtke BMW ConnectedDrive.
Plug-in hibrid BMW serije Touring 2021 G21, tročetvrtinski bočni pogled na BMW Wallbox s modelom

Plug-in hibridna tehnologija BMW-a serije 3 Touring.

BMW-ovi plug-in hibridi serije 3 Touring kombiniraju tehnologiju električnog pogona BMW eDrive sa snažnim motorom s unutarnjim izgaranjem. Zajedno dvije pogonske jedinice proizvode učinkovito i jedinstveno iskustvo vožnje. U BMW 320e xDrive** i BMW 330e xDrive** sustav pogona na sve kotače BMW xDrive dodatno je jamstvo optimalne dinamike i vuče.
Više o BMW plug-in hibridnom pogonu
Plug-in hibrid BMW serije 3 Touring 2021 G21 tročetvrtinski pogled sprijeda u vožnji ulicom

Načini vožnje BMW-ovih plug-in hibrida serije 3 Touring.

Čisto električno i bez emisija na putu do posla ili snažno dinamično i s dovoljnim dometom za vikend izlete-hibridna vozila BMW serije 3 Touring ostavljaju vam sve otvorene mogućnosti. Iskoristite inteligentne načine vožnje koji osiguravaju optimalnu interakciju motora s unutarnjim izgaranjem i elektromotora u svakoj situaciji.
Više o inteligentnim načinima vožnje
Plug-in hibrid BMW serije 3 Touring 2021 G21 tročetvrtinski pogled sprijeda punjenje ispred zgrade

Punjenje BMW serije 3 Touring plug-in hibrida.

Bilo kod kuće ili na putu: BMW Charging nudi vam prilagođena rješenja za punjenje vašeg BMW-a serije 3 Touring hibridnim pogonom. Uz standardni kabel za punjenje (način 2) za kućne utičnice koji se isporučuje kao redovna značajka, BMW Wallbox pruža vam iznimno prikladan, siguran i brz način punjenja. Smart Wallbox našeg partnera nudi više dodatnih usluga za inteligentno punjenje. Usluga ugradnje osigurava jednostavnu i ispravnu montažu zidnih kutija. Fleksibilni brzi punjač dostupan je za maksimalnu fleksibilnost tijekom punjenja kod kuće i omogućuje vam punjenje vašeg BMW plug-in hibrida iz svake kućne ili industrijske utičnice pomoću različitih adaptera. Osim standardnog kabela za punjenje (način 2), raspored opskrbe priključnih hibrida BMW serije 3 Touring uključuje i kabel za punjenje (način 3) za javno punjenje, kao i BMW karticu za punjenje koja vam nudi atraktivne uvjete za javno naplaćivanje*. Vrijeme punjenja (0–100%) modela BMW serije 3 Touring BMW 320e, BMW 320e xDrive, BMW 330e i BMW 330e xDrive iznosi približno 3,6 sati pri kapacitetu punjenja od 3,7 kWh (BMW Wallbox, Fleksibilni brzi punjač, ​​javno punjenje postaje) i cca. 6,0 sati pri punjenju od 2,3 kWh (kućna utičnica). * ponuda specifična za tržište
Više o BMW Charging
Plug-in hibrid BMW serije 3 Touring 2021 G21 navigacijski sustav pogled izbliza

Digitalne usluge za BMW serije 3 Touring plug-in hibride.

Iskoristite svaki metar vašeg putovanja na najbolji mogući način: BMW vam nudi inovativne digitalne usluge koje čine vaš svakodnevni život s vašim BMW -om serije 3 Touring 320e, 320e xDrive, 330e ili 330e xDrive još lakšim i praktičnijim. BMW Connected Charging pouzdano vas usmjerava do najbližih stanica za punjenje na vašoj ruti i pruža dodatne detaljne informacije, primjerice koje je mjesto za punjenje upražnjeno, koji će vam troškovi nastati i gdje možete najbolje iskoristiti vrijeme punjenja u okolici. Korištenje aplikacije My BMW App osigurava vam potpunu transparentnost na razini napunjenosti i posljednjim ciklusima punjenja. Na primjer, push obavijest stići će čim se vaše vozilo potpuno napuni. Druge digitalne usluge, poput BMW-ovog inteligentnog osobnog pomoćnika ili integracije pametnog telefona, dodatno olakšavaju vašu svakodnevnu mobilnost-za opušteni užitak u vožnji u vašem BMW-u serije 3 Touring s priključnim hibridnim pogonom.
Više o digitalnim uslugama

SUSTAVI POMOĆI I POVEZIVOST U BMW SERIJE 3 TOURINGU.

BMW serije 3 Touring (G21), prednje sjedalo i kokpit sa suvozačevog sjedala

BMW serije 3 Touring teži da vas sigurno dovede do odredišta - i da vašu vožnju pretvori u sportsko iskustvo. Da bi se to postiglo, inteligentne značajke Driving Assistant Professional i Parking Assistant već omogućuju djelomično automatiziranu vožnju. Uz aktivni tempomat sa funkcijom Stop & Go, uklj. upozorenje na sudar, pješaka i biciklista s funkcijom kočenja, upravljač i pomoćnik u kontroli trake podržavaju vas pri brzinama do 210 km/h. Nastavljajući asfaltirati put prema autonomnoj vožnji, pomoćnik za parkiranje i pomoćnik za vožnju unatrag neovisno vas manevriraju na parkirališnim mjestima i izvan njih. Za optimalnu udobnost i maksimalnu sigurnost - u svim situacijama u vožnji. Pomažući u postizanju toga, inovativni BMW inteligentni osobni asistent funkcionira kao stalni suputnik. Bilježi vaše pojedinačne odluke i postavke te vas tako svakim danom sve bolje upoznaje. Po potrebi kontrolira navigaciju, zabavu i uredske funkcije te uvijek zna put do vašeg omiljenog talijanskog restorana. Poput pravog pomoćnika, odgovara na pitanja o vozilu kako bi vas upoznao s vašim BMW-om serije 3 Touring i njegovim nizom inovativnih značajki i funkcija.

INTUITIVNO I ANTICIPATIVNO.

BMW serije 3 Touring (G21), Driving Assistant Professional

Driving Assistant Professional.

Opcija Driving Assistant Professional nudi optimalnu udobnost i sigurnost tijekom kritičnih ili monotonih prometnih situacija. Osim sadržaja opcije Driving Assistant, uključuje i Steering and Lane Control Assistant s proširenim funkcijama, Lane Change and Emergency Stop Assistant te Lane Keeping Assistant s aktivnom zaštitom od bočnog sudara.
BMW serije 3 Touring (G21), Parking Assistant Plus

Parking Assistant Plus.

Parking Assistant Plus olakšava parkiranje i upravljanje vozilom. Odlikuje ga, među ostalim, sustav Surround View, uključujući Top View, Panorama View, Remote View 3D, kao i bočna pomoć pri parkiranju, funkcija kočenja u nuždi Active Control Distance Control, Parking Assistant s linearnim navođenjem i Asistent za vožnju unatrag.
BMW Drive Recorder

BMW Drive Recorder

BMW Drive Recorder omogućuje vam snimanje videozapisa iz okoline vozila i reprodukciju videozapisa na središnjem upravljačkom zaslonu ili putem USB izlaza, također na vašem uređaju. Važne informacije o vozilu, poput brzine i GPS položaja, pohranjuju se sinkronizirano s videozapisom. BMW Drive Recorder ima dvije podfunkcije, Event Recorder i Crash Recorder.
BMW serije 3 Touring, BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional s funkcijom navigacije uključuje dva visokokvalitetna zaslona s mrežom koja se sastoji od 10,25" upravljačkog zaslona visoke razlučivosti kojim se može upravljati dodirom i potpuno digitalnog 12,3" zaslona s instrumentima. BMW-ovim operativnim sustavom 7 također se može upravljati putem iDrive dodirnog kontrolera.
Remote Software Upgrade

Remote Software Upgrade.

Želite li da vaš BMW uvijek ima najnovija ažuriranja? Uz Remote Software Upgrade, vaš BMW će uvijek biti kao nov. Nadogradnje se instaliraju bežično, baš kao i za vaš pametni telefon. Na taj se način mogu aktivirati i druge funkcije u vašem vozilu.
BMW Maps

BMW Maps.

Tijekom planiranja i priprema, tijekom vožnje, pa čak i tijekom parkiranja: BMW Maps jamči vam izvanredno iskustvo navigacije. Učinite svoje putovanje još udobnijim i osobnijim - zahvaljujući intuitivnom upravljanju i navigaciji savršeno prilagođenoj vozaču.

VOZNA DINAMIKA

BMW serije 3 Touring, (G21), dravite grey, tri četvrtine snimke sprijeda vozeći se ispred ruralnog okruženja

Samopouzdano povećanje snage.

Već je u vodećoj poziciji prije nego što je uopće krenuo: BMW serije 3 Touring predvodi svoju klasu po performansama i dinamici vožnje. Za to su zaslužni snažni BMW TwinPower Turbo motori sa spontanim odzivom gasa koji jamči maksimalno zadovoljstvo u vožnji čak i pri niskim okretajima. I u svakom trenutku možete odabrati razinu sportskog statusa: kontrola doživljaja vožnje može podesiti prilagodljivo ovjes M i Steptronic Sport mjenjač pojedinačno od udobno glatkih do posebno sportskih. U pozadini, opcijski M sportski diferencijal u kombinaciji s promjenjivim sportskim upravljačem osigurava optimalno upravljanje i iznimno agilne vozne karakteristike.

DINAMIKA VOŽNJE BMW SERIJE 3 TOURING.

BMW serije 3 Touring (G21), prilagodljivi M ovjes

ADAPTIVNI M OVJES.

Adaptivni M ovjes spušten za 10 milimetara može se u bilo kojem trenutku električno prilagoditi kako bi odgovarao uvjetima na cesti i vožnji. Vozači također mogu prilagoditi karakteristike ovjesa putem kontrole iskustva u vožnji kako bi omogućili svoj željeni stil vožnje u to vrijeme - od udobnog do izuzetno atletskog s izrazito agilnim upravljanjem.
BMW serije 3 Touring (G21), M Sport kočnica

M SPORT KOČNICA.

Kočnica M Sport ima prednje čeljusti s četiri klipa i stražnje plutajuće čeljusti s jednim klipom u plavoj boji s oznakom M te ima velike kočione diskove koji osiguravaju izvanredne performanse kočenja.
BMW serije 3 Touring (G21), varijabilno sportsko upravljanje

VARIJABILNO SPORTSKO UPRAVLJANJE.

Varijabilno sportsko upravljanje sa Servotronicom stvara izravan i okretan odgovor upravljača i osigurava da je za okretanje kotača potreban manji fizički napor. Reagira na kut volana s različitim omjerima upravljanja. Poboljšava upravljivost u dinamičnijoj vožnji i smanjuje napor potreban za upravljanje prilikom parkiranja i skretanja.
BMW serije 3 Touring (G21), Steptronic Sport mjenjač

STEPTRONIC SPORT MJENJAČ.

8-stupanjski Steptronic Sport mjenjač nudi nevjerojatno sportske izmjene stupnjeva prijenosa. Bilo automatsko ili ručno, pomoću ručica mjenjača ili ručice za promjenu iza upravljača - za udobnu vožnju ili nevjerojatno dinamičnu vožnju. U SPORT načinu vožnje i s ručicom mjenjača u lijevom položaju S/M, promjene stupnjeva prijenosa su osmišljene za maksimalne performanse.

BMW SERIJE 3 TOURING MODELI.

Model Advantage

Model Advantage opravdava svoje ime - i nudi opipljive pogodnosti za kupce. U unutrašnjosti se odlikuje brojnim funkcionalnim značajkama koje povećavaju udobnost i sigurnost.
BMW serije 3 Touring (G21), Model Advantage

Model Sport Line

Model Sport Line čini vozilo još dinamičnijim. Vanjski i unutarnji detalji u crnoj boji visokog sjaja osiguravaju sportski izgled. Sportska sjedala za vozača i suvozača u kombinaciji tkanine/Sensatec u crnoj boji nude maksimalnu udobnost i podršku. Sadržaj Modela Advantage i ambijentalno svjetlo upotpunjuju ponudu.
BMW serije 3 Touring (G21), Model Sport Line

Model Luxury Line

Model Luxury Line prikazuje elegantnu stranu vozila. Elegantni elementi dizajna izrađeni od kromiranog sjaja daju eksterijeru ekskluzivan izgled. Moderan dojam prisutan je i u interijeru. Ovdje prvoklasne kožne presvlake i visokokvalitetni završni premazi unutrašnjosti karakteriziraju luksuz.
BMW serije 3 Touring (G21), Model Luxury Line

Model M Sport

Model M Sport daje vozilu još više sportskog karaktera. Uz izoštrene detalje na vanjštini i u unutrašnjosti, M Sport model jamči i veću voznu dinamiku. Ovjes M Sport i paket M Aerodynamics značajno optimiziraju dinamiku vožnje.
BMW serije 3 Touring (G21), Model M Sport
 • Model Advantage
 • Model Sport Line
 • Model Luxury Line
 • Model M Sport

TEHNIČKI PODACI BMW SERIJE 3 TOURING

BMW 330i Touring

Snaga motora u kW (KS) pri 1/min:

190 (258)/5.000-6.500

Ubrzanje 0–100 km/h u s:

-

Potrošnja goriva kombinirana u l/100km:

7,8–6,8

CO2 kombinirane emisije u g/km:

177-155

BMW serije 3 Touring (G21), Dravit grey, 7/8 pogled straga u vožnji ispred zgrade

CIJENE, FINANCIRANJE I LEASING BMW SERIJE 3 TOURING.

Žena prelazi ulicu ispred BMW-a serije 3 Touring (G21) ispred drvne radionice.

BMW FINANCIJSKI SERVISI ZA BMW SERIJE 3 TOURING

Vozite ga brzo i fleksibilno s financijskim proizvodima po mjeri iz BMW Financial Services. Bez obzira radi li se o financiranju ili leasingu – svaka od naših ponuda je individualno prilagođena vašim potrebama i željama. Saznajte više o atraktivnim financijskim rješenjima ili odgovarajućoj ponudi leasinga za vaš novi BMW Serije 3 Touring.

BMW SERVISI.

SERVIS I ASISTENCIJA ZA BMW SERIJE 3 TOURING.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

#whateverhappens: Svestrano bezbrižno putovanje za električna vozila: ovaj paket nudi vam 100% transparentnost i praktičnu jednostavnost planiranja. Sami odabirete rok od 4 ili 6 godina - ili rok od 3 godine putem leasinga. Sadržaj servisnog paketa:
 • Servis provjere vozila
 • Servis mikrofiltera
 • Servis kočne tekućine
Više o BMW Service Inclusive
BMW Teleservices

BMW Teleservices.

S inovativnim Teleservices BMW ConnectedDrive vaš BMW pomaže vam da ostanete hladne glave: kada je potrebno održavanje ili u slučaju kvara, vašem željenom BMW servisnom partneru pruža sve relevantne podatke o vozilu. Vaš servisni partner će vas zatim kontaktirati kako biste dogovorili termin sastanka. Dakle, možete se osloniti na brzu i jednostavnu uslugu i ne morate o svemu razmišljati sami. Jedini uvjet: registrirali ste svoje vozilo putem interneta na portalu BMW ConnectedDrive i odabrali ste servisnog partnera. Otkrijte kako BMW Teleservices može učiniti vaš život ugodnijim.
Saznajte više o BMW Teleservices
BMW Roadside Assistance

BMW Roadside Assistance.

Besplatna usluga BMW Roadside Assistance dostupna je svim BMW vozačima svakodnevno, 365 dana u godini. Jedan poziv – i naši stručnjaci vam stoje na usluzi, putem telefona ili ako je potrebno, na licu mjesta.
Saznajte više o BMW Roadside Assistance
BMW zaposlenik savjetuje kupca

ŽELITE LI OSOBNI SAVJET?

Ako imate bilo kakvih pitanja, tražite informacije ili želite posebne ponude za BMW serije 3 Touring, kontaktirajte BMW-ovog partnera u vašoj blizini. Naše stručno servisno osoblje rado će vam dati individualni savjet telefonom ili na licu mjesta.

POTROŠNJA GORIVA I EMISIJE CO2.

BMW 330i Touring:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 7.7–6.8
Emisija CO2 u g/km (kombinirana): 176–155

 

Službeni podaci o potrošnji goriva, emisiji CO2, potrošnji električne energije i električnom dometu određene su u skladu s propisanim postupkom mjerenja i u skladu su s izmjenama i dopunama Uredbe (EU) 715/2007. WLTP specifikacije uzimaju u obzir bilo koju dodatnu opremu u slučaju dometa. Za vozila koja su nedavno odobrena od 01.01.2021, službene specifikacije postoje samo prema WLTP-u. Daljnje informacije o NEDC i WLTP mjernim metodama mogu se naći na  www.bmw.de/wltp

Pročitajte više

Potrošnja goriva i emisije CO2.

 • BMW 330i Touring:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 7,8–6,8
  Emisija CO2 u g/km (kombinirana): 177–155

  Službene brojke za potrošnju goriva, emisiju CO2, potrošnju električne energije i električni raspon određene su u skladu s propisanim postupkom mjerenja i u skladu su s izmjenama i dopunama Uredbe (EU) 715/2007. WLTP brojke uzimaju u obzir svu dodatnu opremu u slučaju raspona. Za vozila koja su tek homologirana od 01.01.2021, službene specifikacije postoje samo prema WLTP-u. Dodatne informacije o metodama mjerenja NEDC i WLTP mogu se pronaći na www.bmw.de/wltp

  ** Na temperaturama ispod 0 stupnjeva Celzijusa, čisto električni način vožnje ovog plug-in hibrida neće biti dostupan sve dok se baterija ne zagrije do radnog stanja nakon što je vozilo prešlo nekoliko kilometara.