BRZA LJUBAV.

Novi BMW serije 1. Povezan kako bi ostvario.

BRZA LJUBAV.

Novi BMW serije 1. Povezan kako bi ostvario.

BRZA LJUBAV.Novi BMW serije 1. Povezan kako bi ostvario.

Ubrzanje 0-100 km/h u s (BMW M140i)

4,8 [4,6]

Maksimalna brzina u km/h (BMW M140i)

250

Kombinirana potrošnja u l/100 km (BMW M140i)

 7,8 [7,1]

Kombinirna emisija CO2 u g/km (BMW M140i)

179 – 163

Ostavlja bez daha, zabavan je i odmah se primjećuje. Svojim sportskim dizajnom, dinamičkim voznim karakteristikama i savršenom povezanošću, novi urbani junak osvaja srca poput oluje. Naposljetku, ne samo da je odmah spreman za akciju, nego i vrši radnje na internetu munjevitom brzinom - čime ima mogućnost zadovoljiti sve izazove.
To čini malu razliku koja puno znači.

ZA NJIM SE OKREĆU GLAVE.

ZA NJIM SE OKREĆU GLAVE.

Dizajn nove BMW serije 1 može se savršeno opisati jednom riječju: dinamičan. Fascinira iz svakog kuta sa svojim idealnim proporcijama i naglašava svoju beskompromisnu sportsku težnju svakim detaljom. Izuzetno usredotočeni - i svi stvaraju jedinstvenu cjelinu. Bez obzira koju liniju ili izdanje odaberete.

 

BMW M140i 3-vrata:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 7,8
Emisija CO2 u g/km (kombinirana): 179

Pročitajte više
"S novom bojom karoserije, presvlakama i ukrasnim opcijama zadržava se upečatljivi karakter, a klijentima se nudi više izbora."
Martina Starke, voditeljica odjela dizajna boja karoserije i materijala BMW Automobila

TRAŽI UZBUĐENJA.

TRAŽI UZBUĐENJA.

Čisti užitak vožnje na ravninama. Adrenalin u izobilju. Izravno upravljanje tipičnim za BMW, precizno podešen ovjes i optimalna raspodjela težine osovine nude fascinantno okretan rad. I s Turbo rednim šestero cilindarskim benzinskim motorom ispod poklopca, novi BMW serije 1 ima dinamičnu razinu bez premca u kompaktnom razredu. Vrlo atletski!

Pročitajte više

DIGITALNI IZVORNIK.

DIGITALNI IZVORNIK.

Doživite sljedeću fazu besprijekornog povezivanja: s izuzetno intuitivnim operativnim konceptom, inteligentnim sustavima pomoći i jedinstvenim digitalnim uslugama u ovoj klasi, koji osiguravaju neusporedivo iskustvo u vožnji. A pomoću aplikacije koja povezuje vaše vozilo s vašim pametnim telefonom, otvaraju se posve nove mogućnosti u pitanjima sastanaka i planiranja ruta, poslovne komunikacije i zabave.

Pročitajte više
"Dopuštamo našim klijentima da odaberu alat rada s kojim se osjećaju najudobnije."
Holger Hampf, voditelj odjela dizajna korisničkog iskustva (Design User Experience)

IGRA SNAGOM.

IGRA SNAGOM.

BMW M140i xDrive je temperament u svom najčišćem obliku: spektakularna izvedba od 0 do 100 u 4,4 sekundi. Pogonjen M Performance TwinPower Turbo rednim šesterocilindarskim benzinskim motorom s impresivnih 340 KS. Opremljen brojnim komponentama visokih performansi za neograničenu zabavu u vožnji. To ne samo da uzrokuje ubrzanje pulsa, ali će također zajamčeno izmamiti osmijeh.

Pročitajte više

Potrošnja goriva i emisije CO₂.

 • BMW 125i 3-vrata:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 5.9–5.7
  Emisija CO2 u g/km (kombinirana): 134–130

  BMW M140i 3-vrata:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 7.8
  Emisija CO2 u g/km (kombinirana): 179

  Rezultati EU ciklusa ispitivanja i emisija CO2 ovise o odabranom format kotača i guma. Podaci potrošnje su određeni u skladu s ECE ciklusom vožnje.

  Daljnje informacije o službenoj potrošnji goriva i službenim specifičnim emisijama CO2 novih osobnih automobila mogu se naći u "Vodič za potrošnju goriva, emisije CO2 i potrošnju električne energije novih automobila“), koji je dostupan bez naknade na svim prodajnim mjestima, od Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Njemačka te preko poveznice http://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html.