Nakon što ste ugledali BMW serije 3 s trima vratima, nećete ga zaboraviti. Ovaj upečatljiv kompaktni model karakterizira odlučnu eleganciju i sportski karakter, što potvrđuje atletski dizajn. Snažni motori osiguravaju nezaboravne, dinamične trenutke, s portfeljem u rasponu od sportskih i učinkovitih BMW TwinPower Turbo trocilindarskim benzinskim i dizelskim motorima, odlučnih BMW TwinPower Turbo četverocilindarskim motorim i kulminacijom s M Performance TwinPower Turbo rednim šesterocilindarskim benzinskim motorom u modelu BMW M140i.


Koji god motor izabrali, očekuje vas pogonski sklop nenadmašen u svojoj kompaktnoj klasi. Tomu znatno pridonosi i tehnologija BMW EfficientDynamics koja uključuje i funkciju automatskog pokretanja/zaustavljanja motora (Automatic Start/Stop), pokazivačem optimalnog trenutka za prebacivanje stupnja prijenosa (Optimum Shift Indicator) i sustavom obnavljanja energije kočenja (Brake Energy Regeneration).


Isti motori u ponudi su i u BMW-u serije 1 s petorim vratima koji zahvaljujući svojoj ergonomskoj unutrašnjosti s mnoštvom prostora za pohranjivanje i namjestivim prtljažnim prostorom predstavlja idealan automobil za svakodnevnu uporabu. Ručni šeststupanjski ili osamstupanjski Steptronic mjenjač jamče iznimnu agilnost. Uz brojne atraktivne verzije modela i ekskluzivna izdanja, on dobiva još osobniji dodir. Zahvaljujući inteligentnim komunikacijskim i multimedijskim rješenjima usluge BMW ConnectedDrive, BMW serije 1 s petorim vratima pretvoren je u sučelje između pojedinačne mobilnosti i svakodnevnih aktivnosti. I obogaćuje vas na vašem putu ispunjavanja novih ciljeva.


M geni uključeni: BMW M Performance TwinPower Turbo benzinski motor u BMW-u M140i vrata s 3 vrata i M140i s 5 vrata je impresivno učinkovit: redni šesterocilindarski motor proizvodi 250 kW (340 KS) s maksimalnim okretnim momentom od 500 Nm - s iznenađujuće niskom potrošnjom i vrijednostima emisija. S prosječnom potrošnjom od 7,4 l/100 km i 169-168 g/km emisija CO2, BMW M140i sa Steptronic osam stupnjeva prijenosa je najekonomičniji motor u usporedbi s konkurencijom. Neodoljiva dinamika BMW M Performance automobila dodatno je naglašena raznovrsnim upečatljivim detaljima na vanjštini i unutrašnjosti. Ukratko, ova vozila nude uzbudljivu kombinaciju čiste dinamike, udobnosti i svakodnevne upotrebljivosti.


Bez obzira tražite li rabljeni ili novi BMW serije 1, ovdje ćete pronaći informacije, testne izvještaje i ponude za financiranje i leasing trenutačnih modela BMW serije 1 te, naravno, zastupnika za dogovor testne vožnje.

Pročitajte više