SAVRŠENO SKROJENI ZA VAŠ BMW.

Originalni BMW dodaci.

Dozvolite se da vas nadahne velik izbor originalnih BMW dodataka i pobrinite se da vam je vozilo savršeno opremljeno za sva putovanja. Radujte se inteligentnom rješenjima za prijevoz, multimedijskom sustavu i rješenjima u unutrašnjosti kao i našem supersportskim dodacima M Performance. Svi originalni BMW dodaci posebno su skrojeni za vaš model BMW-a i dizajnirani kako bi vam putovanje učinili udobnijim i ugodnijim. U nastavku pronađite manji izbor naših originalnih BMW dodataka, a naši će vam BMW partneri drage volje odgovoriti na bilo kakva dodatna pitanja.

SAVRŠENO SKROJENI ZA VAŠ BMW.Originalni BMW dodaci.

Dozvolite se da vas nadahne velik izbor originalnih BMW dodataka i pobrinite se da vam je vozilo savršeno opremljeno za sva putovanja. Radujte se inteligentnom rješenjima za prijevoz, multimedijskom sustavu i rješenjima u unutrašnjosti kao i našem supersportskim dodacima M Performance. Svi originalni BMW dodaci posebno su skrojeni za vaš model BMW-a i dizajnirani kako bi vam putovanje učinili udobnijim i ugodnijim. U nastavku pronađite manji izbor naših originalnih BMW dodataka, a naši će vam BMW partneri drage volje odgovoriti na bilo kakva dodatna pitanja.

Pročitajte više

SUSTAVI ZA PRIJEVOZ.

Bez obzira kud idete za vikend ili godišnji odmor, vaš vas BMW može odvesti gdje god želite. Uz razna BMW-ova rješenja za prijevoz poput, primjerice, krovne kutije i stražnjeg nosača za bicikle, prevesti možete skije, snowboard, mnogo prtljage pa čak i bicikl.

 • BMW Krovni nosači
  BMW Krovni nosači

  BMW-ovi krovni nosači sa zaštitom od krađe ispunjavaju najstrože sigurnosne propise. Dostupni su za mnogo modela i za vozila s ili bez fiksnih krovnih vodilica.

 • BMW Krovna kutija
  BMW Krovna kutija

  Originalna BMW krovna kutija pruža dovoljno prtljažnog prostora za udoban prijevoz. Zahvaljujući praktičnom sustavu otvaranja, dovoljan je jedan pokret da sigurno spremite prtljagu. Krovna kutija ima sustav trostrukog središnjeg zaključavanja i dostupna je modelima zapremnine od 320, 350 i 460 litara.

 • Nosač bicikala/e-bicikla za vozila s vučnom kukom
  Nosač bicikala/e-bicikla za vozila s vučnom kukom

  Opcijski stražnji sustav za prijevoz bicikala koji se može lako ugraditi. Nosač bicikala učvrsti se za glavu kuke. Osim prijevoza bicikala, nosač omogućuje prijevoz električnih bicikala. Standardni nosač omogućuje prijevoz dva bicikla. U ponudi imate i opremu za proširivanje za treći bicikl.

 • Nosač skija i snowboarda
  Nosač skija i snowboarda

  Prikladan za do dva snowboarda i par skija ili do šest pari skija. Usto, mogu se učvrstiti i skijaški štapovi. Nosač je dostupan za mnogo BMW-ovih modela, ali vozilo mora imati krovni nosač.

BMW M PERFORMANCE.

BMW brend znači dinamičnost, inovativne tehnologije i desetljeća automobilističkog iskustva. Dijelovi BMW M Performance prenose to znanje s trkaćih staza na ulicu. Uz opcijske dijelove u kategoriji aerodinamike, pogonskog sklopa, kokpita i šasije možete si povećati beskompromisni sportski duh vašeg BMW-a.

Samo najbolje je dovoljno dobro. Nadahnuta automobilizmom, cijela paleta dijelova BMW M Performance dojmljuje vrhunskom funkcionalnošću i dizajnom. Svaki proizvod udovoljava visokim BMW-ovim standardima i pruža nenadmašnu kakvoću i dugotrajnost. To je postignuto kombiniranjem najboljih dostupnih materijala s vrlo sofisticiranim razvojnim i proizvodnim procesima i opsežnim testiranjima kvalitete. Kako bi se osigurala savršena međuigra između funkcija i dizajna, svi dijelovi savršeno su tunirani prema pojedinačnom BMW-ovu modelu. U nastavku je naveden izbor dijelova BMW M Performance. Dodatne informacije potražite kod svog BMW partnera ili provjerite bogat portfelj dodataka BMW M Performance na internetu. Preuzmite brošuru M Performance ovdje.

 • Paket BMW M Performance Power
  Paket BMW M Performance Power

  Paket BMW M Performance Power omogućuje vam optimizirano povećanje snage (podrobnije pojedinosti ovise o BMW modelu). Paket uključuje novo ažuriranje podataka motora za bolje performanse. Sam paket M Performance Power temeljito je testiran te ga je, zbog sigurnosti, BMW podvrgnuo dugotrajnim testiranjima zbog čega uporabom samog paketa ne poništavate jamstvo vozila. Dostupan za mnoge BMW-ove modele.

 • Oslonac za noge i papučica od inoksa u paketu BMW M Performance
  Oslonac za noge i papučica od inoksa u paketu BMW M Performance

  Oslonac za noge i papučice od inoksa u paketu BMW M Performance pomno su oblikovani da savršeno pristaju. Svjetlucavi metal visoke kvalitete daje vozilu čist, sofisticirani izgled, naglašava sportske osobine i poboljšava izgled prostora za noge. Dostupan za mnoge BMW-ove modele.

 • Kućišta retrovizora od ugljikovih vlakana u paketu BMW M Performance
  Kućišta retrovizora od ugljikovih vlakana u paketu BMW M Performance

  Kućišta vanjskih retrovizora od ugljikovih vlakana u paketu BMW M Performance pomno su ručno izrađena. Vizualno upečatljiv visokotehnološki materijal iznimno je lak i izdržljiv te naglašava individualnost i ekskluzivnost vozila. Dostupna za mnoge BMW-ove modele.

 • Upravljač obložen alkantarom i letvicama od ugljikovih vlakana u paketu BMW M Performance
  Upravljač obložen alkantarom i letvicama od ugljikovih vlakana u paketu BMW M Performance

  Alkantara je savršeni materijal za sportske upravljače jer omogućuje maksimalno prianjanje ruku u ekstremnim vozačkim situacijama. Sportski upravljač ima letvice s naglašenim ukrasnim dijelom u sredini načinjenim od obojenih ugljikovih vlakana. Sportski izgled s ručno šivanim, srebrnosivim križanim šavovima savršeno odgovara izgledu paketa M Performance. Dostupan za mnoge BMW-ove modele.

 • Prigušivač u paketu BMW M Performance
  Prigušivač u paketu BMW M Performance

  Prigušivač u paketu M Performance poboljšava zvučna svojstva automobila. Svi dijelovi načinjeni su od visokokvalitetnog inoksa čime je zajamčena dugotrajnost i višegodišnja otpornost na hrđanje. Prigušivač je dostupan isključivo zajedno s ispušnim cijevima iz paketa BMW M Performance. Dostupan za mnoge BMW-ove modele.

 • Naglasne linije u paketu BMW M Performance
  Naglasne linije u paketu BMW M Performance

  Naglasne linije u paketu M Performance stvaraju dodatni obojani naglasak na karoseriji. Naglasne linije rađene su po mjeri za svaki BMW model, kao za, primjerice, BMW serije 4 Coupé (F32) i pružaju vozilu prilagođeni i vrlo sportski duh. Dostupne za mnogo BMW-ove modele u raznovrsnim dizajnima. Vaš će vas BMW Partner drage volje uputiti u dizajne dostupne za vaš model.

 • Stražnja svjetla u paketu BMW M Performance Black Line
  Stražnja svjetla u paketu BMW M Performance Black Line

  Prekrasna estetika u kombinaciji tamnocrvene i crne boje. Stražnja svjetla u paketu M Performance Black Line savršeno pristaju stražnjem profilu, a istodobno vozilu pružaju izražajniju osobnost i jedinstveni BMW izgled. Usto, savršeno su prilagođena za električni sustav. Stražnja svjetla dopunjena su s LED svjetilma ako je vozilo opremljeno halogenskim prednjim svjetlima.

 • Stražnji spojler u paketu BMW M Performance
  Stražnji spojler u paketu BMW M Performance

  Dodatno naglašava sportski izgled vozila. Stražnji spojler je ili premazan temeljnim slojem boje ili je od ekskluzivnih ugljikovih vlakana.

ORIGINALNI BMW-OV KOMPLET KOTAČA.

Najvažnija veza između vašeg BMW-a i ulice i uz originalni BMW skup kotača možete biti sigurni da ta veza savršeno funkcionira. Najviši standardi izrade i intenzivno testiranje jamče vam da kotači savršeno odgovaraju vašem vozilu.

BMW-OVI DODACI ZA UNUTRAŠNJOST.

Biti na cesti u svom BMW-u i uživati u istinskom vozačkom zadovoljstvu - što vam više treba? Tražite li izvrstan spoj dizajna i funkcionalnosti u unutrašnjosti vašeg BMW-a, tad istražite razne dodatke za unutrašnjost.

 • Sustav Travel & Comfort
  Sustav Travel & Comfort

  Osnovni nosač iz sustava Travel & Comfort učvršćen je između nosača naslonjača za glavu prednjih sjedala i čini sigurni temelj za sve komponente modularnog sustava Travel & Comfort. Vješalica za odjeću, sklopivi stol, kukice za vješanje ili držač Apple iPada ili Samsung Galaxy Taba mogu se lako učvrstiti na mjesto zahvaljujući utičnoj spojki.

 • BMW Dječja sjedalica 2/3
  BMW Dječja sjedalica 2/3

  Ova sjedalica u crnoj antracitnoj ili crnobijeloj boji “odrasta” zajedno s djetetom i može se vrlo dugo koristiti jer je namijenjena za djecu starosti između tri i 12 godina (mase od 15 - 36 kg). Sjedalica je učvršćena sa sigurnosnim pojasom koji se učvršćuje u tri točke i može se također pričvrstiti na ugrađene ISOFIX nosače. Drugim riječima, sjedalica jamči povećanu stabilnost. Istodobno, patentirani zračni jastuci i visoke bočnice jamče optimalnu bočnu zaštitu glave u slučaju sudara. Funkcija preklapanja stražnjeg naslonjača osigurava lako prenošenje sjedalice izvan vozila, primjerice tijekom putovanja.

 • Podni tepisi za sve vremenske uvjete
  Podni tepisi za sve vremenske uvjete

  Vodootporni podni tepisi otporni na prljavštinu štite vaš prostor za noge od prljavštine i tekućina. Dostupni su raznim bojama.

 • Tepih za prtljažni prostor
  Tepih za prtljažni prostor

  Tepih u prtljažniku načinjen je od izdržljive plastike i ne proklizava. U prednjem dijelu ima ušivene rupe s lijeve i desne strane u koje možete pohranjivati manje stvari. Umetci su načinjeni od visokokvalitetnog čelika s vizualno privlačnim ugraviranim logom BMW-a.

 • Torba za stražnji naslonjač sjedala
  Torba za stražnji naslonjač sjedala

  Savršeno postavljena torba s odjeljcima raznih veličina može se jednostavno pričvrstiti sa stražnje strane vozačeva ili suvozačeva sjedala. Služi za pohranjivanje manjih predmeta. Torba je sklopiva i može se koristiti i izvan automobila. Dostupna u raznim bojama.

 • Stražnja torba za pohranjivanje
  Stražnja torba za pohranjivanje

  Učvršćena pojasom za stražnje srednje sjedalo, u ovu torbu možete odložiti stvari kod kuće. Torba predstavlja koristan dodatni prtljažni prostor, uključujući i dva vanjska držača za čaše te je načinjena od izdržljivog materijala. Dostupna je u raznim bojama.

MULTIMEDIJSKA RJEŠENJA.

Uživajte u dobro povezanom životu. Originalni BMW dodaci za povezanu mobilnost i multimediju otvaraju vam svijet mogućnosti. BMW je jedan od vodećih automobilskih proizvođača na polju integriranja automobila s internetskim uslugama i mobilnim uređajima krajnjeg korisnika. Doživite udobnost ugrađenih i vrhunski dizajniranih proizvoda poput BMW-ova tableta s DVD reproduktorom ili BMW snap-in adaptera koji savršeno dopunjuju unutrašnjost vašeg vozila. Uz prikladno rješenje multimedijski sustav možete dodatno prilagoditi da odgovara vašim specifičnim potrebama.

 • Sustav BMW Click & Drive
  Sustav BMW Click & Drive

  Sustav BMW Click & Drive omogućuje sigurno i jednostavno postavljanje i punjenje pametnog telefona u vozilu. Temeljni držač može se samoljepljivim plohama učvrstiti za vjetrobransko staklo i savršeno se uklapa u unutarnji dizajn vašeg BMW-a. Zbog modularnog koncepta temeljnog držača i raznih kopči, sustav je prikladan za razne pametne telefone.

 • Snap-in adapter
  Snap-in adapter

  Snap-in adapter oživljava komunikaciju putem pametnog telefona i multimedijske funkcije. Osim što može poslužiti za punjenje mobitela, ovaj adapter također predstavlja i sigurno i stabilno postolje za pametni telefon. Indukcijska spojka vanjske antene jamči najbolji prijem signala čak i u područjima slabije pokrivenosti signalom. Dostupan je za mnoge modele pametnih telefona poput Appleova iPhonea™ ili Androida.

PROIZVODI ZA ODRŽAVANJE BMW-A.

Blistava boja, besprijekorno održavana koža, ispolirani izgled.
Vrhunski BMW proizvodi za održavanje omogućuju da svoj BMW počastite posebnim tretmanom. Proizvodi su savršeno dizajnirani za primjenu na visokokvalitetnim materijalima u unutražnjosti te za zaštitu i očuvanje istih. Bez obzira treba li vam proizvod za vanjski ili unutarnji dio, naplatke kotača ili vjetrobransko staklo, široka lepeza dodataka jamči vam pravi proizvod za svaki posao.