VAŠE PREDNOSTI.

Rad s odjelom BMW Korporativna prodaja.

Naša usluga BMW Korporativna prodaja uvijek kupcima nudi prilagođena rješenja koja odražavaju situaciju u njihovoj državi. Svjetska mreža prodajnih organizacija i zastupništava osmišljava rješenja savršeno skrojena za vašu tvrtku glede vrste vozila, modela financiranja i upravljanja flotom vozila. Ovisno o potrebama klijenta, to može uključivati flotu koja se sastoji od MINI-ja, BMW-a i BMW-a serije i.

Pročitajte više

PREDNOSTI POSTAJANJA KORPORATIVNIM KLIJENTOM.

Vrhunska vozila opremljena jeftinim za održavanjem i ekonomičnim motorima. Zaposlenici motivirani mogućnošću dinamične vožnje i bolje učinkovitosti goriva u tvrtkinu BMW-u ili MINI-ju. Najnaprednije tehnologije poput BMW EfficientDynamics i BMW ConnectedDrive te MINIMALISM i MINI Connected koje vam omogućuju sigurniju i ekonomičniju vožnju. I skupina Međunarodnih upravitelja ključnim kupcima koja vam je na raspolaganju sa stručnom podrškom u više od 150 država diljem svijeta. To su samo neke od prednosti kojima se možete veseliti kad se odlučite na BMW Korporativnu prodaju.

SVEUKUPNI TROŠAK VLASNIŠTVA.

Visoka rezidualna vrijednost, ekonomični motori i niski troškovi održavanja – sve to zajamčeno vam je vozilima u ponudi usluge BMW Korporativna prodaja. Primjerice, ako izaberete BMW 520d umjesto nekog od izravnih konkurenata, možete ušedjeti 24.000 litara goriva unutar cijele flote od stotinu vozila od kojih svako u prosjeku godišnje prijeđe 30.000 kilometara što predstavlja savršenu kombinaciju ekonomičnosti, performansi i vozačkog zadovoljstva. BMW 320d se ponosi iznimno niskom potrošnjom goriva i emisijom štetnih plinova (prosječna potrošnja je 4,7 do 4,3 l/100 km uz emisiju štetnih plinova od samo 124 do 114 g/CO2). Drage ćemo vas volje savjetovati o najučinkovitijem izboru vozila za vašu tvrtku.

 • Primjerak troškova 1 – BMW 116d EfficientDynamics

  Troškovi održavanja za BMW 116d EfficientDynamics su za 61.000 eura niži od konkurentskih modela u tom rangu*.


  * Brojke se temelje na vrijednostima EurotaxSchwacke za flotu od 100 vozila i jednogodišnje razdoblje.

 • Primjerak troškova 2 – BMW 320d EfficientDynamics

  Jednako učinkovit je BMW 320d EfficientDynamics koji vam omogućuje uštedu do 21.000 litara goriva*.

   

  *Brojke se temelje na vrijednostima EurotaxSchwacke za flotu od 100 vozila i jednogodišnje razdoblje.

USLUGE I PODRŠKA.

Mi u BMW Grupi posvećeni smo da učinimo što je god moguće da udovoljimo dugoročnim zahtjevima i potrebama vaše tvrtke. Mi vam osiguravamo proizvode i usluge skrojene prema vašem tržištu. Ponosimo se svjetskom mrežom prodajnih organizacija i zastupništava i osmislit ćemo rješenje po mjeri skrojeno za vašu tvrtku glede vrste vozila, modela financiranja i upravljanja flotom. Naše će vam prodajno osoblje razmješteno po cijelom svijetu uvijek biti pri ruci za pomoć. Stručni savjetnici za klijente osiguravaju osobne usluge i jamče profesionalan odnos te postavljaju temelje za uspješnu i dugoročnu suradnju.

BMW EFFICIENTDYNAMICS.

BMW EfficientDynamics označava korporativnu strategiju BMW Grupe koja oduvijek teži spoju najbolje učinkovitosti i maksimalne dinamike. Tehnologija pokriva sve mjere stalno usredotočene na istodobno povećanje učinkovitosti i vozne dinamike svih BMW-ovih voila. To utječe na sveukupni koncept vozila, pogonski sklop i upravljanje energijom poput, primjerice, inteligentne lake konstrukcije, aerodinamike, pogona BMW eDrive i motora BMW TwinPower Turbo. Krajnji rezultat nije kompromis već istinsko vozačko zadovoljstvo i zato tehnologija BMW EfficientDynamics učinkovito premošćuje jaz između motivacije zaposlenika i optimizacije troškova.

 • Koncept vozila

  Inteligentna laka konstrukcija:
  Ovisno o funkciji, uporaba pravih materijala na pravim mjestima. Nastala inteligentnom mješavinom raznih materijala poput čelika, aluminija i ugljikovih vlakana konstrukcija nije samo laka i sveukupno učinkovita struktura već i svakom BMW-ovu modelu jamči visoku krutost za optimalnu voznu dinamiku i vozačko zadovoljstvo.


  Aerodinamika:
  Savršenim uparivanjem aerodinamičkih mjera postignut je optimiziran otpor zraka. Podrobno osmišljena rješenja poput ravnih ploča podvozja, sustava zračne zavjese u prednjoj maski i zračnih otvora iza prednjih kotača jamče optimalnu aerodinamiku koja pozitivno utječe na učinkovitost i potrošnju BMW vozila.

 • Koncept pogona

  Motori BMW TwinPower Turbo:
  Višestruko nagrađivani benzinski i dizelski motori s tehnologijom BMW TwinPower Turbo dio su inovativne lepeze tehnologije BMW EfficientDynamics. Ti su motori spoj najnovijih sustava ubrizgavanja goriva, posve prilagodljivog nadzora performansi i inovativne tehnologije turbopunjača što znači da ih odlikuje tipičan BMW-ov okretni moment uz nisku potrošnju goriva.


  BMW BluePerformance:
  Ova tehnologija maksimalno smanjuje nastanak dušikovih oksida (NOx) u dizelskim motorima. I premda ne utječe na sam proces izgaranja, očuvan je visok stupanj učinkovitosti dizelski motora. BMW-ovi modeli opremljeni ovom tehnologijom već udovoljavaju normi EU6 o emisiji štetnih plinova koja propisuje smanjenje emisije NOx-a.

 • Inteligentno upravljanje energijom

  Obnavljanje energije kočenja:
  Kinetička energija oslobađa se čim vozač pritisne kočnice ili pusti vozilo da se “kotrlja”. Sustav obnavljanja energije kočenja pretvara to u električnu energiju koju potom koristi za punjenje baterije čime se smanjuje energija potrebna motoru za punjenje baterije što pozitivno utječe na smanjenje potrošnje goriva i emisije štetnih plinova.


  Režim rada ECO PRO:
  Uključivanje režima rada ECO PRO odabirete bolju učinkovitost. Ovisno o vašem vozačkom stilu, to rezultira smanjenjem potrošnje goriva za do 20 posto (prema internim BMW-ovim studijama potrošnje goriva).


  Pogon BMW eDrive:
  Potpuno nova dimenzija vozačkog zadovoljstva – koncept pogona BMW eDrive, uključujući elektromotor, visokonaponsku bateriju i sustav inteligentnog upravljanja energijom, ponosi se dojmljivom dinamikom i, u posve električnom režimu vožnje, nultom emisijom štetnih plinova. Novorazvijeni sinkroni elektromotor zapanjuje golemim okretnim momentom koji je ravnomjeran od početnog ubrzanja do najveće brzine i predstavlja održivu mobilnost uz iznimnu pokretljivost.

BMW CONNECTEDDRIVE.

BMW ConnectedDrive je tehnološki paket bogat uslugama, aplikacijama i sustavima pomoći u vožnji koji vas usko povezuju sa svijetom oko vas. Raskomotite se i neka vam vozilo bude ured jer uz BMW ConnectedDrive možete primati, čitati i odgovarati na e-poruke. Ili s vozilom sinkronizirati podatke poput adresara. Što se još zbiva u svijetu? Vaš BMW zna što vas zanima i čita vam najnovije vijesti putem audiosustava tijekom putovanja. Usto, na svakom se putovanju možete posve osloniti na sustave pomoći u vožnji koji vaš BMW čine inteligentnijim i jamče vam podršku u svakoj situaciji. Uživajte u dodatnoj sigurnosti i udobnosti ruku pod ruku s tehnologijom BMW ConnectedDrive.

 • Diktiranje poruka

  Neka vam ruke uvijek budu na upravljaču zahvaljujući usluzi diktiranja e-poruka i teksta. Želite poslati e-poruku ili neki tekst, a nemate vremena zaustaviti se? Počnite pričati i usluga će vam to prevesti u tekst, a sve što vi trebate učiniti jest pritisnuti tipku za slanje.

 • Pomoć u prometnim gužvama

  Opustite se i neka se vaš BMW nosi sa cestom. Sustav pomoći u prometnim gužvama rasterećuje vas u monotonim uvjetima na europskim i američkim autocestama. U gustom prometu pri brzinama od do 40 km/h sustav vam omogućuje da se “kotrljate” uz ostali promet i ostanete opušteni dok prolazite kroz prometne čepove. Usto, sustav automatski održava željenu udaljenost od vozila ispred, autonomno regulira brzinu (čak i koči do potpunog zaustavljanja) i aktivno dijeli upravljač s vama. Ukratko, vaš BMW može ostati u traku sve dok držite barem jednu ruku na upravljaču.