VAŠE PREDNOSTI.

Rad s odjelom BMW Korporativna prodaja.

Naša usluga BMW Korporativna prodaja uvijek kupcima nudi prilagođena rješenja koja odražavaju situaciju u njihovoj državi. Svjetska mreža prodajnih organizacija i zastupništava osmišljava rješenja savršeno skrojena za vašu tvrtku glede vrste vozila, modela financiranja i upravljanja flotom vozila. Ovisno o potrebama klijenta, to može uključivati flotu koja se sastoji od MINI-ja, BMW-a i BMW-a serije i.

Pročitajte više

PREDNOSTI POSTAJANJA KORPORATIVNIM KLIJENTOM.

Vrhunska vozila opremljena jeftinim za održavanjem i ekonomičnim motorima. Zaposlenici motivirani mogućnošću dinamične vožnje i bolje učinkovitosti goriva u tvrtkinu BMW-u ili MINI-ju. Najnaprednije tehnologije poput BMW EfficientDynamics i BMW ConnectedDrive te MINIMALISM i MINI Connected koje vam omogućuju sigurniju i ekonomičniju vožnju. I skupina Međunarodnih upravitelja ključnim kupcima koja vam je na raspolaganju sa stručnom podrškom u više od 150 država diljem svijeta. To su samo neke od prednosti kojima se možete veseliti kad se odlučite na BMW Korporativnu prodaju.

SVEUKUPNI TROŠAK VLASNIŠTVA.

Visoka rezidualna vrijednost, ekonomični motori i niski troškovi održavanja – sve to zajamčeno vam je vozilima u ponudi usluge BMW Korporativna prodaja. Primjerice, ako izaberete BMW 520d umjesto nekog od izravnih konkurenata, možete ušedjeti 24.000 litara goriva unutar cijele flote od stotinu vozila od kojih svako u prosjeku godišnje prijeđe 30.000 kilometara što predstavlja savršenu kombinaciju ekonomičnosti, performansi i vozačkog zadovoljstva. BMW 320d se ponosi iznimno niskom potrošnjom goriva i emisijom štetnih plinova (prosječna potrošnja je 4,7 do 4,3 l/100 km uz emisiju štetnih plinova od samo 124 do 114 g/CO2). Drage ćemo vas volje savjetovati o najučinkovitijem izboru vozila za vašu tvrtku.

  • Primjerak troškova 1 – BMW 116d EfficientDynamics
  • Primjerak troškova 2 – BMW 320d EfficientDynamics

USLUGE I PODRŠKA.

Mi u BMW Grupi posvećeni smo da učinimo što je god moguće da udovoljimo dugoročnim zahtjevima i potrebama vaše tvrtke. Mi vam osiguravamo proizvode i usluge skrojene prema vašem tržištu. Ponosimo se svjetskom mrežom prodajnih organizacija i zastupništava i osmislit ćemo rješenje po mjeri skrojeno za vašu tvrtku glede vrste vozila, modela financiranja i upravljanja flotom. Naše će vam prodajno osoblje razmješteno po cijelom svijetu uvijek biti pri ruci za pomoć. Stručni savjetnici za klijente osiguravaju osobne usluge i jamče profesionalan odnos te postavljaju temelje za uspješnu i dugoročnu suradnju.

BMW EFFICIENTDYNAMICS.

BMW EfficientDynamics označava korporativnu strategiju BMW Grupe koja oduvijek teži spoju najbolje učinkovitosti i maksimalne dinamike. Tehnologija pokriva sve mjere stalno usredotočene na istodobno povećanje učinkovitosti i vozne dinamike svih BMW-ovih voila. To utječe na sveukupni koncept vozila, pogonski sklop i upravljanje energijom poput, primjerice, inteligentne lake konstrukcije, aerodinamike, pogona BMW eDrive i motora BMW TwinPower Turbo. Krajnji rezultat nije kompromis već istinsko vozačko zadovoljstvo i zato tehnologija BMW EfficientDynamics učinkovito premošćuje jaz između motivacije zaposlenika i optimizacije troškova.

  • Koncept vozila
  • Koncept pogona
  • Inteligentno upravljanje energijom

BMW CONNECTEDDRIVE.

BMW ConnectedDrive je tehnološki paket bogat uslugama, aplikacijama i sustavima pomoći u vožnji koji vas usko povezuju sa svijetom oko vas. Raskomotite se i neka vam vozilo bude ured jer uz BMW ConnectedDrive možete primati, čitati i odgovarati na e-poruke. Ili s vozilom sinkronizirati podatke poput adresara. Što se još zbiva u svijetu? Vaš BMW zna što vas zanima i čita vam najnovije vijesti putem audiosustava tijekom putovanja. Usto, na svakom se putovanju možete posve osloniti na sustave pomoći u vožnji koji vaš BMW čine inteligentnijim i jamče vam podršku u svakoj situaciji. Uživajte u dodatnoj sigurnosti i udobnosti ruku pod ruku s tehnologijom BMW ConnectedDrive.

  • Diktiranje poruka
  • Pomoć u prometnim gužvama