BMW REMOTE SOFTWARE UPGRADE 22-07.

Redovito ažurirajte svoj BMW: Remote Software Upgrade 21-11 i 22-07 donosi mnoštvo novih funkcionalnih proširenja, poboljšanja kvalitete i novih funkcija. Sve pojedinosti o sadržaju i informacijama naći ćete u sljedećim napomenama o izdanju.

ZNAČAJKE BMW REMOTE SOFTWARE UPGRADES 21-11 & 22-07.

Remote Software Upgrade Muškarac se naslanja na BMW straga i gleda u svoj pametni telefon

DONOSIMO VAM SLJEDEĆA POBOLJŠANJA.

FUNKCIJE I FUNKCIONALNA POBOLJŠANJA*:

 • Proširene mogućnosti personalizacije: s novim i proširenim mogućnostima zvuka, funkcijama aplikacije My BMW, postavkama ključa Digital Owner, poboljšanim prepoznavanjem vozača, Mojim načinima rada i proširenom ponudom ConnectedDrive Storea, možete digitalno dizajnirati svoj BMW s još većom individualnošću.
 • Daljnji razvoj BMW Intelligent Personal Assistant: pomaže pri individualnim prilagodbama koje vama odgovaraju.
 • Inteligentna navigacija: podržava vas u zavojima, kao i u traženju stanica za punjenje i upoznaje vaše želje.
 • Optimizirani pomoćnici: pomoć u vožnji, parkiranju i prije svega u hitnim slučajevima.
 • BMW Service MW ConnectedDrive nadogradnje, proširena glasovna kontrola, Amazon Alexa Car Integration i Apple CarPlay® pružaju pomoć u vašim svakodnevnim aktivnostima.
 • Informativni DAB i FM tuner: dodatne informacije za vaše radio postaja
 • Paket Convenient Heat Comfort: promjena načina rada za površinsko grijanje


POBOLJŠANJA KVALITETE*:

 • Zaključavanje zaslona za drugi red sjedala
 • Prilagodba reakcije na pogrešku za prekide punjenja
 • Prikaz podataka o trenutnom vozilu u aplikaciji My BMW
 • Opoziv: uređaji za kontrolu programa (zračni jastuk)
 • Opoziv: programski upravljački uređaji (glavna jedinica MGU)
 • Uređaji za kontrolu programa (glavna jedinica MGU)

*Mogućnosti nadogradnje i sadržaj variraju ovisno o zemlji, modelu vozila, opremi i stanju vozila.


OPĆENITE INFORMACIJE:

 • Funkcionalna napomena za sustave pomoći u vožnji: razlog neaktivacije
Pročitajte više
Remote Software Upgrade tročetvrtinski pogled sprijeda BMW iX (i20) i BMW i4 (G26 BEV)

OPĆENITE INFORMACIJE:

 • Ažuriranja funkcija i poboljšanja kvalitete
 • Valjanost Remote Software Upgrade i napomene o izdanju
 • Informacije o prethodnim verzijama
 • Ažuriranje uputa za uporabu u vozilu
 • Korištenje aplikacije My BMW za prijenos podataka

FUNKCIJE I FUNKCIONALNA POBOLJŠANJA 22-07.

PERSONALIZACIJE.

Zakrivljeni zaslon CID OS8 Zaslon Dobrodošlice

Pozdrav: Sada i akustički.

Nakon otključavanja i otvaranja prednjih vrata, vaš BMW Vas pozdravlja ne samo vizualno, već i zvučno. Zvuk pozdrava može se deaktivirati u bilo kojem trenutku u postavkama zvuka. Osim toga, zaslon dobrodošlice prikazuje se još brže i možete odmah koristiti infotainment funkcije. (Dostupno samo za vozila s OS8).

Pročitajte više
BMW IconicSounds Električni BMW vozi po mostu

BMW IconicSounds Electric: Nova zvučna kulisa za čisto zadovoljstvo u vožnji na električni pogon.

BMW IconicSounds Electric predstavlja nove, raznolike i emocionalno bogate zvučne scene. Nastali su kao dio suradnje između BMW Sound Design studija i Oscarom nagrađenog skladatelja Hansa Zimmera. Novi zvukovi utjelovljuju dizajnerski jezik vozila nudeći holističko iskustvo. Novi zvukovi odražavaju specifične karakteristike pogonskog sustava u vozilu i atribute potpisa elektrificiranog BMW-a na potpuno nov, a sasvim autentičan način. Svjetovi zvuka koje stvara BMW IconicSounds Electric razlikuju se ovisno o načinu vožnje koji odabere vozač.

Pročitajte više
Čovjek sjedi u BMW-u i gleda u svoj pametni telefon

Pojednostavljeno dodavanje i uklanjanje vašeg BMW-a s aplikacijom My BMW.

Čim se prijavite sa svojim BMW ID-om u automobilu, BMW će automatski biti dodan u aplikaciju My BMW na vašem pametnom telefonu. Nakon instaliranja ažuriranja softvera, to se također događa automatski s BMW ID-ovima koji su već dostupni u vozilu. Glavni i sukorisnici mogu profitirati od opsežnih funkcija aplikacije My BMW s ovom novom značajkom (npr. prikaz lokacije vozila , izvršite daljinske usluge poput otvaranja vozila). Dodavanje BMW-a u aplikaciju My BMW može potrajati nekoliko sati. Odspajanje BMW-a u aplikaciji My BMW je također lakše: čim korisnici izbrišu vozilo iz aplikacije My BMW, njihov BMW ID u vozilu također se uklanja. Nasuprot tome, brisanje BMW ID-a u vozilu također dovodi do automatskog uklanjanja BMW-a iz aplikacije My BMW, tako da ovaj BMW ID više nema pristup udaljenim funkcijama putem aplikacije My BMW. U upravljanju korisnicima BMW ID u vozilu prikazani su svi korisnici.

Pročitajte više
Žena stoji ispred BMW-a i gleda u svoj pametni telefon

Povećanje broja korisnika aplikacije Moj BMW.

Povećan je broj korisnika koji mogu dodati isto vozilo u aplikaciju My BMW. To znači da nekoliko članova obitelji može koristiti funkcije u aplikaciji My BMW putem svog BMW ID-a. Ovisno o modelu vozila, sada su moguća do tri (jedan glavni korisnik, dva sukorisnika) ili sedam korisnika (jedan glavni korisnik, šest sukorisnika). {Ako je BMW već povezan s vašim BMW ID-om u aplikaciji Moj BMW vaš BMW ID postaje glavni korisnik. Inače, prvi korisnik koji doda BMW u aplikaciju My BMW automatski postaje glavni korisnik. Svi ostali korisnici postaju sukorisnici. Ova dodjela uloga također se odnosi na BMW ID-ove koji su već bili dostupni u vozilu u vrijeme kada je ažuriranje instalirano. Glavni korisnik ima više prava od su-korisnika: npr. stvaranje i dijeljenje BMW digitalnog ključa, korisnička administrativna prava (npr. brisanje BMW ID-a u vozilu) i prijenos uloge glavnog korisnika na drugi BMW ID. Glavni korisnik može izbrisati sebe i bilo koji drugi BMW ID u vozilu. Ako se glavni korisnik izbriše, svi ostali korisnici se također brišu iz vozila, a vozilo se uklanja iz odgovarajuće My BMW aplikacije svih korisnika. Vraćanje podataka o vozilu na tvorničke postavke briše glavnog korisnika i sve sukorisnike u automobilu te također briše vozilo za sve korisnike u aplikaciji Moj BMW.

Pročitajte više

PERSONALIZACIJE.

 • Poboljšanja digitalnog vlasničkog ključa i postavki radija.
 • Poboljšano prepoznavanje vozača: Proširenje scenarija primjene.
 • Moji načini rada: Proširenje postojećih načina.
 • ConnectedDrive Store u vozilu: Prilagodite svoj BMW.

NADOGRADNJE SOFTVERA NA DALJINSKI BMW 22-07.

Redovito ažurirajte svoj BMW: Remote Software Upgrades 22-07 donosi mnoga nova funkcionalna proširenja, poboljšanja kvalitete i nove funkcije. Sve pojedinosti o sadržaju i informacijama naći ćete u sljedećim napomenama o izdanju.

Pročitajte više

BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT.

Informacijski zaslon OS8 govorni dijaloški okvir sa svjetlosnim sferama BMW Software Update

Nova vizualizacija govornog dijaloga.

Nova vizualizacija govornog dijaloga sastoji se od svjetlosnih kugli različitih veličina i razina svjetline. Ovo glasovnog asistenta čini izražajnijim. Uz ovu nadogradnju, također može odražavati emocionalna stanja i ikone specifične za aplikaciju za navigaciju, zabavu i komunikaciju. Možete birati između skladne vizualizacije i ekspresivne vizualizacije temeljene na ljudskom izgledu. Ispod vizualizacije prikazuje se transkripcija izgovorenih tekstova. (samo za odabrana vozila)

Informacijski zaslon OS8 govorni dijaloški okvir sa svjetlosnim sferama BMW Software Update

Više informacija o neiskorištenim funkcijama.

Vaš BMW ima mnoštvo funkcija za koje možda niste znali. Iz tog razloga, opseg funkcija koje vaš BMW može istaknuti je proširen, pod uvjetom da su one dostupne u vašem vozilu: Načini mapiranja, postavljanje kućne adrese, pritisni i zadrži pritisni za razgovor, eSIM i upravljanje toplinom baterije za optimizirano DC punjenje. Osim toga, tu je navigacija za učenje, My Modes "Expressive", My Modes "Relax", konfiguracija kombiniranog zaslona i Head-up zaslona, kao i postavke punjenja ovisne o lokaciji. (Dostupno samo za vozila s OS8)

Prikaz nadzorne ploče s widgetima za zakrivljeni zaslon IPA BMW softversko ažuriranje

Poboljšanja widgeta i playera.

Ovom nadogradnjom se s jedne strane mijenja logika prikaza neiskorištenih funkcija BMW Intelligent Personal Assistant Widgeta, a s druge strane BMW Intelligent Personal Assistant dobiva novi izgled. Obje opcije prikaza sada također prikazuju sljedeće funkcije: Načini mapiranja, postavljanje kućne adrese, pritisni-zadrži pritisni za razgovor, eSIM, upravljanje toplinom baterije za optimizirano punjenje istosmjernom strujom, navigacija za učenje, Moji načini rada "Expressive", Moji načini rada "Relax", konfiguracija kombiniranog zaslona i Head-a gore zaslon, kao i postavke punjenja ovisne o lokaciji. (Dostupno samo za vozila s OS8)

BMW iX u vožnji ulicom

Proaktivne indikacije neiskorištenih funkcija.

Kako bi se povećala udobnost vožnje, proaktivni prijedlozi prošireni su tako da uključuju funkcije aktivnog tempomata i pomoćnika pri parkiranju, ako su uključeni u konfiguraciju vašeg vozila. Ako ne koristite ove funkcije ili ih koristite rijetko, vaš BMW preporučuje da ih aktivirate u odgovarajućim situacijama.

NAVIGACIJA.

Prikaz nadzorne ploče sa zakrivljenim zaslonom CID OS8 unos odredišta

BMW Maps: Dosljedan prikaz popisa rezultata za odredišta navigacije.

Prethodno su se popisi s rezultatima odredišta navigacije razlikovali po tome je li odredište uneseno zaslonom osjetljivim na dodir / iDrive kontrolerom ili glasovnim unosom. Ovo se sada događa jednolično. Funkcije odabira odredišta u popisima rezultata, poput filtriranja ili sortiranja, dostupne su vam bez obzira na vrstu unosa odredišta. (Dostupno samo za vozila s OS8).

Osoba u vozilu gleda u zakrivljeni zaslon s navigacijom

Navigacija koja uči: Važne informacije unatoč deaktiviranom navođenju rutom.

Uz navigaciju koja uči, važne informacije prikazuju se na putu do vašeg predloženog odredišta čak i bez aktivnog navođenja rutom. To uključuje, primjerice, informacije o prometnim preprekama ili opasnim zavojima. Ako odbacite predloženo odredište, ono se više neće prikazivati dok se vaše vozilo sljedeći put ne pokrene. (Dostupno samo za vozila s OS8)

Žena ispred parkiranog BMW-a za punjenje

Ruta optimizirana za punjenje: Više informacija i mogućnosti podešavanja.

Kada unesete odredište, ruta (sa svim potrebnim stajalištima za punjenje) sada se izračunava za vas. U pregledu rute također možete vidjeti očekivanu napunjenost baterije po dolasku na stanice za punjenje i na odredište. Osim toga, postoji preporučeno punjenje baterije pri polasku nakon svakog procesa punjenja i povezano očekivano vrijeme punjenja. Osim toga, sada je moguće postaviti koliki bi preostali domet trebao biti na stanicama za punjenje i na odredištu. (Dostupno samo za vozila s OS8).

Zaslon s informacijama Vodič za navigaciju

Aktivno navigacijsko vođenje: Detekcija potrebne promjene trake.

Aktivno navigacijsko navođenje Steering Assistant detektira nužnu, nadolazeću promjenu voznog traka kako bi se pratilo navigacijsko odredište na autocestama. Nadolazeća, nužna promjena traka optimalno je pripremljena u smjeru odgovarajućeg izlaza s autoceste. Kada je otvor dostupan, vozač dobiva obavijest o promjeni trake: “Pokreni promjenu trake za praćenje rute”. Nakon potvrde vozača, obavljaju se potrebne promjene traka do izlaska.*

BMW iX u vožnji seoskim putem

Pružanje navigacijskih podataka raznim kontrolnim jedinicama i funkcijama u vozilu.

Daljnji razvoj protokola Advanced Driving Assistance System Navigation (ADAS NG) ima koristi od pružanja dodatnih navigacijskih podataka. U praksi to znači, između ostalog, da je poboljšana funkcionalnost Asistenta za ograničenje brzine ili Video-Augmented Reality. Osim toga, provedene su daljnje optimizacije. (Dostupno samo za vozila s OS8)

Čovjek u BMW-u koji vozi navigacijski sustav

Priprema za preporuke vezane uz kontekst u navigacijskom sustavu.

Nadogradnja priprema za tehničku sposobnost vašeg infotainment sustava za prikaz personaliziranih i kontekstualnih preporuka odabranih pružatelja usluga trećih strana, kao i ponuda BMW-a u budućnosti kao dio potencijalnih novih usluga BMW-a na temelju planiranja rute, trenutne lokacije i vozila podaci. Nadogradnja također uključuje pripremu za povezano omogućavanje funkcije online pretraživanja vašeg navigacijskog sustava.

*Korištenje sustava ne uklanja odgovornost vozača da procijeni vidljivost, prometne uvjete i da intervenira kada je to potrebno. Vozač uvijek treba biti oprezan kako bi smanjio rizik od nesreća.

Pročitajte više

UDOBNOST I SIGURNOST VOŽNJE.

Zaslon s informacijama OS8 Pomoć za ograničenje brzine

Pomoć pri automatskom ograničenju brzine: Pomoć pri automatskom ograničenju brzine:

Automatic Speed Limit Assist automatski usvaja ograničenje brzine koje sustav detektira kao željenu brzinu – za funkciju limitera, kontrolu udaljenosti ili tempomat s funkcijom kočenja.*

Pročitajte više
BMW iX bočni pogled u vožnji Pomoć za ograničenje brzine

Pomoć za ograničenje brzine Sada s automatskim zaustavljanjem na semaforu

Aktivni tempomat (s funkcijom Stop & Go) s detekcijom semafora zaustavlja vozilo na semaforu – automatski ili uz vaš pristanak. Na zahtjev, vozilo može izdati vizualni i zvučni podsjetnik za kretanje kada se prebaci na zeleno.*

Pročitajte više
Informacije Zaslon Screen Speed Limit Assist

Pomoć za ograničenje brzine Automatsko otkrivanje ograničenja brzine i zona zabrane prolaska.

Informacije o ograničenju brzine s indikatorom ograničenja prolaska koriste kameru za otkrivanje trenutnog ograničenja brzine ili zone zabrane prolaska i prikazuju obavijest. Ako se prekorači maksimalna dopuštena brzina, postoji i opcija prikaza vizualnog upozorenja.*

Pročitajte više
Pogled na autocestu iz BMW-a sa vozačevog sjedala

Vođenje rute: Aktivno smanjenje brzine za povećanje udobnosti vožnje.

Uz Active Distance Control, kontrola kursa rute automatski smanjuje brzinu ako to zahtijeva cesta ispred. Sustav koristi informacije o cesti iz navigacijskog sustava i, na primjer, za skretanja, kružna raskrižja ili raskrižja. Nakon odgovarajućeg položaja, vaše vozilo automatski ubrzava ponovno do postavljene željene brzine.*

Pročitajte više

*Korištenje sustava ne uklanja odgovornost vozača da procijeni vidljivost, prometne uvjete i da intervenira kada je to potrebno. Vozač uvijek treba biti oprezan kako bi smanjio rizik od nesreća.

Pročitajte više

Pomoć vozaču

BMW iX vožnja 3/4 pogled sprijeda

Podešavanje signala upozorenja.

Signal upozorenja emitira se ako se intervencija upravljača upozorenja o napuštanju trake ponavlja. Od treće intervencije upravljanja vozilom unutar sljedeće tri minute, signal upozorenja se produljuje za dodatnih deset sekundi sa svakom sljedećom intervencijom upravljanja. S nadogradnjom, aktivnost vozača resetira trajanje signala upozorenja na izvornu duljinu (dostupno samo za vozila koja imaju tvornički instalirano Upozorenje o napuštanju trake).*

BMW iX vožnja 3/4 pogled sprijeda

Optimizirana intervencija upravljanja za veću udobnost vožnje

Intervencije upravljanja vašeg upozorenja o napuštanju traka pri napuštanju traka su glatkije, budući da se trajanje upravljanja i sile upravljanja više prilagođavaju individualnoj situaciji u vožnji, tj. što sporije napuštate traku (na primjer), lakše ćete upravljati vašim vozilom.

Vaš BMW sada se poravnava blizu oznake voznog traka koja je prethodno bila prijeđena kako bi se brže vratio u optimalan položaj za vožnju.

Zaslon s informacijama OS8 prioritetno upozorenje

Podrška na opasnim raskrižjima

Vaše upozorenje o prioritetu ceste pomaže vam u situacijama kada je potrebno dodijeliti prednost. Ovo se odnosi na znakove "Poštujte prednost prolaska" i "Stop", kao i na semafore (za pojedine zemlje).

Ako sustav otkrije da bi pravo prvenstva moglo biti zanemareno, o tome ćete biti obaviješteni vizualnim upozorenjem na instrumentaciji/head-up zaslonu – moguće dopunjenim zvučnim upozorenjem – s pozivom da reagirate u skladu s tim.*

Zaslon s informacijama OS8 prioritetno upozorenje

Podrška je sada dostupna i za semafore.

Uz znakove za prednost prolaska "Poštujte prednost prolaska" i "Stop" znakove, vaše upozorenje za prednost prolaska sada vas podržava na semaforima.*

Zaslon za prikaz informacija Ublažavanje prednjeg sudara

Podrška u slučaju opasnosti s nadolazećim prometom.

Ublažavanje prednjeg sudara s intervencijom kočnica pomaže u sprječavanju sudara. Sustav može otkriti nadolazeća vozila. U hitnim slučajevima sustav može spriječiti sudar ili značajno smanjiti brzinu sudara.*

Zaslon za prikaz informacija Ublažavanje prednjeg sudara

Pomoć u slučaju opasnosti u situacijama sudara straga.

Ako ublažavanje prednjeg sudara jasno otkrije kraj prometnog zastoja, sustav može pomaknuti vrijeme intervencije kočnice i, u slučaju nužde, osigurati značajno smanjenje brzine sudara.*

Zaslon s informacijama OS8 Ublažavanje prednjeg sudara

Pomoćnik za vožnju u voznoj traci: Sada se može koristiti u još više zemalja.

Kao dio Assisted Driving Mode, asistent za vožnju u nuždi olakšava formiranje trake u nuždi kako je propisano zakonom u mnogim zemljama. To znači da se vozilo automatski postavlja na desnu ili lijevu stranu ceste u situaciji prometne gužve, ovisno o traci kojom se vozi. Dostupno u sljedećim zemljama: Njemačka, Austrija, Luksemburg, Švicarska, Slovenija, Mađarska, Češka, Poljska, Slovačka i Belgija.*

Zaslon s informacijama OS8 Pomoćnik za zaustavljanje u nuždi

Pomoćnik za zaustavljanje u nuždi: Pomoć vašem BMW-u u hitnim medicinskim slučajevima.

Emergency Stop Assistant može automatski kontrolirati i zaustaviti vaš BMW na kratko vrijeme u slučaju hitne medicinske pomoći. Funkciju možete poništiti u bilo kojem trenutku upravljanjem ili pritiskom na papučicu gasa. Ako ne reagirate, Emergency Stop Assistant aktivira svjetla upozorenja i hitni poziv.*

BMW serije 3 touring (G31) upozorenje za izlazak

Upozorenje o izlazu: Primite upozorenje kada napuštate svoj BMW.

Kada napuštate svoj BMW, upozorenje za izlazak može vas upozoriti na približavanje sudionika u prometu i pomoći u sprječavanju sudara.*

Zakrivljeni zaslon CID OS8 Zaslon Dobrodošlice

Panoramski pogled: Aktivirano GPS točkom.

Sada je moguće aktivirati panoramski prikaz na zakrivljenom zaslonu pomoću GPS podataka. Da biste to učinili, postavite GPS točku u sustavu. Čim svojim BMW-om dođete do ovih koordinata, Panorama View se automatski pokreće.

Zaslon s informacijama OS8 Trailer Assistant

Pomoćnik za prikolice: Pomoć pri vožnji unatrag.

Kada vozite unatrag sa spojenom prikolicom, Trailer Assistant vam pomaže aktivnim upravljanjem.*

*Korištenje sustava ne uklanja odgovornost vozača da procijeni vidljivost, prometne uvjete i da intervenira kada je to potrebno. Vozač uvijek treba biti oprezan kako bi smanjio rizik od nesreća.

Pročitajte više

NAPOMENA ZA SUSTAVE POMOĆI U VOŽNJI: RAZLOG NEAKTIVACIJE.

If you want to activate the maximum speed limiter, cruise control, Active Cruise Control or Assisted Driving Mode but this is not possible, the specific reason will now be displayed.

Pročitajte više

Povezivost.

Čovjek koji vozi BMW s rukama na volanu

BMW ConnectedDrive Upgrades. Povećajte udobnost vožnje.

Nakon instaliranja ovog softvera, opcije posebne opreme Driving Assistant Plus, grijanje upravljača, grijanje sjedala i pomoć za duga svjetla dostupni su u ConnectedDrive Storeu uz naknadu, ako već nisu uključeni u konfiguraciju vašeg vozila.

Muškarac u BMW-u na vozačevim sjedalima, pogled sa suvozačeve strane

Amazon Alexa Car integracija. Sada dostupno u vašem BMW-u.

Koristite Alexu u svom BMW-u kao kod kuće. Uredite svoj popis za kupovinu, provjerite status svoje narudžbe na Amazonu ili provjerite najnovije statistike za svoj omiljeni sport – sve u pokretu i bez potrebe da napuštate upravljač. "Alexa, tko je predsjednik SAD-a?" ili "Alexa, dodaj pastu za zube na moj popis za kupnju!" Sada pametnim domom možete upravljati i iz svog BMW-a glasovnom naredbom. Jednostavno recite "Alexa, otvori garažu!" za lak ulazak u garažu. (dostupno samo za vozila s OS8) Kako biste koristili Alexu u svom BMW-u, prvo morate dovršiti aktivaciju u aplikaciji Moj BMW i u vozilu.

Prikaz nadzorne ploče sa zakrivljenim zaslonom CID OS8 Apple car play

Apple CarPlay® Optimizacija prepoznavanja govora i novi kompas.

Algoritam detekcije je optimiziran kako bi vaš BMW još bolje prepoznao ključnu riječ "Hey Siri" na njemačkom, engleskom, mandarinskom i japanskom - zajedno s drugim poboljšanjima. Uz to, ploča s instrumentima sada prikazuje vrijeme dolaska i kompas na navigacijskoj karti. To zahtijeva aktivaciju u postavkama vašeg iPhonea. Ovo nije dostupno u svim zemljama i samo za vozila s OS8.

Prikaz nadzorne ploče sa zakrivljenim zaslonom CID OS8 Apple car play

DAB i FM tuner: Dodatne informacije za vaše radio postaje.

Za bolju orijentaciju, vaš radio sada se fokusira na dodatne informacije za većinu vaših kanala, kao što su nazivi postaja, logotipi stanica i informacije o naslovu. (Dostupno samo za vozila s OS8).

POJEDNOSTAVLJENE OPERACIJE.

 • Proširena glasovna kontrola: Širok raspon funkcija
 • Paket toplinske udobnosti: Promjena opcije rada za panelno grijanje

NADOGRADNJA POBOLJŠANJA KVALITETE 22-07.

POBOLJŠANJA KVALITETE.

 • Indikator zaključavanja, drugi red sjedala
 • Prilagodba reakcije na grešku u slučaju prekida punjenja
 • Prikaz podataka o trenutnom vozilu u aplikaciji My BMW
 • Opoziv: Opoziv: Programiranje upravljačkih jedinica (DME)
 • Opoziv: Programiranje upravljačkih jedinica (MGU glavna jedinica)
 • Programiranje upravljačkih jedinica (MGU glavna jedinica)

KORIŠTENJE MY BMW APLIKACIJE ZA PRIJENOS PODATAKA.

Remote Software Upgrade Pametni telefon sa pogledom na My BMW aplikaciju

Na YouTubeu saznajte kako koristiti aplikaciju My BMW za prijenos podataka da biste instalirali ažuriranje softvera.

OPĆE INFORMACIJE.

AŽURIRANJA FUNKCIJA I POBOLJŠANJA KVALITETE.

Ova daljinska nadogradnja softvera ažurira postojeće funkcije kako bi udovoljila najnovijim tehnološkim standardima i uključuje poboljšanja kvalitete.

Pročitajte više
 • Valjanost Remote Software Upgrade i napomene o izdanju
 • Informacije o prethodnim verzijama
 • Ažuriranje uputa za uporabu u vozilu

BMW CONNECTED DRIVE: DODATNE INFORMACIJE & LINKOVI.

BMW ConnectedDrive digitalne usluge pregled ženska osoba s pametnim telefonom ispred BMW-a

NATRAG NA PREGLED.

Želite otkriti više usluga i proizvoda BMW ConnectedDrive? Kliknite ovdje za povratak na pregled.
Remote Software Upgrade pogled izbliza na Curved Display BMW iX

REMOTE SOFTWARE UPGRADE.

Neka softver vašeg automobila bude ažuriran.
Remote Software Upgrade Muškarac ispred BMW-a gleda u svoj pametni telefon

SVI REMOTE SOFTWARE UPGRADES.

Želite li saznati sve o prethodnim BMW Software Upgrade nadogradnjama? Kliknite ovdje za pregled cjelokupnog sadržaja.