Remote Software Upgrade Ženska osoba stoji ispred zgrade i gleda u svoj pametni telefon

BMW REMOTE SOFTWARE UPGRADE 21-03.

Redovito ažurirajte svoj BMW: Remote Software Upgrade 21-03 donosi mnoštvo novih funkcionalnih proširenja, poboljšanja kvalitete i novih funkcija. Sve pojedinosti o sadržaju i informacijama naći ćete u sljedećim napomenama o izdanju.
Pročitajte više
BMW REMOTE SOFTWARE UPGRADE 21-03.

ZNAČAJKE REMOTE SOFTWARE UPGRADE 21-03.

Remote Software Upgrade 21-03 BMW serije 4 Cabrio u vožnji ulicom tročetvrtinski pogled s boka

Sada se možete veseliti sljedećim funkcijama i funkcionalnim poboljšanjima:

 • BMW Maps: Vratio se tradicionalni okvir za unos teksta za unos adresa!
 • Lane Departure Warning: Sada pamti vaše postavke

Poboljšanja kvalitete:

 • Poboljšanja kvalitete: Otklonjeni problemi s promjenom glazbenih zapisa u sustavu Android 11
 • Poboljšanja kvalitete: Surround View ilustracija
 • Poboljšanja kvalitete: iX3 (G08 BEV) programiranje upravljačkih jedinica
 • Opoziv: Upravljačke jedinice za programiranje iX3 (G08 BEV) (BMU)
Remote Software Upgrade 21-03 BMW serije 4 Coupé u mirovanju pogled sprijeda
Općenite informacije:

 • Ažuriranja funkcija i poboljšanja kvalitete
 • Valjanost Remote Software Upgrade i napomena o izdanju
 • Informacije o prošlim verzijama
 • Ažuriranje uputa za uporabu vozila direktno u vozilu
 • Posebne informacije o ovoj nadogradnji
 • Posebne napomene za hibridna vozila
 • Korištenje My BMW aplikacije za prijenos podataka

FUNKCIJE I FUNKCIONALNA POBOLJŠANJA.

BMW MAPS.

BMW Remote Software Upgrade BMW Maps navigacijski sustav pogled izbliza

Vratio se tradicionalni okvir za unos teksta za unos adresa!

Slušali smo što ste imali za reći! Također koristimo povratne informacije naših kupaca kao osnovu za kontinuirano poboljšanje naših proizvoda i nudimo vam najbolje korisničko iskustvo u vašem BMW-u. Iz tog razloga, poznati okvir za unos teksta za unos adresa sada je ponovno uveden u navigacijski sustav u BMW operativnom sustavu 7. You decide which input variant you would like to use. U tu svrhu nadogradnja vam daje izbor između pojednostavljenog pretraživanja u jednom polju ili tradicionalne maske za unos koja sadrži zemlju, grad/područje, ulicu i kućni broj.

UPOZORENJE NAPUŠTANJA TRAKE.

Sada pamti vaše postavke.

Ako više ne želite imati koristi od redovnih intervencija upozorenja za odlazak iz trake u situacijama vožnje, sada možete trajno isključiti ovu funkciju u Postavkama. Nakon toga, upozorenje o napuštanju trake ostat će deaktivirano čak i nakon ponovnog pokretanja vozila, sve do trenutka kada ponovno aktivirate funkciju.
Pročitajte više

POBOLJŠANJA KVALITETE.

Otklonjeni problemi s promjenom glazbenih zapisa u Androidu 11.

Ova nadogradnja eliminira poznate probleme s obradom datoteka naslovnice glavne jedinice u kombinaciji s Androidom 11 i AVRCP1.6 kao aktivnim Bluetooth protokolom.
Pročitajte više

POBOLJŠANJA KVALITETE.

Surround View ilustracija.

Može se dogoditi da ilustracija Surround View vozila nije pravilno postavljena na središnji informacijski zaslon (CID). Vozila obuhaćena tehničkom kampanjom, s posebnim kodom kvara 0066490100, popravit će se ovom daljinskom nadogradnjom softvera.
Pročitajte više

POBOLJŠANJA KVALITETE.

Programiranje iX3 (G08 BEV) upravljačke jedinice (CCU).

U obuhvaćenim vozilima i u iznimnim slučajevima možda se neće dogoditi automatsko prebacivanje na funkciju parkiranja, zbog čega će se prikazati poruka provjere/kontrole. Ako se poruka Check-Control zanemari, za vozilo postoji opasnost od nekontroliranog kotrljanja. Ovaj se problem uklanja ovom nadogradnjom softvera.

Pročitajte više

OPOZIV.

Programiranje iX3 (G08 BEV) upravljačke jedinice (BMU).

U slučaju vrlo ozbiljne nesreće, može doći do oštećenja visokonaponskog električnog sustava vozila. Potencijalni prenapon iz visokonaponskog električnog sustava vozila može oštetiti upravljačke jedinice i dijelove. Značajke nakon sudara (npr. svjetla upozorenja, osvjetljenje vozila ili automatski poziv u nuždi) mogu biti dostupne samo u ograničenoj mjeri.
Kupci koji su pogođeni o tome su odgovarajuće obaviješteni putem posebne šifre kvara 0061030600.

Pročitajte više

OPĆE INFORMACIJE.

Valjanost Remote Software Upgrade i napomene o izdanju.

Nove značajke i funkcionalna poboljšanja u ovoj nadogradnji učinkovite su samo ako vaše vozilo ima određene značajke opreme. Pogledajte Integrirane upute za uporabu svog vozila, kontaktirajte svog servisnog partnera ili BMW ConnectedDrive telefonsku liniju za informacije o specifikacijama opreme vašeg vozila.
Pročitajte više

Ažuriranja funkcija i poboljšanja kvalitete.

Ova daljinska nadogradnja softvera ažurira postojeće funkcije kako bi udovoljila najnovijim tehnološkim standardima i uključuje poboljšanja kvalitete.
Pročitajte više

Informacije o prethodnim verzijama.

Informacije o svim prethodnim verzijama daljinske nadogradnje softvera možete pronaći na korisničkom portalu ConnectedDrive i na BMW web stranici vaše zemlje.
Pročitajte više

Ažuriranje uputa za uporabu u vozilu.

Zahvaljujući ovom Remote Software Upgrade Integrirane upute za uporabu u vozilu sadržavat će najsuvremeniju verziju.
Pročitajte više
BMW Remote Software Upgrade navigacijski sustav pogled izbliza

Posebne informacije o ovoj nadogradnji.

VAŽNA INFORMACIJA: Uklonite sve OBD dijagnostičke uređaje (GPS tragači) koje koristite prilikom pokretanja i tijekom nadogradnje.

 • Automatsko ponovno učitavanje aplikacija ConnectedDrive nakon nadogradnje može potrajati određeno vrijeme.

 • Napustite i zaključajte svoj automobil tek kad odbrojavanje za nadogradnju istekne

 • Neke postavke mogu se vratiti na zadane postavke nakon nadogradnje (na primjer, Povezana glazba ili postavke obavijesti), pa ih je potrebno ponovno aktivirati.

 • Ponovno pokretanje nekih sustava vozila može uzrokovati pojavu kontrolnih poruka na zaslonu tijekom ili nakon nadogradnje. Obratite pažnju na ove kontrolne poruke i pripazite jesu li i dalje prikazane nakon ponovnog pokretanja (npr. parkirna kočnica, kvar u pogonu)

 • VAŽNE INFORMACIJE za korisnike iOS-a: prilikom prijenosa nadogradnje pomoću pametnog telefona, povežite se putem Bluetooth i WiFi veze u vozilu u izborniku "Mobilni uređaji". Ako se ikona Bluetooth i / ili WiFi prikaže sivom, prvo aktivirajte Apps & Bluetooth Audio u postavkama u podizborniku "Mobilni uređaji".

 • VAŽNA NAPOMENA za M vozila: Upit za instalaciju daljinske nadogradnje softvera može se prikazati samo približno 30-60 minuta nakon isključivanja motora, jer se motor mora ohladiti. Upit se prikazuje prije pokretanja motora. Sljedeći put kada uđete u svoje vozilo, napravite instalaciju prije pokretanja motora i pričekajte dok se ne prikaže upit za instalaciju

 • VAŽNA NAPOMENA za korisnike BMW Drive Recorder-a: Početne postavke resetirat će se i snimljeni videozapisi izbrisati nakon nadogradnje.
 • BMW Remote Software Upgrade BMW hibridno vozilo na stanici za punjenje tročetvrtinski pogled sprijeda

  Posebne napomene za hibridna vozila.

  • Ako tijekom punjenja izvršite daljinsku nadogradnju softvera, postupak punjenja će se prekinuti i neće se automatski nastaviti.

  • Postavke punjenja i kontrole klime mogu se resetirati nakon daljinske nadogradnje softvera (npr. Postavke punjenja na 6A umjesto na 16A). Nakon dovršetka nadogradnje, ponovo postavite svoje postavke u odgovarajućim izbornicima pod Postavke.

  • Nadogradnjom se prikazani kilometri s električnim pogonom mogu postaviti na nulu. Vaše vozilo, međutim, neće izgubiti električno prevožene kilometre jer su pohranjeni negdje drugdje u vozilu. U tom se slučaju obratite ovlaštenoj BMW radionici ako želite dokumentirati status električno pređenih kilometara.
  Remote Software Upgrade korištenje My BMW aplikacije za prijenos podataka QR kod

  Korištenje aplikacije My BMW za prijenos podataka.

  NAPOMENA: Možete saznati kako koristiti aplikaciju My BMW za prijenos podataka na YouTubeu ili pomoću QR koda prikazanog dolje lijevo.