BMW Apps BMW Mobility Services BMW Oprema

MOBILITY SERVICES I OPREMA.

MOBILITY SERVICES I OPREMA.
BMW aplikacije My BMW aplikacija na pametnom telefonu

MY BMW APLIKACIJA*: VAŠ SVIJET. MY BMW.

My BMW aplikacija odgovara vama kao i vašem BMW-u. To je izravna veza s vozilom, čak i kada ne sjedite u svom BMW-u - i puno više od toga. Razmišljate li već o tome kamo želite dalje? Pomoću aplikacije My BMW konkretan plan brzo postaje stvarnost. U navigaciju unesite odredište dok još uvijek sjedite na sofi kod kuće. Provjerite trebate li prethodno napuniti gorivo ili unaprijed prozračiti unutrašnjost. Uz aplikaciju My BMW, užitak u vožnji započinje prije nego što ste uopće krenuli. Ali čak i ako ste već izašli iz automobila, My BMW aplikacija vaš je savršeni pratilac. Ako niste sigurni jeste li zaključali vozilo, to jednostavno možete provjeriti u aplikaciji i zaključati svoj BMW u bilo kojem trenutku pomoću pametnog telefona. Za optimalno održavanje vašeg BMW-a, My BMW aplikacija vaša je izravna linija do vašeg BMW partnera. Rezervirajte sljedeći sastanak za servis ili izravno kontaktirajte svog osobnog savjetnika ako imate pitanja o svom BMW-u. Ako, unatoč svemu, nešto pođe po zlu, dobit ćete brzu i jednostavnu pomoć u slučaju kvara putem My BMW aplikacije.

  • Prednosti na dohvat ruke
BMW Apps BMW iV

BMW IV: VAŠE ELEKTRIČNO VOZILO U VAŠIM RUKAMA.

BMW iV nova je aplikacija za upotrebu u vašoj kućnoj mreži koja nudi funkciju daljinskog upravljanja radom napajanja vašeg električnog ili hibridnog vozila pomoću BMW i Wallbox ili Connect uređaja. Omogućuje vam i napajanje vozila kada je najprikladnije i najučinkovitije.

  • Prednosti na prvi pogled
BMW Apps BMW Advanced Car Eye 2.0

ADVANCED CAR EYE 2.0: VAŠ POUZDAN SVJEDOK.

BMW Advanced Car Eye 2.0 sastoji se od dvije visokokvalitetne Full HD širokokutne kamere za vaše vozilo. Koristi radarske i vibracijske senzore za otkrivanje kritičnih situacija i bilježi ih za upotrebu kao dokaz. Advanced Car Eye 2.0 aplikacija je vaš zaslon i kontrolni centar za vaše kamere. Snimljene videozapise i slike možete gledati i preuzimati, kao i ručno snimati videozapise i slike. Uz to, sve postavke možete izvršiti putem aplikacije Advanced Car Eye 2.0:

Načini snimanja

Kriteriji snimanja

Informacije o video zapisu/slici

  • Prednosti na prvi pogled
BMW Apps 24/7 Service App

24/7 SERVICE APP.

Aplikacija 24/7 Service App razvijen je kako bi vaš termin za servis kod vašeg službenog BMW ili MINI zastupnika bio brži, fleksibilniji i jednostavniji. Možete rezervirati termin kada i gdje želite ili samo digitalno komunicirati sa svojim zastupnikom. Prometne gužve izbjegavate odlaskom ili preuzimanjem automobila izvan radnog vremena. Sve informacije o zastupniku, ugovoru o održavanju ili trenutnom terminu možete pronaći u samo nekoliko klikova. Aplikacija 24/7 Service App na jednostavan vas način vodi kroz svaki termina servisa i stalno vam pruža najnovije informacije.

  • Prednosti na prvi pogled
BMW Apps BMW Loyality+

LOYALITY+.

Digitalizacija u najboljem izdanju. Otkrijte, pratite i uključite se u našu novu mobilnu aplikaciju koja je osmišljena kako bi život u pokretu bio ujednačen kao i vaša vožnja. Primajte najnovija ažuriranja o događajima, privilegiranim pogodnostima i otkrijte pogodnost BMW Financiranja koji je uvijek dostupan za vas i vaš način vožnje.

  • Prednosti na prvi pogled

*My BMW aplikacija kompatibilna je sa svim BMW vozilima od 2014. godine nadalje, zajedno s opcijom ConnectedDrive Services i kompatibilnim pametnim telefonom. Dostupnost i funkcije aplikacije My BMW mogu se razlikovati ovisno o zemlji.

Pročitajte više