VAMA NA USLUZI.

Daljinske usluge.

Tražite svoj automobil na punom parkiralištu trgovačkog centra u subotu? Nema potrebe. Zahvaljujući daljinskim uslugama, dugim potragama dani su odbrojani. One vam omogućuju upravljanje vašim BMW-om iz daljine. I nude mnogo više od pukog pronalaženja automobila na parkiralištu.

Pročitajte više
Daljinske usluge

NEŠTO PAMETNO ZA VAŠ PAMETNI TELEFON.

Daljinskim uslugama i besplatnom aplikacijom My BMW Remote App (raspoloživim u trgovinama Apple App Store i Google Play) može se preko interneta upravljati različitim funkcijama vozila, primjerice zaključavanjem i otključavanjem vrata vozila. Možete i izravno prenijeti adresu odredišta navigacijskom sustavu uporabom Googleove tražilice.
Kao i korisnički portal BMW ConnectedDrive, aplikacija vam nudi mogućnost pristupanja podacima o vozilu, poput udaljenosti do vozila ili jesu li prozori i vrata otvoreni. Tako je vozač uvijek potpuno informiran o stanju vozila, čak i kad nije blizu njega, a sve su mu informacije dostupne na prvi pogled.
Taj informativni paket upotpunjen je trenutačnom lokacijom vozila. Za upotrebu te funkcije korisnici na portalu BMW ConnectedDrive na adresi www.bmw-connecteddrive.com moraju aktivirati daljinske usluge.

Daljinske usluge.

Pogledajte film o ovoj opcijskoj opremi.

Upravljajte automobilom s pomoću mobitela

UPRAVLJAJTE AUTOMOBILOM S POMOĆU MOBITELA

Ako ne želite strugati led s prozora zimi i želite ući u ugrijano vozilo, aplikacijom BMW Remote možete unaprijed namjestiti temperaturu u svojem BMW-u. U izborniku Climate možete uključiti pomoćno grijanje* ili pomoćno prozračivanje**.

 

*Zahtijeva odabir posebne opreme za pomoćno grijanje.
**Ovisno o seriji i modelu, neka vozila zahtijevaju dodatnu opremu za automatsku klimatizaciju kako biste mogli upravljati funkcijom pomoćnog prozračivanja klima-uređaja.

  • Uvjeti/dostupnost