BMW eDrive i BMW ConnectedDrive

INTELIGENTNA SURADNJA.

BMW eDrive i BMW ConnectedDrive.

BMW iPerformance

Budite uvijek povezani sa svojim BMW-om eDrive: pametnim telefonom (iOS i Android) možete upravljati BMW-ovim daljinskim uslugama, primjerice daljinskim zaključavanjem, ali i posebnim funkcijama za hibridne automobile. To vam omogućuje pregled nad potrošnjom i učinkovitošću vašeg BMW-a eDrive u svakom trenutku. BMW usluge za svaku situaciju, koje se mogu upotrebljavati i unutar vozila i izvan njega.

Pročitajte više
INTELIGENTNA SURADNJA.BMW eDrive i BMW ConnectedDrive.
Aplikacija My BMW Remote

APLIKACIJA MY BMW REMOTE.

Budite uvijek povezani sa svojim BMW-om eDrive: doba elektromobilnosti stvara nove slobode. Aplikacija My BMW Remote omogućuje vam da nadzirete svoj BMW eDrive s pomoću pametnog telefona gdje god bili i pratite informacije o kapacitetu baterije te dometu na električni pogon. Ako je vaš BMW eDrive priključen na stanicu za punjenje, možete daljinski upravljati procesom punjenja. Tako možete odrediti vrijeme u kojem želite da vaš BMW eDrive bude napunjen i spreman za vožnju. Pripremanje za vožnju poboljšava performanse i domet vozila. Odredišta navigacijskog sustava, npr. stanice za punjenje, možete poslati izravno svojem vozilu. A, ako želite, aplikacija može analizirati i vašu učinkovitost.

Usluge BMW eDrive za navigaciju

USLUGE BMW eDRIVE ZA NAVIGACIJU.

Sustavna održivost zahtijeva sustavnu umreženost. Stanje baterije i domet na električni pogon u svakom trenutku možete vidjeti u unutrašnjosti svojeg vozila. Upotrebljavajte usluge eDrive za navigaciju kako biste sigurno stigli do odredište. Zemljovidi navigacijskog sustava prikazuju besplatne stanice za punjenje kako biste svoj BMW eDrive mogli brzo i jednostavno napuniti dok ste na putovanju.