ROĐEN DA BUDE DIVLJI.

Potpuno novi BMW Concept Z4.

Bezgranična sloboda susreće neobuzdano zadovoljstvo u vožnji: potpuno novi BMW Concept Z4 razbija standard i stvara novu dimenziju otvorenosti. Roadster je zapravo izgrađen za cestu i s dizajnom koji zrači snagom i sportskim duhom iz svakog kuta. Roadster koji ne prepoznaje granice i gdje svako novo putovanje označava odlazak u neograničenu radost.

Pročitajte više
ROĐEN DA BUDE DIVLJI.Potpuno novi BMW Concept Z4.

POKAŽITE SVOJE BOJE.

Nema mjesta za konvencije u ovom roadsteru. Potpuno novi BMW Concept Z4 napušta status quo i podiže zadovoljstvo u vožnji kako bi ono postalo stav prema životu. Na vanjštini, Energetic Orange boja karoserije prikazuje mišićne krivulje do spektakularnog učinka - i usmjerava pažnju na roadster na svakom mjestu. Na prvi pogled, ravna, uvučena prednja i niska pozicija na cesti svjedoči o prednjem potisku i sportskoj ambiciji. Vozilo postaje jedno s asfaltom, spremno za istraživanje novih ruta. Uvijek s jednim ciljem: čisto zadovoljstvo u vožnji.

"BMW Concept Z4: to je apsolutna sloboda na četiri kotača".
Adrian van Hooydonk, voditelj dizajna BMW Grupe.

OSLOBODITE SE.

Posve novi BMW Concept Z4 izgleda otvoreno i divlje. Roadster sa snažnim karakterom, opremljen s upečatljivom vanjštinom i samouvjerenim stavom. Svaki detalj pokazuje sportski duh i potrebu za slobodom. Veliki otvori za zrak na prednjem kraju i odlično definirani izlazi za zrak na prednjem kraju poklopca motora žude za brzinom i protokom zraka. Za istim žude i niska maska, koja zrači ekskluzivnim sportskim stilom sa svojom strukturom u obliku saća i novim mrežastim umetcima. Potpuno novi BMW Concept Z4 - neovisnost u najizraženijem obliku usmjerenosti prema jednom cilju.

UĐITE KAKO BISTE RAZBILI OGRANIČENJA.

U unutrašnjosti novog BMW-a Concept Z4, minimalizam susreće ekscentričnost. Ništa nije suvišno, ništa ne ometa. Umjesto toga, sve je usmjereno prema vozaču i čistom iskustvu vožnje. Podcrtavajući ove težnje su sportske sjedalice naizmjenično dvobojnog izgleda: dok vozačevo sjedalo s glatkom crnom kožom odiše sportskim duhom, narančasta Nubuck koža suvozačevih sjedala prenosi radost vožnje. Obje kožne verzije savršeno se usklađuju s kromiranim značajkama u cijelom prostoru. Kombinirajući sve to sa dizajnom bez prozora, stvara se dinamičan, nesmetani osjećaj prostora koji otvara pogled na osnove: cestu i nove horizonte.

"BMW Concept Z4 prikazuje novi dizajnerski jezik BMW-a u svim detaljima i iz svake perspektive."
Adrian van Hooydonk, voditelj dizajna BMW Grupe.

VOŽNJA BEZ OGRANIČENJA.

VOŽNJA BEZ OGRANIČENJA.