ROĐEN DA BUDE DIVLJI.

Potpuno novi BMW Concept Z4.

ROĐEN DA BUDE DIVLJI.

Potpuno novi BMW Concept Z4.

ROĐEN DA BUDE DIVLJI.Potpuno novi BMW Concept Z4.

Bezgranična sloboda susreće neobuzdano zadovoljstvo u vožnji: potpuno novi BMW Concept Z4 razbija standard i stvara novu dimenziju otvorenosti. Roadster je zapravo izgrađen za cestu i s dizajnom koji zrači snagom i sportskim duhom iz svakog kuta. Roadster koji ne prepoznaje granice i gdje svako novo putovanje označava odlazak u neograničenu radost.

Pročitajte više

POKAŽITE SVOJE BOJE.

Nema mjesta za konvencije u ovom roadsteru. Potpuno novi BMW Concept Z4 napušta status quo i podiže zadovoljstvo u vožnji kako bi ono postalo stav prema životu. Na vanjštini, Energetic Orange boja karoserije prikazuje mišićne krivulje do spektakularnog učinka - i usmjerava pažnju na roadster na svakom mjestu. Na prvi pogled, ravna, uvučena prednja i niska pozicija na cesti svjedoči o prednjem potisku i sportskoj ambiciji. Vozilo postaje jedno s asfaltom, spremno za istraživanje novih ruta. Uvijek s jednim ciljem: čisto zadovoljstvo u vožnji.

"BMW Concept Z4: to je apsolutna sloboda na četiri kotača".
Adrian van Hooydonk, voditelj dizajna BMW Grupe.

OSLOBODITE SE.

Posve novi BMW Concept Z4 izgleda otvoreno i divlje. Roadster sa snažnim karakterom, opremljen s upečatljivom vanjštinom i samouvjerenim stavom. Svaki detalj pokazuje sportski duh i potrebu za slobodom. Veliki otvori za zrak na prednjem kraju i odlično definirani izlazi za zrak na prednjem kraju poklopca motora žude za brzinom i protokom zraka. Za istim žude i niska maska, koja zrači ekskluzivnim sportskim stilom sa svojom strukturom u obliku saća i novim mrežastim umetcima. Potpuno novi BMW Concept Z4 - neovisnost u najizraženijem obliku usmjerenosti prema jednom cilju.

UĐITE KAKO BISTE RAZBILI OGRANIČENJA.

U unutrašnjosti novog BMW-a Concept Z4, minimalizam susreće ekscentričnost. Ništa nije suvišno, ništa ne ometa. Umjesto toga, sve je usmjereno prema vozaču i čistom iskustvu vožnje. Podcrtavajući ove težnje su sportske sjedalice naizmjenično dvobojnog izgleda: dok vozačevo sjedalo s glatkom crnom kožom odiše sportskim duhom, narančasta Nubuck koža suvozačevih sjedala prenosi radost vožnje. Obje kožne verzije savršeno se usklađuju s kromiranim značajkama u cijelom prostoru. Kombinirajući sve to sa dizajnom bez prozora, stvara se dinamičan, nesmetani osjećaj prostora koji otvara pogled na osnove: cestu i nove horizonte.

"BMW Concept Z4 prikazuje novi dizajnerski jezik BMW-a u svim detaljima i iz svake perspektive."
Adrian van Hooydonk, voditelj dizajna BMW Grupe.

VOŽNJA BEZ OGRANIČENJA.

VOŽNJA BEZ OGRANIČENJA.