BMW X5 putuje kroz grad noću

POSVE NOVI BMW X5.

Benzin Dizel Plug-in Hybrid

Motor i vrsta goriva

POSVE NOVI BMW X5.

Benzin Dizel Plug-in Hybrid

Motor i vrsta goriva

Vođa je stigao i postavlja nova pravila: potpuno novi BMW X5. Njegova je pojava jasna za sve - uspravna, snažna i elegantna. Moćna jednodijelna dvostruka maska upućuje na ono što će se dogoditi kad treba duboko udahnuti. A sjajni X dizajn prednjih svjetala ne ostavlja sumnje o tome tko će preuzeti vodstvo. Opremljen novim tehnologijama za veću sigurnost i maksimalnu voznu dinamiku na svakoj površini, novi BMW X5 zna gdje ide. I kako doći prvi.


BMW X5 xDrive40i(3)*:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 8.8–8.5
Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 200–193

 

Pročitajte više

KVALITETE VOĐE ZA ČISTU PETICU

 • 01 Karakteristična X laserska svjetla s plavim elementima
 • 02 Maksimalna vozna dinamika zahvaljujući paketu xOffroad s 2-osovinskim zračnim ovjesom
 • 03 Tipični X dizajn interpretiran impresivnom snagom
 • 04 Savršene poveznice zahvaljujući inovativnoj tehnologiji povezanosti i pomoći vozaču
 • 05 Pametno upravljanje prostorom prtljažnika* za maksimalnu udobnost
Bočni pogled na BMW X5, uz obje otvorene sekcije prtljažnika
Prtljažnik BMW-a X5

SAVRŠENO UPRAVLJANJE.

Prtljažni prostor BMW-a X5 nudi novu generaciju udobnosti. Za praktično utovarivanje i pražnjenje, donji i gornji dio podijeljenog prtljažnika može se otvoriti i zatvoriti u potpunosti električno. U kombinaciji s opcijom Comfort Access, potreban je samo kratak pokret stopalom ispod stražnjeg branika. Paket prtljažnika* garantira red i sigurnost. Kada se vrata prtljažnika otvore, električni pokrov prtljažnika se uvlači i nestaje ispod podnog umetka pritiskom na tipku, klizne i protuklizne tračnice pružaju prtljazi potrebnu podršku tijekom kretanja.

Novi BMW X5 utjelovljuje DNK BMW X obitelji. U svojoj četvrtoj generaciji ovaj model daje najsnažniju izjavu do sada u smislu dojma i modernosti. Određuje novi jezik X dizajna na robustan, jasan i precizan način. Nova unutrašnjost nudi još više luksuza i intuitivan koncept upravljanja.
Adrian van Hooydonk, voditelj dizajna BMW Grupe
Kokpit i koncept upravljanja BMW-om X5

UPRAVLJAČKI CENTAR.

Inovativni koncept upravljanja BMW-om X5.

Inovativni koncept upravljanja BMW operativnog sustava 7.0 omogućava još lakši rad funkcija vozila putem gesta, govora, zaslona osjetljivog na dodir i iDrive sustava - vrlo intuitivno. U tu je svrhu nadograđena funkcionalnost kontrolera. Na primjer, sve digitalne usluge poput aplikacija sada se mogu izravno odabrati.

Pročitajte više

UPRAVLJAČKI CENTAR.

Inovativni koncept upravljanja BMW-om X5.

UVIJEK DVA KORAKA ISPRED.

Digitalne usluge i sustavi pomoći vozaču BMW-a X5.

Savršeno povezan, autoritativno ispred svih. BMW X5 ima najnoviju generaciju BMW tehnologija povezanosti. Inteligentne digitalne usluge i sustavi pomoći vozaču stvaraju besprijekornu vezu s vanjskim svijetom i nude vam maksimalnu udobnost i najveću moguću sigurnost zahvaljujući intuitivnom upravljanju.

Pročitajte više
Nadogradnja daljinskog softvera BMW-a X5

Uvijek ima najnoviju verziju.

Želite li da vaš BMW ima najnoviji softver? Uz daljinsku nadogradnju softvera, vaš BMW će uvijek biti poput novog. Zgodan, pouzdan i bez stresa - bez potrebe za posjetom vašeg BMW servisnog partnera. Nadogradnje se instaliraju bilo gdje, baš kao i za vaš pametni telefon.

Pročitajte više
BMW X5 Digitalni ključ

Udobnost bez ključa.

Zašto koristiti fizički ključ za pokretanje motora ako imate svoj Android pametni telefon s vama? Digitalni ključ omogućuje zaključavanje i otključavanje BMW-a, pa čak i pokretanje motora bez potrebe za fizičkim ključem. Može se preuzeti na Android pametnom telefonu pomoću aplikacije BMW Connected i podijeliti s obitelji i prijateljima.

Trajanje od godinu dana.

 

Pročitajte više
BMW X5 Navigacija od vrata do vrata

Direktan put do vaše destinacije.

Dođite na vrijeme i opušteni. Navigacija od vrata do vrata dovodi vas do vaše krajnje kratkotrajne udaljenosti od vašeg automobila do odredišta i natrag. Zaprimite brzi pristup pješačkoj navigacijskoj usluzi na vašem pametnom telefonu uz podršku informacija s vašeg Connected Onboard zaslona i obavijesti BMW Connected aplikacije.

Trajanje od godinu dana.

 

Pročitajte više
BMW X5 Connected paket Professional

Povezanost. Dodatno poboljšana.

Concierge usluge, daljinske usluge ili informacije o stanju u prometu u stvarnom vremenu? Zašto odabrati pojedinačne opcije kada sve možete zajedno? Pomoću Connected paketa Professional možete uživati u ovim uslugama s opcijom BMW ConnectedDrive i besplatnim dodatnim uslugama za testiranje.

Trajanje od godinu dana.

Pročitajte više
BMW TwinPower Turbo redni šesterocilindarski benzinski motor BMW-a X5

UZOR ZA RAVNOTEŽU IZMEĐU POSLOVNOG I PRIVATNOG ŽIVOTA.

BMW TwinPower Turbo redni šesterocilindarski benzinski motor.

BMW X5 xDrive40i* izvlači snagu iz svog punog raspona. Uz vrhunsku vučnu snagu pogona na sve kotače xDrive, profinjen BMW TwinPower Turbo motor pruža maksimalnu snagu koji obećava pravo zadovoljstvo u vožnji na najvišoj razini. Šesterocilindarski benzinski motor razvija punu snagu od 250 kW (340 KS), s gorivom koja se ubrizgava u cilindre do 350 bara za još učinkovitije izgaranje. Tlak koji BMW X5 pouzdano prevodi u vrhunske performanse.

Pročitajte više

UZOR ZA RAVNOTEŽU IZMEĐU POSLOVNOG I PRIVATNOG ŽIVOTA.

BMW TwinPower Turbo redni šesterocilindarski benzinski motor.

BESPRIJEKORAN RAD NA ELEKTRIČNI POGON.

BMW X5 xDrive45e

Oni koji žele preuzeti vodstvo na održiv i odgovoran način, moraju na cestu dovesti tehnologije usmjerene prema budućnosti. Uz BMW EfficientDynamics tehnologiju eDrive, BMW X5 xDrive45e pouzdano prednjači. Rezultat je veća snaga, bolje ubrzanje, veći doseg, znatno niža potrošnja goriva i daljnje smanjenje emisija. Međutim, nema ograničenja u upravljanju emocijama generiranim putovanjima u BMW X5 plug-in hibridu.

Pročitajte više
BMW X5, BMW X5 xDrive45e

Vodeće snage.

Inovativni pogonski koncept BMW X5 xDrive45e obuhvaća novi, još snažniji BMW TwinPower Turbo šesterocilindarski benzinski motor i visokoučinkoviti eDrive električni motor. S maksimalnom snagom od 290 kW (394 KS) i 600 Nm okretnog momenta postiže kombiniranu potrošnju od 2,1 l/100 km. BMW X5 plug-in hibrid ubrzava od 0 do 100 km za 5,6 sekundi. Impresivne performanse koje obećavaju čistu dinamičnost zahvaljujući BMW EfficientDynamics tehnologijama i istodobno su još ekonomičnije u potrošnji. Vrijednost emisija CO2 također je značajno smanjena na 49 g/km.

Pročitajte više
BMW X5, eBoost

Inteligentno učinkovitiji.

Sada s potpuno električnim dosegom od 80 km, BMW X5 plug-in hibrid kreće u nove horizonte. Uspjeh u ovoj misiji posljedica je BMW plug-in hibridnog koncepta u kojem inteligentno upravljanje energijom igra ključnu ulogu. Ono koordinira međusobno djelovanje svih pogonskih komponenti i optimizira učinkovitost hibridnog pogona kroz strategiju predviđanja. Tijekom tog procesa, na primjer, koristi navigacijske podatke za izračun dijelova rute koji su najprikladniji za korištenje elektromotora ili za napajanje visokonaponske baterije. BMW X5 xDrive45e također ima različite načine pogona koji mogu značajno utjecati na stvarne vrijednosti potrošnje. Baterija visokog napona vrlo je jednostavna za napajanje preko kućne utičnice, s BMW i Wallbox uređajem ili u pokretu na javnim stanicama za napajanje.

Pročitajte više
BMW X5, BMW Connected App

Nastavljamo s inovacijama.

Kako bismo osigurali da ste stalno svjesni trenutnih vrijednosti potrošnje i učinkovitosti vašeg BMW-a X5 xDrive45e, možete koristiti aplikaciju BMW Connected App putem pametnog telefona (iOS ili Android) za pozivanje funkcija specifičnih za hibrid kao što su razina napunjenosti baterije, preostali doseg i lokaciju najbliže stanice za napajanje. Postupak napajanja može se kontrolirati putem daljinskih funkcija, učinkovit mjeriti za svako putovanje i, zahvaljujući korisnim savjetima, optimizirati za veći doseg. Kako biste osigurali savršenu klimu kada ste u pokretu, temperatura u vozilu može se vrlo jednostavno unaprijed postaviti putem iDrive kontrolera ili aplikacije BMW Connected.

Pročitajte više

*prikazani model može se razlikovati od trenutnog modela

Pročitajte više

Potrošnja goriva i emisije CO2.

 • Ovdje prikazane vrijednosti potrošnje goriva, emisije CO2 i potrošnje energije utvrđene su prema Europskoj Uredbi (EK) 715/2007 u trenutnoj verziji koja se primjenjuje. Oznake se odnose na vozila s osnovnom konfiguracijom u Njemačkoj, a prikazani raspon uzima u obzir opcijsku opremu i različite veličine kotača i guma dostupne na odabranom modelu i može varirati tijekom konfiguracije.

  Vrijednosti vozila označene s (3) već se temelje na novom WLTP propisu i prevedene su natrag u NEDC-ekvivalentne vrijednosti kako bi se osigurala usporedba vozila. [S obzirom na ta vozila, za trošarine vezane uz vozila ili druge obveze temeljene (barem između ostalog) na emisijama CO2, vrijednosti CO2 mogu se razlikovati od ovdje navedenih vrijednosti.]

  Specifikacije učinkovitosti CO2 određene su u skladu s Direktivom 1999/94/EK i Europskom Uredbom u trenutnoj verziji koja se primjenjuje. Prikazane vrijednosti temelje se na potrošnji goriva, vrijednosti CO2 i potrošnji energije prema NEDC ciklusu za klasifikaciju.

  Dodatne informacije o službenoj potrošnji goriva i specifičnoj emisiji CO2 novih osobnih automobila mogu se izvući iz "priručnika o potrošnji goriva, emisiji CO2 i potrošnji energije novih osobnih automobila" koji je dostupan na svim prodajnim mjestima i na https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.

  * Predviđena dostupnost od Q4/2018.