BMW iX3 G08 2021 M Carbon Black bočni prikaz
Dometdo 461 km*
Vrsta motoraElektrični

THE iX3

BMW iX3 G08 2021 M Carbon Black bočni prikaz

NOVI BMW iX3.

Dometdo 461 km*
Vrsta motoraElektrični
THE iX3NOVI BMW iX3.

Zahvaljujući standardno dostupnom M Sport paketu u novom dizajnu, novi BMW iX3 izgleda dinamičnije nego ikada. Aerodinamični elementi i plavi detalji naglašavaju električnu prirodu vozila. Bilo za kratka ili duža putovanja - s dosegom do 461 km* i potrošnjom električne energije od 17,6 kWh/100 km*, novi BMW iX3 idealan je za svaku rutu.

 

BMW iX3:
Potrošnja energije u kWh/100 km: 18,0–17,6
Emisija CO2 u g/km (kombinirana): 0

Pročitajte više

USPOREDITE MODELE BMW iX3.

MODEL IMPRESSIVE

100% električan: opcionalno dostupan model "Impressive" nadograđuje se na standardni model "Inspiring" i dodatno pojačava ekskluzivnost i voznu udobnost vašeg BMW-a.
BMW iX3 G08 2021 M sport model impressive M Carbon Black metalik tročetvrtinski prednji prikaz

MODEL INSPIRING

100% električan: standardni model "Inspiring" uključuje impresivnu opremu za poboljšanje udobnosti, sigurnosti i zadovoljstva u vožnji kao što je:
BMW iX3 G08 2021 M sport model inspiring Phytonic Blue tročetvrtinski prednji prikaz
 • MODEL IMPRESSIVE
 • MODEL INSPIRING

DOŽIVITE VANJŠTINU BMW-a iX3.

BMW iX3 G08 2021

ZNAČAJKE VANJŠTINE BMW-a iX3.

BMW iX3 G08 2021 prednji prikaz

Dizajn prednjeg dijela.

Gotovo potpuno zatvorena BMW i rešetka bubrega predstavlja središnji optički element impresivnog prednjeg dijela. Zajedno s L-oblikovanim rasporedom otvora za zrak u BMW i Blue izvedbi, naglašena je potpuno električna priroda novog BMW-a iX3. Ravna adaptivna LED prednja svjetla u novom dizajnu daju prednjem dijelu BMW-a iX3 fokusiran izgled.
BMW iX3 G08 2021 bočni prikaz

Bočni prikaz.

Velikodušno proporcionalni obrisi oko kućišta kotača samouvjereno pokazuju 20" M Aerodynamic 890 M naplatke u izved Jet Black s aluminijskim detaljima. Air Breather u BMW M dizajnu na bočnoj strani iza prednjeg kotača optimizira protok zraka.
BMW iX3 G08 2021 stražnji prikaz

Dizajn stražnjeg kraja.

U kombinaciji s okomitim Air Breatherom, nova LED stražnja svjetla s trodimenzionalnim staklom, s oblikom kliješta i vodoravnim pokazivačima smjera osiguravaju pojavu s maksimalnim fokusom. Difuzori u plavoj boji zaokružuju stražnji dio vozila. Obrub postavljen između njih ima visokokvalitetni izgled u Frozen Grey izvedbi.

DOŽIVITE UNUTRAŠNJOST BMW-a iX3.

BMW iX3 G08 2021

ZNAČAJKE UNUTRAŠNJOSTI BMW-a iX3.

Kokpit BMW iX3 G08 2021

Kokpit.

BMW Live Cockpit Professional s navigacijskom funkcijom uključuje visokokvalitetnu zaslonsku mrežu. Sastoji se od 12,3" kontrolnog zaslona visoke rezolucije upravljanog dodirom i potpuno digitalnog 12,3" instrumentnog zaslona. Operativnim sustavom BMW 7 može se upravljati putem BMW Intelligent Personal Assistant, između ostalih alata.

Panoramski stakleni krov BMW iX3 G08 2021

Panoramski stakleni krov.

Prekrasno svjetlo, svjež zrak. Kada je zatvoren, panoramski stakleni krov osigurava ugodnu, jarko osvijetljenu atmosferu u unutrašnjosti. Možete ga podesiti električno i glatko kako bi odgovarao vašim potrebama. Lagano uzdignut ili širom otvoren, svježi zrak struji unutra. Deflektor za vjetar automatski sprječava neugodan propuh.

Sportska sjedala BMW iX3 G08 2021

Sportska sjedala.

Standardna sportska sjedala u izvedbi Sensatec osiguravaju visoku razinu udobnosti u unutrašnjosti BMW-a iX3. M kožni upravljač uključujući multifunkcije i M znak ima trokraki dizajn. Unutarnje obloge u Aluminium Thombicle Dark izvedbi dodatno naglašavaju sportski karakter.

ORIGINALNI BMW DODACI ZA BMW iX3.

19" BMW aerodynamic naplatak Double-spoke 842 Bicolour BMW iX3 G08 2021

19" BMW Aerodynamic naplatak Double-spoke 842 Bicolour.

19" BMW Aerodynamic naplatak Double-spoke 842 Bicolour. Zimski kotač s monitorom tlaka u gumama i run-flat gumom, dimenzije 8J x 19.
BMW prednje podne prostirke za sve vremenske uvjete BMW iX3 G08 2021

BMW prednje podne prostirke za sva godišnja doba.

Savršeno postavljene BMW-ove podne prostirke za sve vremenske uvjete štite prednji prostor za noge od vlage i prljavštine. U crnoj s natpisom X3 od nehrđajućeg čelika.
BMW stražnji nosač za bicikle Pro 2.0 BMW iX3 G08 2021

BMW stražnji nosač za bicikle Pro 2.0.

Lagani, stabilni BMW stražnji stalak za bicikle Pro 2.0 za dva bicikla/e-bicikla. Maksimalno opterećenje od 60 kg, može se kompaktno složiti.

THE BMW iX3 S 210 kW (286 KS).

BMW iX3 G08 2021

ELEKTRIČNE VOZNE PERFORMANSE NOVOG BMW-a iX3.

Dinamičnija, učinkovitija i inovativnija nego ikad: peta generacija BMW eDrive tehnologije ugrađena u BMW iX3. U kombinaciji s novorazvijenom visokonaponskom baterijom i adaptivnim ovjesom, omogućuje ovom SAV-u da ponudi naelektrizirane vozne performanse i ubrzanje na svakom metru.

Adaptivni ovjes BMW iX3 G08 2021

Adaptivni ovjes.

Više udobnosti kotrljanja, više vozne dinamike. Prilagodljivi ovjes prilagođava karakteristike amortizera dotičnoj situaciji u vožnji. Zadane postavke COMFORT pružaju posebno visoku udobnost vožnje.

Električna pogonska jedinica BMW iX3 G08 2021

Električna pogonska jedinica

Visokointegrirana pogonska jedinica kombinira električni motor, prijenos i elektroniku u aluminijskom kućištu, štedeći prostor i masu. Izravna, spontana provedba zahtjeva za ubrzanjem osigurava tipično BMW zadovoljstvo u vožnji. Električni motor je naročito održiv.
Sustav za rekuperaciju BMW iX3 G08

Sustav za rekuperaciju.

Sustav za rekuperaciju pretvara kinetičku energiju nastalu tijekom usporavanja i kočenja u električnu energiju te ju dovodi do visokonaponske pogonske baterije i tako povećava doseg. Podesivost razine rekuperacije u četiri stupnja omogućuje povećanu individualizaciju i značajno povećanje udobnosti.
BMW IconicSounds Electric BMW iX3 G08 2021

BMW IconicSounds Electric.

BMW IconicSounds Electric zvučni su zapisi zadovoljstva u električnoj vožnji. Zvukovi iz unutarnjih i vanjskih zvučnika prate vaše manevre u vožnji. Od opuštajućih do snažnih, odgovaraju odabranom načinu vožnje. Višeslojne kompozicije posebno za BMW i modele dolaze od Oscarom nagrađenog filmskog skladatelja Hansa Zimmera.

OTKRIJTE DOMET BMW-a iX3.

Istražite domet BMW-a iX3 na velike udaljenosti. Upotrijebite opcije postavki i vidjet ćete koliko iznenađujuće dugo možete ići ako uzmete u obzir samo nekoliko čimbenika.
Select Model
  • Zašto se dometi razlikuju?
  • Detaljno
  • Opće specifikacije dometa i vrijednosti dometa u ovom pokazatelju
  • Koje su pretpostavke u osnovi postavki stila vožnje?

  DO 461 KM* DOSEGA S BMW-om iX3.

  BMW iX3 G08 2021 M Carbon Black bočni prednji prikaz u vožnji

  Zahvaljujući interakciji koncepta učinkovitog pogonskog sklopa, aerodinamičnog dizajna i snažne visokonaponske baterije, BMW iX3 doseže domet do 461 kilometara*. Inovativne tehnologije, poput rekuperacije energije kočenja, pomažu povećati domet i smanjiti potrošnju energije na 18,0–17,6 kWh/100 km.

  VRIJEME NAPAJANJA ZA DOSEG OD 100 KM.

  S vašim BMW-om iX3 i BMW Charging, imate koristi od brojnih prilagođenih ponuda za punjenje kod kuće, na cesti i na poslu kao i impresivne snage punjenja vozila do 150 kW. Uz vozilo je uključen standardni komplet za punjenje koji se sastoji od fleksibilnog brzog punjača za fleksibilno i mobilno punjenje kod kuće Flexible Fast Charger, te kabela za punjenje za javno punjenje i kartice za punjenje BMW Charging Card.
  BMW iX3 G08 2021

  Napajanje kod kuće za doseg od 100 km.

  01:37 h – Wallbox (11 kW)

  01:37 h – Flexible Fast Charger (11kW) na industrijskoj utičnici

  08:07 h – Standardni kabel za punjenje ili Flexible Fast Charger (2.3 kW) na kućnoj utičnici
  Za rješenja napajanja obratite se zastupniku
  BMW iX3 G08 2021

  Punjenje u pokretu za raspon od 100 km

  00:07 h – Stanica za punjenje velike snage (maks. kapacitet punjenja u vozilu)

  00:20 h – Stanica za brzo punjenje (50kW)

  01:37 h – AC stanica za punjenje (maks. kapacitet punjenja u vozilu)

  Izračun uzima u obzir potrošnju i performanse punjenja. Vrijednosti se odnose na pokretanje baterije od 29-33 stupnjeva Celzijusa i temperaturu okoline s certifikacijskim vrijednostima isključujući dodatne pomoćne potrošače, poput grijanja sjedala, zaslona, klima uređaja. Pojedinačna potrošnja može varirati (ovisno o npr. profilu vožnje, temperaturi, uvjetima okoline), kao i individualno ostvarivim performansama punjenja (ovisno o npr. napunjenosti baterije, klima uređaju vozila). Potrošnja se temelji na najboljem slučaju WLTP -a. Performanse punjenja temelje se na maksimalnim mogućim performansama punjenja (ovisno o vrsti punjenja i vozilu).

  Pročitajte više

  JAVNO NAPAJANJE S OPCIJOM BMW CHARGING: 12 MJESECI BEZ OSNOVNE NAKNADE.**

  BMW iX3 G08 2021 električni SAV se puni na javnoj stanici za punjenje high power charging

  BMW Charging Card kartica uključena u raspored opskrbe vaš je ključ za rastuću nacionalnu mrežu javnih stanica za punjenje. U tarifi Active možete puniti po posebno atraktivnim uvjetima u cijeloj Europi i ne plaćati osnovnu naknadu prvih 12 mjeseci. S novim BMW-om iX3 također dobivate paket IONITY Plus na godinu dana bez osnovne naknade, koji vam omogućuje korištenje ultra brzih postrojenja na jednoj od mnogih IONITY punionica visokog kapaciteta.

  BMW DIGITALNE USLUGE U BMW-u iX3.

  BMW iX3 G08 2021 M Carbon Black stražnji prikaz na punionici visokog kapaciteta

  Inovativne usluge My BMW App i BMW Maps s Connected Charging i Connected Navigation pomažu vam da učinkovito iskoristite domet vašeg BMW-a iX3 i prema tome planirate svoje rute. Možete vrlo jednostavno upravljati ovim uslugama komuniciranjem s vašim BMW-om. Vaš BMW Intelligent Personal Assistant uvijek je na vašoj strani i omogućuje vam kontrolirati brojne funkcije vozila glasovnom naredbom.

  TEHNOLOGIJE U BMW-u iX3.

  Novi BMW iX3 nudi vam široki raspon digitalnih usluga i inteligentnih sustava za pomoć. Od pomoćnika za parkiranje do vašeg osobnog glasovnog pomoćnika, inovativne tehnologije povećavaju udobnost i sigurnost tijekom putovanja.
  BMW Intelligent Personal Assistant BMW iX3 G08 2021 kontrolni zaslon unutrašnjost

  BMW Intelligent Personal Assistant.

  "Hej BMW, gladan sam." Vaš BMW Intelligent Personal Assistant pronaći će najbliži restoran i odmah planirati rutu. Ali može puno više. Vaš BMW Intelligent Personal Assistant pomoći će vam u pogledu funkcija vozila. I jasno objasniti korisne značajke. Pomaže vam da jednostavno i intuitivno upravljate svojim BMW-om.

  Connected Charging BMW iX3 G08 2020 kontrolni zaslon unutrašnjost

  Connected Charging.

  S digitalnim uslugama Connected Charging, učinkovito koristite doseg vašeg BMW i modela, a pritom ostajete fleksibilni cijelo vrijeme. Sustav vam pomaže u potrazi javih stanica za punjenje i pruža važne informacije unaprijed. Aplikacija vam također daje i pregled važnih podataka o vozilu.
  Digital Key BMW iX3 G08 2020

  Digital Key.

  Možete zaključati i otključati svoj BMW, pa čak i pokrenuti ga digitalnim ključem. Također možete ovlastiti do pet osoba s kompatibilnim iPhone uređajima da koriste vaš BMW. Između ostalog, snaga pogona i maksimalna brzina mogu se ograničiti, npr. za vozače početnike.*

  *BMW Digital Key kompatibilan je samo s odabranim iPhone uređajima. Popis kompatibilnih iPhone uređaja dostupan je na bmw.com/digitalkey.

  Driving Assistant Professional BMW iX3 G08 2021

  Driving Assistant Professional.

  Parking Assistant pomaže pri parkiranju i manevriranju. Sa senzorima udaljenosti, funkcijom kočenja u nuždi i Reversing Assist Camera možete svladati i najuža parkirna mjesta. Ili možete jednostavno pustiti svoj BMW da parkira umjesto vas. Ako mjesta postanu preuska, Reversing Assistant se može sam vratiti do zadnjih 50 prijeđenih metara.

  Parking Assistant BMW iX3 G08 2021

  Parking Assistant.

  Parking Assistant čini parkiranje vozila lakšim. Kamera za vožnju unatrag pruža jasniji pregled iza vozila. Active Park Distance Control nudi povećanu zaštitu od oštećenja uzrokovanih parkiranjem. Parking Assistant automatski parkira vozilo, paralelno ili okomito na ulicu, te napušta paralelna parkirna mjesta. Pomoćnik za vožnju unatrag podržava vas pri vožnji unatrag, npr. u uskim trakama.
  Active navigation BMW iX3 G08 2021

  Active Navigation.

  Active Navigation Guidance kao proširena funkcija Steering and Lane Guidance Assistant može vam predložiti promjenu voznog traka kada to postane potrebno za praćenje navigacijske rute. Da bi to napravio, sustav identificira prikladnu prazninu u prometu koji se odvija u susjednom traku i zatim usmjerava vašu pozornost na promjenu traka.

  TEHNIČKI PODACI ZA BMW iX3.

  Motori BMW-a iX3.

  Snaga motora u kW (KS):

  210 (286)

  Maksimalni okretni moment u Nm:  

  400

  Ubrzanje 0-100 km/h u s:

  6,8

  Električni doseg u km (WLTP):

  461–471*

  Maksimalni kapacitet punjenja:  

  punjenje od 7 min može dovesti do 100 km
  (stanica za punjenje velike snage)

  BMW iX3 G08 2021 tehnički podaci
  BMW kotači i gume EU oznaka guma pogled izbliza

  BMW KOTAČI I GUME.

  Gume za naša vozila podvrgavamo strogim ispitivanjima s do 50 različitih kriterija kvalitete - znatno više od propisanih jedinstvenim propisom o označavanju guma koji vrijedi u cijeloj Europi. Ovdje ćete pronaći sve informacije o svojstvima guma koje se koriste u BMW-u.

  BMW FINANCIAL SERVICES ZA BMW iX3.

  BMW iX3 G08 2021 M Carbon Black bočni prednji prikaz

  Vozite ga brzo i fleksibilno s financijskim proizvodima po mjeri iz BMW Financial Services. Bez obzira radi li se o financiranju ili leasingu – svaka od naših ponuda je individualno prilagođena vašim potrebama i željama. Saznajte više o privlačnim financijskim rješenjima i leasing ponudama za vaš novi BMW iX3.

  BMW SERVICE INCLUSIVE ZA BMW iX3.

  BMW iX3 G08 2021 BMW Service zaposlenik pozdravlja stranku

  #whateverhappens. Svestrano bezbrižno putovanje: ovaj paket nudi vam 100% transparentnost i praktičnu jednostavnost planiranja za odabrani rok trajanja ili kilometraže.

  • Servis provjere vozila u skladu sa BMW specifikacijama
  • Servis mikrofiltera
  • Servis kočne tekućine

  Potrošnja energije i emisija CO2 BMW-a iX3.

  * Podaci se izračunavaju prema WLTP postupku mjerenja.

  ** Ponuda specifična za tržište vrijedi za nova vozila iz BMW-ovih poslovnica i zastupnika u Europi u BMW Charging Network.
   

  BMW iX3:
  Potrošnja energije u kWh/100 km: 18,0–17,6
  Potrošnja energije u kWh/100 km (kombinirana): 0

  Službeni podaci o potrošnji goriva, emisiji CO2, potrošnji električne energije i električnom dosegu utvrđeni su u skladu s propisanim mjernim postupkom i odgovaraju Europskoj Uredbi (EZ) 715/2007 u važećoj verziji. Za dosege, podaci utvrđeni prema WLTP-u uzimaju u obzir svu dodatnu opremu (u ovom slučaju dostupnu na njemačkom tržištu). Za vozila koja su novo homologirana od 1. siječnja 2021. postoje samo službeni podaci prema WLTP-u. Osim toga, NEDC vrijednosti brišu se iz potvrda o sukladnosti od 1. siječnja 2023. Uredbom EZ-a 2022/195.

  Za više informacija o NEDC i WLTP mjernim postupcima posjetite www.bmw.com/wltp

  Dodatne informacije o potrošnji goriva i službenoj emisiji CO2 za model novih osobnih automobila možete pronaći u „Smjernicama za potrošnju goriva, emisiju CO2 i potrošnju električne energije za nova osobna vozila“, besplatno dostupnim na svim prodajnim mjestima, na Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Njemačka, i pod https://www.dat.de/co2/.

  Pročitajte više

  Potrošnja energije i emisija CO2 BMW-a iX3.

  • * Podaci se izračunavaju prema WLTP postupku mjerenja

   ** Ponuda specifična za tržište vrijedi za nova vozila iz BMW-ovih poslovnica i zastupnika u Europi u BMW Charging Network

   BMW iX3:
   Potrošnja energije u kWh/100 km: 18,9–18,5
   Potrošnja energije u kWh/100 km (kombinirana): 0

   Službeni podaci o potrošnji goriva, emisiji CO2, potrošnji električne energije i električnom dometu određene su u skladu s propisanim postupkom mjerenja i u skladu su s izmjenama i dopunama Uredbe (EU) 715/2007.  WLTP specifikacije uzimaju u obzir bilo koju dodatnu opremu u slučaju dometa. Za vozila koja su tek homologirana od 01.01.2021, službene specifikacije postoje samo prema WLTP-u. Daljnje informacije o NEDC i WLTP mjernim metodama mogu se naći na https://www.bmw.hr/wltp