Tročetvrtinski prikaz prednjeg kraja BMW-a X5 G05 2018 Mineral White metalik boje prilikom noćne vožnje

Benzin Dizel

Vrsta motora

THE X5

BMW X5: SVE ZNAČAJKE

Benzin Dizel

Vrsta motora

THE X5BMW X5: SVE ZNAČAJKE

Vođa je stigao i postavlja nova pravila: potpuno novi BMW X5. Njegova je prisutnost jasna za sve - uzdignut, snažan i elegantan. Moćna jednodijelna dvostruka maska upućuje na ono što će se dogoditi kad treba duboko udahnuti. A sjajni X dizajn prednjih svjetala ne ostavlja sumnje o tome tko će preuzeti vodstvo. Opremljen novim tehnologijama za veću sigurnost i maksimalnu voznu dinamiku na svakoj površini, novi BMW X5 zna gdje ide. I kako doći prvi.

Pročitajte više

ZNAČAJKE BMW-a X5.

Istražite dizajn, voznu dinamiku i sustave pomoći u vožnji.

Prikaz prednjeg kraja BMW-a X5 G05 2018 Mineral White metalik boje

VANJŠTINA BMW-a X5.

Snažan dojam BMW-a X5.

Velika maska s blagim šesterokutnim oblikom, nova opcijska laserska svjetla s plavim X elementima i moćnim ulazima za zrak bez greške pokazuju s kim imate posla. BMW X5 se pojavljuje kao autoritativni vođa koji na prvi pogled prevodi moć i dinamiku na uzbudljiv jezik dizajna.

Ptičji pogled kroz panorama stakleni krov BMW-a X5 G05 2018 Mineral White metalik boje

UNUTRAŠNJOST BMW-a X5.

Tipičan X dizajn, sznažno interpretiran u BMW-u X5.

S pozdravnim tepihom svjetlosti, minimalistički dizajn BMW-a X5 u unutrašnjosti prikazuje svoje visokokvalitetne materijale. Ekskluzivni ambijent koji uvijek svijetli u najboljem svjetlu zahvaljujući Panorama staklenom krovu. Kao posebna značajka: dragocjene staklene značajke na ručici mjenjača, iDrive kontroler, tipka za pokretanje/zaustavljanje i kontrola glasnoće pružaju poseban optički doživljaj. Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji povezanosti, BMW X5 je idealno mjesto za biti korak ispred, čak i kada ste u pokretu.

Prikaz stražnjeg kraja BMW-a X5 xDrive40i G05 2018 Mineral White metalik boje

VOZNA DINAMIKA BMW-a X5.

Doživite čisto zadovoljstvo u vožnji s BMW-om X5.

Lagani dodir na papučicu gasa pokreće zabavu u BMW-u X5 xDrive40i. Čak i pri malim brojevima okretaja, turbopunjači s neizravnim hlađenjem mogu pružiti ovaj impresivni okretni moment. Svakom promjenom brzina, opcijski sportski automatski prijenos s 8 stupnjeva prijenosa oslobađa maksimalnu dinamiku, učinkovitost i zadovoljstvo u vožnji.

Kokpit u unutrašnjosti BMW-a X5 G05 2018

INTELIGENTNE TEHNOLOGIJE BMW-a X5.

Digitalne usluge i sustavi za pomoć vozaču BMW-a X5.

Savršeno povezan, autoritativno ispred svih. BMW X5 ima najnoviju generaciju BMW tehnologija povezanosti. Inteligentne digitalne usluge i sustavi pomoći vozaču stvaraju besprijekornu vezu s vanjskim svijetom i nude vam maksimalnu udobnost i najveću moguću sigurnost zahvaljujući intuitivnom upravljanju.

" Novi BMW X5 utjelovljuje DNA BMW X obitelji. U svojoj četvrtoj generaciji ovaj model daje najsnažniju izjavu do sada u smislu prisutnosti i modernosti. Određuje novi jezik X dizajna na robustan, jasan i precizan način. Nova unutrašnjost nudi još više luksuza i intuitivan koncept upravljanja. "
Adrian van Hooydonk, voditelj dizajna BMW Grupe

DIZAJN BMW-a X5.

X fascinacija: značajke na vanjštini i unutrašnjosti.

Tipični BMW X5 - svaki detalj je izjava. Prednji kraj s velikom jednodijelnom maskom u blago šesterokutnom obliku, prepoznatljiva prednja svjetla i veliki ulazni otvori za zrak otkrivaju što se može očekivati: odlučnost na 22" lakometalnih kotača. Zahvaljujući Panorama staklenom krovu Sky Lounge, unutrašnjost se pokazuje sa svoje najbolje strane. Dragocjeni stakleni elementi postavljaju eksluzivne detalje i ambijentalna svjetlost stvara posebnu atmosferu. Žar koja se može prilagoditi vrlo individualno s četiri različitih prirodnih mirisa u Ambient Air paketu. Bowers & Wilkins Diamond Surround zvučni sustav(4) osigurava savršenu kvalitetu zvuka dok ste u pokretu.
Tročetvrtinski noćni prikaz prednjeg kraja BMW-a X5 G05 2018 Mineral White metalik boje
Tročetvrtinski prikaz stražnjeg kraja BMW-a X5 xDrive40i G05 2018 Mineral White metalik boje
Bočni prikaz BMW-a X5 G05 2018 Mineral White metalik boje
Panorama stakleni krov BMW-a X5 G05 2018 Mineral White metalik boje
Kožna sjedala unutrašnjosti BMW-a X5 G05 2018
Tročetvrtinski noćni prikaz prednjeg kraja BMW-a X5 G05 2018 Mineral White metalik boje
Tročetvrtinski prikaz stražnjeg kraja BMW-a X5 xDrive40i G05 2018 Mineral White metalik boje
Bočni prikaz BMW-a X5 G05 2018 Mineral White metalik boje
Panorama stakleni krov BMW-a X5 G05 2018 Mineral White metalik boje
Kožna sjedala unutrašnjosti BMW-a X5 G05 2018
Including of /content/bmw/marketB4R1/master/en_BQ/publicPools/teaser-pool/medium-teasers/g05/jcr:content/par-2col1/mediumcontentteaser_ failed
Including of /content/bmw/marketB4R1/master/en_BQ/publicPools/teaser-pool/medium-teasers/g05/jcr:content/par-2col1/mediumcontentteaser__1452717694 failed

Potrošnja goriva i emisije CO2.

 • BMW X5 M Competition(2):
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 13.0-12.8
  Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 296-291

  BMW X5 M(2):
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 13.0-12.8
  Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 296-291

  Vrijednosti vozila označenih s(2) su preliminarne.

  Podaci o potrošnji goriva, emisiji CO2 i potrošnji energije utvrđeni su u skladu s propisanim postupkom mjerenja VO (EU) 715/2007 u verziji koja je bila primjenjiva u trenutku homologacije tipa. Podaci se odnose na vozilo s osnovnom konfiguracijom u Njemačkoj, a prikazani raspon uključuje dodatnu opremu i različite veličine kotača i guma na odabranom modelu.

  Daljnje informacije o službenoj potrošnji goriva i službenim specifičnim emisijama CO2 za nova osobna vozila mogu se naći u 'Smjernicama o potrošnji goriva i putničkih vozila za nove putničke automobile', koje su besplatno dostupne na svim prodajnim mjestima i od DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Njemačka i na https://www.dat.de/co2

  Vrijednosti se već temelje na novoj WLTP regulativi i prevode se natrag u vrijednosti ekvivalentne NEDC kako bi se osigurala usporedba između vozila. Za poreze u vezi s vozilima ili druge dažbine koje se zasnivaju (barem između ostalog) na emisiji CO2, vrijednosti CO2 mogu se razlikovati od ovdje navedenih vrijednosti.