BMW M240i xDrive Coupé G42 2021 Black Sapphire metalik tročetvrtinski pogled sprijeda u vožnji
Performanse motora374 KS (275 kW)
Vrsta motoraBenzin

THE 2

BMW M240i xDrive Coupé G42 2021 Black Sapphire metalik tročetvrtinski pogled sprijeda u vožnji

POTPUNO NOVI BMW M240i xDRIVE COUPÉ

Performanse motora374 KS (275 kW)
Vrsta motoraBenzin
THE 2POTPUNO NOVI BMW M240i xDRIVE COUPÉ

Radikalno sportski. Revolucionarna i neovisna. Svojom dinamikom koja oduzima dah i živahnom okretnošću, novi BMW M240i xDrive Coupé otkriva nenadmašne performanse. I prije svega, to je samo čista i jednostavna zabava. Bilo da ubrzavate, ulazite u zavoje ili sprintate duž ravnog poteza - brojač okretaja raste kako bi odgovarao razini pulsa i adrenalina. Istodobno, progresivno dizajnirani dizajn naglašava beskompromisno sportske ambicije sa svim aspektima, prikazujući BMW M240i xDrive Coupé u najboljem mogućem izdanju.

BMW M240i xDrive Coupé:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 8,8–8,1
Emisija CO2 u g/km (kombinirana): 200–185

 

Pročitajte više

PERFORMANSE BMW M240i xDRIVE COUPÉ.

Pogonski sklop, ovjes i performanse.

BMW M240i xDRIVE COUPÉ.

Impresivna vozna dinamika i agilnost spremni za svakodnevnu upotrebu
 • M TwinPower Turbo redni 6-cilindrični benzinski motor sa 374 KS
 • M Sport ovjes, M Sport diferencijal i M Sport kočnica kao standard
 • Inteligentni pogon na sve kotače BMW xDrive
 • 275 kW (374 KS), 500 Nm, 0-100 km/h za 4.4 sekunde
BMW M240i xDrive Coupé G42 2021 Black Sapphire metallic three-quarter front view

BMW M240i xDRIVE COUPÉ - ZNAČAJKE.

Vozna dinamika i dizajnerske značajke BMW-a M240i xDrive Coupé.

Uzbudljive performanse susreću očaravajući izgled: BMW M240i xDrive Coupé sa svojih 275 kW (374 KS) rednog 6-cilindričnog benzinskog motora i sportsko dizajniranim inženjerskim značajkama poput prilagodljivog M ovjesa, M sportskog diferencijala ili promjenjivog sportskog upravljanja nudi dinamično iskustvo vožnje u potpunosti snage i okretnosti - u kombinaciji s izuzetno preciznim rukovanjem. Ovu visoku sportsku težnju dodatno poboljšavaju M aerodinamički paket i M tehnološki paket. Atletski izgled zaokružuju M-specifični elementi dizajna u cerium sivoj boji i ekskluzivni naglasci u interijeru.
BMW M240i xDrive Coupé G42 2021 Black Sapphire metalik tročetvrtinski pogled straga u vožnji
BMW M240i xDrive Coupé G42 2021 BMW M TwinPower Turbo redni 6-cilindrični benzinski motor izbliza

M TwinPower Turbo redni 6-cilindarski benzinski motor.

Vrhunski sportaš koji prenosi čisti užitak u vožnji: Vrhunski redni 6-cilindrični benzinski motor BMW M TwinPower Turbo odlikuje se vrhunskom isporukom snage i zapanjujućim karakterističnim zvukom M motora. Uz Double-VANOS, Valvetronic, visoko precizno ubrizgavanje i TwinScroll turbopunjač, ​​pruža izvrsnu snagu.
Promjenjivo sportsko upravljanje Adaptivni M ovjes BMW M240i xDrive Coupé G42 2021

Prilagodljivi M ovjes i promjenjivo sportsko upravljanje.

Adaptivni M ovjes se može elektronički podesiti u bilo koje vrijeme kako bi se prilagodio cesti i uvjetima vožnje. Karakteristike ovjesa možete prilagoditi svom željenom stilu vožnje i putem Driving Experience Control – od udobnog do iznimno sportskog uz izraženo okretno upravljanje. Promjenjivo sportsko upravljanje sa Servotronicom stvara izravan i okretan odgovor upravljanja i osigurava da je za okretanje kotača potreban manji fizički napor. Reagira na kut volana s različitim omjerima upravljanja. Poboljšava upravljivost u dinamičnijoj vožnji i smanjuje napor potreban za upravljanje prilikom parkiranja i skretanja.
BMW M240i xDrive Coupé G42 2021 BMW šasija M sportski diferencijal

M sport diferencijal.

M sport diferencijal optimizira vučnu snagu i stabilnost u vožnji pri promjeni trake ili ubrzavanju iz zavoja, prilikom vožnje u zavoju pri velikim brzinama ili na različitim površinama ceste. Vučna snaga je optimizirana uz pomoć elektronički upravljanog uređaja koji smanjuje razliku u brzini okretaja stražnjih kotača.
BMW M240i xDrive Coupé G42 2021 Black Sapphire metalik tročetvrtinski pogled s boka Steptronic Sport mjenjač

Steptronic Sport mjenjač.

8-stupanjski Steptronic Sport mjenjač nudi nevjerojatno sportske izmjene stupnjeva prijenosa. I automatski i ručno pomoću ručice za odabir stupnja prijenosa ili pomoću tipki – za udobno krstarenje ili vrlo dinamičan stil vožnje. U SPORT PLUS načinu i s ručicom mjenjača u lijevom položaju S/M, promjene stupnjeva prijenosa su osmišljene za maksimalne performanse.
BMW M240i xDrive Coupé G42 2021 M Sport kočnica tamnoplava metalik pogled izbliza

M Sport kočnice.

Kočnica M Sport ima sprijeda fiksirane čeljusti s četiri klipa, a straga plutajuće čeljusti s jednim klipom u tamnoplavoj metalik boji s oznakom M i ima veće kočione diskove koji osiguravaju izvrsne kočione performanse. Prilagođen vrlo visokom dinamičkom potencijalu BMW vozila, omogućuje i izniman sportski stil vožnje i izvrsno kočenje na mokrim podlogama.
BMW M240i xDrive Coupé G42 2021 Black Sapphire metalik dizajn prednjeg kraja

Dizajn prednjeg dijela.

Prednji dio BMW-a M240i xDrive Coupé ultimativni je sportski štih i ujedno krajnje neovisan: karoserija na poklopcu motora govori sama za sebe. Izražajna bubrežna rešetka ima okvir u Cerium Grey boji i nove poklopce koji se otvaraju ili zatvaraju u skladu s potrebom za zrakom. Prepoznatljivi farovi referenciraju legendarne ikone BMW Coupéa poput BMW-a 2002, dok M-specifični prednji odbojnik - dio standardnog M-a aerodinamičkog paketa - sa jasno oblikovanim i trokutastim bočnim otvorima za zrak u Cerium Grey-u naglašava impresivnu dinamiku M automobila.
BMW M240i xDrive Coupé G42 2021 Black Sapphire metalik dizajn stražnjeg kraja

Dizajn stražnjeg kraja.

Stražnji dio BMW-a M240i xDrive Coupé ima izuzetno sportski izgled. Kompaktna stražnja svjetla s pozicioniranjem na vanjskim krajnjim dijelovima ističu široki stav, dok stražnji spojler sa standardnom značajkom u boji karoserije poboljšava vozne osobine zahvaljujući optimiziranoj aerodinamičnosti i također daje sportske naglaske. Također ovom učinku dodaje i stražnji odbojnik specifičan za M, koji impresionira svojim upečatljivim difuzorom u crnoj boji visokog sjaja i prepoznatljivim šesterokutnim umetkom. Ukupni dinamični izgled zaokružuju ispušne cijevi u Cerium Grey boji.
BMW M240i xDrive Coupé G42 2021 Black Sapphire metalik bočni pogled

Dizajn boka vozila.

Bočni pogled BMW-a M240i xDrive Coupé ima radikalno sportsku coupé siluetu. Agilan dizajn s proširenim poklopcem motora, kratkim prevjesima i stražnjim putničkim prostorom stvara izuzetno dinamičan dojam. Istodobno, okomito smješten odjeljak bubrežne rešetke, poznat kao nos morskog psa, daje bočnom dizajnu dodatnu dinamiku. M poklopci ogledala u Cerium Grey boji i precizne bočne linije koje se protežu od farova do stražnjih svjetala ističu sportske ambicije vozila.
BMW M240i xDrive Coupé G42 2021 M Sport sjedala

M Sport sjedala.

Višestruko podesiva sjedala M Sport s karakterom školjkastih sjedala i dijelom integriranim naslonom za glavu pružaju izvrsnu bočnu potporu vama i vašem suvozaču. Uz to se širina naslona može pojedinačno prilagoditi. Njihov poseban dizajn s crnim M logotipom ističe sportske sposobnosti vozila.
BMW M240i xDrive Coupé G42 2021 M kožni upravljač

M kožni upravljač.

M kožni upravljač s višenamjenskim tipkama i integriranim zračnim jastukom na strani vozača predstavljen je u dizajnu s tri kraka. S obručem upravljača u koži 'Walknappa' Black s crnim šavovima i oblikovanim naslonima za palce, pruža izravno, atletsko iskustvo upravljanja.

BMW M240i xDrive Coupé G42 2021 M letvice unutrašnjosti obloge vrata pogled izbliza

M letvice unutrašnjosti.

Osvijetljene M letvice interijera jedinstveno prikazuju M boje koje će zasigurno privući sve poglede. Obloge vrata, osvijetljene u M bojama, ističu ekskluzivni, sportski karakter vozila, dok efekt blijeđenja naglašava dinamiku po kojoj su poznata najjača slova na svijetu.

VOZAČKI KOKPIT I TEHNOLOGIJE.

Koncept rada, digitalne usluge i sustavi pomoći vozaču BMW-a M240i xDrive Coupé.

Izuzetno usredotočeni i beskompromisno dobro povezani: Unutar kokpita koji je orijentiran prema vozaču BMW-a M240i xDrive Coupé okružit ćete se najsuvremenijom tehnologijom. Uživajte u prednostima inteligentnih sustava pomoći vozaču ili komunicirajte sa svojim BMW-om pomoću BMW Intelligent Personal Assistant. Dostupne su i mnoštvo mogućnosti povezivanja i digitalnih usluga koje će vam pružiti idealnu vezu s vašim BMW-om i svijetom.

BMW M240i xDrive Coupé G42 2021 BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional s funkcijom navigacije uključuje dva visokokvalitetna zaslona koji se sastoje od 10,25" upravljačkog zaslona visoke rezolucije kojim se može upravljati dodirom i potpuno digitalne instrument ploče od 12,3". BMW-ovim operativnim sustavom 7 također se može upravljati putem iDrive dodirnog kontrolera.
BMW M240i xDrive Coupé G42 2021 BMW Intelligent Personal Assistant.

BMW Intelligent Personal Assistant.

Ne bi li bilo nevjerojatno da je vaš BMW ujedno i vaš stručnjak za osobna vozila? Komunicirajte sa svojim vozilom pomoću opcije BMW Intelligent Personal Assistant. Izgovorite prirodne naredbe za upravljanje brojnim funkcijama vozila. Također može objasniti podatke o vašem vozilu i pomaže vam da još bolje upoznate svoj BMW.
BMW M240i xDrive Coupé G42 2021 Driving Assistant

Driving Assistant.

Sigurnosni paket Driving Assistant uključuje prednje upozorenje na sudar s funkcijom kočenja, pomoć pri ograničenju brzine, uključujući zaslon ograničenja brzine s indikatorom za pretjecanje i upozorenjem, kao i upozorenje za promet stražnjim križanjem. Upozorenje o napuštanju trake i upozorenje o promjeni trake s aktivnim povratkom, kao i upozorenje na sudar straga dovršavaju značajke.
BMW M240i xDrive Coupé G42 2021 Parking Assistant Plus

Parking Assistant Plus.

Parking Assistant Plus olakšava parkiranje i upravljanje vozilom. Uključuje, između ostalog, sustav Surround View koji uključuje Top View, Panorama View, Remote 3D View, kao i pomoć pri bočnom parkiranju, funkciju kočenja u nuždi Active Park Distance Control, Parking Assistant s uzdužnim i bočnim navođenjem i pomoć za vožnju unazad Reversing Assistant.
BMW M240i xDrive Coupé G42 2021 Smartphone Integration

Integracija pametnog telefona.

Zašto ići bez značajki pametnog telefona u svom BMW-u kad ga možete nastaviti koristiti kao i obično? S integracijom pametnog telefona, vaše vozilo podržava Apple CarPlay® i Android Auto putem bežične veze između vašeg pametnog telefona i vašeg vozila. To vam omogućuje olakšano korištenje poznatih funkcija i raznih aplikacija u vozilu.
BMW M240i xDrive Coupé G42 2021 Remote Software Upgrade

Remote Software Upgrade.

Time vaš BMW uvijek ima najnovije ažuriranje. Remote Software Upgrades mogu se preuzeti putem My BMW aplikacije ili u vozilu i potom instalirati.

TEHNIČKI PODACI BMW SERIJE 2 COUPÉ M AUTOMOBILA.

BMW M240i xDRIVE COUPÉ.

Snaga motora u kW (KS):

 

275 (374)

Maks. okretni moment u Nm:

 

500

Ubrzanje 0-100 km/h u s:

4,3

Potrošnja goriva, kombinirana, u l/100 km:

8,8–8,1

BMW M240i xDrive Coupé G42 2021 Black Sapphire metalik
BMW kotači i gume EU oznaka guma pogled izbliza

BMW KOTAČI I GUME.

Gume za naša vozila podvrgavamo strogim ispitivanjima s do 50 različitih kriterija kvalitete - znatno više od propisanih jedinstvenim propisom o označavanju guma koji vrijedi u cijeloj Europi. Ovdje ćete pronaći sve informacije o svojstvima guma koje se koriste u BMW-u.

M PERFORMANCE DIJELOVI I ORIGINALNI BMW DODACI ZA BMW SERIJE 2 COUPÉ M AUTOMOBILA.

BMW M240i xDrive Coupé nudi dinamičan užitak u vožnji i mnoštvo sportske opreme. Originalni BMW dodaci dostupni su za vaše posebne potrebe. Nudimo širok izbor pojedinačnih dodataka koji se savršeno uklapaju u ovaj izvanredni sportski automobil u kvaliteti, dizajnu i performansama nudeći vam maksimalnu dodanu vrijednost - što god imali na umu.

M Performance rešetka bubrega od ugljičnih vlakana BMW serije 2 Coupé G42 2021

M Performance rešetka bubrega od ugljičnih vlakana.

Pokažite svoj stil: okvir M Performance rešetke bubrega izrađen je od vrhunskih ugljičnih vlakana. Za posebno elegantan, sportski i individualan izgled.
M Performance stražnji spojler od karbonskih vlakana BMW serije 2 Coupé G42 2021

M Performance stražnji spojler od karbonskih vlakana.

M Performance stražnji spojler od karbonskih vlakana naglašava premium kvalitetu i dinamičnu pojavu automobila.
M Performance stražnji difuzor od ugljičnih vlakana BMW serije 2 Coupé G42 2021

M Performance stražnji difuzor od ugljičnih vlakana.

Stražnji difuzor M Performance od karbonskih vlakana stvara još moderniji izgled - i poboljšava sportski izgled vozila.
20" M Performance kovani naplatak Y-spoke 795 M Jet Black mat BMW serije 2 Coupé G42 2021

20" M Performance kovani naplatak Y-spoke 795 M Jet Black mat.

20" M Performance kovani naplatak Y-spoke 795 M u Jet Black mat. Ljetni komplet kotača s monitorom tlaka u gumama i run-flat gumama.
M Performance upravljač BMW serije 2 Coupé G42 2021

M Performance upravljač.

Čvrsti argumenti: Upravljač sa dijelovima za priananje obloženih alkantarom pruža izvrstan osjećaj i sportskiji osjećaj upravljanja.
Naslon sjedala M Performance izrađen od Alcantare/karbonskih vlakana BMW serije 2 Coupé G42 2021

Naslon sjedala M Performance izrađen od Alcantare/karbonskih vlakana.

Naslon sjedala M Performance izrađen od karbonskih vlakana s otvorenim porama i Alcantara daju sjedalima visokokvalitetni trkaći sportski izgled.
BMW krovna kutija 320 Black/Titan Silver BMW serije 2 Coupé G42 2021

BMW krovna kutija 320 Black/Titan Silver.

Krovna kutija Black/titanium silver boje, dostupan s obje strane, zapremnine 320 litara, kompatibilan sa svim BMW sustavima krovnih nosača.
BMW stražnji stalak za bicikle Pro 2.0 BMW serije 2 Coupé G42 2021

BMW stražnji nosač za bicikle Pro 2.0.

Lagani, stabilni BMW stražnji stalak za bicikle Pro 2.0 za dva bicikla/e-bicikla. Maksimalni teret od 60 kg, može se kompaktno složiti.
BMW prednje podne prostirke za sva godišnja doba BMW serije 2 Coupé G42 2021

BMW prednje podne prostirke za sva godišnja doba.

Savršeno postavljene BMW-ove podne prostirke za sve vremenske uvjete štite prednji prostor za noge od vlage i prljavštine. U crnoj boji s umetkom od nehrđajućeg čelika.
Prostirka za prtljažni prostor BMW-a serije 2 Coupé G42 2021

BMW podloga za prtljažnik mat.

Crna, ugrađena po mjeri, protuklizna, izdržljiva prostirka za zaštitu od prljavštine i vlage.
19" M Performance lakometalni kotači Y-spoke stil 898 M Frozen Gunmetal Grey BMW serije 2 Coupé G42 2021

19" M Performance lakometalni kotači Y-spoke stil 898 M u Frozen Gunmetal Grey.

19" M Performance lakometalni kotači Y-spoke stil 898 M u Frozen Gunmetal Grey. Ljetni komplet kotača s praćenjem tlaka u gumama.
BMW Advanced Car Eye 2 BMW serije 2 Coupé G42 2021

BMW Advanced Car Eye 2.

U slučaju smetnji, visoko osjetljiva full-HD kamera automatski bilježi situaciju ispred i iza automobila.
BMW serije 2 Coupé G42 2021 Thundernight metalik tročetvrtinski pogled sprijeda u mirovanju ispred skladišta

BMW SERIJE 2 COUPÉ.

Sportski i elegantan BMW serije 2 Coupé nadahnjuje svojom energičnom dinamikom, uključujući pogon na stražnje kotače i modernu udobnost u visokokvalitetnoj unutrašnjosti.

CIJENE, FINANCIRANJE I LEASING ZA BMW SERIJE 2 COUPÉ M AUTOMOBILE.

BMW FINANCIAL SERVICES ZA BMW M240i xDRIVE COUPÉ.

BMW serije 2 Coupé G42 2021 Thundernight metalik tročetvrtinski pogled s boka u mirovanju ispred svjetionika

Prilagođeni financijski proizvodi usluge BMW Financial Services vode vas brzo i fleksibilno do odredišta. Bilo za financiranje ili leasing - svaka naša ponuda prilagođena je individualno vašim potrebama i željama. Saznajte više o privlačnim financijskim rješenjima i leasing ponudama za vaš novi BMW M240i xDrive Coupé.

USLUGE I PODRŠKA ZA BMW M240i xDRIVE COUPÉ.

Zaposlenik BMW servisa pomaže kupcu

ŽELITE LI OSOBNI SAVJET?

Ako imate bilo kakvih pitanja, tražite daljnje informacije ili želite posebne ponude za BMW M240i xDrive Coupé, obratite se BMW partneru u vašem području. Naše stručno servisno osoblje rado će vam dati individualni savjet telefonom ili na licu mjesta.

USLUGE I PODRŠKA ZA BMW M240i xDRIVE COUPÉ.

Zaposlenik BMW servisa pozdravlja kupca

#whateverhappens. Svestrano bezbrižno putovanje: ovaj paket nudi vam 100% transparentnost i praktičnu jednostavnost planiranja za odabrani rok trajanja ili kilometraže.

 • Servis provjere vozila u skladu sa BMW specifikacijama
 • Servis mikrofiltera
 • Servis kočne tekućine

Potrošnja goriva i CO2 emisije BMW M240i xDrive Coupé.

BMW M240i xDrive Coupé:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 8.8–8.1
Emisija CO2 u g/km (kombinirana): 200–185

Službeni podaci o potrošnji goriva i emisijama CO2 određeni su u skladu s obveznim mjernim postupkom i u skladu su s Uredbom (EU) 715/2007 koja je vrijedila u vrijeme homologacije. Vrijednosti WLTP-a koriste se za utvrđivanje poreza i ostalih naknada povezanih s vozilima, izračunate i temeljene na novom postupku mjerenja WLTP-a sukladno 01.01.2021. Za više informacija o WLTP i NEDC mjernim postupcima, pogledajte www.bmw.de/wltp

Pročitajte više

Potrošnja goriva i CO2 emisije BMW M240i xDrive Coupé.

BMW M240i xDrive Coupé:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 8,8–8,1
Emisija CO2 u g/km (kombinirana): 200–185

Službeni podaci o potrošnji goriva, emisiji CO2, potrošnji električne energije i električnom dosegu utvrđeni su u skladu s propisanim mjernim postupkom i odgovaraju Europskoj Uredbi (EZ) 715/2007 u važećoj verziji. Za dosege, podaci utvrđeni prema WLTP-u uzimaju u obzir svu dodatnu opremu (u ovom slučaju dostupnu na njemačkom tržištu). Za vozila koja su novo homologirana od 1. siječnja 2021. postoje samo službeni podaci prema WLTP-u. Osim toga, NEDC vrijednosti brišu se iz potvrda o sukladnosti od 1. siječnja 2023. Uredbom EZ-a 2022/195.

Za više informacija o NEDC i WLTP mjernim postupcima posjetite www.bmw.com/wltp

Dodatne informacije o potrošnji goriva i službenoj emisiji CO2 za model novih osobnih automobila možete pronaći u „Smjernicama za potrošnju goriva, emisiju CO2 i potrošnju električne energije za nova osobna vozila“, besplatno dostupnim na svim prodajnim mjestima, na Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Njemačka, i pod https://www.dat.de/co2/.

Pročitajte više

Potrošnja goriva i CO2 emisije BMW M240i xDrive Coupé.

 • BMW M240i xDrive Coupé:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 8.8–8.1
  Emisija CO2 u g/km (kombinirana): 200–185

  Službeni podaci o potrošnji goriva i emisijama CO2 određeni su u skladu s obveznim mjernim postupkom i u skladu su s Uredbom (EU) 715/2007 koja je vrijedila u vrijeme homologacije. Vrijednosti WLTP-a koriste se za utvrđivanje poreza i ostalih naknada povezanih s vozilima, izračunate i temeljene na novom postupku mjerenja WLTP-a sukladno 01.01.2021. Za više informacija o WLTP i NEDC mjernim postupcima, pogledajte www.bmw.de/wltp