BMW i4 2021 G26 potpuno električni Gran Coupé električni automobil fotografija 1 sa pozornice

THE i4

BMW i4 2021 G26 potpuno električni Gran Coupé električni automobil fotografija 1 sa pozornice

BMW i4: PRVI IKADA POTPUNO ELEKTRIČNI GRAN COUPÉ

Prvi ikada potpuno električni Gran Coupé jamčit će puno užitka u vožnji s dometom do 590 kilometara*. Vozilo s četvero vrata obećava izvanredne vrijednosti performansi do 390 kW/530 KS, dok će ga veliki domet učiniti idealnim suputnikom za daleka putovanja.

Pročitajte više
THE i4BMW i4: PRVI IKADA POTPUNO ELEKTRIČNI GRAN COUPÉ

SNAŽNO UBRZANJE U BMW i4.

BMW i4 2021 G26 potpuno električni Gran Coupé električni automobil fotografija 2 sa pozornice

S maksimalnom snagom do 390 kW/530 KS, BMW i4 obećava fascinantnu dinamiku. Gran Coupé sprintat će od nule do 100 km/h za samo 4 sekunde, pokazujući pritom impresivno glatke vozne osobine. Tehnologija prigušivača specifična za pojedini model osigurat će da ubrzanje nalik katapultu bude poticajno, ali kontrolirano iskustvo vožnje bez ikakvih korekcija klizanja ili smjera.

BMW i4: UDOBNOST NA DUGIM PUTOVANJIMA SA VRHUNSKIM DOMETOM.

BMW i4 2021 G26 potpuno električni Gran Coupé električni automobil fotografija 3 sa pozornice

Bilo za sprint ili velike udaljenosti, gradsku vožnju ili vijugave seoske ceste - s dometom do 590 kilometara* , čisto električni pogon Gran Coupé jamčit će veliku svestranost i savršenu prikladnost za svakodnevnu upotrebu. Gotovo tihi pogon i optimizirana tehnologija ovjesa obećavaju dojam vozila koje bez napora klizi prema odredištu, čak i pri većim brzinama i u težim uvjetima vuče.

VISOKA PRECIZNOST I DINAMIČNO SKRETANJE.

BMW i4 2021 G26 potpuno električni Gran Coupé električni automobil fotografija 4 sa pozornice

Novi koncept vozila, s optimiziranom aerodinamikom i uravnoteženom raspodjelom težine, omogućit će visoku razinu okretnosti i preciznosti - dodatno povećane finim podešavanjem pogonskih i ovjesnih dijelova. Opruge i prigušni sustavi osigurat će optimalan kontakt s cestom i visoku stabilnost u zavojima.

PROGRESIVNI DIZAJN I MAKSIMALNA UDOBNOST.

BMW i4 2021 G26 potpuno električni Gran Coupé električni automobil fotografija 5 sa pozornice

Kao punopravni peterosjed, BMW i4 pružit će optimalnu udobnost sjedenja s izdašnim prostorom za glavu i noge straga. Dugi međuosovinski razmak s kratkim prevjesima i glatkom linijom krova definirat će sportsko-elegantan oblik BMW-a Gran Coupé.

* Preliminarno: mjereno prema testnom ciklusu WLTP

Pročitajte više