URBANI IGRAČ.

Novi BMW serije 2 Active Tourer.

URBANI IGRAČ.Novi BMW serije 2 Active Tourer.

Snaga motora u kW (PS) pri 1/min (220i)

141 (192)/5,000–6,000

Kombinirana potrošnja u l/100 km (220i)

5.9–5.6(1)

Kombinirane emisije CO2 u g/km (220i)

134–127(1)

Kapacitet prtljažnika

468 do 1.510 litara

Postavite puls grada: s radošću, stilom i karakterom. BMW serije 2 Active Tourer je dio današnjih velikih gradova. Baš kao na trgovima i kafićima, avenijama i čvorištima. On se hvata u koštac sa urbanim izazovima uz zabavu i polet i vješto ih savladava. Bilo da je to navigiranje kroz uske uličice s dinamikom i agilnošću ili ispunjavanje prepunog rasporeda uz svestranost i učinkovitost - to je savršeno vozilo za sve koji su aktivni i na putu.

BMW 220i Active Tourer(1):
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 5.9–5.6
Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 134–127

RAZGLEDAVANJE ZA PROLAZNIKE.

Ne samo da je atraktivan na prvi pogled: novi BMW serije 2 Active Tourer impresionira iz svakog kuta - i sa svakim detaljem. Velika maska i neprekinuti ulazi za zrak u prednjem dijelu prenose svoju žeđ za akcijom dok LED svjetla naglašavaju prepoznatljiv izgled. Dinamična silueta s vodoravnim naglascima i izrazito oblikovani bočni otvori pružaju BMW serije 2 sportski i moderan karakter.

"Za mene, BMW serije 2 Active Tourer je najfunkcionalniji BMW i reinterpretira čisto zadovoljstvo u vožnji."
Dr. Norbert Reithofer, predsjednik nadzornog odbora tvrtke BMW AG

SVAKO MJESTO JE MODERNO SUSJEDSTVO.

Puno prostora u gradu? Ništa ne može biti lakše kad ste vani u BMW-u serije 2 Active Tourer. Nudi puno prostora i fleksibilnosti. S do 1.510 l promjenjivog prostora za prtljagu, uvijek je spreman za nove aktivnosti. Istodobno je izuzetno primamljivo: velika vrata pružaju udobno ulaženje i izlaženje, opcionalno beskontaktno otvaranje i zatvaranje vrata prtljažnika olakšava odlaganje i pruža maksimalnu udobnost. Za sve na vašem popisu obveza.

SURFAJTE U GRADU.

Uz opciju BMW ConnectedDrive, vaša putovanja su uvijek opuštena. Povezane digitalne usluge i aplikacije zajedno s inteligentnim sustavima pomoći vozaću BMW Personal CoPilot nude vam širok raspon podrške tijekom dugih i kratkih putovanja. Oni se brinu da sigurno stignete do odredišta bez gubljenja novih ciljeva.

Pročitajte više

Odgovor na sve.

Usluga Concierge spaja vozača sa zaposlenikom BMW-ovog pozivnog centra pritiskom na tipku. Zaposlenik može pronaći određeni restoran, najbliži bankomat ili dežurnu ljekarnu i poslati podatke o adresi izravno u BMW-ov navigacijski sustav automobila.
Pročitajte više

Sve na prvi pogled.

BMW Head-Up zaslon u boji projicira sve relevantne informacije o vožnji na ploču u vozačkom vidnom polju, čime vozač može ostati usredotočen na cestu. Zaslon, između ostalog, prikazuje trenutnu brzinu, upute iz navigacijskog sustava, info o ograničenju brzine uključujući zabranu pretjecanja i popise telefona i zabave.
Pročitajte više

Sve na sigurnoj udaljenosti.

Oprema Driving Assistant Plus pruža jasno poboljšanje sigurnosti i udobnosti. Ona uključuje kontrolu prilaza i upozorenje na pješake uz laganu funkciju kočenja u gradu, Upozorenje napuštanja trake, Pomoć za duga svjetla, Info o ograničenju brzine, Tempomat za kameru s funkcijom Stop & Go i Pomoć za zastoj u prometu.
Pročitajte više

Dolasci jednostavni kao ABC.

Stignite na vaše dogovore opušteno i na vrijeme: nema problema zahvaljujući funkciji "Navigacija od vrata do vrata" aplikacije BMW Connected. Po dolasku na odredište, možete koristiti svoj pametni telefon ili povezani pametni sat koji će vas voditi od parkiranog automobila do konačnog odredišta pješice.
Pročitajte više

Uvijek u pravo vrijeme.

BMW Connected će vas obavijestiti o izračunatom vremenu polaska putem kompatibilnog pametnog telefona ili pametnog sata kako bi se osiguralo da na vrijeme stignete na sljedeće odredište. Sustav računa predloženo vrijeme odlaska na temelju podataka o prometu u realnom vremenu.
Pročitajte više

Sve i još više.

Nastavite raditi zahvaljujući najsuvremenijoj povezanosti s opcijom BMW ConnectedDrive, ostanite u kontaktu sa svime što vam je važno - za još udobnije putovanje. Istražite sami.
Pročitajte više

SPAŠAVA VAS GUŽVE.

SPAŠAVA VAS GUŽVE.

S BMW-om serije 2 Active Tourer grad postaje avantura. Slobodni i učinkoviti motori spremni su za svako ubrzanje. Istodobno, prilagodljivi ovjes i brojne aerodinamičke značajke osiguravaju optimalan kontakt s cestom. Kontrola doživljaja vožnje omogućuje vam prijelaz između različitih načina vožnje pritiskom na tipku - od posebno udobnih do izuzetno sportskih. Čista vozna dinamika dok putujete kroz urbanu džunglu.

Pročitajte više

CESTOVNI TRKAČ.

Performanse. Snaga. Kontrola. Od posebno ekonomičnog trocilindarskog dizelskog motora do 4-cilindarskog benzinskog motora karaktera visokih okretaja i impresivnog okretnog momenta. BMW serije 2 Active Tourer pruža sportske performanse u svakom trenutku. I to izuzetno glatko zahvaljujući sportskom ugađanju 7-brzinskog prijenosa s dvostrukim kvačilom ili inteligentnim pogonom na sve kotače xDrive. Za optimalno prijanjanje i više zadovoljstva u vožnji.

ELEKTRIZIRAJUĆI.

BMW 225xe Plug-in hybrid Active Tourer.

ELEKTRIZIRAJUĆI.

BMW 225xe Plug-in hybrid Active Tourer.

OPREMLJEN ZA SVAKU PRIGODU.

Širok raspon opcija opreme omogućuje individualizaciju vašeg BMW-a serije 2 Active Tourer u potpunosti u skladu s vašim osobnim preferencama. Bilo da vam trebaju dodaci u vidu dodatnog prostora za prtljagu ili elegantnih dodataka za tu posebnu prigodu - jednostavno poboljšajte savršen izgled.

Potrošnja goriva i emisije CO2.

  • Vrijednosti potrošnje goriva, emisije CO2 i potrošnje energije određene su prema europskoj Uredbi (EC) 715/2007 u verziji koja se primjenjuje u trenutku odobrenja tipa. Brojke se odnose na vozilo s osnovnom konfiguracijom u Njemačkoj, a prikazani raspon razmatra opcijsku opremu i različite veličine kotača i guma dostupne na odabranom modelu.

    (1) Vrijednosti su primjenjive do 15. travnja 2018. godine. Provjerite dostupnost za svoj BMW.

    Vrijednosti vozila označene s (3) već se temelje na novom WLTP propisu i prevedene su natrag u NEDC-ekvivalentne vrijednosti kako bi se osigurala usporedba vozila. [S obzirom na ta vozila, za poreze vezane uz vozila ili druge obveze temeljene (barem između ostalog) na emisiji CO2, vrijednosti CO2 mogu se razlikovati od ovdje navedenih vrijednosti.]

    Specifikacije učinkovitosti CO2 određene su u skladu s Direktivom 1999/94/EK i Europskom Uredbom u svojoj trenutnoj verziji koja se primjenjuje. Prikazane vrijednosti temelje se na potrošnji goriva, vrijednosti CO2 i potrošnji energije prema NEDC ciklusu za klasifikaciju.

    Svi podaci o ekonomičnosti potrošnje goriva i emisiji CO2 za sve modele novih osobnih automobila mogu se naći u "Vodiču o ekonomičnosti potrošnje goriva i emisijama CO2" koji je dostupan na svim prodajnim mjestima Tomić & Co.