Divlji, buntovan, jedinstven. BMW serije 2 Coupé ima sve što definira sportski coupé. Njegov nepogrešivi sportski dizajn naglašava voznu dinamiku koja ga čini najboljim u svojoj klasi. Savršeno uravnotežena 50:50 raspodjela težine, moćni BMW TwinPower Turbo motori i inteligentne BMW EfficientDynamics mjere sve zajedno definiraju coupé. Njegova dinamika kulminirala je u M240i, motoru koji je ubrzavao od 0 do 100 km/h u praktični nikakvom vremenu. Vjeran sloganu: Manje pravila. Više performansi.

Opušten izgled, kompaktne proporcije - prvi BMW serije 2 Cabrio. Njegov ekstrovertirani jezik dizajna s kratkim prepustima, snažnim konturama i mišićavim stražnjim krajem odražava svoju samopouzdanu prirodu. Luxury Line, Sport Line i M Sport paketi kao i sveobuhvatan raspon originalnih BMW dodataka dodaju začina ovom karakteru. BMW serije 2 Cabrio ne slijedi nikoga; on djeluje sam. A BMW M240i je još impulzivniji. Sa svojim M Performance TwinPower Turbo rednim šesterocilindarskim benzinskim motorom, oslobađa poletnu stranu BMW-a serije 2 Cabrio i ne samo da ubrzava strujanje zraka, već također stvara novu razinu zadovoljstva u vožnji.

Prostran, svestran, dinamičan: Sa svojim kompaktnim, snažnim proporcijama i izduženim konturama, BMW serije 2 Active Tourer odiše sportskim duhom - bez obzira na kut koji gledate. S obzirom na svoju kompaktnu vanjštinu, prostor koji se nudi u unutrašnjosti iznenađuje: Podesiva sjedala, prtljažni prostor s preklopivim podom i naizgled beskrajan broj mjesta za odlaganje stvaraju čitav niz prostora za pregršt funkcionalnosti. S kombinacijom BMW eDrive i benzinskog motora, BMW 225xe Plug-in hybrid Active Tourer nudi i električno iskustvo vožnje i neograničenu mobilnost.

Za uzbudljive svakodnevne aktivnosti i udobnost na dugim putovanjima: S velikim dimenzijama prtljažnika, sjedećih mjesta za do sedam putnika i bezbroj mogućnosti odlaganja, BMW serije 2 Gran Tourer se brine za sve vaše zahtjeve što se tiče udobnosti i fleksibilnosti. I nije samo inteligentan: sa sportskim konturama i moćnim trocilindarskim i četverocilindarskim motorima s BMW TwinPower Turbo tehnologijom, model također ima i sportsku figuru.

Pročitajte više