LJETO. SUNCE. ZADOVOLJSTVO U VOŽNJI.

UZ BMW SERVICE I ORIGINALNE BMW DODATKE.

LJETO. SUNCE. ZADOVOLJSTVO U VOŽNJI.

UZ BMW SERVICE I ORIGINALNE BMW DODATKE.

LJETO. SUNCE. ZADOVOLJSTVO U VOŽNJI.UZ BMW SERVICE I ORIGINALNE BMW DODATKE.

S ljetnim mjesecima dolazi vrijeme za odmor. Zahvaljujući prvoklasnoj usluzi BMW Service i savršenim podudarnim rješenjima u vidu dodataka idealno ste spremni za nadolazeće odmore. Pripremite svoj BMW za novu sezonu s našim uslugama i provjerama kako biste na cesti uvijek bili sigurni i kako bi vaše vozilo bilo pouzdano. Štoviše, možete se veseliti maksimalnoj putnoj udobnosti i dobrom raspoloženju s našim proizvodima iz kategorija prijevoz, infotainment i zabava.

BMW SERVICE. ZA ZADOVOLJSTVA U VOŽNJI KAO I PRVOG DANA.

Konačno na odmor! Da bismo jamčili da je vaš BMW savršeno pripremljen za sve moguće izazove ljetne sezone, preporučujemo BMW proljetni pregled i BMW provjeru klima uređaja. Time naši stručnjaci BMW servisa osiguravaju da je vaše vozilo uvijek u najboljem mogućem stanju, tako da možete potpuno opušteni započeti svoj odmor. I u malo vjerojatnom slučaju kvara automobila, BMW Mobile Care nudi opsežan set mjera mobilne pokretljivosti, 365 dana godišnje. Gdje god da vaše putovanje ide: Zahvaljujući usluzi BMW Service, zadovoljstvo u vožnji uvijek je zajamčeno!

 • BMW proljetni pregled

  Pomoću BMW proljetnog pregleda nudimo vam mogućnost da vaš BMW bude temeljito provjeren na svim dijelovima koji su posebno istaknuti od strane naših servisnih stručnjaka. Na taj način možete biti sigurni čak i kada putujete daleko od kuće.

  BMW proljetni pregled uključuje:

  • Provjera kočnog sustava
  • Provjera razine tekućine hidrauličkog sustava
  • Provjera vanjskih oštećenja
  • Provjera istrošenosti i zategnutosti pogonskog remenja
  • Provjera stanja kotača i guma
  • Provjera svjetlosnog sustava
  • Provjera klima-uređaja/grijanja


  Cijena za sve BMW modele: 188 kn*

  *Potrebno podešavanje i tekućine dodatno se naplaćuju.

 • BMW provjera klima uređaja

  Tijekom BMW provjere klima uređaja naši servisni stručnjaci provjeravaju radi li vaš klima uređaj savršeno. Oni profesionalno čiste i dezinficiraju sustav hlađenja kako bi osigurali da je unutarnja temperatura ugodna i zdrava.

  BMW provjera klima uređaja uključuje::

  • Provjera kondenzatora, pogonskog remena i mikrofiltra
  • Provjera učinkovitosti klimatizacije
  • Zamjena mikrofiltera
  • Čišćenje i dezinfekcija klima uređaja


  Cijena:
  - provjera kondenzatora, pogonskog remena i mikrofiltra: 150 kn
  - provjera učinkovitosti klimatizacije (uključuje punjenje i pražnjenje sistema plinom): 450 kn
  - zamjena mikrofiltra: 460 kn
  - čišćenje i dezinfekcija klima uređaja: 150 kn

  *Potrebno podešavanje i tekućine dodatno se naplaćuju. Cijene ne uključuju PDV.

VIŠE PROSTORA ZA VAŠA ISKUSTVA.

Veselite se ljetnim izletima s višenamjenskim BMW transportnim rješenjima. Naši proizvodi osiguravaju da imate dovoljno prostora za pohranu prtljage i opreme za vaš sljedeći odmor. Nudimo sve što vaše srce želi, od krovnih kutija do zaštitnog pokrova. Vrhunska kvaliteta, vrhunski dizajn i maksimalna funkcionalnost pružaju veću udobnost za sve što planirate.

 • Kompaktni stražnji nosač bicikla s kompletom za pohranu

  Lagani, ali čvrsti i sklopivi stražnji nosač za vuču. Mogu se staviti do dva bicikla ili e-bicikla (maksimalni kapacitet opterećenja 2 x 30 kg). Stražnji nosač bicikla može se preklopiti kada nije u uporabi i pohraniti u prtljažnik s dodatnom opremom za pohranu stražnjeg nosača. Stražnji nosač bicikla za vuču prikolicom također se može koristiti i sa stražnjom transportnom alternativom SA 3AR (priprema stražnjeg nosača).

  Cijena nosača za BMW serije 2 (F45/F46) i BMW X1 (F48), bez ugradnje: 5.499 kn

  Cijena kompleta za pohranu za BMW serije 2 (F45/F46) i BMW X1 (F48), bez ugradnje: 1.377 kn

 • Krovna kutija 520 i osnovni krovni nosač

  Moderna krovna kutija s sjajnim crnim poklopcem i titanijskosrebrnim donjim dijelom te BMW znakom. Tom se krovnom kutijom prtljažni prostor vašeg automobila povećava za 520 litara uz maksimalni nosivi kapacitet od 70 kg. Kutija se lako i jednostavno postavlja i skida dvostranim sustavom za zaključavanje. Prikladna za sve sustave BMW krovnih nosača.

  Cijena: 8.722 kn

  Zasebno dostupan osnovni nosač kompatibilan je sa svim BMW-ovim krovnim nosačima i krovnim kutijama. Ona ispunjava najviše sigurnosne zahtjeve visokokvalitetnim zaštitnim sustavom otpornim na krađe.

  Cijena za BMW serije 3 Gran Turismo, bez ugradnje: 2.019 kn

 • Zaštitni tepih praga utovara prtljažnika

  Ovaj univerzalni zaštitni tepih za rubove utovara prtljažnika može se lagano pričvrstiti na stražnje ušice u prtljažniku pomoću Velcro pričvršćivanja. Vodonepropustan tepih štiti rub utovara od ogrebotina prilikom utovarivanja prtljažnika. Može se koristiti i kao tepih protiv klizanja u prtljažniku.

  Cijena: 477 kn

 • Postavljeni tepih za prostor prtljažnika

  Tepih je savršeno usklađen s prostorom prtljažnika i štiti ga od prljavih i vlažnih predmeta. Linearni dizajn tepiha potaknut je strujanjem vode i dijeli svoj dizajn s originalnim tepisima BMW-a za sve vremenske uvjete.

  Cijena: 872 kn

NA TRAGU LJETA.

Nemojte čekati sunce - vozite prema njemu s originalnim BMW ljetnim kompletima kotača. Oni osiguravaju krajnju stabilnost, kao i optimalnu sigurnost, bez obzira na vremenske uvjete ili temperaturu i dodatno poboljšavaju vanjski izgled vašeg BMW-a. Uvjerite se u naše ljetne komplete kotača, savršeno usklađene s vašim vozilom.

 • Star-spoke 660, Orbitgrey / polirani

  20‘‘ kompletan kotač s gumom Pirelli P Zero* RSC dimenzije 225/35 R20 90 Y sprijeda i 245/30 R20 92 Y straga. Za BMW serije 3 (F30/F31) i BMW serije 4 (F32/F33/F36).

  Učinkovitost potrošnje goriva: E/E
  Prianjanje na mokroj podlozi: B/B
  Vanjska buka kotrljanja: 72dB/73dB

  Cijena po kompletu uklj. RDC: 29.171 kn

  * Ponuda se odnosi na komplet od četiri komada bez montaže. Dimenzije guma ovisne su o modelu. Dostupnost ovisi o opremi vozila i motorizaciji. Pri odabiru rado ćemo vas savjetovati.

 • Cross-spoke 636, Liquid Black

  20‘‘ kompletan kotač s gumom Goodyear Eagle F1* RSC dimenzije 245/35 R20 95 Y sprijeda i 275/30 R20 97 Y straga. Za BMW serije 5 (G30/G31).

  Učinkovitost potrošnje goriva: B/C
  Prianjanje na mokroj podlozi: B/A
  Vanjska buka kotrljanja: 71dB/71dB

  Cijena po kompletu uklj. RDC: 33.362 kn

  * Ponuda se odnosi na komplet od četiri komada bez montaže. Dimenzije guma ovisne su o modelu. Dostupnost ovisi o opremi vozila i motorizaciji. Pri odabiru rado ćemo vas savjetovati.

 • Y-spoke 542 Bicolor, Black matt / polirani

  20‘‘ kompletan kotač s gumom Pirelli P Zero* RSC dimenzije 245/40 R20 99 Y sprijeda i 275/35 R20 102 Y straga. Za BMW X3 (F25) i BMW X4 (F26).

  Učinkovitost potrošnje goriva: E/C
  Prianjanje na mokroj podlozi: B/B
  Vanjska buka kotrljanja: 72dB/73dB

  Cijena po kompletu uklj. RDC: 32.188 kn

  * Ponuda se odnosi na komplet od četiri komada bez montaže. Dimenzije guma ovisne su o modelu. Dostupnost ovisi o opremi vozila i motorizaciji. Pri odabiru rado ćemo vas savjetovati.

 • BMW M Performance Double-spoke 599 M, Bicolor, Orbitgrey / polirani

  21‘‘ kompletan kotač s gumom Pirelli P Zero* RSC dimenzije 285/35 R21 105 Y sprijeda i 325/30 R21 108 Y straga. Za BMW X5 (F15) i BMW X6 (F16).

  Učinkovitost potrošnje goriva: C/C
  Prianjanje na mokroj podlozi: B/B
  Vanjska buka kotrljanja: 74dB/74dB

  Cijena kompleta uklj. RDC: 45.432 kn

  * Ponuda se odnosi na komplet od četiri komada bez montaže. Dimenzije guma ovisne su o modelu. Dostupnost ovisi o opremi vozila i motorizaciji. Pri odabiru rado ćemo vas savjetovati.

INTELIGENTNA RJEŠENJA ZA DUGA PUTOVANJA.

Putovanja često mogu potrajati nešto duže od očekivanog. Zahvaljujući našim Infotainment rješenjima, poput Head-Up zaslona ili integrirane navigacije, sigurno i pouzdano ćete stići do odredišta. I s našom inovativnom opremom za bežično punjenje vaš pametni telefon može se lako napuniti ili čak postići bolju mrežnu pokrivenost unutar automobila kroz ovu tehnologiju. Uvjerite se u naše proizvode i uživajte u opuštenom putovanju.

 • Head-Up zaslon

  Zahvaljujući inovativnom Head-Up zaslonu, trenutni podaci o vozilu nalaze se u vidokrugu vozača. Pomoću aplikacije BMW Head-Up zaslona možete koristiti postavke na zaslonu, kao i različite parametre koji mogu biti omogućeni ili onemogućeni. Nadalje, postoji mogućnost kombiniranja Head-Up zaslona s Garminovom telefonskom aplikacijom kako bi se prenijeli savjeti za navigaciju.

  Cijena bez montaže: 3.305 kn

 • Integrirana navigacija

  BMW Integrirana navigacija savršeno je rješenje za automobile bez navigacijskih sustava. Zahvaljujući BMW-ovom integriranom navigacijskom sustavu moguće je prikazati informacije na zaslonu automobila visoke rezolucije ili na dodatnom Head-Up zaslonu dok se za audio izlaz koriste zvučnici na vozilu. Činjenica da je ugrađena u pretinac za rukavice i nevidljiva izvan automobila daje joj visoku razinu sigurnosti.

  Cijena navigacije bez montaže: 6.957 kn

  Cijena Head-Up zaslona za integriranu navigaciju, bez montaže: 3.663 kn

 • iPhone 6 zaštitna maska za bežično punjenje

  Zaštitna maska omogućuje vašem iPhoneu 6 bežično napajanje. Vaš mobilni telefon stoga mora biti postavljen u jednodijelno crno originalno BMW kućište. Zašititna maska za pametne telefone kompatibilna je sa svim BMW opcijama za punjenje ili s dodatnom bežičnom ladicom za punjenje.

  Cijena: 561 kn

 • Bežična ladica za punjenje

  Ova ladica je siguran, čvrsti skladišni objekt za mobilni telefon i pruža mogućnost bežičnog punjenja. Nadalje, povezuje vaš telefon s vanjskom antenom vozila i stoga nudi savršenu pokrivenost mrežom. Bežična funkcija punjenja prikladna je za sve mobilne telefone koji podržavaju tehnologiju punjenja Qi.

  Cijena, bez montaže: 1.278 kn

NAJBOLJA ZABAVA U AUTOMOBILU.

Kako ne bi došlo do dosade tijekom vašeg putovanja, nudimo vam mnogo zabavnih rješenja za vaš automobil. Bez obzira na to krstarite li uz obalu i želite uživati u prigodnoj glazbi ili želite zabavljati svoje putnike na stražnjoj klupi s filmovima i aplikacijama, BMW nudi savršen odgovor za sve.

 • Univerzalni držač za tablete sa sigurnosnim kućištem

  Idealan suputnik za opušteno putovanje: Ovaj univerzalni držač savršeno je prikladan za tablete sa sigurnosnim kućištem i može se prilagoditi različitim veličinama tableta. Univerzalni ležaj mora biti priključen na temeljni nosač i nakon toga se može koristiti za rad ili gledanje filmova u automobilu. Temeljni nosač može se jednostavno postaviti između dva nosača naslona za glavu i ostaje stabilan zahvaljujući automatskom mehanizmu zaključavanja. Samo u kombinaciji s temeljnim nosačem.

  Cijena: 909 kn

  Cijena kućišta za Apple iPad Air 2: 404 kn

  Cijena za Travel & Comfort sustav: 188 kn

 • Držač za GoPro kamere

  Držač se jednostavno spaja u zasebno dostupan Travel & Comfort sustav temeljnog nosača i pruža najbolju stabilnost za bilo koju GoPro kameru. Jednom kad se spoji na držač i škljocne, kamera se može zakrenuti za 360° i može se upravljati bilo putem aplikacije ili - ovisno o opcijama opreme koju ste odabrali - preko iDrive upravljača. Samo u kombinaciji s temeljnim nosačem.

  Cijena: 817 kn

  Cijena nosača za Travel & Comfort sustav: 188 kn

 • Snap-in adapter za univerzalni Micro-USB

  Ovaj snap-in adapter donosi komunikacijske i zabavne značajke vašeg pametnog telefona izravno u vaš automobil. Uz punjenje, on također pruža bolji prijem i siguran priključak. Ovisno o opremi vozila, omogućuje reprodukciju glazbe pohranjene na telefonu putem BMW audio sustava, kao i zabavu i aplikacije.

  Cijena, bez montaže: 1.295 kn

 • Sustav Click & Drive

  Sa sustavom BMW Click & Drive, različiti pametni telefoni širine do 78 mm mogu se privremeno priključiti na vjetrobransko staklo i jednostavno i sigurno integrirati u unutrašnjost vozila. Uređaj se čak može puniti tijekom vožnje zahvaljujući integriranom USB priključku i opcijskom napajanju.

  Cijena, bez montaže: 1.147 kn

POSLOVNA KLASA ZA MALU DJECU.

Neka vaše putovanje do odredišta za odmor bude uzbudljivo i opuštajuće za malu djecu. S našim posebnim ponudama osigurano je najbolje raspoloženje u drugom redu i da vaša djeca putuju i sigurno i udobno.

 • Dječje sjedalo 2/3

  BMW dječje sjedalo 2/3 "raste" s djetetom i pruža maksimalnu sigurnost i udobnost za djecu od 3 do 12 godina. Dječje sjedalo zadovoljava visoke sigurnosne standarde BMW-a koji nadilaze zakonske zahtjeve, zahvaljujući opsežnim testovima sudara. S obzirom na promjenjivi kut naslona, dječje sjedalo savršeno se prilagođava sjedalu automobila i pruža posebno visoku zaštitu od sudara oko površine glave s patentiranim zračnim jastucima.

  Cijena: 2.863 kn

 • Zaštitnik naslona i podnožje za dječju sjedalicu

  Idealno za putovanje s djecom. Zaštitnik naslona sjedala postavljen je na stražnjoj strani prednjeg sjedala i štiti ga od prljavštine. Može se odabrati između dvije boje, sive crne ili crne boje, okretanjem zaštitnika. Jastuk dječje sjedalice smješten je ispod dječjeg sjedala kako bi zaštitio stražnje sjedalo od točaka pritiska.

  Cijena: 597 kn

 • Sklopivi stol sustava Travel & Comfort

  Sklopivi stol sustava Travel & Comfort u atraktivnom dizajnu BMW-a lako se može pričvrstiti na zasebni temeljni nosač sa spojnom utičnicom. Visina i kut sklopivog stola su podesivi i stol također ima integrirani držač za šalicu. Samo u kombinaciji s temeljnim nosačem.

  Cijena: 835 kn

  Cijena osnovnog nosača za Travel & Comfort sustav: 188 kn

 • BMW bicikl za djecu

  Dvostruko dobar: BMW dječji bicikl je i bicikl za šetnju i pravi bicikl, pomažući maloj djeci da razviju ravnotežu bez potrebe za stabilizatorima. Ima plastične pedale i reflektore te ergonomski oblikovano sjedalo. Za djecu od 2,5 godine (kao bicikl za šetnju) do oko 6 godina (kao bicikl). Dostupno u crnoj/narančastoj, bijeloj/malina crvenoj i tirkiznoj/karameli.

  Cijena: 2.525 kn