POTPUNO SAVRŠENSTVO.

ORIGINALNI BMW KOTAČI I GUME.

POTPUNO SAVRŠENSTVO.

ORIGINALNI BMW KOTAČI I GUME.

POTPUNO SAVRŠENSTVO.ORIGINALNI BMW KOTAČI I GUME.

Niti jedni drugi proizvodi nemaju takav utjecaj na reakcije u vožnji i sigurnost kao kotači i gume i zato originalni BMW komplet kotača predstavlja spoj guma i kotača odobrenih od strane BMW-a. Svi ti kompleti optimalno su tunirani za svaki BMW-ov model i udovoljavaju najvišim standardima kakvoće, dizajna, performansi i sigurnosti.

Nikad nije bilo lakše pronaći prave kotače za vaš automobil. Uz naš kompletni konfigurator kotača sad možete na internetu isprobati koji kotač najbolje pristaje uz vaš BMW. Sportski, dinamični i sigurni - doživite široku lepezu originalnih BMW kompleta kotača i pronađite si željeni putem našeg internetskog konfiguratora kotača.

Pročitajte više

ORIGINALNI LAKOMETALNI BMW KOTAČI.

ORIGINALNI LAKOMETALNI BMW KOTAČI.

Originalni lakometalni BMW kotači rezultat su složenog razvojnog i dizajnerskog procesa usredotočenog na pojedinačne BMW modele i razne izazove. Rezultat je velik izbor lakometalnih kotača koji udovoljavaju najvišim standardima kvalitete i savršeno su integrirani u sveukupni izgled BMW-a za koji su dizajnirani. Cijeli portfelj originalnih BMW lakometalnih kotača dostupnih za vaš BMW možete pronaći na konfiguratoru kompleta kotača.

Pročitajte više

ORIGINALNE BMW GUME OZNAČENE ZVJEZDICOM.

ORIGINALNE BMW GUME OZNAČENE ZVJEZDICOM.

Razvoj originalnih BMW guma započinje tijekom nastajanja novog vozila. Kako bi se zajamčile optimalne reakcije u vožnji i vozačko zadovoljstvo, originalne BMW gume savršeno su uparene sa šasijom i ostalim potrebama ovisno o modelu. Gume se razvijaju u suradnji s vodećim proizvođačima guma, a guma zvjezdicu dobiva tek kad jamči karakteristično upravljanje i posve udovoljava zahtjevnim BMW-ovim kriterijima na svim testiranjima.

Pročitajte više

VIŠE SIGURNOSTI ZA VEĆE VOZAČKO ZADOVOLJSTVO.

Savršen komplet guma predstavlja temelj optimalne opreme za vožnju. Samo BMW-ove gume sa zvjezdicom pružaju vam poseban osjećaj guma koje savršeno odgovaraju vašem BMW-u. Kako bi guma dobila zvjezdicu, ona treba izdržati opsežna testiranja u strogo kontroliranim uvjetima.

 • Sigurnost

  Originalne BMW gume sa zvjezdicom odlikuju izvrsne performanse glede kočne udaljenosti (na mokrom i suhom), stabilnost u vožnji pri skretanju u zavoje i na višim brzinama. Gume su posebno prilagođene kontrolnom sustavu i dostupne su kao run-flat gume (tehnologija run-flat/RSC).

 • Sportski duh

  Originalne BMW gume sa zvjezdicom jamče dinamične i optimalne vozne osobine čak i na višim brzinama. Usto, zajamčen vam je o vrlo sportski vozački stil zahvaljujući ultravisokim performansama (UHP).

 • Učinkovita dinamika

  Originalne BMW gume sa zvjezdicom odlikuje optimirani otpor kotrljanju i pomažu uštedjeti gorivo. Međutim, potrošnja goriva uvelike ovisi i o voznim svojstvima.

 • Udobnost

  Originalne BMW gume sa zvjezdicom posebno su prilagođene pojedinačnom modelu kako bi stvarale manje buke (unutarnja i vanjska buka kotrljanja) uz istodobno pružanje bolje stabilnosti pri promjenama smjera i udobniju vožnju.

SUSTAV NADZORA TLAKA U GUMAMA (RDC).

Tlak guma ima odlučujući utjecaj naspram svojstva guma i zato zbog, između ostalog pravnih promjena, BMW od travnja 2014. sva nova vozila oprema sustavom nadzora tlaka u gumama (RDC) kao standardnom opremom. Sustav pojedinačno mjeri moguće smanjenje tlaka u sve četiri gume što poboljšava sigurnost u vožnji.

 • Više sigurnosti

  Optimalan tlak u gumi smanjuje rizik oštećenja gume te, sukladno, povećava sigurnost. Tek na pravom tlaku guma osigurava optimalan dodir s površinom na cesti i pruža izvrsne performanse za sportski stil vožnje te izbjegavanje kočnih manevara.

 • Stalno nadziranje

  Izmjeri li sustav nadzora tlaka u gumama kritično odstupanje u tlaku (20 posto ispod cilja ili minimalnog tlaka od 1,7 bara), on zvučnim signalom rano upozorava vozača o potencijalnom riziku te prikazuje povratne informacije o spornoj gumi putem kontrolnog zaslona na višefunkcijskom instrumentnom zaslonu.

 • Povećana učinkovitost

  Sustav nadzora tlaka u gumama dugotrajno je vrlo ekonomičan. Naime, kako pravilno napumpane gume smanjuju otpor kotrljanju, to pozitivno utječe na potrošnju goriva. Štoviše, pravilan tlak u gumama sprječava nepravilno trošenje i habanje čime se produljuje servisni život gume.

ORIGINALNE BMW GUME S TEHNOLOGIJOM RUN-FLAT.

Budite sigurni - originalne BMW gume s tehnologijom run-flat održavaju vas mobilnim čak i u slučaju pada tlaka u gumama i omogućuju vam dodatnih oko 80 km vožnje (najvećom brzinom do 80 km/h) do najbližeg servisa ili vulkanizera. Sve to za vas znači veću sigurnost i maksimalnu udobnost.

 • Maksimalna sigurnost

  Originalne BMW gume s tehnologijom run-flat značajno smanjuju sigurnosni rizik u slučaju puknuća gume. Naime, umjesto da ugrožavate svoj život mijenjajući gumu uz cestu, sad se možete sigurno voziti oko 80 km (najvećom brzinom od 80 km/h) do najbližeg servisa ili vulkanizera.

 • Manja potrošnja goriva

  Osim mogućnosti vožnje nakon puknuća, originalne BMW gume s tehnologijom run-flat smanjuju sveukupnu masu vozila jer vam više nije potrebna rezervna guma ili opcijski paket Mobility. Time se smanjuje potrošnja goriva i emisija CO2. Sve to originalne BMW gume s run-flat tehnologijom čini ključnom sastavnicom paketa BMW EfficientDynamics.

 • Stalni nadzor

  Već nekoliko godina sva su BMW-ova vozila opremljena indikatorom oštećenja na gumi (TDI) kao standardnom opremom. Taj sustav vozaču omogućuje da nadzire tlak u gumama tijekom vožnje. Od 2014. BMW je uveo aktivni sustav nadzora tlaka u gumama koji prikazuje točan tlak u pojedinačnoj gumi čime se znatno povećava sigurnost i udobnost. Točan tlak u gumama jamči minimalnu potrošnju goriva i smanjuje emisiju CO2.

 • Više prtljažnog prostora

  Uz originalne BMW gume s tehnologijom run-flat više vam ne treba rezervna guma ili opcijski paket Mobility. Tako štedite na prostoru u prtljažniku i imate više prostora za ostale stvari.

   

 • Optimalno manevriranje

  Zahvaljujući posebno ojačanim bočnim stranama, run-flat gume jamče potpunu pokretljivost vozila i mogućnost vožnje do oko 80 km (najvećom brzinom od 80 km/h) čak i u slučaju gubitka tlaka u gumama. Time se uvelike smanjuje mogućnost iznenadnog zanošenja u slučaju puknuća gume na višim brzinama.