Tročetvrtinski bočni prikaz sretnog para u BMW-u X1 Mineral Grey boje opremljenog BMW ljetnim ponudama ispod plavog neba

NAŠE LJETO NE PRESTAJE.

Nastavite blistati: Uz širok spektar BMW usluga i dodataka za vašu proljetnu i ljetnu sezonu.

Toliko toga možete otkriti u proljeće i ljeto. To je pravo vrijeme za uživanje u uzbudljivim putovanjima i jedinstvenim trenucima na toplom vremenu. Sa svojim BMW-om, cesta postaje neopisivo iskustvo. Originalni BMW dodaci su izrađeni po mjeri za vaše vozilo. Širok raspon opcija za pohranu omogućuje vam da proširite prostor za pohranu ili odaberete jedno od brojnih rješenja za udobnost, tako da vas ništa ne zadržava. Vaš fokus je isključivo na zadovoljstvo u vožnji. Zato vam BMW nudi kompetentnu uslugu kako biste sigurno došli do odredišta.

BMW X1 xDrive20i:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 6,7-6,3
Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 152-143

Pročitajte više
NAŠE LJETO NE PRESTAJE.Nastavite blistati: Uz širok spektar BMW usluga i dodataka za vašu proljetnu i ljetnu sezonu.

“S PRAVIM DODACIMA, VAŠE PUTOVANJE POSTAJE ODREDIŠTE.”

Praktični dodaci za vaše proljeće i ljeto.

Dosta je gradskog života. Izađite i doživite avanturu. Nije važno kuda vas put vodi, jer uz originalne BMW dodatke i BMW usluge naše će putovanje biti ugodno i sigurno. Što čekate? Vozite tamo gdje vas odvede srce.

Bočni prikaz BMW-a X1 Mineral Grey boje s BMW krovnom kutijom u šumi BMW ljetna ponuda
BMW ljetna ponuda Unutrašnjost s BMW prostirkama prtljažnog prostora

BMW prostirka prtljažnog prostora.

Savršenih mjera, BMW prostirka prtljažnog prostora učinkovito štiti prtljažni prostor od prljavštine i vlage. Podignuti rub na svim stranama i iznimna kvaliteta robusnog i protukliznog materijala pružaju optimalnu zaštitu. U crnoj boji, i s elegantnim dizajnom, prostirka po mjeri savršeno se uklapa u unutrašnjost prtljažnika. X1 umetak, također crne boje, pruža dodatni sjaj.
BMW ljetna ponuda Vanjština s BMW stražnjim nosačem za bicikl Pro 2.0

BMW stražnji nosač za bicikl Pro 2.0

BMW stražnji nosač za bicikl Pro 2.0 lagan je, ali čvrst i može nositi do 60 kg. Izuzetno jednostavan za rukovanje, može prenositi dva bicikla ili e-bicikla (može se produžiti za smještaj triju bicikala). Njegova funkcija nagiba omogućava jednostavan pristup prtljažniku u bilo kojem trenutku.
BMW ljetna ponuda Vanjština s BMW Led projektorima u vratima

BMW Led projektori u vratima

Novi BMW LED projektori u vratima s poboljšanom kvalitetom projekcije i iznadprosječnim životnim vijekom čine ulazak i izlazak iz vozila jedinstvenim doživljajem. Oni se automatski aktiviraju kada se vrata otvore i osvjetljavaju ulazno područje na potpuno individualni način projicirajući sliku na tlo pored vozila. Vozač može osobno odabrati sliku koja se projicira pomoću izmjenjivih slajdova i može birati između BMW logotipa i BMW M logotipa. Dakle, i pri slabom osvjetljenju, BMW LED projektori u vratima osiguravaju individualni izgled vozila. Jednostavno se postavljaju umjesto postojećih ulaznih svjetala na vratima i savršeno odgovaraju BMW-ovom napajanju u vozilu.
BMW ljetna ponuda Unutrašnjost s BMW univerzalnim držačem za tablete s BMW sigurnosnim kućištem za sustav Travel & Comfort.

BMW univerzalni držač za tablete s BMW sigurnosnim kućištem za sustav Travel & Comfort.

Univerzalni držač je podesiv u pogledu veličine i pričvršćen je na zasebno dostupan osnovni nosač ili na opcijsku "Travel & Comfort" opremu. Pruža sigurno postavljanje za široki raspon Apple ili Samsung tableta s BMW sigurnosnim kućištem od 7" do 11". Može se zakrenuti za 360° i zaključati u bilo kojem željenom nagibu.
BMW ljetna ponuda BMW podne prostirke za svevremenske uvjete u prednjem dijelu kabine, detaljan prikaz unutrašnjosti prostora za noge

BMW podne prostirke za svevremenske uvjete u prednjem dijelu kabine.

Savršenog oblika, izdržljive BMW-ove podne prostirke za sve vremenske uvjete s podignutom granicom i elegantnim dizajnom štite prednje noge od vlage i prljavštine. Oni su crne boje i odlikuju se visokokvalitetnim umetkom od nehrđajućeg čelika.
BMW ljetna ponuda Unutrašnjost s BMW Wireless univerzalnom stanicom za napajanje.

BMW Wireless univerzalna stanica za napajanje.

Bežično napajanje, bilo kada i bilo gdje: Zahvaljujući univerzalnoj BMW bežičnoj stanici za napajanje, pametni se telefon može napuniti udobno i učinkovito bez kabela u vozilu. Mobilni telefon se sprema na stabilan i siguran način. Posebno inteligentna opcija: integrirana baterija za napajanje može se ukloniti i omogućuje bežično napajanje izvan vozila.
BMW ljetna ponuda Unutrašnjost s BMW torbom za hlađenje

BMW torba za hlađenje.

Elegantna BMW torba za hlađenje u crnoj boji spojena je na 12 voltnu ploču i ima kapacitet za spremanje od 13 litara. Integrirani rashladni agregat hladi unutrašnjost torbe. BMW torba za hlađenje se može pričvrstiti na sjedalo vozila sigurnosnim pojasom i tako pruža sveobuhvatnu zaštitu od prevrtanja ili klizanja.
BMW ljetna ponuda Unutrašnjost s opcijom BMW Advanced Car Eye

BMW Advanced Car Eye 2.0.

BMW Advanced Car Eye 2.0 je vrlo osjetljiva full-HD kamera koja snima događaje ispred i iza automobila, čak i kada je parkiran. U slučaju smetnji i izvanrednog kretanja izvan vozila, kamera automatski snima situaciju kako bi dokumentirala moguće nezgode ili (pokušaj) provale.

LJETNI KOMPLET ZA NJEGU AUTOMOBILA.

BMW ljetna ponuda Ljetni komplet za njegu automobila, detaljan prikaz

Proizvodi koji se nalaze u kompletu za njegu automobila posebno su odabrani kako bi zadovoljili potrebe za čišćenjem tijekom ljeta. Atraktivna i svestrana torba izrađena je od impregniranog platna, tkanine koja se posebno lako čisti. Jednostavan, ali dinamičan stil torbe naglašava visoku kvalitetu kompleta za njegu i originalnih BMW proizvoda za njegu koje sadrži. Dizajn torbe također ju čini idealnom za korištenje u obliku prijenosne torbe. Komplet sadrži: 1x čistač kotača (500 ml), 1x odstranjivač insekata (500 ml), 1x koncentrat za pranje vjetrobrana (1000 ml).

BMW SERVICE INCLUSIVE.

Muškarac koji vozi BMW gleda kroz vjetrobransko staklo

Samo se prepustite i usredotočite se na ono što je doista važno - uživanje u vožnji. Uz BMW Service Inclusive to možete i učiniti. Uz jednokratno plaćanje dobivate sve uključene usluge i procese održavanja za razdoblje po vašem izboru.
Vaše prednosti:
• Uštedite novac u usporedbi s kupnjom pojedinačnih usluga.
• Potpuna kontrola troškova i transparentnost.
• Različiti paketi za različite potrebe i za nova i rabljena vozila.
• Stručnjaci za servisiranje BMW vozila i originalni BMW dijelovi.
• Automatski se prenosi na nove vlasnike, povećavajući vrijednost daljnje prodaje.
• Usluge vrijede u BMW servisnim partnerima širom svijeta.

Tročetvrtinski stražnji prikaz na sretan trio u BMW-u X1 Mineral Grey boje opremljen sa stavkama iz BMW ljetne ponude na plaži

“ŽELIM SLOBODU BEZ OGRANIČENJA.”

Praktični dodaci za vaše proljeće i ljeto.

Kako biste se na cesti osjećali slobodno, morate se moći osloniti na svoje gume. S originalnim BMW ljetnim kotačima i gumama možete biti sigurni na kiši i suncu. Originalni BMW kotači i gume razvijeni su u suradnji s odabranim vrhunskim proizvođačima i čekaju vas da preuzmete kontrolu nad nezaboravnim ljetom.

Pročitajte više

“ŽELIM SLOBODU BEZ OGRANIČENJA.”

Praktični dodaci za vaše proljeće i ljeto.

ORIGINALNI BMW SET LJETNIH KOTAČA.

BMW M Performance Double-spoke 555 M Bicolor BMW ljetne gume

BMW M Performance 19" Double-spoke 555 M Bicolor.

Visokokvalitetni BMW M Performance 19" lakometalni kotači Double-spoke 555 M dizajnirani su u Bicolor Jetblack mat boji, sjajne završne obrade s krakovima u drugom smjeru i naglašavaju sportski duh do najsitnijih detalja. TPMS set ljetnih kotača, veličina kotača 8 J x 19 s veličinom guma 235/35 R 19 91Y XL.

Pročitajte više
BMW M Performance Star-spoke 749 M BMW ljetne gume

BMW M Performance 22" Star-spoke 749 M.

Visokokvalitetni BMW M Performance 22" lakometalni kotači optimizirane težine od 22" Star-spoke 749 M dizajnirani su u Bicolor Jet Black boji, sjajne završne obrade s M Performance natpisom i M logotipom u boji. TPMS set ljetnih kotača, prednji kotači: 9,5 J x 22 s gumama 275/35 R 22 104Y XL, stražnji kotači: 10,5 J x 22 s gumama 315/30 R 22 107Y XL.

Pročitajte više
BMW M Performance Y-spoke 795 M BMW ljetne gume

BMW M Performance 20" Y-spoke 795 M.

Visokokvalitetni BMW M Performance M Y-Spoke 795 M kovani kotači od 20" dizajnirani su u Bicolor Ferric Grey mat boji, sjajne brušene obrade i imaju obojani M logotip i utisnuti M Performance natpis. TPMS set ljetnih guma s run-flat gumama, veličina kotača 8 J x 20 s veličinom guma 225/35 R 20 90Y XL RSC sprijeda i 8,5 J x 20 s veličinom guma 255/30 R 20 92Y XL RSC straga.

Pročitajte više
BMW M Performance Multi-spoke 732 M BMW ljetne gume

BMW M Performance 20" Multi-spoke 732 M.

Visokokvalitetni BMW M Performance 20" kovani kotači Multi-spoke 732 M dizajnirani su u Bicolor Night Gold boji, sjajne završne obrade sa zakovicama i imaju M logotip u boji. TPMS set ljetnih kotača s run-flat gumama, kotači veličine 8J x 20 s veličinom guma 245/35 R20 95Y XL RSC sprijeda i 9J x 20 s veličinom guma 275/30 R20 97Y XL RSC straga.

Pročitajte više
BMW M Performance Y-spoke 863 M BMW ljetne gume

BMW M Performance 20" Y-spoke 863 M.

Visokokvalitetni BMW M Performance 20" kovani kotači Y-spoke 863 M dizajnirani su u Ferric Grey mat boji s M logotipom u boji i pružaju vozilu vrlo sportski izgled svojim izgledom. TPMS set ljetnih kotača, veličina kotača 9,5 J x 20 s 275/35 ZR 20 (102Y) XL sprijeda i 10,5 J x 20 s 285/35 ZR 20 (104Y) XL straga.

Pročitajte više
BMW M Performance Double-spoke 717 M BMW ljetne gume

BMW M Performance 20" Double-spoke 717 M.

Visokokvalitetni BMW M Performance 20" lakometalni kotači Double-spoke 717 M dizajnirani su u Jet Black mat boji, optimizirane težine s oblikovanjem protoka i s M logotipom, veličina kotača 8 J x 20 s gumama veličine 225/40 R 20 94Y RSC.

Pročitajte više

SERVIS ZA BMW KOTAČE/GUME.

BMW ljetna ponuda servisa kotača Zaposlenik BMW servisa popravlja BMW

Ne samo da mijenjamo vaše zimske i ljetne gume, već također imate pogodnost provjere dubine gaza gume i kočnica. Nudimo izmjene kotača i guma (uključujući balansiranje) i prvoklasnu vrijednost za novac. Provjeru i održavanje provodimo s najvećom pažnjom i potpunom kompetencijom. Uz naše profesionalno skladištenje kotača (uključujući pranje i balansiranje) izbjegavate stres i štedite prostor.

BMW TELESERVICES.

BMW ljetna ponuda BMW Teleservices: žena stoji ispred BMW-a i koristi pametni telefon

Pomoću inovativnih Teleservices usluga opcije BMW ConnectedDrive, vaš BMW pomaže vam zadržati bezbrižnu glavu: kada je potrebno održavanje ili u slučaju kvara, on vam preporučuje sve relevantne podatke o vozilu. Vaš servisni partner će vas tada kontaktirati kako biste dogovorili termin. Tako se možete pouzdati u brzu i izravnu uslugu i ne morate misliti na sve. Jedini uvjet: registrirali ste svoje vozilo online na portalu BMW ConnectedDrive i odabrali ste servisnog partnera. Otkrijte kako BMW Teleservices može donijeti više udobnosti vašem životu.

“NE TREBAM RIJEČI ZA SMJELU IZJAVU.”

Značajke vanjštine, unutrašnjosti i dodaci.

Vrijeme je da na ulici pokažete vašu pravu prirodu: uključite dodatni način potiska i opremite vaš BMW M Performance dijelovima za dodatnu dozu sportskog duha, stila i jedinstvenosti.

Pročitajte više
BMW M Performance Kidney Grille Iconic Glow BMW offers summer

BMW M Performance Iconic Glow rešetka maske.

BMW M Performance Iconic Glow rešetka maske pruža vozilu jedinstven sjaj. LED rasvjeta isključivo stavlja fokus za BMW rešetku maske i zonu ispred vozila od otvaranja do pokretanja i od isključivanja paljenja do zaključavanja vozila.

Pročitajte više
BMW M Performance stražnji difuzor, karbonska vlakna, detaljan prikaz

BMW M Performance stražnji difuzor, karbonska vlakna.

100-posto visoka tehnologija. 100-posto motosport. 100-posto entuzijazam. BMW M Performance stražnji difuzor izrađen je od novih, jedinstvenih karbonskih vlakana koja su pažljivo ručno izrađena. Time se stvara još moderniji izgled - i čini sportski izgled vozila još impresivnijim.

Pročitajte više
BMW M Performance BMW kućište vanjskih retrovizora, karbonska vlakna, BMW ljetna ponuda

BMW M Performance kućište vanjskih retrovizora, karbonska vlakna.

Detaljna ručna izrada od karbonskih vlakana, upečatljiva BMW M Performance kućišta vanjskih retrovizora naglašavaju visokotehnološki karakter vozila. Njihov dinamičan dizajn osigurava privlačan vrhunski izgled i dodaje individualni sportski dodir.

Pročitajte više
BMW M Performance prednji razdjelnik, crne boje BMW ljetna ponuda

BMW M Performance prednji razdjelnik, crne boje visokog sjaja.

Za sjajan, sportski izgled: BMW M Performance prednji razdjelnik u crnoj boji visokog sjaja pruža optimalnu aerodinamiku i ističe ekskluzivan muški izgled vozila. Jedinstven trkaći izgled za svakoga tko odbija kompromis.

Pročitajte više
BMW M Performance 19" lakometalni kotači Double-Spoke 555 M Bicolor, BMW ljetna ponuda

BMW M Performance 19" lakometalni kotači Double-Spoke.

Visokokvalitetni BMW M Performance 19" lakometalni kotači Double-Spoke Style 555 M dizajnirani su u Bicolor Jet Black mat boji, sjajne završne obrade s krakovima u drugom smjeru i naglašavaju sportski duh do najmanjih detalja. TPMS set ljetnih kotača, veličina kotača 8 J x 19 s veličinom guma 235/35 R 19 91Y XL.

Pročitajte više
BMW M Performance krovni spojler, crna boja visokog sjaja, BMW ljetna ponuda

BMW M Performance krovni spojler.

Dizajn pokreta: BMW M Performance krovni spojler izrađen je od PUR-a u crnoj boji visokog sjaja, elegantni sportski detalj za stražnji dio vozila. Istovremeno, doprinosi optimiziranoj aerodinamici. Stražnji spojler savršeno je prilagođen dizajnu vozila i može se obojiti u boju karoserije.

Pročitajte više
BMW M Performance upravljač s umetkom u upravljaču, karbonska vlakna/Alcantara, BMW ljetna ponuda

BMW M Performance umetak u upravljaču.

Izvrsna kombinacija: BMW M Performance umetak u upravljaču je oplemenjen Alcantarom i karbonskim vlaknima vrhunske kvalitete te naglašava specifičan trkaći izgled M Performance upravljača. Karbonska vlakna otvorenih pora osiguravaju nepogrešiv izgled. S M Performance oznakom.

Pročitajte više