BMW REMOTE SOFTWARE UPGRADE 21-07.

Redovito ažurirajte svoj BMW: Remote Software Upgrade 21-07 donosi mnoga nova funkcionalna proširenja, poboljšanja kvalitete i nove funkcije. Sve detalje o sadržaju i informacijama pronaći ćete u sljedećim napomenama o izdanju.

ZNAČAJKE BMW REMOTE SOFTWARE UPGRADE 21–07.

Remote Software Upgrade 21-07 video

DONOSIMO VAM SLJEDEĆA POBOLJŠANJA.

FUNKCIJE I FUNKCIONALNA POBOLJŠANJA:

 • M Sound Control:  Jedinstveno zvučno iskustvo za vaš BMW M3 i M4
 • BMW Maps: Dođite na odredište opuštenije s poboljšanim RTTI-jem
 • Lane Departure Warning: Optimizacija na uskim cestama bez oznaka središta
 • Lane Departure Warning: Optimizacija u krivuljama
 • Connected Music sa Spotify: Sada slušajte i podcaste
 • Poboljšano otkrivanje vozača: Počnite odmah u svom profilu
 • Poboljšana kontrola glasnoće s Android telefonima
 • Assisted View: Pogledajte što vaš BMW vidi
 • Podaci o ograničenju brzine s očekivanjem: Ograničenje brzine uvijek na vidiku

POBOLJŠANJA KVALITETE:

 • Opoziv: Programiranje upravljačkih jedinica (DME)
 • Programiranje upravljačkih jedinica (DME)
 • M Track način: Čisti trkaći osjećaj za vaš BMW
 • BMW serije 5 / serije 6 LCI xDrive: Programiranje upravljačkih jedinica (DME)
 • Bolje otkrivanje ključa u prtljažniku
Pročitajte više
Remote Software Upgrade Ženska osoba se naginje na BMW serije 4 Coupé

OPĆENITE INFORMACIJE:

 • Ažuriranja funkcija i poboljšanja kvalitete
 • Valjanost Remote Software Upgrade i napomene o izdanju
 • Informacije o prethodnim verzijama
 • Ažuriranje uputa za uporabu u vozilu
 • Posebne informacije o ovoj nadogradnji
 • Posebne napomene za hibridna vozila
 • Korištenje aplikacije My BMW za prijenos podataka

FUNKCIJE I FUNKCIONALNA POBOLJŠANJA.

M SOUND CONTROL.

Remote Software Upgrade BMW M4 7/8 pogled straga u mirovanju straga

Jedinstveno zvučno iskustvo za vaš BMW M3 i M4

Nadahnite se poboljšavanjem zvuka pri pokretanju motora i jasnijom zvučnom potvrdom pri mijenjanju stupnjeva prijenosa (samo zajedno s 8-stupanjskim M Steptronic-om). Karakteristike zvuka mogu se pojedinačno konfigurirati pomoću postavki motora Efficient / Sport / Sport Plus. Gumbom za kontrolu zvuka može se izabrati tiši način vožnje. To znači da će iskustvo vožnje ///M biti još emotivnije.

BMW MAPS.

Remote Software Upgrade pogled izbliza na kontrolni zaslon RTTI

Dođite na odredište opuštenije s poboljšanim RTTI-jem.

Prometne informacije u stvarnom vremenu (RTTI) s BMW karata sada također obrađuju podatke o gužvi na trakama i na taj način pružaju optimizirano usmjeravanje, kao i točnije predviđanje vremena vašeg dolaska.

Ova nadogradnja priprema je za ovo poboljšanje. Vozilo automatski preuzima novu funkciju s pozadine Connected Drive nakon instalacije. S vaše strane nisu potrebne dodatne radnje.

UPOZORENJE NAPUŠTANJA TRAKE.

 • Optimizacija na uskim cestama bez oznaka središta
  Remote Software Upgrade pogled izbliza na prikaz upozorenja o napuštanju trake

  Sofisticirana logika otkrivanja upozorava vaše vozilo kada se nalazi na uskoj cesti bez središnje oznake, a zatim namjerno suzbija intervencije upravljača. Time se sprječava neželjeno usmjeravanje na sredinu ceste, npr. u slučaju nadolazećeg prometa.

  Sustav ne oslobađa vaše odgovornosti za ispravnu procjenu vidljivosti i prometne situacije. Postoji opasnost od nesreće. Prilagodite stil vožnje uvjetima u prometu. Promatrajte okolni promet i aktivno intervenirajte po potrebi.

 • Optimizacija u krivuljama

CONNECTED MUSIC SA SPOTIFY.

Remote Software Upgrade pogled izbliza na Kontrolni zaslon sa Connected Music i Spotify

Sada slušajte i podcaste

Slušajte svoje omiljene podcaste ili popis za reprodukciju Daily Drive u Connected Music sa Spotifyjem u svom vozilu jednako lako kao kod kuće ili na pametnom telefonu. Da biste to učinili u svom vozilu, prijavite se sa svojim osobnim podacima u Spotify premium računu. Također možete kontrolirati podcaste u svom vozilu pomoću Spotify Connect na svom pametnom telefonu.

Nakon ovog ažuriranja, BMW Connected Music automatski će aktivirati ovu novu funkcionalnost u Spotifyju.

POBOLJŠANO OTKRIVANJE VOZAČA.

Remote Software Upgrade Dvije žene stoje pokraj BMW-a sa otvorenim vratima

Počnite odmah u svom profilu.

Od sada će vaš profil vozača biti pravilno učitan čak i kada više nemate ključ pri ulasku jer ga, na primjer, stavite s aktovkom na suvozačevu stranu ili u drugi red sjedala. Tako možete uštedjeti da morate ručno odabrati profil prije vožnje.

POBOLJŠANA KONTROLA GLASNOĆE S ANDROID TELEFONIMA.

Ovo poboljšanje pojednostavljuje kontrolu glasnoće u vozilu prilikom reprodukcije audio streama (npr. Glazbe, podcasta itd.) putem Android pametnog telefona spojenog putem Bluetooth®. Nakon nadogradnje, Bluetooth® glasnoća automatski će se postaviti na 100% za Android pametne telefone povezane putem Bluetooth®. To znači da ćete odmah imati potpuni dinamički raspon.

Pročitajte više

ASSISTED VIEW.

Remote Software Upgrade Kontrolni zaslon izbliza Assisted View

Pogledajte što vaš BMW vidi.

Tijekom vožnje s aktivnim tempomatom (ACC) moći ćete vidjeti što vaš BMW detektira u prometu na ploči s instrumentima. To će povećati vašu udobnost u vožnji pri slaboj vidljivosti jer će se drugi sudionici u prometu prikazivati ​​čak i u magli.

Sustav ne oslobađa vaše odgovornosti za ispravnu procjenu vidljivosti i prometne situacije. Postoji opasnost od nesreće. Prilagodite stil vožnje uvjetima u prometu. Promatrajte okolni promet i aktivno intervenirajte po potrebi.

PODACI O OGRANIČENJU BRZINE SA PREDVIĐANJEM.

Remote Software Upgrade Kontrolni prikaz izbliza Informacije o ograničenju brzine

Ograničenje brzine uvijek na vidiku.

Lako ćete moći vidjeti nadolazeća ograničenja brzine na ploči s instrumentima ili Head-up zaslonu (ovisno o opremi vašeg vozila). Prikazat će se dodatna ikona s nadolazećim ograničenjem brzine, uključujući podatke o udaljenosti.

Sustav ne oslobađa vaše odgovornosti za ispravnu procjenu vidljivosti i prometne situacije. Postoji opasnost od nesreće. Prilagodite stil vožnje uvjetima u prometu. Promatrajte okolni promet i aktivno intervenirajte po potrebi.

POBOLJŠANJA KVALITETE.

OPOZIV: PROGRAMIRANJE UPRAVLJAČKIH JEDINICA (DME).

Tandem pumpa bi mogla otkazati u vozilima na koje utječe posebna šifra kvara 0012650500. Potom bi se pojačivač kočnica izbrisao bez prethodne najave. Programiranje upravljačkih jedinica spriječit će nastanak ove situacije.

Opoziv će biti dovršen za vaše vozilo instalacijom ovog softvera.

Pročitajte više

PROGRAMIRANJE UPRAVLJAČKIH JEDINICA (DME).

Tandem pumpa bi mogla otkazati u vozilima na koje utječe posebna šifra kvara 0012650500. Potom bi se pojačivač kočnica izbrisao bez prethodne najave. Programiranje upravljačkih jedinica spriječit će nastanak ove situacije.

Pročitajte više

M TRACK MODE.

Remote Software Upgrade pogled izbliza na kontrolni zaslon M Track Mode

Čisti trkaći osjećaj za vaš BMW.

Uz M Track Mode, možete se više nego ikad približiti tom purističkom trkačkom osjećaju. Aktivirajte M Track Mode pritiskom i držanjem tipke za M način rada. Time se deaktiviraju svi sustavi udobnosti i sigurnosti, a isključeni su i zvučni i navigacijski sustavi. Kao ambiciozni vozač trkaćih utrka možete se koncentrirati na ono što je doista važno: Vaš BMW i trkaća staza.

BMW SERIJE 5 / SERIJE 6 LCI xDRIVE: PROGRAMIRANJE UPRAVLJAČKIH JEDINICA (DME).

Kod BMW-a serije 5 i BMW-a serije 6 LCI xDrive može doći do blagog prekoračenja (do max. 10%) uobičajenih brojki ubrzanja. Programiranjem upravljačkih jedinica (DME) ispravit će se neispravna komunikacija između odgovarajućih upravljačkih jedinica šasije i pogona.

Pročitajte više

BOLJE OTKRIVANJE KLJUČA U PRTLJAŽNIKU.

Zaključavanje ključa vozila u prtljažniku bilo je moguće u iznimno rijetkim slučajevima. Ovom nadogradnjom ključ vozila se u normalnim okolnostima više neće moći nenamjerno zaključati u prtljažnik, jer će vozilo otkriti položaj ključa u prtljažniku i spriječiti nenamjerno zaključavanje.

Pročitajte više

OPĆE INFORMACIJE.

AŽURIRANJA FUNKCIJA I POBOLJŠANJA KVALITETE.

Ova daljinska nadogradnja softvera ažurira postojeće funkcije kako bi udovoljila najnovijim tehnološkim standardima i uključuje poboljšanja kvalitete.

Pročitajte više
 • Valjanost Remote Software Upgrade i napomene o izdanju
 • Informacije o prethodnim verzijama
 • Ažuriranje uputa za uporabu u vozilu

POSEBNE INFORMACIJE O OVOJ NADOGRADNJI.

VAŽNA INFORMACIJA:

 • Uklonite sve OBD dijagnostičke uređaje (knjige putovanja, GPS tragače) koje koristite pri pokretanju i tijekom nadogradnje.
 • Određene usluge možda se neće pokrenuti ili biti ograničene sve dok se ova nadogradnja ne instalira.
 • Automatsko ponovno učitavanje aplikacija ConnectedDrive nakon nadogradnje može potrajati određeno vrijeme.
 • Neke se postavke nakon nadogradnje mogu vratiti na zadane (na primjer, Connected Music ili postavke obavijesti), pa ih je potrebno ponovno aktivirati.
 • Ponovno pokretanje nekih sustava vozila može uzrokovati pojavljivanje kontrolnih poruka na zaslonu tijekom ili nakon nadogradnje. Obratite pozornost na ove kontrolne poruke i pogledajte jesu li i dalje prikazane nakon ponovnog pokretanja (npr. parkirna kočnica, kvar pogonskog sklopa).
 • Informacije za korisnike iOS-a: prilikom prijenosa nadogradnje putem pametnog telefona, povežite se putem Bluetooth i WiFi veze u vozilu u izborniku "Mobile devices". Ako se ikona Bluetooth i/ili WiFi pojavi zasivljena, prvo aktivirajte Apps & Bluetooth Audio u postavkama u podizborniku "Mobile devices”.
 • Napomena za M vozila: Upit za instalaciju daljinske nadogradnje softvera može se prikazati samo približno 30-60 minuta nakon isključivanja motora, jer se motor mora ohladiti. Upit se prikazuje prije pokretanja motora. Sljedeći put kad uđete u vozilo, izvršite instalaciju prije pokretanja motora i pričekajte da se prikaže upit za instalaciju.
 • Napomena za korisnike BMW Drive Recorder-a: Početne postavke resetirat će se i snimljeni videozapisi izbrisati nakon nadogradnje.
 • Imajte na umu da se prerade/nadogradnja/podešavanje ili posebno kodiranje itd. na vozilu koje nije odobreno od strane BMW AG ("BMW") mogu izgubiti kao rezultat daljinske nadogradnje softvera ili dovesti do značajnih problema (do uključujući posljedična oštećenja) tijekom i nakon programiranja vozila. BMW i BMW servisi ne preuzimaju odgovornost za nastalu štetu.
Pročitajte više

SPECIFIČNE NAPOMENE ZA HIBRIDNA VOZILA.

Remote Software Upgrade BMW serije 5 Limuzina se puni na Wallboxu
 • Ako tijekom punjenja izvršite Remote Software Upgrade, proces punjenja će se prekinuti i neće se automatski nastaviti.
 • Postavke punjenja i kontrole klime mogu se poništiti nakon Remote Software Upgrade (npr. postavke punjenja na 6A umjesto na 16A). Nakon što dovršite nadogradnju, ponovno postavite svoje postavke u odgovarajućim izbornicima u odjeljku Postavke.

KORIŠTENJE MY BMW APLIKACIJE ZA PRIJENOS PODATAKA.

Remote Software Upgrade Pametni telefon sa pogledom na My BMW aplikaciju

NAPOMENA: Na YouTubeu možete saznati kako koristiti aplikaciju My BMW za prijenos podataka.

BMW CONNECTED DRIVE: VIŠE INFORMACIJA I POVEZNICE.

BMW ConnectedDrive digitalne usluge pregled ženska osoba sa pametnim telefonom ispred BMW-a

NATRAG NA PREGLED.

Želite otkriti više usluga i proizvoda BMW ConnectedDrive? Kliknite ovdje za povratak na pregled.
Remote Software Upgrade pogled izbliza na Zakrivljeni zaslon BMW iX

REMOTE SOFTWARE UPGRADE.

Neka softver vašeg automobila bude ažuriran.
Remote Software Upgrade Muškarac ispred BMW-a gleda u svoj pametni telefon

SVI REMOTE SOFTWARE UPGRADE.

Želite li saznati sve o prethodnim BMW Software Upgrades? Kliknite ovdje za pregled cjelokupnog sadržaja.

Radujemo se što ćemo dobiti vaše povratne informacije o telefonskoj liniji BMW ConnectedDrive, kako bi nam pomogli u kontinuiranoj optimizaciji daljinske nadogradnje softvera.

Pročitajte više