PROIZVODI I USLUGE.

Special offers and optimum service – wherever you are.

Kao diplomata uvijek ste suočeni s novim izazovima pa je važno da vaš BMW ne postane jedan od izazova. Usto, gdje god obavljali svoje dužnosti, svjetska mreža od više od 4000 zastupništava i osobnih usluga naših BMW stručnjaka jamstvo je da više ne trebate brinuti kad je riječ o vašem BMW-u.

Pročitajte više

PREGLED MODELA – BMW ZA VAŠE POTREBE.

Bila riječ o BMW-u serije 1 za gradsku vožnju, prostranom BMW-u serije 5 Touring za dulja putovanja ili prestižnom BMW-u serije 7 za službene prijeme i sastanke na vrhu, BMW ima pravo vozilo za sve prilike.
Uz uslugu BMW Diplomatska prodaja možete birati između svih BMW-ovih modela i paketa opreme gdje god bili u svijetu. Želite upravljač na desnoj strani za vožnju New Yorkom? Nema problema. Naši će vam stručnjaci drage volje konfigurirati idealno vozilo prema vašim potrebama.

BMW serije 1.

Odredite ritam, živite u trenutku i osvojite ulice većih gradova sportskim obrisima i inovativnim dizajnom. Osim povećanog vozačkog užitka, BMW serije 1 je i vrlo ekonomičan.

BMW serije 2.

Vozačko zadovoljstvo na drugu potenciju. BMW-ovi modeli serije 2 ubrizgavaju tipično BMW-ovo vozačko zadovoljstvo u nišu kompaktnih vozila.

BMW serije 3.

Originalan još od 1975. Neodoljiv spoj dinamičnog dizajna, neprikosnovene pokretljivosti i izvrsne svakodnevne praktičnosti čine najnoviju generaciju BMW-a serije 3 dojmljivih kao i uvijek.

BMW serije 4

Sportski duh uparen sa zapanjujućom estetikom. BMW serije 4 Coupé i cabrio dojmljivi su predstavnici posve novog naraštaja BMW-ovih vozila. BMW serije 4 Gran Coupé savršeno dopunjuje ponudu modela i dojmljuje svojim urođenom otmjenošću.

BMW serije 5.

Zadivljujuće izražajan i savršeno skrojen da udovoljava najvišim standardima uz nepogrešiv osjećaj za stil. U svemu što radi BMW serije 5 prikazuje snagu i stil.

BMW serije 7.

BMW serije 7 je za one koji imaju sve i još uvijek žele više. Doživite najsuvremeniju tehnologiju, učinkovite vrhunske performanse i udobnost koji nemaju premca u svojoj klasi.

BMW serije X.

Imate spontani poriv da pobjegnete iz grada? Onda je dobra stvar što imate novi BMW serije X. Zahvaljujući svojoj pokretljivosti i agilnosti, najnoviji model X ne samo da se ponosi vrhunskim performansama u gradu već i prikazuje odlučan karakter na cestama koje više nisu dostojne njegova imena.

BMW i.

BMW i nudi vizionarska električna vozila i usluge mobilnosti, nadahnjujući dizajn i novo poimanje vrhunske kvalitete koja je snažno određena održivošću.

BMW i.

BMW i.

U BMW-ovoj seriji i, načelo tehnologije BMW EfficientDynamics (manje emisije, više vozačkog zadovoljstva) pretočeno je u koncepte vozila budućnosti i usluge mobilnosti s fokusom na dodanu vrijednost i održivost. Postojeće tehnologije BMW EfficientDynamics uparene su s alternativnim konceptima pogona i klasičnim obilježjima BMW-a kako bi nastala vizionarska vozila poput BMW-a i3 i BMW-a i8.

POSEBNA VOZILA.

Ljudi koji nose breme najveće odgovornosti trebali bi se moći osloniti na najvišu razinu zaštite bez potrebe da se odreknu jedinstvenog vozačkog iskustva kakvo samo nude modeli iz BMW-ove ponude Posebnih vozila. BMW postavlja nove standarde glede dizajna i izgradnje blindiranih vozila već više od 30 godina. Naša trenutačna ponuda modela u dojmljivom stilu nastavlja tu tradiciju. Uspnite se i spustite u sjedalo svjesni da ne postoji sigurnija ili opuštenija unutrašnjost od te. Svako Blindirano vozilo načinjeno je po mjeri kako bi se uklopilo s okolišem uz istodobno isticanje u gomili, a svaki dio proizvodnog procesa proveden je uz maksimalnu posvećenost pojedinostima. Rezultat je vozilo koje udovoljava najvišim standardima balističke zaštite te ispunjava najspecifičnije pojedinačne zahtjeve.

BMW SERVIS.

Kvaliteta, učinkovitost i inovacije – tri temelja stručnosti održavanja vozila koje vam omogućuje BMW Servis, danas i sutra. Čak i prije nego započne proizvodnja novog BMW-ova modela, naši inženjeri razvijaju inovativne, prikladne i k vozaču usmjerene servisne značajke koje jamče da će svaki BMW-ov model moći davati svoj maksimum godinu za godinom. Posvećeni smo pružanju prvoklasne usluge koja vam omogućuje najbolju brigu o vozilu u svojoj klasi te beskompromisno vozačko iskustvo.

 • Svjetska mreža servisa i zastupništava

  Učinit ćemo sve kako bi vam osigurali sigurnost i pobrinuli se da dobijete savršenu uslugu. Rutinska održavanja i popravci pa sve do sigurnosnih izmjena posebno izučeni stručnjaci mogu obaviti na probranim mjestima diljem svijeta uz podršku posvećene skupine BMW-ovih stručnjaka u Münchenu koji će doći i pomoći na licu mjesta ako je to potrebno.

 • Puno BMW jamstvo

  Naravno da vozila iz ponude BMW Diplomatskih vozila podliježu istom sveobuhvatnom jamstvu kao i standardni BMW-ovi modeli. Kupite li novi BMW, željet ćete da vam vozačko zadovoljstvo bude zajamčeno i zato sad BMW Servisni centar u ponudi nudi 12-godišnje jamstvo na karoseriju i trogodišnje na boju. Usto, dobit ćete dvogodišnje jamstvo bez obzira na prijeđenu kilometražu na cijeli automobil (ne uključuje zamjenu istrošenih dijelova), originalne BMW dijelove te originalne BMW-ove dodatke. Usluga i servis na koji možete računati i to vam jamčimo.

 • Servisni paket BSI

  Uz razne servisne pakete BSI plaćate fiksnu cijenu, a potom se opuštate svjesni da su svi servisi i usluge u vašem paketu pokriveni na određeno razdoblje ili prijeđene kilometre bez obzira koliko puta koristili uslugu ili servis. Za dodatne informacije kontaktirajte svog BMW zastupnika.

BMW EFFICIENTDYNAMICS.

BMW EfficientDynamics označava korporativnu strategiju BMW Grupe koja uvijek nastoji kombinirati najbolju učinkovitost i maksimalnu dinamiku. Ova strategija pokriva sve mjere stalno usmjerene na povećanje učinkovitosti te, istodobno, povećanje vozne dinamike svih BMW-ovih vozila. To utječe na cjelokupni koncept vozila, pogonski sklop i sustav upravljanja energijom poput inteligentne lake konstrukcije, aerodinamike, pogona BMW eDrive i motora BMW TwinPower Turbo. Rezultat nije kompromis već istinsko vozačko zadovoljstvo. I stoga strategija BMW EfficientDynamics učinkovito premošćuje jaz između motiviranosti zaposlenika i optimizacije troškova.

BMW EfficientDynamics

Iznimna ekonomičnost bez kompromitiranja performansi.

 • Koncept vozila

  Inteligentna laka konstrukcija:
  Ovisno o funkciji, uporaba pravih materijala na pravim mjestima. Nastala inteligentnom mješavinom raznih materijala poput čelika, aluminija i ugljikovih vlakana konstrukcija nije samo laka i sveukupno učinkovita struktura već i svakom BMW-ovu modelu jamči visoku krutost za optimalnu voznu dinamiku i vozačko zadovoljstvo.

  Aerodinamika:
  Savršenim uparivanjem aerodinamičkih mjera postignut je optimiziran otpor zraka. Podrobno osmišljena rješenja poput ravnih ploča podvozja, sustava zračne zavjese u prednjoj maski i zračnih otvora iza prednjih kotača jamče optimalnu aerodinamiku koja pozitivno utječe na učinkovitost i potrošnju BMW vozila.

 • Koncept pogona

  Motori BMW TwinPower Turbo:
  Višestruko nagrađivani benzinski i dizelski motori s tehnologijom BMW TwinPower Turbo dio su inovativne lepeze tehnolgoije BMW EfficientDynamics. Ti su motori spoj najnovijih sustava ubrizgavanja goriva, posve prilagodljivog nadzora performansi i inovativne tehnologije turbopunjača što znači da ih odlikuje tipičan BMW-ov okretni moment uz nisku potrošnju goriva.

  BMW eDrive:
  Posve nova dimenzija vozačkog zadovoljstva. Koncept pogona BMW eDrive, uključujući elektromotor, visokonaponsku bateriju i sustav inteligentnog upravljanja energijom, ponosi se dojmljivom dinamikom te nultom emisijom štetnih plinova kad ga vozite u posve električnom režimu. Novorazvijeni sinkroni elektromotor oduševljava golemim okretnim momentom koji je ravnomjeran od početnog ubrzanja do najveće brzine čime vam je omogućena održiva mobilnost uz iznimnu pokretljivost. BMW eDrive označava električna vozila i plug-in hibridne modele.

  BMW BluePerformance:
  Ova tehnologija maksimalno smanjuje nastanak dušikovih oksida (NOx) u dizelskim motorima. I premda ne utječe na sam proces izgaranja, očuvan je visok stupanj učinkovitosti dizelski motora. BMW-ovi modeli opremljeni ovom tehnologijom već udovoljavaju normi EU6 o emisiji štetnih plinova koja propisuje smanjenje emisije NOx-a.

 • Inteligentno upravljanje energijom

  Režim rada ECO PRO:
  Uključivanje režima rada ECO PRO odabirete bolju učinkovitost. Ovisno o vašem vozačkom stilu, to rezultira smanjenjem potrošnje goriva za do 20 posto (prema internim BMW-ovim studijama potrošnje goriva).

  Funkcija Auto Start-Stop:
  Funkcija automatskog zaustavljanja i kretanja s mjesta iskorištava kratkotrajna stajanja, primjerice na semaforu, i privremeno isključuje motor. Kad je motor isključen, vozilo ne troši gorivo niti ispušta štetne plinove. Ovisno o vrsti mjenjača, vozač samo treba otpustiti papučicu kočnice ili pritisnuti spojku kako bi se motor trenutačno pokrenuo. Kratkotrajno isključivanje motora nipošto ne umanjuje vašu sigurnost ili udobnost.

  Obnavljanje energije kočenja:
  Kinetička energija oslobađa se čim vozač pritisne kočnice ili pusti vozilo da se “kotrlja”. Sustav obnavljanja energije kočenja pretvara to u električnu energiju koju potom koristi za punjenje baterije čime se smanjuje energija potrebna motoru za punjenje baterije što pozitivno utječe na smanjenje potrošnje goriva i emisije štetnih plinova.

BMW CONNECTEDDRIVE.

BMW ConnectedDrive je tehnološki paket bogat uslugama, aplikacijama i sustavima pomoći u vožnji koji vas usko povezuju sa svijetom oko vas. Raskomotite se i neka vam vozilo bude ured jer uz BMW ConnectedDrive možete primati, čitati i odgovarati na e-poruke. Ili s vozilom sinkronizirati podatke poput adresara. Što se još zbiva u svijetu? Vaš BMW zna što va zanima i čita vam najnovije vijesti putem audiosustava tijekom putovanja. Usto, na svakom se putovanju možete posve osloniti na sustave pomoći u vožnji koji vaš BMW čine inteligentnijim i jamče vam podršku u svakoj situaciji. Uživajte u dodatnoj sigurnosti i udobnosti ruku pod ruku s tehnologijom BMW ConnectedDrive.

Umrežena vožnja više nije san nego doživljaj.

 • Prometne informacije

  Nemojte stajati na mjestu već napredujte. I budite uvijek na vrijeme. Točne informacije o trenutačnom stanju u prometu – usluga Real Time Traffic Information (RTTI) obavještava vas o prometnim uvjetima u stvarnom vremenu uz točnost do 100 metara. Zahvaljujući usluzi sad možete na vrijeme reagirati na prometne čepove i izabrati jedno od predloženih alternativnih pravaca. Vaš BMW zna najbržu rutu i brine se da na odredište stignete opušteni.

 • Diktiranje poruka

  Neka vam ruke uvijek budu na upravljaču zahvaljujući usluzi diktiranja e-poruka i teksta. Želite poslati e-poruku ili neki tekst, a nemate vremena zaustaviti se? Počnite pričati i usluga će vam to prevesti u tekst, a sve što vi trebate učiniti jest pritisnuti tipku za slanje.

 • Pomoć u prometnim gužvama

  Opustite se i neka se vaš BMW nosi sa cestom. Sustav pomoći u prometnim gužvama rasterećuje vas u monotonim uvjetima na europskim i američkim autocestama. U gustom prometu pri brzinama od do 40 km/h sustav vam omogućuje da se “kotrljate” uz ostali promet i ostanete opušteni dok prolazite kroz prometne čepove. Usto, sustav automatski održava željenu udaljenost od vozila ispred, autonomno regulira brzinu (čak i koči do potpunog zaustavljanja) i aktivno dijeli upravljač s vama. Ukratko, vaš BMW može ostati u traku sve dok držite barem jednu ruku na upravljaču.