PROIZVODI I USLUGE.

MINI, BMW ili BMW i – na vama je da odlučite kako će vam izgledati flota.

Upravljate li folotom od manje od 50 službenih vozila, BMW | MINI Poslovno partnerstvo posebno je dizajnirano za vas. BMW nudi dinamična i aktivna vozila, od stilski skladne serije 1 do upečatljive serije 7, koja udovoljavaju vašim specifičnim poslovnim potrebama. Ova posvećena web stranica omogućuje vam da se upoznate s prednostima programa, pronađete modele ovisno o mjesečnom proračunu ili potrebama, otkrijete naše najnovije ponude za operativni leasing i jednostavno kontaktirate mjesnog zastupnika za poslovna vozila oko dodatnih informacija.

Pročitajte više

PREGLED MODELA – BMW KOJI UDOVOLJAVA VAŠIM POTREBAMA.

Lepeza BMW-ovih i MINI-jevih modela obuhvaća modele s iznimno učinkovitim motorima koji ispuštaju manje od 140 g CO2 po kilometru. Neki modeli, primjerice BMW 520d EfficientDynamics, BMW serije 3, BMW serije 1 i MINI Countryman, posebice su ekonomični i čak udovoljavaju EU normama koje propisuju ispuštanje manje od 130 g CO2/km. Više od 35 naših vozila, uključujući modele BMW EfficientDynamics, ide korak dalje i dojmljuje s emisijom CO2 ispod 120 g/km.
Dostupnost modela ovisi o regiji.

BMW serije 1.

Predvodite, živite u trenutku i osvojite ulice glavnih gradova sa sportskim obrisima i inovativnim dizajnom. Osim poboljšanog vozačkog užitka, BMW serija 1 je također i vrlo ekonomična.

BMW serije 2.

Tipično dinamičan BMW dizajn koji je također i kompaktan, funkcionalan i iskoristiv – upoznajte BMW serije 2 Active Tourer. Štogod planirali, sportske aktivnosti, godišnji odmor ili svakodnevnu vožnju, Active Tourer nestrpljivo čeka da krenete.

BMW serije 3.

Zapanjujuća dinamika, savršene dimenzije, dojmljiva tehnologija i tri BMW-ove linije pružaju BMW-u serije 3 apsolutno specifični izgled i omogućuju mu da predvodi glede učinkovitosti i performansi.

BMW serije 4.

Sportski duh uparen sa zapanjujućom estetikom. BMW serije 4 Coupé i Cabrio dojmljivi su predstavnici posve nove BMW-ove serije vozila. BMW serije 4 Gran Coupé savršeno dopunjuje izbor modela i oduševljava svojom prirodnom otmjenošću.

BMW serije 5.

Veličanstveno izražajan i savršeno skrojen da svojim besprijekornim osjećajem za stil zadovoljava sve vaše zahtjeve. U svemu što radi BMW serije 5 prikazuje snagu i stil.

BMW serije 7.

BMW serije 7 je za one koji imaju sve i žele više. Doživite najnapredniju tehnologiju u vozilu, učinkovite maksimalne performanse i udobnost koji su klasa za sebe.

BMW serije X.

Biti fleksibilan znači ostati mobilan. BMW serije x nudi beskonačne mogućnosti u gradskoj i off-road vožnji, dramatičnu energičnost izvana i iznutra i užitak koji nećete htjeti dijeliti s nikime.

BMW serije i.

BMW serije i pruža revolucionarna vozila i usluge prijevoza za flote i usredotočuje se na održivost niz cijeli vrijednosni lanac.

VIŠE OD 35 MODELA S EMISIJOM CO2 ISPOD 120 G/KM.

Održiva i ekonomična mobilnost oduvijek su bitni BMW-u i zato danas nudimo široku paletu BMW i MINI vozila emisije CO2 od samo 120 g/km. Bez obzira tražite li svakodnevnu pouzdanost BMW-a 114d s petorim vratima (4,1 l/100 km uz emisiju CO2 od samo 105 g/km), svestranost BMW-a 520d Touringa (5,0 l/100 km; emisija CO2 119 g/km) ili izdržljivost i dugotrajnost BMW-a X1 sDrive20d EfficientDynamics (4,5 l/100 km i emisija CO2 od 119 g/km), naša flota ima više od 35 vozila koja udovoljavaju vašim potrebama.

POSVE ELEKTRIČNI BMW i3.

Otkrijte lepezu vizionarskih električnih vozila i usluga mobilnosti BMW-ove serije i.

MODELI BMW EFFICIENTDYNAMICS.

Održivost, učinkovitost i odgovornost prema okolišu tri su cilja kojima BMW teži već godinama. Dio te strategije je BMW EfficientDynamics, inovativan program tehnologija poput ekonomičnih motora, funkcije zaustavljanja/kretanja s mjesta, sustava obnavljanja kočne energije ugrađen u više od milijun BMW-ovih vozila. Ukorak s načelima programa BMW EffcientDynamics, BMW-ov brand i razvija vizionarske nove koncepte vozila za električnu mobilnost poput BMW-a i3 i BMW i8. Uz paletu dodatnih usluga mobilnosti poput dijeljenja automobila, BMW progresivno nanovo određuje koncept pojedinačne mobilnosti.

BMW serije 1 EfficientDynamics (3 vrata).

BMW 116d s trojim vratima – dojmljive performanse i učinkovitost uz motor snage 85 kW i 116 KS koji troši samo 3,8 litara goriva.

BMW serije 1 EfficientDynamics (5 vrata).

BMW 116d s petorim vratima ispušta samo 99 grama CO2 po kilometru zahvaljujući inteligentnim mjerama koje osjetno smanjuju potrošnju goriva i emisiju štetnih plinova uz istodobno povećanje voznih performansi.

BMW serije 3 Limuzina 320d.

BMW 320d EfficientDynamics s tehnologijom BMW TwinPower Turbo i najnovijom inačicom izravnog ubrizgavanja CommonRail omogućuje vam zadivljujućih 163 KS (120 kW) i potrošnju od samo 4,1 l/100 km.

Touring 320d EfficientDynamics.

BMW 320d EfficientDynamics s tehnologijom BMW TwinPower Turbo i najnovijom inačicom izravnog ubrizgavanja CommonRail omogućuje vam zadivljujućih 163 KS (120 kW) i potrošnju od samo 4,3 l/100 km.

MODELI FINANCIRANJA I LEASINGA.

BMW-ov Odjel financijskih usluga pruža vam izbor raznih mogućnosti financiranja kupnje vozila kako bi vam pomogli da kupite ili uzmete na leasing vozila iz BMW Grupe. U svakom BMW-ovu zastupništvu radi stručnjak za financijske usluge koji vam može pomoći glede vaših potreba za flotom. Nakon izbora paketa financiranja vozila koji najbolje odgovara vašoj tvrtki, mi ćemo učiniti ostalo. Mi ćemo riješiti sve pojedinosti, od papirologije i telefonskih poziva do dogovora za isporuku, i učiniti sve što je u našoj moći da vaši zaposlenici budu mobilni što je prije i jednostavnije moguće.

Pročitajte više

BMW SERVIS.

Vaš najbliži BMW Servisni centar nikad nije predaleko zahvaljujući našoj svjetskoj mreži. Gdje god bili, ta vam svjetska mreža zajedno sa stalnim prijenosom znanja omogućuje optimalan servis svaki put. Vaš mjesni BMW Servisni centar pruža vam uvid u što možete očekivati, a to je izvrsno održavanje i popravak vozila od strane vrhunski izučenih stručnjaka i računalnih dijagnostičkih sustava.

BMW Teleservices

Doživite brojne prednosti inovativnog koncepta servisa BMW Teleservices.

 • Usluga BMW Service Inclusive

  Usluga BMW Service Inclusive dostupna je kod bilo kojeg uključenog BMW zastupnika, BMW-ove podružnice ili ovlaštenog BMW servisera za jednokratan iznos. Možete biti sigurni da upotrebljavamo originalne BMW dijelove te da je vaš BMW u stručnim rukama izučenih profesionalaca koji koriste najsuvremeniju dijagnostičku tehnologiju. Uz uslugu BMW Service Inclusive na vama je da odlučite gdje želite servisirati vaš BMW. Budući da usluga nema ograničenja, svoj BMW možete servisirati u nekoj drugoj državi uključenoj u program.

 • Servis prema stanju (CBS)

  Inteligentni sustav održavanja Condition Based Service stalno nadzire razine ulja i stupanj istrošenosti i pohabanosti pojedinačnih dijelova. Usto, sustav nadzire i vremenski rok i prijeđene kilometre za obvezne servise. Također i obrađuje podatke i upućuje vas i vaše zaposlenike kad je zakazan sljedeći servis. Ti se podaci mogu provjeriti na informativnom zaslonu koji će vas automatski obavijestiti o servisu četiri tjedana unaprijed. Kontrolni zaslon iDrive prenosi vam točne podatke koje dijelove treba provjeriti pa možete unaprijed isplanirati servisne preglede i izbjeći nepotrebne servisne radove. Zajedno s uslugom BMW Teleservices, podaci koje ovaj sustav prikupi automatski se proslijeđuju u vaš BMW Servisni centar kako bi vas se moglo kontaktirati i dogovoriti sastanak.

 • BMW Usluge mobilnosti

  BMW vam je uvijek na raspolaganju u slučaju kvara i jamči vam stručno tehničko savjetovanje i profesionalnu pomoć u slučaju kvara na vozilu. Naši su vam tehničari uvijek na raspolaganju, bilo telefonski ili, ako je potrebno, na cesti, 24/7/365. A vozači u Europskoj uniji mogu se okoristiti dodatnim paketom usluga mobilnosti, a to je BMW Mobile Care. U malo vjerojatnom slučaju kvara, vozači mogu iskoristiti bilo koju od usluga koje su im na raspolaganju, bilo to organiziranje vučne službe i hotelskog smještaja do zamjenskog vozila bilo gdje u Europi.

 • BMW Teleservices

  Servis automobila neizbježan je, ali uz uslugu BMW Teleservices više ne trebate sami oko toga brinuti. Vaš BMW automatski bilježi kad mu je potreban servis i na vrijeme prenosi sve podatke nužne za servis vašem BMW Servisnom partneru. Uslugu BMW Teleservices Call možete iskoristiti za osobni dogovaranje servisa i to jednostavnim pritiskom na gumb u vašem BMW-u. U svakom slučaju, vaš je BMW Servisni partner već upućen u stanje vozila pa će moći bolje odgovoriti na vaše zahtjeve.

BMW CAR SHARING.

BMW CAR SHARING.

Rješenja za dijeljenje automobila usmjerena k budućnosti iz BMW-a, primjerice AlphaCity Corporate CarSharing iz tvrtke Alphabet i DriveNow BMW-ove serije i znače da sad možete uživati u standardnim duljim putovanjima i ostati pokretni u određenim gradovima.

Uz uslugu AlphaCity Corporate CarSharing vaša je udobnost na prvome mjestu – vozila unaprijed rezerviraju zaposlenici za službena i privatna putovanja. Vozači privatnu uporabu vozila plaćaju svojim kreditnim karticama čime se smanjuju troškovi leasinga.

Tehnologija bez ključa omogućuje jednostavan pristup vozilu. Tvrtka Alphabet upravlja uslugom AlphaCity za vas što minimalno smanjuje vašu uključenost.

Koje su glavne prednosti?

• Smanjuje troškove poslovne mobilnosti
• Pristup vozilu bez ključa
• Usluga koju implementira, upravlja i servisira tvrtka Alphabet
• Poboljšava motiviranost zaposlenika
• Koristi vrhunska BMW i MINI vozila