VAŠE PREDNOSTI.

Suradnja s BMW Vozilima za javne službe.

BMW Vozila za hitne službe ne samo da omogućuju iznimne performanse već su i zapanjujuće ekonomična. Niska potrošnja goriva, dug servisni vijek trajanja, minimalni troškovi održavanja i visoka preprodajna vrijednost jamče da se ulaganje u BMW Vozilo za hitne službe svakako dugoročno isplati.

Pročitajte više

FLEKSIBILNOST KONFIGURACIJE.

BMW Vozila za javne službe upotrebljavaju se diljem svijeta. Ta vozila ispunjavaju različite uloge i funkcije u raznim državama i BMW ih uvijek oprema na način posebno skrojen prema potrebnoj ulozi. Naravno, to znači bojanje u prave boje i opremanje točnom vrstom rotirajućih svjetala i sirena. No, to također znači i osiguravanje da udovoljavaju točnim specifikacijama i da su opremljena specijaliziranom opremom. Međutim, neka su svojstva zajednička svim tim vozilima, a to su dinamične performanse, responzivnost i ekonomičnost operativnih troškova.

ZAJAMČENA ORIGINALNA OPREMA PROIZVOĐAČKE KVALITETE.

ZAJAMČENA ORIGINALNA OPREMA PROIZVOĐAČKE KVALITETE.

Samo BMW nudi Vozila za hitne službe s proizvodnim jamstvom koje pokriva svu posebnu opremu za službenu uporabu. Kako bi se osigurale visoke razine sigurnosti kao i kod standardnih modela, BMW svoju lepezu Vozila za hitne službe izlaže zahtjevnom slijedu testiranja nakon ugradnje svih traženih elemenata.

Taj program seže daleko izvan zakonom propisanih normi pa se tako vozilo testira u slučaju sudara/klizanja i bočnog i krovnog prevrtanja kako bi se osigurala funkcionalnost opreme u svim uvjetima.

Sustav Condition Based Service i dostupnost originalnih BMW dijelova za svu službenu specijaliziranu opremu minimizira vrijeme zastoja uz istodobno maksimiranje performansi i učinkovitost troškova za sva BMW-ova vozila iz ponude Vozila za hitne službe.

UZORNA UČINKOVITOST TROŠKOVA.

BMW Vozila za hitne službe ne samo da omogućuju iznimne performanse već su i zapanjujuće ekonomična. Niska potrošnja goriva, dug servisni vijek trajanja, minimalni operativni troškovi i visoka preprodajna vrijednost jamče da se ulaganje u BMW Vozilo za hitne službe svakako dugoročno isplati.

 • Mali zahtjevi za održavanjem

  Usluga Condition Based Service produljuje intervale održavanja sukladno stvarnim potrebama vozila, odnosno svako BMW Vozilo za hitne službe servisira točno ono što je potrebno i ništa više ni manje od toga.

 • Smanjeni operativni troškovi

  Originalni BMW Servis, originalni BMW dijelovi i dugotrajno BMW jamstvo koje pokriva svu službenu opremu smanjuje operativne troškove vozila i pomaže očuvati višu preprodajnu vrijednost.

 • Iznimno niska

  Tehnologije BMW EfficientDynamics poput visokopreciznog ubrizgavanja kod benzinskih motora, sustava CommonRail kod dizelskih i funkcije Auto Start/Stop smanjuju potrošnju goriva i emisiju štetnih plinova.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

BMW EfficientDynamics označava korporativnu strategiju BMW Grupe koja uvijek nastoji kombinirati najbolju učinkovitost i maksimalnu dinamičnost. Ta tehnologija pokriva sve mjere stalno usredotočene kako na povećanje učinkovitosti, tako i na istodobno povećanje dinamike u svim BMW vozilima. To utječe na sveukupni koncept vozila, pogonski sklop i sustav upravljanja energijom poput inteligentnt lake konstrukcije, aerodinamike, pogona BMW eDrive i motora BMW TwinPower Turbo. Rezultat nije kompromis već istinsko vozačko zadovoljstvo i stoga tehnologija BMW EfficientDynamics učinkovito premošćuje jaz između motiviranost zaposlenika i optimizacije troškova.

 • Koncept vozila

  Inteligentna laka konstrukcija:
  Ovisno o funkciji, uporaba pravih materijala na pravim mjestima. Nastala inteligentnom mješavinom raznih materijala poput čelika, aluminija i ugljikovih vlakana konstrukcija nije samo laka i sveukupno učinkovita struktura već i svakom BMW-ovu modelu jamči visoku krutost za optimalnu voznu dinamiku i vozačko zadovoljstvo.


  Aerodinamika:
  Savršenim uparivanjem aerodinamičkih mjera postignut je optimiziran otpor zraka. Podrobno osmišljena rješenja poput ravnih ploča podvozja, sustava zračne zavjese u prednjoj maski i zračnih otvora iza prednjih kotača jamče optimalnu aerodinamiku koja pozitivno utječe na učinkovitost i potrošnju BMW vozila.

 • Koncept pogona

  Motori BMW TwinPower Turbo:
  Višestruko nagrađivani benzinski i dizelski motori s tehnologijom BMW TwinPower Turbo dio su inovativne lepeze tehnolgoije BMW EfficientDynamics. Ti su motori spoj najnovijih sustava ubrizgavanja goriva, posve prilagodljivog nadzora performansi i inovativne tehnologije turbopunjača što znači da ih odlikuje tipičan BMW-ov okretni moment uz nisku potrošnju goriva.


  BMW BluePerformance:
  Ova tehnologija maksimalno smanjuje nastanak dušikovih oksida (NOx) u dizelskim motorima. I premda ne utječe na sam proces izgaranja, očuvan je visok stupanj učinkovitosti dizelski motora. BMW-ovi modeli opremljeni ovom tehnologijom već udovoljavaju normi EU6 o emisiji štetnih plinova koja propisuje smanjenje emisije NOx-a.

 • Sustav inteligentnog upravljanja energijom

  Obnavljanje energije kočenja:
  Sustav obnavljanja energije kočenja brine se da se kinetička energija nastala kočenjem ili usporavanjem pohranjuje u akumulator vozila gdje vam je stalno dostupna za povećanje sveukupnih performansi.


  Režim rada ECO PRO:
  U režimu vožnje ECO PRO dovoljan je pritisak na gumb da se svi sustavi u vozilu usmjere k učinkovitosti i inteligentnoj uporabi rezervi energije. Kako bi to bilo moguće, sustav inteligentnog upravljanja energijom smanjuje funkcije usmjerene k udobnosti prema potrebama vozača. Usto, vozač na kontrolnom zaslonu prima savjete za učinkovitiju vožnju kako bi se poveća maksimalni doseg.


  Pogon BMW eDrive:
  Potpuno nova dimenzija vozačkog zadovoljstva – pogonski koncept BMW eDrive, uključujući elektromotor, visokonaponsku bateriju i sustav inteligentnog upravljanja energijom, ponosi se dojmljivom dinamikom i, u posve električnom režimu vožnje, nultom emisijom štetnih plinova. Novorazvijeni sinkroni elektromotor zapanjuje golemim okretnim momentom koji je ravnomjeran od početnog ubrzanja do najveće brzine i predstavlja održivu mobilnost uz iznimnu pokretljivost.

BMW CONNECTEDDRIVE.

BMW ConnectedDrive predstavlja tehnološki paket opreme bogat uslugama, aplikacijama i sustavima pomoći u vožnji na koje se možete posve osloniti. Ti će vas sustavi izvući iz prometnih gužvi, držati vas na sigurnoj razdaljini kad je to potrebno i munjevito reagirati u opasnim situacijama. A uz inovativne vizualne tehnologije i sustave pomoći, uvijek imate najbolji pogled na svijet oko vas. Usluge i aplikacije iz usluge BMW ConnectedDrive pružaju vam mnoštvo dnevnih informacija poput vijesti i vremenske prognoze ili služe za prijenos osobnih podataka u BMW što znači da ste uvijek ukorak sa zbivanjima i svako vam putovanje predstavlja novo iskustvo.

UMREŽENA VOŽNJA VIŠE NIJE SAN NEGO ISKUSTVO.

 • BMW Night Vision

  Revolucija sigurne vožnje noću. Sustav BMW Night Vision s dinamičnim svjetlom povećava vašu svjesnost u opasnim situacijama. Infracrvena kamera uočava pješake ili životinje u mraku i prikazuje iz na kontrolnom zaslonu, a potom ih se selektivno osvjetljava snažnim svjetlom. Rezultat je da imate izvrsnu preglednost svega što ne biste smjeli propustiti noću. Usto, svjetlo služi i kao upozorenje za pješake i životinje.

 • Inteligentan poziv u nuždi

  U slučaju potrebe, inteligentan poziv u nuždi automatski uspostavlja vezu s najbližim spasilačkim središtem putem BMW-ova pozivnog centra. Funkcija prenosi informacije o trenutačnom položaju vozila i ozbiljnosti nesreće. Sustav inteligentnog poziva u nuždi možete i ručno aktivirati.

 • Aktivna zaštita

  Reagira točno na svaku opasnost. U kritičnim uvjetima, sustav aktivne zaštite pokreće zaštitne mjere, primjerice zateže sigurnosne pojaseve, uspravlja sjedala i zatvara prozore i sunčani krov. Nakon nesreće, funkcija automatskog kočenja može zaustaviti vozilo i tako spriječiti mogućnost naknadnog sudara. Usto, sustav pozornosti u vožnji preporučuje stanke kad zamijeti simptome umora na vozaču kako bi preventivno spriječio mogućnost opasnih situacija.